Ξέρεις παλιότερα τι μανούλα ήμουν σε αυτά; Ειδικά αφού παντρεύτηκα και μετά. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έρθει η εποχή που θα λέω σε κάποιον, έστω και με χιουμοριστική διάθεση, "κάνε μου σεμινάρια". Αυτά εγώ κάποτε τα "δίδασκα". Είχα τέτοια άνεση και αμεσότητα με τις γυναίκες που δεν προλάβαινα τις κατακτήσεις. Εδώ και ένα, ενάμιση χρόνο, είχα ένα κόλλημα με μια τύπισσα που δουλεύει σε μασατζίδικο και δεν είχα όρεξη με τίποτα να την πέσω σε άλλη. Επίσης έχω έρθει πολύ κοντά και με τη γυναίκα μου, παρόλα τα προβλήματα που έχουμε, και όχι απλά διστάζω να τα φτιάξω με άλλη, αλλά βλέπω ότι με έχει πιάσει και μια έντονη φοβία μήπως το μάθει από κάπου και μετά με χωρίσει..
Όλα αυτά με έχουν κάνει τεμπέλη και διστακτικό με το καμάκι και τη νέα γνωριμία. "Πού να μπλέκεις τώραααα...;" σκέφτομαι και μετά πέφτω σε μελαγχολία γιατί οι γκόμενες είναι η ζωή μου.
Δύο πράγματα έχω να πω. Για να γαμήσετε εκτός μπουρδέλων και μασατζίδικων, παρατήστε τα, έστω για λίγο. το πληρωμένο σεξ σε μπλοκάρει, σε κάνει να ξεχνάς να είσαι κυνηγός. Όπως και οι μπακουροπαρέες, που αναφέρεις πιο πάνω. Και δεύτερον, ακόμα και αν νοιώθετε ότι ντρέπεστε να την πέσετε σε κάποια, ξεπεράστε το και μιλήστε της, πείτε οτιδήποτε, έστω και βλακεία. Αυτό θα σας κάνει να λυθείτε και τις επόμενες φορές θα είστε όλο και καλύτεροι.