Νέα

Τί να κάνω με την κουνιάδα μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonioantoniou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 188
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Ξαπλωμένη στο κρεβάτι πριν μισή ώρα μπουκαρα μέσα ξάπλωσα δίπλα της και μιλάγαμε 20 λεπτά, παραπονιέται για πόνους στους μυς και βρήκα ευκαιρία να ακουμπήσω πλατη, μπούτια, ΚΩΛΑΡΑ και κατέβηκα στο αγαπημένο μου σημείο, άρχισα μασαζ στην πατούσα με την μύτη πάνω να σνιφαρει και τα χειλι να ακουμπάνε κανονικά στα δάχτυλα, μιλούσαμε ανάθεμα τι λέγαμε ούτε θυμάμαι, έκανε μονόλογο βασικά και πήρα το θάρρος και το έβαλα στο στόμα, στα 3 δευτερόλεπτα μου λέει "γιατί γλύφεις τα πόδια μου" επειδή τα λατρεύω τις λέω, όλα όσα κάνω γενικά για σένα τα ξεπληρωνεις με αυτό τον τρόπο τόσο απλα".....ε μετά τα τράβηξε πισω , τα σκέπασε και μου λέει άνοιξε το παράθυρο να μπει λίγο καθαρός αέρας, αλλαγή θέματος και μετά από 5 λεπτά έφυγα...

Αυτή τη φορά καλά τα πήγε η καρδιά μου ο πουτσος μου όμως τα έφτυσε.....

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
640
Πόντοι
81
Mασαζάκι

body to body

Πότε προβλέπεται ?

Ετσι για να προετοιμαστώ.

ΥΓ
Τώρα που είναι άρρωστη είναι ευκαιρία
Μπορεί να έχει μηνιγγίτιδα
Ρώτα την
"Θες να πεθάνουμε μαζί ?"

Με τιμές ήρωα θα σε θάψουμε
Την κηδεία την κερνάμε εμείς.

ΥΓ2
Αραγε υπάρχουνε διπλά φέρετρα ?
Βεβαια άμα πληρώνεις και 5απλά θα βρείς.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Αδιάβαστος ο τύπος, στο προηγούμενο επεισόδιο ήταν ο γιατρός. Τι κηδείες ρε μλκς και χαζομάρες, μιλάμε και γαμωτα πάρτι, έπρεπε να της πάρω και ένα τριαντάφυλλο λογο της μερας να της το δώσω και να της πω δεν είναι για σένα αλλά για τα πόδια σου αλλά που να μπλέκεις περισσότερο, δεν χρειάζεται.

Η ουσία είναι πως επιτελους ρουφηξα ποδοδαχτυλα μετά από 2 μήνες καθημερινών μαχών! Αν και μετά την τελευταία αντίδραση της αμηχανία κάπως άβολο θα έλεγα τι κάνεις μετά από αυτό; Λογικά τραβάω πισινή και το αφήνω πάνω της την επόμενη κίνηση αν μου δωσει ευκαιρία η ίδια θα ορμηξω, δεν θα ξανά προσπαθήσω γιατί ξέρω ότι πέρασα την κόκκινη γραμμή σήμερα, άλλο μασαζ και άλλο ρουφηγμα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.273
Πόντοι
2.306
Ξαπλωμένη στο κρεβάτι πριν μισή ώρα μπουκαρα μέσα ξάπλωσα δίπλα της και μιλάγαμε 20 λεπτά, παραπονιέται για πόνους στους μυς και βρήκα ευκαιρία να ακουμπήσω πλατη, μπούτια, ΚΩΛΑΡΑ και κατέβηκα στο αγαπημένο μου σημείο, άρχισα μασαζ στην πατούσα με την μύτη πάνω να σνιφαρει και τα χειλι να ακουμπάνε κανονικά στα δάχτυλα, μιλούσαμε ανάθεμα τι λέγαμε ούτε θυμάμαι, έκανε μονόλογο βασικά και πήρα το θάρρος και το έβαλα στο στόμα, στα 3 δευτερόλεπτα μου λέει "γιατί γλύφεις τα πόδια μου" επειδή τα λατρεύω τις λέω, όλα όσα κάνω γενικά για σένα τα ξεπληρωνεις με αυτό τον τρόπο τόσο απλα".....ε μετά τα τράβηξε πισω , τα σκέπασε και μου λέει άνοιξε το παράθυρο να μπει λίγο καθαρός αέρας, αλλαγή θέματος και μετά από 5 λεπτά έφυγα...

Αυτή τη φορά καλά τα πήγε η καρδιά μου ο πουτσος μου όμως τα έφτυσε.....
Τυπε μήπως πανω στη μεγαλη καβλα, σου εφυγε καμμια υποκωφη και βρωμισε ο τοπος, γι’ αυτο σου ζητησε να ανοιξεις παραθυρο?
τι ειχες φαει μεσημερι?

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Τυπε μήπως πανω στη μεγαλη καβλα, σου εφυγε καμμια υποκωφη και βρωμισε ο τοπος, γι’ αυτο σου ζητησε να ανοιξεις παραθυρο?
τι ειχες φαει μεσημερι?

Καθαρά ο λόγος που το έκανε ήταν για να με κάνει να σηκωθώ από το κρεβάτι και να φυγω από τα πόδια της.

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Συνοπτικά....

1. Μασαζ με κάλτσα
2. Μασαζ με κάλτσα + Σνιφαρισμα
3. Εφαγα ακυρο καθοταν πάνω στα πόδια της και δεν επέτρεπε.
4. Ξυπόλυτη οσα που ακουμπησα και εφαγα ακυρο τα τράβηξε
5. Μασαζ ξυπόλυτη + φιλι
6. Μασαζ ξυπολυτη, σνιφαρισμα, φιλι, ρουφηγμα ποδαρων και με έδιωξε με τρόπο.

Η ερώτηση μου είναι τι σκατα να σκέφτεται με όλο αυτο; Πως το βλεπει; Όλες οι φορές έτυχαν επειδή το προσπάθησα η το θέλει καταβαθος. Δεν μπορώ πραγματικά να την ψυχολογισω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom