Νέα

Μια ζωή χωρίς χύσιμο μέσα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα james tiberius kirk
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
james tiberius kirk

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.038
Πόντοι
2.356
Δεν μπαίνω καν σε συγκρίσεις τυπάρα.
Δεν ρίσκαρα ποτέ, να χύσω μέσα σε μουνί ... αν δεν ήμουν έτοιμος για ... παιδιά.
Δεν αξίζει τη μανούρα.

Φαντάσου εγκυμοσύνη που λες με παντρεμένη ... και να είσαι κι εσύ παντρεμένος ....
Άστα να πάνε. Δεν το θες.
Σπιράλ ή αντισυλληπτικά.

TasterGuy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Κριτικές
6
Like
1.109
Πόντοι
361
Τύποι, καλησπέρα!
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα παράπονο από τη ζωή, μια αναποδιά ξεχωριστή, μια ευχαρίστηση που έχω στερηθεί:
Εκτός από 2-3 φορές, δεν έχω χύσει ποτέ μέσα. Κι αυτές οι 2-3 φορές μάλιστα, ήρθαν σε προχωρημένη σεξουαλική ηλικία.
Βλέπετε ξεκίνησα τη σεξουαλική μου δράση, όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα, με πουτάνες. Δε νοείται να γαμήσεις ξεσκούφωτα την επαγγελματία, πόσο μάλλον να χύσεις μέσα της :grin::grin:
Αργότερα, όταν ξεκίνησα τις σχέσεις, γαμούσα είτε με χρήση προφυλακτικού είτε χωρίς, αλλά ποτέ δεν είχε τεθεί το θέμα της εκσπερμάτισης στον κόλπο. Καμιά από τις κοπέλες μου δεν επιθυμούσε να λάβει κάποιου είδους αντισύλληψη, αλλά ούτε και να μείνει έγκυος, τουλάχιστον στην αρχή της σχέσης. Αργότερα, όταν οι σχέσεις σοβάρευαν, ανακάλυπτα ότι εκείνες ήθελαν παιδί, αλλά εγώ όχι! :P
Πολύ αργότερα, έκοψα τις σχέσεις και ξεκίνησα τις ξεπέτες. Κι εκεί φυσικά, υπήρχαν κορίτσια που ήταν υπέρ του ξεσκούφωτου, γιατί, "έλα μωρέ, φαίνεσαι σοβαρό παιδί", "το προφυλακτικό μπορεί να σπάσει" και "μια ζωή την έχουμε". Κι εκεί όμως, όλες, πλην μιας, που έκανε χρήση αντισυλληπτικών χαπιών μπροστά μου, δεν επέτρεπαν την ανακούφιση μέσα στο αιδοίο τους.
Τύποι μου, να σας πω ότι έχουν περάσει τρία χρόνια από εκείνα τα γαμήσια, αλλά ακόμα θυμάμαι την ασύγκριτη αίσθηση να πλημμυρίζεις το μουνί με τα χύσια σου. Τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό. Ούτε το χύσιμο στο στόμα με κατάποση, ούτε ο κώλος, τίποτα...
Πολλές φορές σκέπτομαι ότι ίσως να μην έχω ξανά την ευκαιρία αυτή και αναλογίζομαι πόσες στιγμές ηδονής μου στέρησε η ζωή, παρόλο που, κάνοντας μια αναδρομή, πιστεύω ότι αποθησαύρισα ερωτικές εμπειρίες πολύ περισσότερες από όσες υπολόγιζα όταν ξεκινούσα τη σεξουαλική μου ζωή ...
Τις απόψεις σας επί του θέματος, παρακαλώ!
Σίγουρα το χύσιμο μέσα ακάποτο είναι μια φαντασίωση που μας συνοδεύει από τις πρώτες μας στιγμές που νιώσαμε να βαραίνει το βρακάκι μας.
Εντάξει τώρα το ότι σου λέει μια κοπέλα να μην φορέσεις προφυλακτικό επειδή πχ εμφανισιακά μπορεί να φαίνεσαι καθαρός ή μια ζωή την έχουμε και τέτοια δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις. Πιστεύω αρχικά ότι αν στο έχει πει σε εσένα θα μπορεί να το κάνει ή να το ζητήσει το ίδιο εύκολα και σε άλλους. Δεν νομίζω δηλαδή πως συμφέρει να νιώσεις απλά την αίσθηση (αυτά τα μερικά δευτερόλεπτα) του να χύνεις σε μουνί συγκρίσει με τι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όταν πάμε με μια κοπέλα στην ουσία είναι σαν να έχουμε πάει και με τους προηγούμενους της. Σκέψου δηλαδή τι συμβαίνει με μια ιερόδουλη. Κάτι που καθιστά το θέμα ακόμα πιο επικίνδυνο. Και κάτι επιπλέον: δεν υπάρχει πιο κουτό επιχείρημα από το «μια ζωή την έχουμε». Μα ίσα ίσα επειδή μια την έχουμε πρέπει να την προσέχουμε…

Προσωπικά ακάποτο έχω χύσει μια φορά μόνο όταν το κάναμε με την πρώην σχέση μου με την οποία είχαμε αρχίσει μαζί ως πρώτη φορά και την εμπιστευόμουν, όπως και εκείνη. Μας άρεσε πολύ αλλά εντάξει δεν μπορεί η άλλη να παίρνει συνέχεια αντισυλληπτικά και ειδικά όταν είσαι τόσο μικρή είναι κρίμα. Αλλά με ιερόδουλη δεν το σκοπεύω ποτέ ακόμα και να με παρακαλάει.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.499
Πόντοι
19.795
Οι 3-4 πρώτες ημέρες μετά την περίοδο της γυναίκας, συνήθως, είναι άγονες ημέρες και μπορείς να χύνεις μέσα, εννοείται αν είσαι σε μόνιμη σχέση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom