Νέα

Να κάνω πέσιμο, να μην κάνω πέσιμο, τι να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Johnstef
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
J

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.680
Πόντοι
2.846
Πηδα ένα εσκορτακι πιπα-κωλο εμπλοκή ...

Και έτσι όπως είσαι με την γεύση του μουνιου στο στόμα σου
πες της να πάτε για καφέ...

Μην της την πέσεις... θα σου την πέσει αυτή...
ναι αλλά υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα: όσες επαγγελματίες έχω γλείψει ήσαντε εντελώς άοσμες. Μόνο μια μου άφησε λίγη γεύση από μουνάκι στο στόμα :sunglasses:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

που δουλευεις, μπας και γαμησουμε εμεις?
:think:
επ, έχεις κάτι καλό να προτείνεις για αντάλλαγμα;

OP
OP
J

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.680
Πόντοι
2.846

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.287
Πόντοι
1.046
Να και η δική μου γνώμη, από έναν παντρεμένο με παρομοιες αναγκες.

Αν σε γούσταρε, τα σήματα θα ηταν σαφή. Διακριτικά ίσως, αλλά σαφή και προφανή. Επισης, αν ειπε πως στο σεξ θελει το κάτι παραπανω, δηλαδή δέσμευση, ερμηνεύεται ως ξεκάθαρα αρνητικό σημάδι. Γιατί ενας παντρεμενος δε μπορεί να προσφέρει δέσμευση, άρα ουσιαστικά σου είπε ότι σε έχει πάρει γραμμή και ό, τι έχεις στο μυαλό σου να το ξεχασεις.

Από την άλλη, πολύ συχνά οι γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για κάποιον μεχρι να της την πέσει. Δε λεω να της την πεσεις χύμα, οπως σχεδιάζεις, είναι εντελώς λάθος (εκτός κι αν ήδη θέλει πολύ), αλλά να ξεκινησεις να τη φλερταρεις. Δειξε ότι ενδιαφέρεσαι και δες ανταπόκριση. Κοίτα τη σα να είναι υπέροχη. Μην κοιτάς σα λιγουρι, δεν είναι φλερτ. Καμαρωνε τη. Και δες πώς θα πάει. Επίσης, κοίτα να βελτιωσεις την εμφανιση σου. Ντυσου καλά και να εισαι καθαρος και φροντισμενος.

Τωρα, το πιο σωστό είναι να μην κάνεις τίποτα. 99% θα σε χυλοπιτωσει και θα εκτεθεις ανεπανόρθωτα. Θα έχεις φανεί πως δε σέβεσαι καθολου τη γυναίκα σου και μην ανησυχείς, ολοι στο γραφείο θα το μαθουν. Αυτη η καταστροφή της αξιοπρέπειας σου θα σε ακολουθεί ολη σου τη ζωή.

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
εγώ είχα πει κάτι πάνω στην κουβέντα. Δεν θυμάμαι τώρα ακριβώς τη στιχομυθία.
Μαστορα εκ πειρας θα σου μιλησω αν και πρεπει εξ αρχής να κρατησεις στο μυαλο σου οτι εχεις ηδη σημαντικα εμποδια:

1) εισαι παντρεμμενος
2) αυτη γνωριζει τη γυναικα σου εστω φατσικα
3) κινήστε σε εργασιακο χωρο

Αυτα τα 3 ειναι σημαντικα ιδιαιτερα για να μη συμβει κατι μεταξυ σας απο την πλευρα της και μετά εχεις το ακόμα πιο σημαντικό: η γκόμενα να σε θέλει!!!!

Τωρα στο οτι μιλησε για "σεξ" ειλικρινά δε σημαίνει τίποτα απολύτως.... Συνήθως οι πολύ πεταχτούλες ειναι που δεν προχωράνε περαιτέρω, σε αντίθεση με τις "ηθικές", "ντροπαλές" και "σοβαρές", που αν βρεθει η ευκαιρία στον παίρνουν στο στόμα παθιαμενα απο το δευτερο συνηθως ραντεβου και εσυ μένεις μαλακας.....

Real story
;))))

Το the point λοιπον:
Μην ασχολεισαι μαζι της!!!! Σκεψου και τι προβληματα μπορει να δημιουργηθουν αν φας τα μουτρα σου και σε απειλησει με καμια μυνηση η σε κανει ρομπα σε καναν ανωτερο στη δουλεια και τις επιπτωσεις μετα.... (Ολα μπορει να συμβουν σημερα)

Βρες κανα καλο εσκορτακι να ξεχαρμανιαζεις και αυτη κοιτα να τη πηδας με τη παλαμη σου μονο για να ηρεμεις τις καβλες σου οταν τη σκεφτεσαι..

Τελευταία τροποποίηση:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
67
Like
12.947
Πόντοι
4.926
Καλημέρα συναγωνιστή.
Η συμβουλή μου είναι να μην κάνεις τίποτα. Αφοσιώσου στην οικογένειά σου, την σύζυγο και τα παιδιά σου. Δεν αξίζει να τα καταστρέψεις όλα για ένα γαμήσι.

Mike45gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2021
Like
2.832
Πόντοι
446
Να ζεί κανείς ή να μη ζει ιδού η απορία

dimchair

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2016
Like
1.171
Πόντοι
206
Καλημέρα συναγωνιστή.
Η συμβουλή μου είναι να μην κάνεις τίποτα. Αφοσιώσου στην οικογένειά σου, την σύζυγο και τα παιδιά σου. Δεν αξίζει να τα καταστρέψεις όλα για ένα γαμήσι.

Αν φτάσει στο γαμήσι τουλάχιστον θα πει οτι εζησε το ονειρο και ας γινει οτι θελει μετα....

Το προβλημα ειναι ομως οτι παιζει να μη φτασει καν στο ονειρο και ολα να καταστραφουν νωριτερα χωρις καν να προλαβει να γαμησει.....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931
Το να κανεις κίνηση σε γκομενα που δεν εχεις παρει ουτε ενα θετικο σημα απο αυτην κατα 99% θα εχει καταστροφικές συνέπειες σε μικρο η μεγαλο βαθμο ειδικά απο την στιγμη που βρίσκεστε στον ιδιο εργασιακο χώρο.

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.187
Πόντοι
1.206
Επειδή είναι στον εργασιακό σου περιβάλλον μην ασχολείσαι καθόλου, έχασα δουλειά κάποτε.

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.231
Πόντοι
481
Και μια ελαφρώς ακραία εναλλακτική...

Ολα εξαρτώνται από τη γυναίκα σου αφού όπως εγραψες γνωρίζονται
Να εξομολογηθείς λοιπόν στη γυναίκα σου πως η τάδε στο γραφειο σε έχει κατακαυλώσει... κι αν ψήνεται να δοκιμάσετε κάτι πικάντικο... ενα κολασμένο τρίο
Αν η δικιά σου είναι λίγο της περιπέτειας που ξέρεις, ολα είναι πιθανά.
Μπορεί να αναθερμάνεις ετσι τη σχέση σου και να γλιτώσεις από τον πειρασμό

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.991
Πόντοι
30.733
γκουχ γκουχ... μέση κατάσταση, ούτε Prince Charming ούτε Κουασιμόδος, 1,84 ύψος 80 κιλά βάρος, ετών 54, ακόμα μου σηκώνεται, μέσο εισόδημα, από τρόπους θεωρώ ότι μπορώ να είμαι κοινωνικός, να αισθάνεται δηλ. κάποια άνετα μαζί μου.
Α, το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τους τρόπους μου είναι ότι, ενώ επιχειρώ φλερτ, εύκολα δίνω την αφορμή στην εκάστοτε γκόμενα να μου το γυρίζει στο just friends. Κάποια μαλακία κάνω και δεν ξέρω τι. Αυτό δεν έχω καταφέρει να το καταπολεμήσω ακόμα.
Εδώ βρίσκεται και το μεγάλο πλεονέκτημα των επαγγελματιών: γνωρίζουμε και οι δυο για ποιο λόγο συναντιόμαστε :grin:
Εχεις ευθυνη για αυτο φιλε μου στο τροπο που αλληλεπιδρας με τις γυναικες . Μη συμπεριφερεσαι σα φιλος και μη προβαλλεις ως το στηριγμα της καθεμιας για να αδειαζει τα προβληματα της , κρατα τις απαραιτητες αποστασεις ( ακου αν θα σου πει ενα θεμα αλλα ασε τις συμβουλες για τις φιλες της , δε ξερω να λες ) . Να σαι θετικος , να προσπαθεις να δημιουργεις ενα οικειο περιβαλλον , να δειχνεις ανθρωπος με ενδιαφεροντα που πιστευει και αγαπαει τον ευατο του και το πιο βασικο να μη δειχνεις οτι την εχεις αναγκη και περιστρεφεται η ζωη σου γυρω απο αυτην . Φροντισε τον ευατο σου και την εικονα σου πρωτιστως για σενα , αθλησου , ντυσου ομορφα , εστιασε σε σενα και δειξε το ενδιαφερον σου στη καθεμια κλιμακωνοντας σταδιακα αναλογα με τα σηματα που λαμβανεις ( περισσοτερο αγγιγμα , χαμογελα ,διακριτικα κοπλιμεντα ), μην αφηνεις να περασει καιρος και λιμναζεις στο ιδιο σταδιο , περνα στην επομενη φαση προοδευτικα .
Οχι χυμα και ντουγρου ομως ειναι αλλο σπορ το φλερτ , θελει υπομονη η γυναικα αδερφε μου λιγοτερη ή περισσοτερη αναλογα τη περιπτωση και τις συνθηκες . Ακομα κι αν δε κατσει με καποια , προχωρα να σαι ανετος μη δειχνεις οτι κολλας ,εκανες τη προσεγγιση σου δεν ανταποκριθηκε για χ,ψ λογους το καπελακι σου και δρομο , εσυ να σαι καλα

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.814
Πόντοι
1.056
Γιατί δεν της την πέφτω; Διότι είμαι παντρεμένος, το καθημερινό μου πρόγραμμα δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια για εξόδους και φλερτάκια, ενώ το αντικείμενο του πόθου γνωρίζει και τη σύζυγο, λόγω επαγγελματικού χώρου.

Ρωτα τον εαυτο σου:

Τι ειναι πιο σημαντικο να την γαμησω; Η να μην εκτεθω ιδιαιτερα την στιγμη που γνωριζει την συντροφο μου;

Οι απαντησεις σου σε αυτα τα 2 καυτα ερωτηματα θα καθορισουν τις κινησεις σου.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.066
Πόντοι
2.646
Τυπε, στον πουτσο σου όλα. Πρότεινε φαγητό βράδυ και πήγαινε την κάπου καλά αν δεχτεί. Δώσε τα λεφτά μιας βίζιτας. Αν πάει καλά θα πηδηχτει μετά, αλλιώς πες πως πήγες με μια φόλα. Αν πει όχι, στα παπαρια σου. Τουλάχιστον δε θα σκέφτεσαι τα τι και τα πως.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Εχεις ευθυνη για αυτο φιλε μου στο τροπο που αλληλεπιδρας με τις γυναικες . Μη συμπεριφερεσαι σα φιλος και μη προβαλλεις ως το στηριγμα της καθεμιας για να αδειαζει τα προβληματα της , κρατα τις απαραιτητες αποστασεις ( ακου αν θα σου πει ενα θεμα αλλα ασε τις συμβουλες για τις φιλες της , δε ξερω να λες ) . Να σαι θετικος , να προσπαθεις να δημιουργεις ενα οικειο περιβαλλον , να δειχνεις ανθρωπος με ενδιαφεροντα που πιστευει και αγαπαει τον ευατο του και το πιο βασικο να μη δειχνεις οτι την εχεις αναγκη και περιστρεφεται η ζωη σου γυρω απο αυτην . Φροντισε τον ευατο σου και την εικονα σου πρωτιστως για σενα , αθλησου , ντυσου ομορφα , εστιασε σε σενα και δειξε το ενδιαφερον σου στη καθεμια κλιμακωνοντας σταδιακα αναλογα με τα σηματα που λαμβανεις ( περισσοτερο αγγιγμα , χαμογελα ,διακριτικα κοπλιμεντα ), μην αφηνεις να περασει καιρος και λιμναζεις στο ιδιο σταδιο , περνα στην επομενη φαση προοδευτικα .
Οχι χυμα και ντουγρου ομως ειναι αλλο σπορ το φλερτ , θελει υπομονη η γυναικα αδερφε μου λιγοτερη ή περισσοτερη αναλογα τη περιπτωση και τις συνθηκες . Ακομα κι αν δε κατσει με καποια , προχωρα να σαι ανετος μη δειχνεις οτι κολλας ,εκανες τη προσεγγιση σου δεν ανταποκριθηκε για χ,ψ λογους το καπελακι σου και δρομο , εσυ να σαι καλα
Δεν κάνει κάτι λάθος ο συναγωνιστής απλά αυτές ψάχνουν για friend...

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.422
Πόντοι
11.956
Η γυναίκα σου νηματοθετη ωραία ....τραβάει τα βλέμματα ...όταν απαντήσεις θα συνεχίσω αυτό που θέλω να πω

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.439
Πόντοι
9.931
Πάντως ειναι πρόβλημα να εισαι στον ιδιο εργασιακο χωρο με μια ωραία γυναίκα, ιδικά αν είσαι μουνακιας! Να πηγαίνεις στην δουλεια και να ξερεις οτι παλι θα σε καυλωσει σήμερα η μουναρα συνάδελφος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom