Θεωρω οτι ενας μεγαλος παραγοντας ειναι το ποσο ενεργοι σεξουαλικα ηταν ο αντρας κ η γυναικα πριν.πχ αν η γυναικα γουσταρε το σεξ πολυ τοτε και με την εμμηνοπαυση θα μειωθει μεν αλλα οχι σε πολυ μεγαλο βαθμο η επιθυμια.το ιδιο για τον αντρα,αν γουσταρε πιπες χυσια γαμησια,δεν θα του φυγει η ορεξη.υπαρχουν περιοδοι στη ζωη που μειωνεται η ορεξη πχ με τις γεννες η αν υπαρχουν προβληματα στη δουλεια με τρελα ωραρια εμμηνοπαυση εγχειρησεις εγω σου λεω μεχρι και χημειοθεραπειες και οτι αλλη μαλακια μπορει να τυχει στον καθενα.παντως αν ο ενας δεν θελει κ ο αλλος θελει τοτε θα πεσει το κερατο.αν ο αντρας γουσταρει πηδημα κ η γυναικα δεν του καθεται η κανει ξεπετες η τον κανει να τη παρακαλει τοτε θα παει στις πουτανες.παρομοια κ για τις γυναικες.παντως να πω οτι με το σεξ δεν κρατιεται ηνσχεση.δηλαδη ακομη και καθε μερα 7 στα 7 να πηδιεστε σπιτι αν ο αλλος η η αλλη θελει να ξενοπηδηθει θα το κανει,δεν ισχυει το γαμα τη γυναικα σου για ναμην γαμηθει με αλλον.ειναι ικανες και αυτοι και εμεις να παιρνουν 2 την ημερα.εγω θα πω κατι αλλο ομως,οταν τη παντρευτηκες σιγουρα ελεγες τι μουναρος ειναι ειμαι τυχερος.20 χρονια μετα θα λες το ιδιο η θα λες εεε γερασε εβγαλε ρυτιδες κρεμασαν τα βυζια εβαλε 15 κιλα κτλ κτλ?