xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.887
- Πόντοι
- 1.056
Εδω σε κάποιες χώρες της κόβουν την κλειτορίδα από μικρή ηλικία για να μην ευχαριστιούνται το γαμήσι..Έτσι ειναι η κουλτούρα τους..Κριμα η κοπέλες
Εδω σε κάποιες χώρες της κόβουν την κλειτορίδα από μικρή ηλικία για να μην ευχαριστιούνται το γαμήσι..Έτσι ειναι η κουλτούρα τους..Κριμα η κοπέλες
Και όχι μόνο οι αραπαδεςΚωλο σκεφτομουν ότι γαμάνε οι αραπηδες για αυτό τη ρωτούσα αν είχε κάποιον γκόμενο
Λοιπον ακου λοιπον, εαν ισχυει κατι απο ολο αυτο --που δεν νομιζω οτι ισχυει/τρολ εισαι-δεν πειραζει πλακα εχει-Κριμα η κοπέλες
Που να ακούσεις και για τις κτηνοβασίες. Εκει είναι τα καλύτερα λεφτα . Με μπαμπουίνους!Κριμα η κοπέλες
Που γίνονται αυτά ;Που να ακούσεις και για τις κτηνοβασίες. Εκει είναι τα καλύτερα λεφτα . Με μπαμπουίνους!
Στις πλουσιες αραβικες χώρες!Που γίνονται αυτά ;
Σπίτι σου όταν λείπειςΠου γίνονται αυτά ;
Δείχνουν καλές και μετρημένες κοπέλες , σε κάθε φωτογραφία. Είμαι σίγουρος πως δεν είναι τίποτα βρωμερά πορνίδια που πίνουν το σπερμα του μπάρμαν πριν (και μετά )το γάμο
Εμένα είναι η δεύτερη
Φαίνεται διαφορετική σε κάθε φωτο, αλλά λέμε τώραο τύπος παν87 έμπαινε και πριν μερικά χρόνια και έβαζε φωτογραφίες της κοπέλας και ρωτούσε αν μας αρέσει και τι θα της κάνουμε κλπ,
ίσως στο νήμα "φωτο της κοπέλας μας"
οι ερευνητές του μπου είχαν βρει ότι δεν είναι καν κοπέλα του αλλά δημόσιες φωτογραφίες
ανώμαλος.
Εδω τα κάνουμε εμείς οι φτωχοί. Οι αλλοι που τρωνε με χρυσά κουτάλια δεν θα τα κάνουν?!?Να σου πω , γίνονται αυτά η μόνο σε πορνό ; Γιατί να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο ;
λειπει και ο αστερατος υπεργαμεας και μεγας πλεηερ γαμωτηΩραία θα περάσουμε πάλι
Τι να σου πω ...Εγώ πρέπει να ζω σε άλλο κοσμώ η να μην εχω δει αυτόν τον κόσμο παρόλο που συναναστρέφομαι με πάρα πολύ κόσμο..Υπάρχει κόσμος που δεν έχει γαμήσει ούτε τη παλάμη του. Υπάρχει κόσμος που δεν τον γουστάρουν ούτε τα ρούχα του όπως είναι. Υπάρχει κόσμος που δεν είναι αποδεκτός ούτε από τη μάνα του, ούτε από τον τελευταίο πρεζάκια και ζουν μόνο στο ίντερνετ. Δεν έχεις ιδέα τι αρρωστάκια υπάρχουν εκεί έξω. Και ναι υπάρχουν τελειωμένοι που αποθηκεύουν ότι βρίσκουν στο ίντερνετ γιατί απλά δεν έχουν ζωή και νομίζουν κάτι κάνουν. Εδώ ο μπαίνει στη διαδικασία να γράψει ψεύτικες κριτικές ενώ δεν έχει περάσει έξω από μπουρδέλο ποτέ να το παίξει μάγκας σε sites, μέχρι τα 18 άντε 20 δικαιολογείσαι, μετά είσαι ψυχοπαθής που θες γαμήσι και τσιμπιές με χαρτοκόπτη
Μην ακους τι γραφουν .Χορευτριες ειναι οι κοπελες σε καποιο κεντρο διασκεδασης στα Εμιρατα.
Εμένα είναι η δεύτερη
η φάση θυμίζει λίγο σαλονάρισμα στο Αρ5
Εμένα είναι η δεύτερη
Καλά τύπε ο μπογιατζής λέμε για πολλά κλοτσίδια .
Καμμια σκουπα δεν βαζει η κυρια?
Ειχε αλλη δουλεια ο μπογιατζής τυπε, ειχε αλλα να βαψει…Καλά τύπε ο μπογιατζής λέμε για πολλά κλοτσίδια .
Έχει κάνει όλο το σοφατεπί σαν το γκώλο του ο παπάρας
Δεν είναι σπίτι φίλε , εκεί στο Μαροκο νομίζω είναι αυτήΚαμμια σκουπα δεν βαζει η κυρια?
ασε που με το σπαγκατο, οσο να ’ ναι ανοιγει η αυλαια…
Οριστε, σου βρηκα την εξηγηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειχε αλλη δουλεια ο μπογιατζής τυπε, ειχε αλλα να βαψει…