Νέα

Τί να κάνω με την κουνιάδα μου;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
25
Πόντοι
0
Θα ξεκινήσω αν είσαι τρόμπας και ψεύτης και ξεκινάς μια Συζήτηση για να το πας εκεί που θες σου λεω Αντε και...Ονειρεψου.
Αν λες αλήθεια,αξίζει να δημιουργησεις μια κατάσταση χάους και καταστροφής για τις σεξουαλικές σου επιθυμίες?
Καλο είναι να τα μετράμε τα πράγματα για να μην πέφτουμε σε παγιδες

Ρε αλήθειες λέω εννοείται αλλά και εσύ δίκιο έχεις. Ειναι τόσο μεγαλη η επιθυμία λόγο κάτω κεφαλής προφανώς αν το σκεφτείς με το πάνω κεφάλι 100% δεν αξίζει η καταστροφή.

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
63
Like
2.080
Πόντοι
8.245
Ρε αλήθειες λέω εννοείται αλλά και εσύ δίκιο έχεις. Ειναι τόσο μεγαλη η επιθυμία λόγο κάτω κεφαλής προφανώς αν το σκεφτείς με το πάνω κεφάλι 100% δεν αξίζει η καταστροφή.
Σε καταλαβαίνω Αν είναι να τα κάνεις ΠΟΥΤΑΝΑ ολα πρεπει να αξίζει.

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
25
Πόντοι
0
Σε καταλαβαίνω Αν είναι να τα κάνεις ΠΟΥΤΑΝΑ ολα πρεπει να αξίζει.

Αξίζει να χωρίσεις γυναίκα θησαυρό που έχεις μαζί της 7 χρόνων κουκλίτσα για οτιδήποτε από τις μαλακιες που προ ανάφερα; Προφανώς και ΟΧΙ. Απλά η κατω κεφάλι λέει προσπάθησε διακριτικά να παίξεις λίγο με την άλλη. Βέβαια εγώ σκέφτομαι και πιο μακριά μην τύχει και χωρίσει για οποιοδήποτε λόγο και έτσι απλά για το γαμωτο γουστάρει εκδίκηση στο φουλ η ζηλέψει και μας δώσει στεγνά για να μας αποτελειώσει όλους οικογενειακά..

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
63
Like
2.080
Πόντοι
8.245
Αξίζει να χωρίσεις γυναίκα θησαυρό που έχεις μαζί της 7 χρόνων κουκλίτσα για οτιδήποτε από τις μαλακιες που προ ανάφερα; Προφανώς και ΟΧΙ. Απλά η κατω κεφάλι λέει προσπάθησε διακριτικά να παίξεις λίγο με την άλλη. Βέβαια εγώ σκέφτομαι και πιο μακριά μην τύχει και χωρίσει για οποιοδήποτε λόγο και έτσι απλά για το γαμωτο γουστάρει εκδίκηση στο φουλ η ζηλέψει και μας δώσει στεγνά για να μας αποτελειώσει όλους οικογενειακά..
Mυστη μου σου ανέφερα το ίδιο περι καταστροφής στην οποία ως ανθρωποι εχουμε και μια τάση εγω Ευχομαι να
Κρατήσεις την ζωή που έφτιαξες με κόπο,αχ βρε μισοφορια τι τραβαμε εμεις τα αγορια

Ganian47

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Η διαφορά ήταν ότι αυτή τη φορά ακούμπησα πάνω την μύτη μου και ένιωσε την ανάσα που τράβηξα λες και τραβούσα κόκα, γύρισα ταυτόχρονα τα μάτια μου και την κοίταξα και έκανε ένα βλέμμα του στυλ (τι σκατα; η λες και είδε εξωγήινο) αλλά χωρίς αντίδραση άλλη αυτό ήταν συνεχισα άλλο 1 λεπτό και τέλος.
Αν δεν της αρεσε δεν θα σε αφηνε να συνεχισεις να σνιφαρεις για αλλο 1 λεπτο.Εγω αν ημουν στην θεση σου δεν θα ειχα κρατηθει. Θα το συνεχιζα μεχρι να φτασω στην μουναρα της να την ξεζουμισω στα γλειφομουνια

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.762
Πόντοι
2.356
γιατι οχι ? ο πρωτος θα εισαι που θα γαμησεις το σπιτι σου για ενα μπουτσο (βασικα ουτε καν πουτσο θες να ριξεις) η ο τελευταιος?

απο τη στιγμη που βιαστηκε το μυαλο σου θα βιαστει και αργοτερα. ειτε απο αυτη ειτε απο αλλη...

προσεχε μονο στο τελος μη γλυψεις τις πατουσες του κηπουρου η ακομα χειροτερα του κουνιαδου!

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
25
Πόντοι
0
γιατι οχι ? ο πρωτος θα εισαι που θα γαμησεις το σπιτι σου για ενα μπουτσο (βασικα ουτε καν πουτσο θες να ριξεις) η ο τελευταιος?

απο τη στιγμη που βιαστηκε το μυαλο σου θα βιαστει και αργοτερα. ειτε απο αυτη ειτε απο αλλη...

προσεχε μονο στο τελος μη γλυψεις τις πατουσες του κηπουρου η ακομα χειροτερα του κουνιαδου!

Ρε μλκ αφού εγώ είμαι ο και κηπουρός λες να αρχίσω να γλύφω τα πόδια μου ελεος ειπαμε μακριά από ανδρικά πράματα ακόμα και από τα δικά μου.

Για άλλη δεν παίζει, αυτή μόνο και έχει να κάνει με το ότι ζούμε ουσιαστικά μαζί. Όσο αφορα άλλες πάω τις μπουρδελο βολτες μου και ξεκαυλωνω δεν έχω θέμα με αυτό προσεκτικά πάντα μην μας πιάσουν στα πράσα.

Το πιο σκληρό γαμησι με άγνωστη επί πληρωμή είναι γατάκι μπροστά στο σνιφαρισμα που έριξα την άλλη μέρα στην πατουσα της Ουγγαρέζας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom