Νέα

Καθημερινά παραδείγματα μισανδρίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Readytogo22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μου συμβαίνει σχεδόν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και έχει καταντήσει ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ!

Αν δεν μπορείτε ρε νινιά να κυκλοφορείτε μόνες χωρίς να μας κάνετε να αισθανόμαστε άβολα, ε μην κυκλοφορείτε τότε ή πάρτε ταξί.
ειναι εκνευριστικο.Ειναι και ενας λογος που δε πολυγουστάρω να τη πεφτω χυμα στο δρομο σε γκόμενες

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
887
Πόντοι
81
Χαλάω πάρα πολλά λεφτά σε πουτάνες. Αλλά, τουλάχιστον δεν έκανα τη μαλακία να παντρευτώ και να μου βάλει κάποια χέρι σε όλα μου τα λεφτά, να τα θεωρεί δικά της και να θέλει να δουλεύω για να της κάνω τα γούστα.
Γενικά, βαριέμαι να συναναστρέφομαι με γυναίκες σε ό,τι δεν αφορά το σεξ. Το'χω συνειδητοποιήσει εδώ και χρόνια πως οι γυναίκες δεν μου αρέσουν κι η συμβίωση μαζί τους είναι ανούσια.
Απλά, μ'αρέσουν τα μουνιά, οι κώλοι, τα βυζιά, τα ισπανικά, οι πίπες κτλ. Οι γυναίκες ως όντα προσκολλημένα σε όλα αυτά τα πράγματα είναι μόνο ενόχληση. Άμα είχα ρεαλιστικό sex bot να κάνω τα γούστα μου ουδέποτε θα ξαναμιλούσα σε γυναίκα.

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Χαλάω πάρα πολλά λεφτά σε πουτάνες. Αλλά, τουλάχιστον δεν έκανα τη μαλακία να παντρευτώ και να μου βάλει κάποια χέρι σε όλα μου τα λεφτά, να τα θεωρεί δικά της και να θέλει να δουλεύω για να της κάνω τα γούστα.
Γενικά, βαριέμαι να συναναστρέφομαι με γυναίκες σε ό,τι δεν αφορά το σεξ. Το'χω συνειδητοποιήσει εδώ και χρόνια πως οι γυναίκες δεν μου αρέσουν κι η συμβίωση μαζί τους είναι ανούσια.
Απλά, μ'αρέσουν τα μουνιά, οι κώλοι, τα βυζιά, τα ισπανικά, οι πίπες κτλ. Οι γυναίκες ως όντα προσκολλημένα σε όλα αυτά τα πράγματα είναι μόνο ενόχληση. Άμα είχα ρεαλιστικό sex bot να κάνω τα γούστα μου ουδέποτε θα ξαναμιλούσα σε γυναίκα.
πολλοι θα παραξενευτουν με αυτη την αποψη,αλλα παρα πολλοι πια αντρες σε ιαπωνία και ηπα ακολουθούν τη συμβουλή σου κ στρέφονται σε αυτή την αγορά.κάποιοι λιγότεροι πάνε ταυλάνδες κλπ

Bratan2022

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Like
883
Πόντοι
81
Συμφωνώ λίγο ως πολύ με όλους τους προλαλησαντες, ΟΜΩΣ το ότι οι γυναίκες έχουν καταντήσει οι περισσότερες αρπακτικά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει σαν άντρας να κάνεις παιδιά να αφήσεις απογόνους. Πώς θα γίνει αυτό; Κανεις ξεκαθάρισμα απτην αρχή όταν βρεις μια που είναι λίγο της προκοπής και το σκεφτείς σοβαρά ότι σε περίπτωση χωρισμού δε θα έχει καμμία απαίτηση απτην περιουσία σου αν έχεις και αυτή θα πάει στο παιδί /παιδια όταν μεγαλωσει, καθώς και σε περίπτωση χωρισμού θα δίνεις μια διατροφή α για το παιδί και αυτό είναι. Αν της αρέσει, αν όχι τραβά παρακάτω να βρεις το μαλακά που ψάχνεις . Αυτό είναι κομβικό σημείο, το τι εξήγηση θα κάνεις απτην αρχή. Να ξέρει η γυναικα μέχρι που την παίρνει. Γιατί οι γυναίκες όσο πιο πολύ χώρο τους δίνεις τόσο πιο πολύ θέλουν να σε καβαλήσουν. Σαν παντρεμένος δε λέω σε κανέναν να μη παντρευτεί, όλα θέλει καλή εξήγηση απτην αρχή για όλα τα θέματα ακόμα και τα πως θα μεγαλώσει το παιδί, ποιος θα το κρατάει, πόσο θα συμμετέχουν οι γονείς, που θα μείνετε και πως το έχει στο μυαλό της, κάθε πότε θα βλέπετε τους δικούς της και τους δικούς σας και όχι φλου καταστάσεις και ποτέ μη κάνετε πίσω για τα θέλω της γυναίκας. Τα θέλω τα δικά μας πρέπει να ικανοποιηθούν εξισου

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Η νεα ταξη πραγμάτων θελει να μην υπαρχει οικογενεια τις γυναικες πουτανες με αποτέλεσμα νεους χωρις οικογένεια εύκολα εκμεταλλεύσιμους. Σε ολες τις δυτικες οικονομίες αυτο γινεται. Η γυναικα περισσότερο αλλα και ο αντρας , μεσα απο to σχολείο απο διαφημίσεις περιοδικα lifestyle επιβάλλεται-προτείνοντας ενα τροπο ζωης ακριβο( το προβλημα). Για να το πετυχεις βρες ενα μαλακα με λεφτα η εναν sugardaddy η παρε διαζυγιο και ξεσκισε τον τον μαλακα που τολμησε να σου κανει ενα αλλον τροπο ζωης απο αυτο που θες(θελουμε εμεις) (Η ΛΥΣΗ)

Ενας φιλος μου μου ειπε μια φορα οτι δεν μπορουσε να βρει γκομενα της προκοπης. Οταν τον ρωτησα απο που βρισκει ολες τις γκομενες του , μου ειπε οτι ψαχνει καθε παρασκευη σε μαγαζια - ποταδικα ... Ε αυτο μου λετε και εσεις . Εδω που ψαχνεται οι γυναικες εχουν μολυνθει ολες Ψαχτε απο αλλη χωρα που να μην υπαρχει αυτη η νοοτροπία

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.369
Πόντοι
456
Εδώ όμως θα πρέπει να πούμε, ότι η μόδα με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης από τον πατέρα, είναι οδηγίες δικηγόρου, δυστυχώς.
Αν ο πατέρας διεκδικούσε τα παιδιά του σε διαζύγιο και ήταν δημόσιος υπάλληλος, του τραβούσε μία μήνυση η κυρία και του κοβόταν ο μισθός και έμπαινε σε αργία ως το δικαστήριο. Ο άλλος ο κακόμοιρος χωρίς μισθό και με χίλια προβλήματα, αναγκαζόταν να αποσυρθεί τελικά από τη διεκδίκηση παιδιών.
Εγώ το έχω πει : Σε αντιδικία με γυναίκα και σε ξύλο πεζοδρομίου, δεν υπάρχουν κανόνες και τιμή.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
συμβιωση με γυναικα...ζωαρα ε?:confused:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Συμφωνώ λίγο ως πολύ με όλους τους προλαλησαντες, ΟΜΩΣ το ότι οι γυναίκες έχουν καταντήσει οι περισσότερες αρπακτικά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει σαν άντρας να κάνεις παιδιά να αφήσεις απογόνους. Πώς θα γίνει αυτό; Κανεις ξεκαθάρισμα απτην αρχή όταν βρεις μια που είναι λίγο της προκοπής και το σκεφτείς σοβαρά ότι σε περίπτωση χωρισμού δε θα έχει καμμία απαίτηση απτην περιουσία σου αν έχεις και αυτή θα πάει στο παιδί /παιδια όταν μεγαλωσει, καθώς και σε περίπτωση χωρισμού θα δίνεις μια διατροφή α για το παιδί και αυτό είναι. Αν της αρέσει, αν όχι τραβά παρακάτω να βρεις το μαλακά που ψάχνεις . Αυτό είναι κομβικό σημείο, το τι εξήγηση θα κάνεις απτην αρχή. Να ξέρει η γυναικα μέχρι που την παίρνει. Γιατί οι γυναίκες όσο πιο πολύ χώρο τους δίνεις τόσο πιο πολύ θέλουν να σε καβαλήσουν. Σαν παντρεμένος δε λέω σε κανέναν να μη παντρευτεί, όλα θέλει καλή εξήγηση απτην αρχή για όλα τα θέματα ακόμα και τα πως θα μεγαλώσει το παιδί, ποιος θα το κρατάει, πόσο θα συμμετέχουν οι γονείς, που θα μείνετε και πως το έχει στο μυαλό της, κάθε πότε θα βλέπετε τους δικούς της και τους δικούς σας και όχι φλου καταστάσεις και ποτέ μη κάνετε πίσω για τα θέλω της γυναίκας. Τα θέλω τα δικά μας πρέπει να ικανοποιηθούν εξισου
αυτη ειναι και η αλλη πλευρα..εξισου σωστη αν θελει καποιος να κανει παιδια

aunanisths

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2023
Like
887
Πόντοι
81
συμβιωση με γυναικα...ζωαρα ε?:confused:
Βλέπω απλό πράγμα σήμερα. Το κράτος χρησιμοποιεί τις γυναίκες σαν βαριοπούλα για να κοπανάει σαν πινιάτα ό,τιδηποτε έχει αρχίδια μέχρι ν'αρχίσουν να πέφτουν λεφτά από μέσα τους.
Οι γυναίκες συμπεριφέρονται με καθυστερημένο τρόπο πλέον. Ανταγωνιστικά, εκδικητικά, ανώριμα, εγωιστικά, υποκριτικά και αυτοκαταστροφικά.
Η συνύπαρξη είναι ανούσια πλέον.
Ελπίζω οι επόμενες γενιές να τις αντικαταστήσουν με sex bots και τεχνητές μήτρες και μετά να μας κοροϊδεύουν από τις αποικίες στο Alpha Centauri πόσο μαλάκες ήμασταν που τρώγαμε όλα αυτά στη μάπα στη δική μας εποχή.
Και όχι, οι προηγούμενες γενιές δεν ήταν καλύτερες.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.650
Πόντοι
6.946
Βλέπω απλό πράγμα σήμερα. Το κράτος χρησιμοποιεί τις γυναίκες σαν βαριοπούλα για να κοπανάει σαν πινιάτα ό,τιδηποτε έχει αρχίδια μέχρι ν'αρχίσουν να πέφτουν λεφτά από μέσα τους.
Οι γυναίκες συμπεριφέρονται με καθυστερημένο τρόπο πλέον. Ανταγωνιστικά, εκδικητικά, ανώριμα, εγωιστικά, υποκριτικά και αυτοκαταστροφικά.
Ελπίζω οι επόμενες γενιές να τις αντικαταστήσουν με sex bots και τεχνητές μήτρες και μετά να μας κοροϊδεύουν από τις αποικίες στο Alpha Centauri πόσο μαλάκες ήμασταν που τρώγαμε όλα αυτά στη μάπα στη δική μας εποχή.
Αν καταφέρουμε κάποια μέρα να δημιουργήσουμε τεχνητή μήτρα, αυτομάτως ΠΑΥΕΙ η όποια αξία έχει το γυναικείο φύλο(αυτό της αναπαραγωγής - γέννησης) κυρίως, και δευτερευόντος της μητρικής φροντίδας. Ήδη οι γυναίκες αυτομειώνουν την αξία τους χωρίς να έχουν επίγνωση του αυτοκαταστροφικού τους δρόμου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
δε νομιζω ουτε αυτες να εχουν καμια ορεξη για συμβιωση και γάμους.Απλα φτανουν 30 και πρεπει να βρουν εναν για να κανουν παιδι.Αν κανουν,τα γράφουν ολα στο μουνι τους μαζι με τον αντρα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Η γυναίκα εκ φύσεως είναι προορισμενη για τελείως διαφορετικά πράγματα από τον άνδρα. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια λόγω γυναικοκεντρισμού είναι αυστηρά και μόνο για γαμήσι. Ουσιαστικά δεν κάνει για τίποτα ολοκληρωμένο οπότε την πετάς και βρίσκεις άλλη
ή κάθεσαι από συνήθεια
σε σχέση δούναι και λαβείν.
Όλες οι σχέσεις ενηλίκων
είναι δούναι και λαβείν.
Είναι υποδεέστερο πλάσμα που αποσκοπεί να αγκιστρωθεί σε έναν άνδρα για να την νταντεύει ώστε να έχει ασφάλεια και μετά ότι βρέξει ας κατεβάσει με όλους τους υπόλοιπους.
Γι αυτό ακριβώς και κάνει παιδιά κι όχι για οικογένεια
και τέτοιες φαιδρές δικαιολογίες. Όποιος παντρεύεται εχει μόνο να χάσει. Τιμή και δόξα σε όσους θυσιάστηκαν με γάμο και πήραμε πανάκριβο μάθημα με δωρεάν παροχή. Επίσης ως κατώτερο πλάσμα, φθονεί τον άνδρα επειδή δεν μπορεί να τον ξεπεράσει με τίποτα και σε καμία περίπτωση. Ότι έχει πετύχει, είναι όλα παραχωρήσεις ανδρών
και μόνη της δεν μπορεί
να επιβιώσει. Έχει υπέρμετρη ανασφαλεια, ατέρμονη κυκλοθυμία, τιτάνιο κομπλεξισμό και ψυχωτικό νσρκισσισμό.
Τέλος, όλοι οι άνδρες στον πλανήτη έχουν να θυμούνται ως οκ γυναίκες από καμία μέχρι βία δύο γυναίκες σε όλη τους την ζωή. Πλέον δεν υπάρχει ούτε αυτό ενώ
δεν έχει υπάρξει κανείς να έχει πει καλά λόγια για όλες όσες γνώρισε. Μετά από όλα αυτά
τα αδιάσειατα στοιχεία, θέλετε και παραδείγματα μισανδρισμού;

:2funny:

OP
OP
R

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.114
Πόντοι
456
Η γυναίκα εκ φύσεως είναι προορισμενη για τελείως διαφορετικά πράγματα από τον άνδρα. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια λόγω γυναικοκεντρισμού είναι αυστηρά και μόνο για γαμήσι. Ουσιαστικά δεν κάνει για τίποτα ολοκληρωμένο οπότε την πετάς και βρίσκεις άλλη
ή κάθεσαι από συνήθεια
σε σχέση δούναι και λαβείν.
Όλες οι σχέσεις ενηλίκων
είναι δούναι και λαβείν.
Είναι υποδεέστερο πλάσμα που αποσκοπεί να αγκιστρωθεί σε έναν άνδρα για να την νταντεύει ώστε να έχει ασφάλεια και μετά ότι βρέξει ας κατεβάσει με όλους τους υπόλοιπους.
Γι αυτό ακριβώς και κάνει παιδιά κι όχι για οικογένεια
και τέτοιες φαιδρές δικαιολογίες. Όποιος παντρεύεται εχει μόνο να χάσει. Τιμή και δόξα σε όσους θυσιάστηκαν με γάμο και πήραμε πανάκριβο μάθημα με δωρεάν παροχή. Επίσης ως κατώτερο πλάσμα, φθονεί τον άνδρα επειδή δεν μπορεί να τον ξεπεράσει με τίποτα και σε καμία περίπτωση. Ότι έχει πετύχει, είναι όλα παραχωρήσεις ανδρών
και μόνη της δεν μπορεί
να επιβιώσει. Έχει υπέρμετρη ανασφαλεια, ατέρμονη κυκλοθυμία, τιτάνιο κομπλεξισμό και ψυχωτικό νσρκισσισμό.
Τέλος, όλοι οι άνδρες στον πλανήτη έχουν να θυμούνται ως οκ γυναίκες από καμία μέχρι βία δύο γυναίκες σε όλη τους την ζωή. Πλέον δεν υπάρχει ούτε αυτό ενώ
δεν έχει υπάρξει κανείς να έχει πει καλά λόγια για όλες όσες γνώρισε. Μετά από όλα αυτά
τα αδιάσειατα στοιχεία, θέλετε και παραδείγματα μισανδρισμού;

:2funny:
ΠΟΙΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΣ

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λιγο να κάτσει κάποιος
να παρατηρήσεις τι γίνεται, καταλήγει σε ότι έγραψα αργά ή γρήγορα. Είναι δηλαδή φως φανάρι. Δεν υπάρχει καν βαθμός δυσκολίας μελέτης.

:rockon:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Γνωστός μου αναγκάζεται να ανέχεται τη γυναίκα του που είναι παντρεμένη χρόνια επειδή έχει στην πλάτη του ένα τεράστιο δάνειο. Εκείνη γαμιεται από δω κ από κει και στα παιδιά της τους παίρνει απέξω να φάνε, δε μαγειρεύει και είναι άφαντη στο σπίτι.
Κάποιες γυναίκες όπως κ άνδρες δεν είναι για οικογένεια.
Ήταν λάθος κ των 2 ο γάμος τους.
Η γυναίκα θα ήταν ιδανικό να χωρίσει και να βρει κανένα χορηγό, αν είναι της προκοπής, από Αραβία μεριά, να την φιστικωνει κ να μπορεί να πληρώνει δάνεια.
Ο πατέρας ας ζητήσει διαζύγιο για να μπορούν τα παιδιά να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον με ηρεμία κ χωρίς προβλήματα που προκύπτουν από την συμπεριφορά της κιουριας.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Δεν φταίει η γυναίκα
Φταίει ο μαλακας που δεν τζογάρει και να της πει… δεν πληρώνω το σπίτι άστο στο σφυρί…
Πάρε τόσα διατροφή και σαλτα γαμησου
Επιπρόσθετα θα της έριχνα και 1 χέρι ξύλο να στρώσει χαρακτήρα

Για να μην με προλάβεις
3 γάμοι + 1 γιο 15 χρόνο στην αποκλειστική γονική μέριμνα μου (με μητέρα καθηγήτρια πανεπιστημίου)

Αν μου πεις κανεί υπομονή για τα παιδιά του… δεν πρόκειται να πάρει παράσημο
Το ξύλο δεν θα λύσει τα προβλήματα και αν το καταλάβουν τα παιδιά θα αποκτήσουν ψυχολογικά προβλήματα.
Αποφεύγετε να εκφράζετε τέτοιες απόψεις και να παρακινειτε κόσμο στην ενδοοικογενειακή βία που μπορεί να έχει δυσάρεστες έως τραγικές συνέπειες στα ευπαθή μέλη των οικογενειών.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
238
Πόντοι
36
Τον δυτικό τρόπο ζωής με τον φεμινισμό, τον μισανδρισμο, έχουν βάλει το χέρι τους και άνδρες για να διαδοθεί.
Ο γάμος ιδιαίτερα στην Ελλάδα θεωρείται για πολλές οικογένειες σκλαβιά πλέον διότι αναλαμβάνουν πολλές υποχρεώσεις που απαιτούν πολύ χρόνο και χρήμα.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η σχέση σε πολλά ζευγάρια φθείρεται.
Για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα υπάρχουν πολλά ζευγάρια που είναι ώριμα, με θετική αντιμετώπιση των πραγμάτων και αντιμετωπίζουν ψύχραιμα τα όποια εμπόδια στην ζωή τους.
Όποια ζευγάρια είναι αφοσιωμένα στην δουλειά και στην οικογένεια δεν θα έχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην σχέση τους.
Αν όμως ένας από τους 2 ή και οι 2 είναι του να περνάω καλά και να έχω 1 ή περισσότερους συντρόφους, κι αυτό σήμερα ισχύει και για τα 2 φύλα, τότε αρχίζουν τα προβλήματα και αν υπάρχουν παιδιά διαταράσσεται το περιβάλλον στο οποίο μεγαλώνουν.
Στην Ελλάδα κι όχι μόνο εδώ, έχουμε το μειονέκτημα να έχουμε πολλές γυναίκες που έχουν επηρεαστεί από τον φεμινιστικό κύκλωμα της Καλιφόρνια απ' όπου ξεκινάνε όλες οι επιρροές, κοινωνικές και καταναλωτικές.
Στην χώρα μας επίσης πολλοί κ πολλές, έχουν την τάση τα τελευταία 30+ χρόνια να αναζητούν τον-την πολύ ομορφο-η, πετυχημένο σύζυγό, σύντροφο.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των γεννήσεων.
Η ενασχόληση των γυναικών με τις σπουδές δεν νομίζω ότι είναι εμπόδιο για να κάνουν οικογένεια.
Σε χώρες της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, οι άνθρωποι είτε έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία και στα ΜΜΕ, είτε όχι, αδιαφορούν για τις δυτικές επιρροές και λειτουργούν με βάση τις χιλιάδων ετών παραδόσεις τους, καταφέρνοντας να διαιωνίσουν το ανθρώπινο είδος.
Θα δεινοπαθησουν να μεγαλώσουν την οικογένεια, αναζητώντας τροφή κ νερό (Αφρική), χωρίς να έχουν πολλοί τις πολυτέλειες που για εμάς θεωρούνται δεδομένα, άλλοι με παρανομίες δυστυχώς, άλλοι με τίμιες εργασίες.
Ο δυτικός κόσμος αλλά και ο αραβικός σήμερα, βρίσκονται σε αναζήτηση της ευτυχίας και εμπόδιο σε αυτή την προσπάθεια του στέκεται η δίψα του να κερδίσει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί για να μπορέσει να επιβιώσει σε ένα νοσηρό ανταγωνιστικό περιβάλλον που νιώθει ότι τον εγκλωβίζει και δεν του αφήνει πολλά περιθώρια να νιώσει ελευθερία, ευτυχία και ανθρωπιά στις περισσότερες στιγμές της ζωής του.
Ακόμη κι αν θέλει κάποιος να αποδράσει σε μέρη όπου δεν θα νιώθει έρμαιο του δυτικού τρόπου ζωής, πρέπει να βρει τρόπους επιβίωσης και να έχει την δυνατότητα να έχει περίθαλψη όταν την χρειαστεί.
Ακόμη και στην Ελλάδα υπάρχουν ζευγάρια που άφησαν τις μεγάλες πόλεις και ζουν σε μικρά χωριουδάκια κ νησιά, μια πιο ήρεμη ζωή, με ή χωρίς παιδιά.
Συμπερασματικά, το περιβάλλον και ο τρόπος που αντιλαμβάνεται ο καθένας τις προκλήσεις γύρω του είναι τα στοιχεια που καθορίζουν και τις σχέσεις των 2 φύλων.
Όσο πιο μακριά από τον δυτική κουλτούρα τόσο καλύτερη είναι η ζωή και η συνύπαρξη ανδρών κ γυναικών.

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.804
Πόντοι
3.656
Πώς θα γίνει αυτό; Κανεις ξεκαθάρισμα απτην αρχή όταν βρεις μια που είναι λίγο της προκοπής και το σκεφτείς σοβαρά ότι σε περίπτωση χωρισμού δε θα έχει καμμία απαίτηση απτην περιουσία σου αν έχεις και αυτή θα πάει στο παιδί /παιδια όταν μεγαλωσει, καθώς και σε περίπτωση χωρισμού θα δίνεις μια διατροφή α για το παιδί και αυτό είναι.
Καμία συμφωνία δεν τηρείται από γυναίκα.
Αυτά που λες, είναι εκτός πραγματικότητας.

Αν χωρίσεις με ανήλικα παιδιά, θα σου πάρει τα σώβρακα.

Bratan2022

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Like
883
Πόντοι
81

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom