Mου συμβαίνει το εξής εδώ και δύο μήνες περίπου και θα ήθελα την γνώμη σας, όποιος έχει όρεξη να ασχοληθεί και να πει την απόψη του. Ανήμερα Πρωτοχρονιά δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από μια παλιά μου σχέση, με την οποία είχα χωρίσει και δεν είχα καμία επαφή ,εδώ και 20 χρόνια!!!!! Στην εβδομάδα πάνω μου ζήτησε να πάμε για καφέ. Ειχα μια δουλειά κέντρο και μπόρεσα να ξεκλέψω λίγο χρόνο και να πάω για καφέ μαζί της.
Εγώ να πω την αλήθεια θα ήθελα να κάνω κάτι μαζί της (προφανώς περιστασιακά και από περιέργεια περισσότερο),αλλά δεν μπορώ να παίρνω και το ρίσκο των συναντήσεων,για να ακούω αερολογίες κλπ......χωρίς ουσία. Να το συνεχίσω για λίγο ακόμα να δω τι σκατά θέλει ή να την γειώσω? Να πω οτι δεν θέλω να κάνω κάποια απότομη κίνηση,πέσιμο στα ίσα κλπ,γιατί δεν είναι αυτός ο τύπος (ή τουλάχιστον αυτό θέλει να βγάλει προς τα έξω). Ευχαριστώ όποιον πει την γνώμη του.
Τι μαλακίες μας γράφεις ρε παίχτη ;
Γκόμενα που γαμιόσασταν .. ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ... και πάτε ... για καφέ;
Θα βγείτε και να χορέψετε
το i am just dying in your arms tonight ;;;;
Καταρχήν ... δημόσιοι υπάλληλοι είστε και οι δύο ;
Δεν σκέφτεστε στην καφετέρια ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ...
και γίνετε μπουρδέλο και οι 2 ;
Έπειτα ... τι τους θέλετε τους καφέδες ;
Ξεκαθαρίζεις ότι γουστάρεις το παλιό γαμήσι ... ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ...
θάθελες να το ξαναζήσεις ... ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΤΟ (δράμα, sic, μελό)
αλλά ότι δεν πρέπει να χαλάσετε τους γάμους σας !
Στο τελευταίο ... αν δεν την δεις βέβαιη ... ΣΤΡΙΒΕΙΣ ...
Αν γουστάρει , κανονίζεται το πήδημα.
Αν δεν γουστάρει πήδημα ... ΧΑΡΗΚΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ....
νοσταλγείς το παρελθόν (αυτές τις μαλακίες μπας και αλλάξει γνώμη αργότερα, ποτέ δεν ξέρεις)
ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ... ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΣΤΕ , ΟΥΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ , ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ !
νιχτς ... ναθινγκ ... νιεντε ...
Οι καφέδες και τα φιλάκια ... ήταν για πριν 20 χρόνια.
Πέρασε εκείνη η εποχή.
Εγώ πήγα 4 μέρες εξωτερικό .... στη χώρα που ζει παλιά μου αγάπη ... πριν από 25 χρόνια ...
χήρα τώρα .... ήρθε κι αυτή από την πόλη της στην πρωτεύουσα ...
νοίκιασε δωμάτιο στο δίπλα ξενοδοχείο από το δικό μου ...
και πήγαινα 02.30 με 05.00 ...
Νοικοκυρεμένα πράγματα.
Καφέδες και φιλάκια και κολοκύθια τούμπανα .
ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ... ΠΗΔΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ .......
ΑΛΛΙΩΣ ... ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ....