Νέα

Να κάνω πέσιμο, να μην κάνω πέσιμο, τι να κάνω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Johnstef
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.957
Πόντοι
3.506
Το νήμα αυτό είναι ολίγο ψυχοθεραπεία. Αλλά όποιος έχει την υπομονή να το διαβάσει κι έχει άποψη, μπορεί να πει δυο κουβέντες.
Καλές και χρυσές οι επαγγελματίες αλλά εδώ και πολύ καιρό τραβάω ΜΕΓΑΛΟ ζόρι με τη διπλανή μου στο γραφείο. Πολύ γλυκό κορίτσι, πρέπει να είναι 35-40, ψηλή με κορμί λαμπάδα. Χωρίς να κάνει κραυγαλέα προκλητικές εμφανίσεις, είναι όσο πρέπει σέξυ για να με κόβει κρύος ιδρώτας για πάρτη της. Σήμερα ας πούμε την έβλεπα όλη μέρα με άσπρο εφαρμοστό τοπ με τιραντάκι, αρκετά ανοιχτό κι από μέσα cups αντί για σουτιέν. Και ξεφυσούσα. Όπως και πολλές άλλες μέρες με άλλα συνολάκια, μην τα γράφω όλα και μακρηγορώ.
Γιατί δεν της την πέφτω; Διότι είμαι παντρεμένος, το καθημερινό μου πρόγραμμα δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια για εξόδους και φλερτάκια, ενώ το αντικείμενο του πόθου γνωρίζει και τη σύζυγο, λόγω επαγγελματικού χώρου.
Εν τω μεταξύ σίγουρα έχει καταλάβει ότι τη γουστάρω, δεν δείχνει να της κακοφαίνεται, όμως δεν νοιώθω ότι έχω πάρει κάποιο σήμα της που να μου λέει «προχώρα». Σαν να κρατάει μια απόσταση ασφαλείας, με τον γνωστό γυναικείο αριστοτεχνικό τρόπο. Σ’ αυτό τη βοηθάει και το ότι είμαι ιδιαίτερα διακριτικός τρομάρα μου.
Μέχρι σήμερα δε, δεν έχει τύχει να την ξεμοναχιάσω κάπου εκτός χώρου εργασίας, ώστε να κάνω πιο σαφείς τις προθέσεις μου.
Οι επιλογές μου λοιπόν είναι οι εξής:
α) Κάθομαι και βράζω στο ζουμί μου, έως ότου κάποτε πατσαβουριάσει λόγω ηλικίας και σταματήσω να ζορίζομαι για κείνη. Κι εν τω μεταξύ δίνω τον οβολό μου σε 1-2 επαγγελματίες τη βδομάδα, όπως κάνω τον τελευταίο καιρό.
β) κάνω το απονενοημένο διάβημα και πέφτω κατευθείαν στο ψητό: «Κ. μου, μετά τη δουλειά πάμε κάπου ήσυχα να μείνουμε λίγο μόνοι μας, να χαλαρώσουμε, να καθαρίσει το κεφάλι μας από τη βαβούρα του γραφείου», εννοώντας σαφώς ξενοδοχείο, μπανάκι κι ό,τι ήθελε προκύψει.
Εδώ εκτιμώ ότι έχω πιθανότητα χυλόπιτας 70-80%, καθώς οι γυναίκες είναι τραβάτε με κι ας κλαίω κι έχουν πολύ εύκολο το όχι, ειδικά όταν τους την πέφτεις με λόγια.
Αν όμως δεν την πέσω, θα μείνω με το γαμώτο ότι δεν προσπάθησα καν.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, λοιπόν. Τι κάνουμε, οέο;
Χώρισε την γυναίκα σου για να κάνεις παιχνίδι με την ησυχία σου μύστη :rockon::rockon::rockon: :confused::confused::confused:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Εγώ θα πω όρμα, η ζωη είναι μικρή.

Στη χειρότερη θα σε δούμε στις ειδήσεις.
Τύπε ότι θα τον δούμε στις ειδήσεις είναι το μόνο σίγουρο :confused:
Τουλάχιστον θα γίνει διάσημος :confused:

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.543
Πόντοι
2.256
Να κάνεις διακριτικές κινήσεις και να πετας ατακες που να δειχνουν οτι τη γουσταρεις, ΠΑΝΤΑ χωρις παρουσια τριτων, ενω μπροστα σε αλλους να εισαι νορμαλ και απλα φιλικος.Ψυχολογησε τη κατασταση και να μην αφησεις να περασει καιρος αν δεις οτι ψιλογουσταρει.Αν σου αρεσει πολυ και δεν το κανεις στο μελλον ( που θα ειναι αργα) θα το σκυλομετανιωσεις.Η καραντινα ευτυχως τις εχει κανει να ριχνουν τις αντιστασεις τους και αμα το κλιμα ειναι καλα μπορει να παιξει ξενοδοχειο απο το 1ο ραντεβου.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
ίσως το πιο ουσιαστικό σχόλιο μέχρι στιγμής, ευχαριστώ.
Ειμαι παντρεμενος φιλαρακο μου χρονια και σε νιωθω . Θελει τακτ κ λογω δουλειας κ λογω οτι εισαι παντρεμενος και λογω οτι γνωριζει τη κυρα σου . Κατι ακομα , μη καταφυγεις σε ψευδη οτι περνας κριση στο γαμο ή αλλα παραμυθια , θα τα βρεις μπροστα σου αυτα . Δειξε οτι εισαι ενας τυπος με τον οποιο περναει καλα και πλαγιαστα και διακριτικα να σαι ετοιμος να πιανεις τα μηνυματα ωστε αν κατσει η ευκαιρια να σαι ετοιμος να την αρπαξεις

OP
OP
J

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
Τυπε αυτή μας είπες τι ηλικία έχει και πως είναι .. Εσύ δεν μας είπες τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά σου να βγάλουμε καποιο συμπέρασμα
γκουχ γκουχ... μέση κατάσταση, ούτε Prince Charming ούτε Κουασιμόδος, 1,84 ύψος 80 κιλά βάρος, ετών 54, ακόμα μου σηκώνεται, μέσο εισόδημα, από τρόπους θεωρώ ότι μπορώ να είμαι κοινωνικός, να αισθάνεται δηλ. κάποια άνετα μαζί μου.
Α, το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τους τρόπους μου είναι ότι, ενώ επιχειρώ φλερτ, εύκολα δίνω την αφορμή στην εκάστοτε γκόμενα να μου το γυρίζει στο just friends. Κάποια μαλακία κάνω και δεν ξέρω τι. Αυτό δεν έχω καταφέρει να το καταπολεμήσω ακόμα.
Εδώ βρίσκεται και το μεγάλο πλεονέκτημα των επαγγελματιών: γνωρίζουμε και οι δυο για ποιο λόγο συναντιόμαστε :grin:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.957
Πόντοι
3.506
Μην σκέφτεστε τίποτα, βρίσκουμε τον στόχο και ρίχνουμε κατα ριπάς, αν θέλει καλώς διαφορετικά πάμε παρακάτω :rockon::rockon::rockon:

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
γκουχ γκουχ... μέση κατάσταση, ούτε Prince Charming ούτε Κουασιμόδος, 1,84 ύψος 80 κιλά βάρος, ετών 54, ακόμα μου σηκώνεται, μέσο εισόδημα, από τρόπους θεωρώ ότι μπορώ να είμαι κοινωνικός, να αισθάνεται δηλ. κάποια άνετα μαζί μου.
Α, το ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με τους τρόπους μου είναι ότι, ενώ επιχειρώ φλερτ, εύκολα δίνω την αφορμή στην εκάστοτε γκόμενα να μου το γυρίζει στο just friends. Κάποια μαλακία κάνω και δεν ξέρω τι. Αυτό δεν έχω καταφέρει να το καταπολεμήσω ακόμα.
Εδώ βρίσκεται και το μεγάλο πλεονέκτημα των επαγγελματιών: γνωρίζουμε και οι δυο για ποιο λόγο συναντιόμαστε :grin:
Αν νιώθεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σεξουαλικά και είσαι σίγουρος ότι μπορείς να την ικανοποίησεις σε αυτό τον τομέα μπορείς να προχωρήσεις.... Αυτές τέτοιες ηλικίες θέλουν άντρες γαμιαδες κομπρεσέρ να τις αλλάζουν τα βαρδουλα...Δεν είναι όπως τα 25χρονα που κοιτάνε μόνο τα λεφτά

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Τυπε εγω θα σου πω αλλη τακτικη. Γραψτην στα παχια σου αρχιδια. Βγαλτην απ το μυαλο σου. Δες την σαν καλογρια και κοιτα να της κανεις σαφες ,με τον διακριτικο τροπο σου ,οτι δεν σ ενδιαφερει ερωτικα και τη συμπαθεις απλα σαν ανθρωπο. Αν μπορει να μαθει οτι εχεις και γκομενα εκτος απ τη γυναικα σου,ακομα καλυτερα. Στη δουλεια ποτε δεν μπλεκουμε και αν τυχει να μπλεξουμε θα πρεπει να γουσταρει πολυ η τυπισσα και να μην παιζει μαζι σου.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.217
Πόντοι
2.536
Είναι σίγουρο ότι θα φας πίτα αν της την πέσεις ενώ σε ξέρει καιρό και ξέρει τη γυναίκα σου. Η συμπεριφορά της λέει "σε συμπαθώ και ως εκεί".

Βάλε μια φίλη σου πιο νέα από αυτήν να κάνει ότι σε ζαχαρωνει και κάνε τον δύσκολο και τον πιστό εσύ. Θα της κινήσεις την περιέργεια, θα φανεί πιο φυσιολογικό να βγείτε για ένα ποτό μετά τη δουλειά και εκεί βλέπεις.

Αν δεν έχεις τέτοια φίλη, πάρε θέση να σε βλέπει και βγαλτην έξω σα να εγινε ατύχημα (ξέχασες να ανεβάσεις το φερμουάρ κλπ). Όταν το προσέξει, κάνε ότι ντράπηκες αλλά κοιτώντας την στα μάτια διφορούμενα. Εννοείται ότι θα την έχεις παίξει λίγο εκτός κι αν είσαι προσοντουχος.

Είμαστε όλοι μαζί σου

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.838
Πόντοι
9.297
Το νήμα αυτό είναι ολίγο ψυχοθεραπεία. Αλλά όποιος έχει την υπομονή να το διαβάσει κι έχει άποψη, μπορεί να πει δυο κουβέντες.
Καλές και χρυσές οι επαγγελματίες αλλά εδώ και πολύ καιρό τραβάω ΜΕΓΑΛΟ ζόρι με τη διπλανή μου στο γραφείο. Πολύ γλυκό κορίτσι, πρέπει να είναι 35-40, ψηλή με κορμί λαμπάδα. Χωρίς να κάνει κραυγαλέα προκλητικές εμφανίσεις, είναι όσο πρέπει σέξυ για να με κόβει κρύος ιδρώτας για πάρτη της. Σήμερα ας πούμε την έβλεπα όλη μέρα με άσπρο εφαρμοστό τοπ με τιραντάκι, αρκετά ανοιχτό κι από μέσα cups αντί για σουτιέν. Και ξεφυσούσα. Όπως και πολλές άλλες μέρες με άλλα συνολάκια, μην τα γράφω όλα και μακρηγορώ.
Γιατί δεν της την πέφτω; Διότι είμαι παντρεμένος, το καθημερινό μου πρόγραμμα δεν μου αφήνει πολλά περιθώρια για εξόδους και φλερτάκια, ενώ το αντικείμενο του πόθου γνωρίζει και τη σύζυγο, λόγω επαγγελματικού χώρου.
Εν τω μεταξύ σίγουρα έχει καταλάβει ότι τη γουστάρω, δεν δείχνει να της κακοφαίνεται, όμως δεν νοιώθω ότι έχω πάρει κάποιο σήμα της που να μου λέει «προχώρα». Σαν να κρατάει μια απόσταση ασφαλείας, με τον γνωστό γυναικείο αριστοτεχνικό τρόπο. Σ’ αυτό τη βοηθάει και το ότι είμαι ιδιαίτερα διακριτικός τρομάρα μου.
Μέχρι σήμερα δε, δεν έχει τύχει να την ξεμοναχιάσω κάπου εκτός χώρου εργασίας, ώστε να κάνω πιο σαφείς τις προθέσεις μου.
α) Κάθομαι και βράζω στο ζουμί μου, έως ότου κάποτε πατσαβουριάσει λόγω ηλικίας και σταματήσω να ζορίζομαι για κείνη. Κι εν τω μεταξύ δίνω τον οβολό μου σε 1-2 επαγγελματίες τη βδομάδα, όπως κάνω τον τελευταίο καιρό.
β) κάνω το απονενοημένο διάβημα και πέφτω κατευθείαν στο ψητό: «Κ. μου, μετά τη δουλειά πάμε κάπου ήσυχα να μείνουμε λίγο μόνοι μας, να χαλαρώσουμε, να καθαρίσει το κεφάλι μας από τη βαβούρα του γραφείου», εννοώντας σαφώς ξενοδοχείο, μπανάκι κι ό,τι ήθελε προκύψει.
Εδώ εκτιμώ ότι έχω πιθανότητα χυλόπιτας 70-80%, καθώς οι γυναίκες είναι τραβάτε με κι ας κλαίω κι έχουν πολύ εύκολο το όχι, ειδικά όταν τους την πέφτεις με λόγια.
Το ότι είσαι παντρεμένος τα δυσκολεύει όλα....αν βλέπεται η γυναίκα σου και κάνει καμμία δουλειά στο σπίτι και δεν στα πρήζει ,αστην την κοπέλα στο γραφείο και συνέχισε να εκτονώνεσαι με επαγγελματιες.
Αν δεν την αντέχεις καθοιονδηποτε τρόπο, κάνε κίνηση ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν είσαι ανώτερος της δηλαδή σε περίπτωση που πει"όχι" να μην απολυθεί η έχει άλλη επίπτωση στην δουλειά της.Αν είσαι περίπου στον ίδιο βαθμό μαζί της ορμα....

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.763
Πόντοι
6.946
κι αυτό σωστό. Άλλωστε κι ο φίλος που με παρακίνησε να δοκιμάσω την τύχη μου στις επαγγελματίες, κάτι τέτοιο μου είπε.
Αν εξαιρέσουμε τις επαγγελματίες, οι υπόλοιπες γυναίκες ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ζητήσουν.
Ποτέ δεν ξέρεις με τι τρόπο θα θελήσουν να εκδικηθούν όταν/αν κόψεις τον δεσμό(πολύ απλά, φτάνει να πει στην κυρά σου δύο λογάκια, ή να το διαρρεύσει μέσω τρίτων ώστε να μην εκτεθεί)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.838
Πόντοι
9.297
Να κάνεις διακριτικές κινήσεις και να πετας ατακες που να δειχνουν οτι τη γουσταρεις, ΠΑΝΤΑ χωρις παρουσια τριτων, ενω μπροστα σε αλλους να εισαι νορμαλ και απλα φιλικος.Ψυχολογησε τη κατασταση και να μην αφησεις να περασει καιρος αν δεις οτι ψιλογουσταρει.Αν σου αρεσει πολυ και δεν το κανεις στο μελλον ( που θα ειναι αργα) θα το σκυλομετανιωσεις.Η καραντινα ευτυχως τις εχει κανει να ριχνουν τις αντιστασεις τους και αμα το κλιμα ειναι καλα μπορει να παιξει ξενοδοχειο απο το 1ο ραντεβου.
Διαφωνώ με την τελευταία παράγραφο γιατί δεν θα αφήσουν τον οποίον σταθερό χρηματοδότη για ένα πήδημα εκτός αν αυτός της έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στα υπόλοιπα συμφωνώ όμως....

desperado21

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
31
Like
1.830
Πόντοι
2.357
Διαφωνώ με την τελευταία παράγραφο γιατί δεν θα αφήσουν τον οποίον σταθερό χρηματοδότη για ένα πήδημα εκτός αν αυτός της έχει ψήσει το ψάρι στα χείλη....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στα υπόλοιπα συμφωνώ όμως....
Μονιμοτητα σαν να λεμε θεση στο δημοσιο.

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.375
Πόντοι
25.186
Καταρχην βγαλτη μια φωτο κι ανεβασε την εδω να τη δουμε κι εμεις.

Κατα δευτερον κοιτα μην κανεις καμια μαλακια κ διαλυσεις το γαμο σου...κατσε στα αυγα σου..
Ειδικα αφου ξερει κ τη γυναικα σου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.838
Πόντοι
9.297
Καταρχην βγαλτη μια φωτο κι ανεβασε την εδω να τη δουμε κι εμεις.

Κατα δευτερον κοιτα μην κανεις καμια μαλακια κ διαλυσεις το γαμο σου...κατσε στα αυγα σου..
Ειδικα αφου ξερει κ τη γυναικα σου.
Eισαι άτυχος...αστην ...είναι καλό να σου ανεβάζει το ηθικό και το ανήθικο μια ωραία κοπέλα στην δουλειά.Ας σε προθερμαινει για τις επαγγελματίες πιο καλά έτσι...μην τα τιναξεις όλα στον αέρα για ένα πήδημα Υποτίθεται ότι πάνω και κάτω κεφάλι έχουν διαφορετικο περιεχόμενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom