Νέα

Ερωτική συνεύρεση με δυο γυναίκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GmPower
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

panbar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2017
Κριτικές
1
Like
3.550
Πόντοι
446
Sorry αλλά ρε συ, είσαι 33 και θες να κουμπώσεις;
Άμα πας δλδ 50 τι θα κάνεις;

Εγώ λέω το εξής. Πήγαινε εκεί και κάνε το κουνέλι. Πήδα όσο μπορείς, χύσε όσες φορές αντέξεις! Είμαι σίγουρος πως, αν οι τύπισσες είναι καυλωμένες, δεν θα προλαβαίνει να σου πέφτει! Και αν σου πέφτει, χεράκια και γλώσσα έχεις. Κάνε ένα break, δαχτύλιασέ τες, γλύψτες και να δεις πως θα σου ξανασηκωθεί.
Άσε τα χάπια για αργότερα, όταν θα τα έχεις πραγματικά ανάγκη.

Χωρίς παρεξήγηση αδερφέ, και φυσικά χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες για σένα ... Φιλικά το λέω
Όπως και να 'χει, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!!!!

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.513
Πόντοι
2.836
Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του forum, την επόμενη εβδομάδα θα έχω συνάντηση με δύο φίλες οι οποίες θέλουν να κάνουμε τρελές και οι τρεις μαζί κακό δεν είναι και είπα το ναι, οι συγκεκριμένες φίλες είναι περίπου 40-45 ετών και τρίβουν το πιπέρι έχοντας σχετική εμπειρία από παλιά και κανόνας πάλι τρίο το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω πολύ διάρκεια, από την άλλη από στύση δεν το συζητάω τούμπανο, τι λέτε να δοκιμάσω κάποιο χάπι?
Για μένα δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι....
Το έχω ζήσει... Τελευταία φορά πριν λίγο καιρό...
Είναι τόσο καυλωτικο που και να τελειώσεις γρήγορα όταν τις δεις να φιλιουνται και να γλυφονται πάλι κάγκελο θα είσαι... Και ξανά και ξανά...και λογικά την δεύτερη φορά θα κάνεις περισσότερη ώρα να τελειώσεις...

OP
OP
G

GmPower

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2016
Like
28
Πόντοι
0

Εγώ λέω το εξής. Πήγαινε εκεί και κάνε το κουνέλι. Πήδα όσο μπορείς, χύσε όσες φορές αντέξεις! Είμαι σίγουρος πως, αν οι τύπισσες είναι καυλωμένες, δεν θα προλαβαίνει να σου πέφτει! Και αν σου πέφτει, χεράκια και γλώσσα έχεις. Κάνε ένα break, δαχτύλιασέ τες, γλύψτες και να δεις πως θα σου ξανασηκωθεί.

Χωρίς παρεξήγηση αδερφέ, και φυσικά χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες για σένα ... Φιλικά το λέω
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση δεν θέλω να κουμποσο κανένα χάπι ποτέ δεν εχω πάρει κάτι παρόμοιο αλλά δεν θα έχω και κάθε ημέρα τέτοιες ευκαιρίες να πάω με μιλφαρες με υγρό μουνι από κάτω συγνώμη για την έκφραση, η γνώμη σου μου αρέσει πάντως

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.053
Πόντοι
2.536
Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του forum, την επόμενη εβδομάδα θα έχω συνάντηση με δύο φίλες οι οποίες θέλουν να κάνουμε τρελές και οι τρεις μαζί κακό δεν είναι και είπα το ναι, οι συγκεκριμένες φίλες είναι περίπου 40-45 ετών και τρίβουν το πιπέρι έχοντας σχετική εμπειρία από παλιά και κανόνας πάλι τρίο το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω πολύ διάρκεια, από την άλλη από στύση δεν το συζητάω τούμπανο, τι λέτε να δοκιμάσω κάποιο χάπι?
Κάνε το πρόβλημα σου να φανεί σαν προτέρημα. Βάλε τις δίπλα μετά τα προκαταρκτικά και μπαίνε μια στην μια στην άλλη. Θα διαμαρτυρηθούν και τότε θα τους πεις ότι είναι σα να κόβετε την πίτα : όποια χύσεις θα κερδίσει το φλουρί που αντιστοιχεί σε ένα πανάκριβο δώρο. Θα αρχίσουν τον σκληρό ανταγωνισμό και θα είναι δικαιολογημένη η πρόωρη εκσπερμάτιση

OP
OP
G

GmPower

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2016
Like
28
Πόντοι
0
Για μένα δεν χρειάζεται να πάρεις κάτι....
Το έχω ζήσει... Τελευταία φορά πριν λίγο καιρό...
Είναι τόσο καυλωτικο που και να τελειώσεις γρήγορα όταν τις δεις να φιλιουνται και να γλυφονται πάλι κάγκελο θα είσαι... Και ξανά και ξανά...και λογικά την δεύτερη φορά θα κάνεις περισσότερη ώρα να τελειώσεις...
Ναι σωστός.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.184
Πόντοι
456

Νταξει ρε τύπε δεν είπε να κουμπώνει κάθε φορά που θα γαμαει, η κατάσταση τώρα είναι special, οποτε ένα χαπάκι το σηκώνει. Ακόμα και για το placebo

Vasilisperisteri

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2020
Κριτικές
30
Like
4.513
Πόντοι
2.836
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση δεν θέλω να κουμποσο κανένα χάπι ποτέ δεν εχω πάρει κάτι παρόμοιο αλλά δεν θα έχω και κάθε ημέρα τέτοιες ευκαιρίες να πάω με μιλφαρες με υγρό μουνι από κάτω συγνώμη για την έκφραση, η γνώμη σου μου αρέσει πάντως
Επίσης κάνα δυο ποτήρια μπύρα....
Το αλκοόλ σε νορμάλ ποσότητα εμένα με βοηθάει να μην τελειώνω γρήγορα..

OP
OP
G

GmPower

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2016
Like
28
Πόντοι
0

johnyx(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Like
17
Πόντοι
0
Νομίζω φίλε μ οτι κ να θες να σου πεσει με τέτοια φάση θα είναι δυσκολο. Το ότι σκέφτεσαι ότι θα τελειώσεις γρήγορα είναι νομιζω το άγχος της όλης φασης. Απ την άλλη κ γρήγορα να τελειώσεις, δεν τρέχει τπτ... Σε λίγα λεπτακια θα ξαναεισαι κάγκελο κ πας για δευτερο γυρο!!!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.500
Πόντοι
9.931
Τυπε τι βλεπεις θα τις καταφέρεις και τις δυο μαζι; Σε αυτη την ηλικία εχουν πολλές καυλες οι καριολες. Αν πίνεις και καπνίζεις καλο ειναι να το μετριάσεις η να το κόψεις καμια εβδομάδα πριν το τριο ωστε να πας οσο πιο αξιόμαχος γίνεται. Καλή διασκέδαση.

OP
OP
G

GmPower

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2016
Like
28
Πόντοι
0
Τυπε τι βλεπεις θα τις καταφέρεις και τις δυο μαζι; Σε αυτη την ηλικία εχουν πολλές καυλες οι καριολες. Αν πίνεις και καπνίζεις καλο ειναι να το μετριάσεις η να το κόψεις καμια εβδομάδα πριν το τριο ωστε να πας οσο πιο αξιόμαχος γίνεται. Καλή διασκέδαση.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου έχω μπλέξει με την καλή έννοια, πήγα σε ένα γνωστό φίλο μ στο σπίτι του και ήταν η μάνα του εκεί εντάξει η γυναίκα είναι χρονιά χωρισμένη παντού δωστου γελοία και τα σχετικά με βρίσκει στο fb και μιλάμε και έτσι συναντήθηκαμε βγήκαμε κάνα δυο φορές και έτσι εδώ και δύο μήνες την πηδαω και μου πετάει πριν λίγες μέρες για πλάκα που βλέπαμε μια τσόντα με τρίο λες να φέρω την κολλητή μου να κάνουμε κατάσταση φερτο από εδώ από εκεί και ξέρεις μην βρούμε κανένα μπελά γιατί είναι παντρεμένη αλλά ο δικός της τσουφιος μάλλον από ότι κατάλαβα και λέω ας δοκιμάσω έτσι, αλλά μου είπε η δικιά μ έχει να κάνει σεξ αρκετό καιρό και γελάω εγώ και λέω μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε απλά οι τύπισσες καλά κορίτσια θέλουν μόνο σεξ τίποτα παραπάνω.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
74.644
Πόντοι
12.056
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου έχω μπλέξει με την καλή έννοια, πήγα σε ένα γνωστό φίλο μ στο σπίτι του και ήταν η μάνα του εκεί εντάξει η γυναίκα είναι χρονιά χωρισμένη παντού δωστου γελοία και τα σχετικά με βρίσκει στο fb και μιλάμε και έτσι συναντήθηκαμε βγήκαμε κάνα δυο φορές και έτσι εδώ και δύο μήνες την πηδαω και μου πετάει πριν λίγες μέρες για πλάκα που βλέπαμε μια τσόντα με τρίο λες να φέρω την κολλητή μου να κάνουμε κατάσταση φερτο από εδώ από εκεί και ξέρεις μην βρούμε κανένα μπελά γιατί είναι παντρεμένη αλλά ο δικός της τσουφιος μάλλον από ότι κατάλαβα και λέω ας δοκιμάσω έτσι, αλλά μου είπε η δικιά μ έχει να κάνει σεξ αρκετό καιρό και γελάω εγώ και λέω μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε απλά οι τύπισσες καλά κορίτσια θέλουν μόνο σεξ τίποτα παραπάνω.
πηδας την μανα του φιλου σου :think:

• Χαχα
Αντιδράσεις: NEW(3)
OP
OP
G

GmPower

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2016
Like
28
Πόντοι
0
33 και θες χάπι για να γαμησεις δύο μεσήλικες ???
Συγνώμη κιόλας δεν το κάνουμε κάθε ημέρα δεν χρειάζομαι χάπι απλά είπα ότι δεν έχω πρόβλημα στήσεις αλλά διάρκειας ευχαριστώ

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.779
Πόντοι
11.096
33 και θες χάπι για να γαμησεις δύο μεσήλικες ???
Αγχωμένος είναι.
Αλλά αν έχουν καιρό όπως λέει νά δούνε πουλάκι τά κορίτσια μετά τόν βλέπω τόν συναγωνιστή να ρωτάει πάλι εδώ αλλά για βιταμίνες.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.006
Πόντοι
20.686
Συγνώμη κιόλας δεν το κάνουμε κάθε ημέρα δεν χρειάζομαι χάπι απλά είπα ότι δεν έχω πρόβλημα στήσεις αλλά διάρκειας ευχαριστώ
Φίλε ρεκτιφιε δεν κάνει μια καινούργια μηχανή .
Πιες μερικά ποτάκια να καθυστερεις το πιτσιλισμα ..

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.056
Πόντοι
3.506
Αγχωμένος είναι.
Αλλά αν έχουν καιρό όπως λέει νά δούνε πουλάκι τά κορίτσια μετά τόν βλέπω τόν συναγωνιστή να ρωτάει πάλι εδώ αλλά για βιταμίνες.

Γαμαμινες.
Η καλυτερη λυση και για πριν και για μετα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom