Νέα

Τί να κάνω με την κουνιάδα μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonioantoniou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Ξαπλωμένη στο κρεβάτι πριν μισή ώρα μπουκαρα μέσα ξάπλωσα δίπλα της και μιλάγαμε 20 λεπτά, παραπονιέται για πόνους στους μυς και βρήκα ευκαιρία να ακουμπήσω πλατη, μπούτια, ΚΩΛΑΡΑ και κατέβηκα στο αγαπημένο μου σημείο, άρχισα μασαζ στην πατούσα με την μύτη πάνω να σνιφαρει και τα χειλι να ακουμπάνε κανονικά στα δάχτυλα, μιλούσαμε ανάθεμα τι λέγαμε ούτε θυμάμαι, έκανε μονόλογο βασικά και πήρα το θάρρος και το έβαλα στο στόμα, στα 3 δευτερόλεπτα μου λέει "γιατί γλύφεις τα πόδια μου" επειδή τα λατρεύω τις λέω, όλα όσα κάνω γενικά για σένα τα ξεπληρωνεις με αυτό τον τρόπο τόσο απλα".....ε μετά τα τράβηξε πισω , τα σκέπασε και μου λέει άνοιξε το παράθυρο να μπει λίγο καθαρός αέρας, αλλαγή θέματος και μετά από 5 λεπτά έφυγα...

Αυτή τη φορά καλά τα πήγε η καρδιά μου ο πουτσος μου όμως τα έφτυσε.....

oikogeneiarxis

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2023
Like
258
Πόντοι
20
Δύο μέρες ξάπλα, μήπως να πηγαίνατε σε κάνα γιατρό;

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
660
Πόντοι
81
Mασαζάκι

body to body

Πότε προβλέπεται ?

Ετσι για να προετοιμαστώ.

ΥΓ
Τώρα που είναι άρρωστη είναι ευκαιρία
Μπορεί να έχει μηνιγγίτιδα
Ρώτα την
"Θες να πεθάνουμε μαζί ?"

Με τιμές ήρωα θα σε θάψουμε
Την κηδεία την κερνάμε εμείς.

ΥΓ2
Αραγε υπάρχουνε διπλά φέρετρα ?
Βεβαια άμα πληρώνεις και 5απλά θα βρείς.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Αδιάβαστος ο τύπος, στο προηγούμενο επεισόδιο ήταν ο γιατρός. Τι κηδείες ρε μλκς και χαζομάρες, μιλάμε και γαμωτα πάρτι, έπρεπε να της πάρω και ένα τριαντάφυλλο λογο της μερας να της το δώσω και να της πω δεν είναι για σένα αλλά για τα πόδια σου αλλά που να μπλέκεις περισσότερο, δεν χρειάζεται.

Η ουσία είναι πως επιτελους ρουφηξα ποδοδαχτυλα μετά από 2 μήνες καθημερινών μαχών! Αν και μετά την τελευταία αντίδραση της αμηχανία κάπως άβολο θα έλεγα τι κάνεις μετά από αυτό; Λογικά τραβάω πισινή και το αφήνω πάνω της την επόμενη κίνηση αν μου δωσει ευκαιρία η ίδια θα ορμηξω, δεν θα ξανά προσπαθήσω γιατί ξέρω ότι πέρασα την κόκκινη γραμμή σήμερα, άλλο μασαζ και άλλο ρουφηγμα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.284
Πόντοι
2.306
Ξαπλωμένη στο κρεβάτι πριν μισή ώρα μπουκαρα μέσα ξάπλωσα δίπλα της και μιλάγαμε 20 λεπτά, παραπονιέται για πόνους στους μυς και βρήκα ευκαιρία να ακουμπήσω πλατη, μπούτια, ΚΩΛΑΡΑ και κατέβηκα στο αγαπημένο μου σημείο, άρχισα μασαζ στην πατούσα με την μύτη πάνω να σνιφαρει και τα χειλι να ακουμπάνε κανονικά στα δάχτυλα, μιλούσαμε ανάθεμα τι λέγαμε ούτε θυμάμαι, έκανε μονόλογο βασικά και πήρα το θάρρος και το έβαλα στο στόμα, στα 3 δευτερόλεπτα μου λέει "γιατί γλύφεις τα πόδια μου" επειδή τα λατρεύω τις λέω, όλα όσα κάνω γενικά για σένα τα ξεπληρωνεις με αυτό τον τρόπο τόσο απλα".....ε μετά τα τράβηξε πισω , τα σκέπασε και μου λέει άνοιξε το παράθυρο να μπει λίγο καθαρός αέρας, αλλαγή θέματος και μετά από 5 λεπτά έφυγα...

Αυτή τη φορά καλά τα πήγε η καρδιά μου ο πουτσος μου όμως τα έφτυσε.....
Τυπε μήπως πανω στη μεγαλη καβλα, σου εφυγε καμμια υποκωφη και βρωμισε ο τοπος, γι’ αυτο σου ζητησε να ανοιξεις παραθυρο?
τι ειχες φαει μεσημερι?

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Τυπε μήπως πανω στη μεγαλη καβλα, σου εφυγε καμμια υποκωφη και βρωμισε ο τοπος, γι’ αυτο σου ζητησε να ανοιξεις παραθυρο?
τι ειχες φαει μεσημερι?

Καθαρά ο λόγος που το έκανε ήταν για να με κάνει να σηκωθώ από το κρεβάτι και να φυγω από τα πόδια της.

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Συνοπτικά....

1. Μασαζ με κάλτσα
2. Μασαζ με κάλτσα + Σνιφαρισμα
3. Εφαγα ακυρο καθοταν πάνω στα πόδια της και δεν επέτρεπε.
4. Ξυπόλυτη οσα που ακουμπησα και εφαγα ακυρο τα τράβηξε
5. Μασαζ ξυπόλυτη + φιλι
6. Μασαζ ξυπολυτη, σνιφαρισμα, φιλι, ρουφηγμα ποδαρων και με έδιωξε με τρόπο.

Η ερώτηση μου είναι τι σκατα να σκέφτεται με όλο αυτο; Πως το βλεπει; Όλες οι φορές έτυχαν επειδή το προσπάθησα η το θέλει καταβαθος. Δεν μπορώ πραγματικά να την ψυχολογισω.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.284
Πόντοι
2.306
Mασαζάκι

body to body

Πότε προβλέπεται ?

Ετσι για να προετοιμαστώ.

ΥΓ
Τώρα που είναι άρρωστη είναι ευκαιρία
Μπορεί να έχει μηνιγγίτιδα
Ρώτα την
"Θες να πεθάνουμε μαζί ?"

Με τιμές ήρωα θα σε θάψουμε
Την κηδεία την κερνάμε εμείς.

ΥΓ2
Αραγε υπάρχουνε διπλά φέρετρα ?
Βεβαια άμα πληρώνεις και 5απλά θα βρείς.
Οταν λειωσουν και τους ξεθαψουν θα βρουν τον ενα σκελετο με τις ακροφαλαγγες του αλλου στο στομα…
πρωτα βγαινει η ψυχη και μετα το χούι…

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
645
Πόντοι
81
Εσύ το πήρες σε άλλο επίπεδο τρομερη φαντασιωση αλλά βάση του τι βλέπω και πως ζούνε μεταξύ τους όχι ποδομαλακια δεν του κάνει ούτε καν του τον βλέπει. Λόγο του lifestyle που κάνει ο τύπος χωρίς να είμαι και σίγουρος τον κόβω να την γαμαει μια φορά τον μήνα και αν.

Επίσης θυμάμαι, πως να ξεχάσω άλλωστε έτσι συζήτηση, ήμασταν στην πισίνα όλοι η 4αδα και εκανε ο τύπος ένα σχόλιο ειρωνικό και καλα αστειο για την Ουγγαρέζα του στυλ "τα δάχτυλα των ποδιών σου το ένα από το άλλο έχει ένα χιλιόμετρο απόσταση" κάτι έτσι. Φουλ άσχετος, άκυρο εντελώς και σχολίασε πόσο αηδία του προκαλεί γενικά η γυναικεια πατούσα. Δεν είναι 10/10 οι πατούσες της έχω ρουφήξει ανώτερες αλλά άνετα 8.5/10.

Όχι απλά δεν χυνει της πατούσες της αλλά παίζει να την βάζει να φοράει γαλότσες με βάση το σχόλιο που είχε κάνει κάποτε αν την πηδαει κι ολας.
Πολύ φοβάμαι πως στα λέει για ξεκάρφωμα. Αυτή μπορεί να φτιάχνετε με το να την υποτιμάει μπροστά σου, να στάζει και στη συνέχεια να τον έχει πασάκα με τσιμπούκια, γλειφοκώλια, ποδομαλακίες και άλλες φάσεις. Στην τελική μπορεί να κάνει και γαργάρες με τα κάτουρά του γιατί την κόβω για έξτρα υποτακτική μαζί του. Σου λέω το γνωρίζουν και είσαι το παιχνίδι που ξεφτιλίζουν και τους κάνεις τις δουλειές γιατί σε θεωρούν τρομερό κερατά. Θα σου πηδήξουν και την γυναίκα στο τέλος και εσύ θα ψάχνεις καλτσάκια για να μυρίσεις. Φίλε έχεις σοβαρά θέματα να τα κοιτάξεις πριν είναι αργά.

Panos 1978

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
10.628
Πόντοι
3.296
Αδιάβαστος ο τύπος, στο προηγούμενο επεισόδιο ήταν ο γιατρός. Τι κηδείες ρε μλκς και χαζομάρες, μιλάμε και γαμωτα πάρτι, έπρεπε να της πάρω και ένα τριαντάφυλλο λογο της μερας να της το δώσω και να της πω δεν είναι για σένα αλλά για τα πόδια σου αλλά που να μπλέκεις περισσότερο, δεν χρειάζεται.

Η ουσία είναι πως επιτελους ρουφηξα ποδοδαχτυλα μετά από 2 μήνες καθημερινών μαχών! Αν και μετά την τελευταία αντίδραση της αμηχανία κάπως άβολο θα έλεγα τι κάνεις μετά από αυτό; Λογικά τραβάω πισινή και το αφήνω πάνω της την επόμενη κίνηση αν μου δωσει ευκαιρία η ίδια θα ορμηξω, δεν θα ξανά προσπαθήσω γιατί ξέρω ότι πέρασα την κόκκινη γραμμή σήμερα, άλλο μασαζ και άλλο ρουφηγμα.
Ενδιαφερον τυπε..

Καθε μερα υπαρχει εξελιξη μεταξυ εσένα και τα πατουσακια της..

@gpikasso

:coffee:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.502
Πόντοι
11.146
Η γυναίκα μου μαλακες είναι νευριασμενη μαζί μου επειδή μου ζήτησε η Ουγγαρεζα να φέρω το μωρο της από το σχολείο σήμερα. Φανταστείτε να μάθει τα μισά από όσα γίνονται. Θα τα πάρει στο κρανίο. Όλο σκαστος κάνω όσα κάνω.
Εκανα άλματα σημερα η τα φάρμακα που παίρνει την έχουν αποβλακωσει εντελώς και δεν αντιδρά στα θελω μου. Αν χαθω για λίγες μέρες να ξέρετε ότι άρπαξα την ίδια αρρώστια.
...ή θα εχεις ποντιστει σε κανα Σουνιο :confused::confused::confused:
cement2.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
46
Πόντοι
0
Πολύ φοβάμαι πως στα λέει για ξεκάρφωμα. Αυτή μπορεί να φτιάχνετε με το να την υποτιμάει μπροστά σου, να στάζει και στη συνέχεια να τον έχει πασάκα με τσιμπούκια, γλειφοκώλια, ποδομαλακίες και άλλες φάσεις. Στην τελική μπορεί να κάνει και γαργάρες με τα κάτουρά του γιατί την κόβω για έξτρα υποτακτική μαζί του. Σου λέω το γνωρίζουν και είσαι το παιχνίδι που ξεφτιλίζουν και τους κάνεις τις δουλειές γιατί σε θεωρούν τρομερό κερατά. Θα σου πηδήξουν και την γυναίκα στο τέλος και εσύ θα ψάχνεις καλτσάκια για να μυρίσεις. Φίλε έχεις σοβαρά θέματα να τα κοιτάξεις πριν είναι αργά.

Εσύ φίλε ζεις σε παράλληλο φανταστικό σύμπαν , φουλ άκυρος σε όλα, τι να σου πρώτο απαντήσω σοβαρα. Απλά γελάω με τα παλαβά σου, το μόνο σοβαρό θέμα που έχω είναι ότι θέλω να την γλυψω από κάτω μέχρι πάνω τίποτα άλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom