Νέα

"Πέσιμο" στο δρόμο-Είναι extreme για την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 476
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Εσύ πρέπει να μου κάνεις σεμινάρια... ;) Τι περίπου λες σαν πρώτη φράση, πρώτη κουβέντα;
Εγώ δεν λειτουργώ με συγκεκριμένες ατάκες. Απλά αν μου αρέσει κάποια που είναι στην στάση για παράδειγμα και περιμένει το λεωφορείο, το πρώτο πράγμα είναι να παρατηρήσω κάτι επάνω της για να της πιάσω κουβέντα. Δεν πάω κατευθείαν να της πω πόσο όμορφη είσαι κτλ που λένε οι περισσότεροι. Αυτή ξέρει πόσο όμορφη είναι και τις το θυμίζουν άλλα 100 λιγουρια την ημέρα. Αν τις πω κάτι που να μην κολακεύει την εμφάνιση της, αυτό θα σπάσει την άμυνα της. Το μυστικό είναι να μιλάς φυσικά μαζί της, δηλαδή όπως λες καλημέρα σε κάποιον που ξέρεις καιρό. Να είσαι σύντομος και να μην αφήνεις την τελευταία κουβέντα να την πει αυτή. Κλείσε απότομα την συζήτηση και ζητά της το κινητό με την πρόφαση ότι βιάζεσαι και πρέπει να την αφήσεις. Το απότομο τέλος μπερδεύει τις γυναίκες γιατί νιώθουν υποσυνείδητα ότι σε χάνουν και ανταποκρίνονται. Βέβαια δεν πρέπει να προσβάλεις την άλλη ακόμα και αν είναι από την αρχή επιθετική μαζί σου. Καμία μέθοδος δεν εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα, απλά ακολουθείς κάποιες υποδείξεις και προσπαθείς να την κάνεις να συμφωνήσει από την αρχή σε πολλά μαζί σου για να υπάρξει συνέχεια. Επίσης δεν παρακαλαμε και δεν πιέζουμε καμία. Αν δεν θέλει πάμε αλλού, αυτή θα χάσει! Με αυτή την νοοτροπία θα προχωράς!

todoris1979

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
68
Πόντοι
1
Φιλος αραζει εξω απο το μαγαζι του και κανει κοπλιμεντα σε οποια περναει . Τι ομορφη που εισαι , μου φτιαξες τη μερα κλπ .Εχει πολυ χιουμορ και εχει νορμαλ εμφανιση . Μπορει να περασει καποια πχ να τον κλασει, μετα απο 1 εβδομαδα να ξαναπερασει και να ειναι σε αλλη φαση και να του χαμογελασει και μετα απο 1 μηνα να τον θεωρει γνωστο της και να του πιασει κουβεντα . Ο τυπος εχει γαμησει τη μιση περιοχη .

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ενταξει,απο οοοοοολες τις μαλακιες,απο ολες τις καφριλες της νεοεποχικης τρελας,το pua ειναι το αποκορύφωμα!
αν δειτε ειδικα τους "ειδικους¨ του pua στην Ελλαδα,θα χεστειτε στο γελιο!
απο εμφανιση κωστες τσακωνες κ απο πεσιμο....tragila!
Μπειτε σε γνωστα pua sites ή δειτε "σεμιναρια" κ πεσιματα τους στο youtube κ θα καταλαβετε,,

καλα οι pua του εξωτερικου ειναι εντελως φρικια σε εμφανιση.το αστειο ειναι πως περιποιουνται,"προπονουνται",φτιαχνουν στρατηγικες στο μυαλο τους κ ολα αυτα για να γαμησουν γυναικες που τα καμακια στα νησια στα 80s της γαμουσαν μασωντας σκορδο κ κανοντας τους νοηματα μιας κ δεν γνωριζαν ουτε ξενες γλωσσες αλλα ουτε και σωστα ελληνικα  :2funny: :2funny:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Εγώ δεν λειτουργώ με συγκεκριμένες ατάκες. Απλά αν μου αρέσει κάποια που είναι στην στάση για παράδειγμα και περιμένει το λεωφορείο, το πρώτο πράγμα είναι να παρατηρήσω κάτι επάνω της για να της πιάσω κουβέντα. Δεν πάω κατευθείαν να της πω πόσο όμορφη είσαι κτλ που λένε οι περισσότεροι. Αυτή ξέρει πόσο όμορφη είναι και τις το θυμίζουν άλλα 100 λιγουρια την ημέρα. Αν τις πω κάτι που να μην κολακεύει την εμφάνιση της, αυτό θα σπάσει την άμυνα της. Το μυστικό είναι να μιλάς φυσικά μαζί της, δηλαδή όπως λες καλημέρα σε κάποιον που ξέρεις καιρό. Να είσαι σύντομος και να μην αφήνεις την τελευταία κουβέντα να την πει αυτή. Κλείσε απότομα την συζήτηση και ζητά της το κινητό με την πρόφαση ότι βιάζεσαι και πρέπει να την αφήσεις. Το απότομο τέλος μπερδεύει τις γυναίκες γιατί νιώθουν υποσυνείδητα ότι σε χάνουν και ανταποκρίνονται. Βέβαια δεν πρέπει να προσβάλεις την άλλη ακόμα και αν είναι από την αρχή επιθετική μαζί σου. Καμία μέθοδος δεν εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα, απλά ακολουθείς κάποιες υποδείξεις και προσπαθείς να την κάνεις να συμφωνήσει από την αρχή σε πολλά μαζί σου για να υπάρξει συνέχεια. Επίσης δεν παρακαλαμε και δεν πιέζουμε καμία. Αν δεν θέλει πάμε αλλού, αυτή θα χάσει! Με αυτή την νοοτροπία θα προχωράς!
Ξέρεις παλιότερα τι μανούλα ήμουν σε αυτά; Ειδικά αφού παντρεύτηκα και μετά. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έρθει η εποχή που θα λέω σε κάποιον, έστω και με χιουμοριστική διάθεση, "κάνε μου σεμινάρια". Αυτά εγώ κάποτε τα "δίδασκα". Είχα τέτοια άνεση και αμεσότητα με τις γυναίκες που δεν προλάβαινα τις κατακτήσεις. Εδώ και ένα, ενάμιση χρόνο, είχα ένα κόλλημα με μια τύπισσα που δουλεύει σε μασατζίδικο και δεν είχα όρεξη με τίποτα να την πέσω σε άλλη. Επίσης έχω έρθει πολύ κοντά και με τη γυναίκα μου, παρόλα τα προβλήματα που έχουμε, και όχι απλά διστάζω να τα φτιάξω με άλλη, αλλά βλέπω ότι με έχει πιάσει και μια έντονη φοβία μήπως το μάθει από κάπου και μετά με χωρίσει.. :think: Όλα αυτά με έχουν κάνει τεμπέλη και διστακτικό με το καμάκι και τη νέα γνωριμία. "Πού να μπλέκεις τώραααα...;" σκέφτομαι και μετά πέφτω σε μελαγχολία γιατί οι γκόμενες είναι η ζωή μου.
Δύο πράγματα έχω να πω. Για να γαμήσετε εκτός μπουρδέλων και μασατζίδικων, παρατήστε τα, έστω για λίγο. το πληρωμένο σεξ σε μπλοκάρει, σε κάνει να ξεχνάς να είσαι κυνηγός. Όπως και οι μπακουροπαρέες, που αναφέρεις πιο πάνω. Και δεύτερον, ακόμα και αν νοιώθετε ότι ντρέπεστε να την πέσετε σε κάποια, ξεπεράστε το και μιλήστε της, πείτε οτιδήποτε, έστω και βλακεία. Αυτό θα σας κάνει να λυθείτε και τις επόμενες φορές θα είστε όλο και καλύτεροι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Επειδη τα τελευταια χρονια οι αντρες γενικα δεν κάνουν ευκολα κίνηση να προσεγγίσουν, σε αυτούς που το τολμούν οπουδήποτε, αρκεί να είναι με ωραίο τρόπο φυσικά, τους το αναγνωρίζω και είμαι αρκετα ανοιχτή στο να πιάσω εστω κουβέντα ακομη κ αν δε μ αρεσει ο αλλος.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
:coffee:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Επίσης γνώρισα ένα παλικάρι που ήταν Pick Up Artist, δηλαδή έναν τύπο που το πέσιμο το είχε κάνει σαν επάγγελμα και με την καθοδήγηση του ήρθαν και οι επιτυχίες. Μια μέρα βγήκα βόλτα με αυτόν τον τύπο και μου λέει : Θα σου δείχνω γκόμενες να πας να την πέσεις και σε όποιες κολλάς να πας θα μου δίνεις 5 ευρώ για την καθεμία.
τυπε σε εγδυσε ο πικ απ αρτιστ  :-

petros198999

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή την εποχή οποίος την πέφτει σε γυναίκες έχει αποτέλεσματα είναι απλό αν δεν πας να μιλήσεις στην άλλη απλά δεν γάμας και θα κάθεσαι μόνος όλες οι γκομενες που βγαίνουν έξω στα κλαμπ μπαρ  τι ψάχνουν ... εγώ το μόνο που περιμένω είναι να με προσέξει και η άλλη της χαμογελάω και πάω και της μιλάω επιτόπου ότι μου έρθει μπορώ να πω

petros198999

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι τετοιοι  όμως τους βλέπουμε και βγάζουν λεφτά από γουτυβε

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
τυπε σε εγδυσε ο πικ απ αρτιστ  :-
Όχι εντάξει σε φίλο του δεν θα το έκανε αυτό. Αν και αυτός χωρίς να κάνει κάτι οι γκόμενες έρχονται μόνες τους, γιατί έχει εμφάνιση κάτσε καλά!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ξέρεις παλιότερα τι μανούλα ήμουν σε αυτά; Ειδικά αφού παντρεύτηκα και μετά. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έρθει η εποχή που θα λέω σε κάποιον, έστω και με χιουμοριστική διάθεση, "κάνε μου σεμινάρια". Αυτά εγώ κάποτε τα "δίδασκα". Είχα τέτοια άνεση και αμεσότητα με τις γυναίκες που δεν προλάβαινα τις κατακτήσεις. Εδώ και ένα, ενάμιση χρόνο, είχα ένα κόλλημα με μια τύπισσα που δουλεύει σε μασατζίδικο και δεν είχα όρεξη με τίποτα να την πέσω σε άλλη. Επίσης έχω έρθει πολύ κοντά και με τη γυναίκα μου, παρόλα τα προβλήματα που έχουμε, και όχι απλά διστάζω να τα φτιάξω με άλλη, αλλά βλέπω ότι με έχει πιάσει και μια έντονη φοβία μήπως το μάθει από κάπου και μετά με χωρίσει.. :think: Όλα αυτά με έχουν κάνει τεμπέλη και διστακτικό με το καμάκι και τη νέα γνωριμία. "Πού να μπλέκεις τώραααα...;" σκέφτομαι και μετά πέφτω σε μελαγχολία γιατί οι γκόμενες είναι η ζωή μου.
Δύο πράγματα έχω να πω. Για να γαμήσετε εκτός μπουρδέλων και μασατζίδικων, παρατήστε τα, έστω για λίγο. το πληρωμένο σεξ σε μπλοκάρει, σε κάνει να ξεχνάς να είσαι κυνηγός. Όπως και οι μπακουροπαρέες, που αναφέρεις πιο πάνω. Και δεύτερον, ακόμα και αν νοιώθετε ότι ντρέπεστε να την πέσετε σε κάποια, ξεπεράστε το και μιλήστε της, πείτε οτιδήποτε, έστω και βλακεία. Αυτό θα σας κάνει να λυθείτε και τις επόμενες φορές θα είστε όλο και καλύτεροι.
το πληρωμενο σε κανει απλα πιο εκλεκτικο και  παραγωγικο

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Όχι εντάξει σε φίλο του δεν θα το έκανε αυτό. Αν και αυτός χωρίς να κάνει κάτι οι γκόμενες έρχονται μόνες τους, γιατί έχει εμφάνιση κάτσε καλά!
Παίζει ρόλο κι αυτό. Το πιο σημαντικό όμως είναι η αυτοπεποίθηση. Εγώ έχω εμφάνιση αλλά, όπως ανέφερα και πιο πριν, εδώ και λίγα χρόνια έχω γίνει αρκετά κλειστός συν το ότι είμαι παντρεμένος. Έχω φίλους μεγαλύτερους σε ηλικία αλλά και ψιλοχάλια εμφάνιση που πολλές φορές θέλουν να το παίξουν ανώτεροι εμφανισιακά από μένα επειδή έχουν αυτοπεποίθηση και πουλάν στη γκόμενα παραμύθι. Εσείς αν δεν είχατε αυτοποεποίθηση και περνούσατε έναν άντρα 17 χρόνια, θα το παίζατε πιο μούρη απέναντι στις γκόμενες σε σχέση με αυτόν; Ρητορική ερώτηση... :cheesy:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
[quote author=petros meridiotis  link=topic=216913.msg6111380#msg6111380 date=1424183859]
Αυτή την εποχή οποίος την πέφτει σε γυναίκες έχει αποτέλεσματα είναι απλό αν δεν πας να μιλήσεις στην άλλη απλά δεν γάμας και θα κάθεσαι μόνος όλες οι γκομενες που βγαίνουν έξω στα κλαμπ μπαρ  τι ψάχνουν ... εγώ το μόνο που περιμένω είναι να με προσέξει και η άλλη της χαμογελάω και πάω και της μιλάω επιτόπου ότι μου έρθει μπορώ να πω
[/quote]ελα ντε τι ψαχνουν ολες αυτες στα κλαμπ? Ισως καποιον να του τα μασανε :2funny:

petros198999

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Στην σημερινή εποχή δεν χρειάζεται να είσαι ωραίος αν έχεις μια μέτρια εμφάνιση και είσαι προσεγμένος μπορείς να έχεις πολύ ωραίες γυναίκες εδώ κυκλοφορούν κάτι τύποι και λές τι του βρήκε τώρα οι pick up artist είναι μεγάλοι απατεώνες δν λέω αυτά που λένε έχουν βάσει απλά όταν ο άλλος δν μπορεί να μιλήσει σε μια γυναίκα προφανώς έχει μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα δν είναι μόνο η γυναίκα αλλά όλοι οπως και το αντίθετο πόσες γυναίκες δν μπορούν καν να σου μιλήσουν και να λες τι κάνω εδω.....εκτος αν τις θες μόνο για σεξ

petros198999

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
ελα ντε τι ψαχνουν ολες αυτες στα κλαμπ? Ισως καποιον να του τα μασανε :2funny:
Καλά εννοείτε ότι νομίζουν ότι θα βρουν τν άντρα τν ονείρων τους ενώ εμείς κοιτάμε πως θα γαμηθουν να μου πεις

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Καλά κάνεις, αφού περνάς καλά με την δικιά σου και αξίζει η γυναίκα δεν βρίσκω τον λόγο να βρεις άλλη. Άλλωστε όλες την ίδια τρύπα έχουν και η μελαγχολία που νιώθεις πιστεύω είναι ότι ακόμα έχεις την ανάγκη για αυτοεπιβεβαίωση και όχι τόσο για να γαμήσεις άλλες γκόμενες.

petros198999

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Δε φαίνεται να έχεις και ιδιαίτερη εμπειρία στις σχέσεις με γυναίκες χωρίς ταρίφα ε; :think:

Εντάξει ρε φιλε έχει δν εχει εμπειρία δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν κοιτάνε οι γυναίκες την οικονομική σου καταστάσει δν κοιτάνε πως είχε ντυμένος το αμαξι σου το σπίτι σου το αν θα κεράσεις η οχι??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom