Νέα

Τί να κάνω με την κουνιάδα μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antonioantoniou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 206
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Θα ξεκινήσω αν είσαι τρόμπας και ψεύτης και ξεκινάς μια Συζήτηση για να το πας εκεί που θες σου λεω Αντε και...Ονειρεψου.
Αν λες αλήθεια,αξίζει να δημιουργησεις μια κατάσταση χάους και καταστροφής για τις σεξουαλικές σου επιθυμίες?
Καλο είναι να τα μετράμε τα πράγματα για να μην πέφτουμε σε παγιδες

Ρε αλήθειες λέω εννοείται αλλά και εσύ δίκιο έχεις. Ειναι τόσο μεγαλη η επιθυμία λόγο κάτω κεφαλής προφανώς αν το σκεφτείς με το πάνω κεφάλι 100% δεν αξίζει η καταστροφή.

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
74
Like
3.289
Πόντοι
13.025
Ρε αλήθειες λέω εννοείται αλλά και εσύ δίκιο έχεις. Ειναι τόσο μεγαλη η επιθυμία λόγο κάτω κεφαλής προφανώς αν το σκεφτείς με το πάνω κεφάλι 100% δεν αξίζει η καταστροφή.
Σε καταλαβαίνω Αν είναι να τα κάνεις ΠΟΥΤΑΝΑ ολα πρεπει να αξίζει.

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Σε καταλαβαίνω Αν είναι να τα κάνεις ΠΟΥΤΑΝΑ ολα πρεπει να αξίζει.

Αξίζει να χωρίσεις γυναίκα θησαυρό που έχεις μαζί της 7 χρόνων κουκλίτσα για οτιδήποτε από τις μαλακιες που προ ανάφερα; Προφανώς και ΟΧΙ. Απλά η κατω κεφάλι λέει προσπάθησε διακριτικά να παίξεις λίγο με την άλλη. Βέβαια εγώ σκέφτομαι και πιο μακριά μην τύχει και χωρίσει για οποιοδήποτε λόγο και έτσι απλά για το γαμωτο γουστάρει εκδίκηση στο φουλ η ζηλέψει και μας δώσει στεγνά για να μας αποτελειώσει όλους οικογενειακά..

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
74
Like
3.289
Πόντοι
13.025
Αξίζει να χωρίσεις γυναίκα θησαυρό που έχεις μαζί της 7 χρόνων κουκλίτσα για οτιδήποτε από τις μαλακιες που προ ανάφερα; Προφανώς και ΟΧΙ. Απλά η κατω κεφάλι λέει προσπάθησε διακριτικά να παίξεις λίγο με την άλλη. Βέβαια εγώ σκέφτομαι και πιο μακριά μην τύχει και χωρίσει για οποιοδήποτε λόγο και έτσι απλά για το γαμωτο γουστάρει εκδίκηση στο φουλ η ζηλέψει και μας δώσει στεγνά για να μας αποτελειώσει όλους οικογενειακά..
Mυστη μου σου ανέφερα το ίδιο περι καταστροφής στην οποία ως ανθρωποι εχουμε και μια τάση εγω Ευχομαι να
Κρατήσεις την ζωή που έφτιαξες με κόπο,αχ βρε μισοφορια τι τραβαμε εμεις τα αγορια

Ganian47

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Η διαφορά ήταν ότι αυτή τη φορά ακούμπησα πάνω την μύτη μου και ένιωσε την ανάσα που τράβηξα λες και τραβούσα κόκα, γύρισα ταυτόχρονα τα μάτια μου και την κοίταξα και έκανε ένα βλέμμα του στυλ (τι σκατα; η λες και είδε εξωγήινο) αλλά χωρίς αντίδραση άλλη αυτό ήταν συνεχισα άλλο 1 λεπτό και τέλος.
Αν δεν της αρεσε δεν θα σε αφηνε να συνεχισεις να σνιφαρεις για αλλο 1 λεπτο.Εγω αν ημουν στην θεση σου δεν θα ειχα κρατηθει. Θα το συνεχιζα μεχρι να φτασω στην μουναρα της να την ξεζουμισω στα γλειφομουνια

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
7.998
Πόντοι
2.356
γιατι οχι ? ο πρωτος θα εισαι που θα γαμησεις το σπιτι σου για ενα μπουτσο (βασικα ουτε καν πουτσο θες να ριξεις) η ο τελευταιος?

απο τη στιγμη που βιαστηκε το μυαλο σου θα βιαστει και αργοτερα. ειτε απο αυτη ειτε απο αλλη...

προσεχε μονο στο τελος μη γλυψεις τις πατουσες του κηπουρου η ακομα χειροτερα του κουνιαδου!

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
γιατι οχι ? ο πρωτος θα εισαι που θα γαμησεις το σπιτι σου για ενα μπουτσο (βασικα ουτε καν πουτσο θες να ριξεις) η ο τελευταιος?

απο τη στιγμη που βιαστηκε το μυαλο σου θα βιαστει και αργοτερα. ειτε απο αυτη ειτε απο αλλη...

προσεχε μονο στο τελος μη γλυψεις τις πατουσες του κηπουρου η ακομα χειροτερα του κουνιαδου!

Ρε μλκ αφού εγώ είμαι ο και κηπουρός λες να αρχίσω να γλύφω τα πόδια μου ελεος ειπαμε μακριά από ανδρικά πράματα ακόμα και από τα δικά μου.

Για άλλη δεν παίζει, αυτή μόνο και έχει να κάνει με το ότι ζούμε ουσιαστικά μαζί. Όσο αφορα άλλες πάω τις μπουρδελο βολτες μου και ξεκαυλωνω δεν έχω θέμα με αυτό προσεκτικά πάντα μην μας πιάσουν στα πράσα.

Το πιο σκληρό γαμησι με άγνωστη επί πληρωμή είναι γατάκι μπροστά στο σνιφαρισμα που έριξα την άλλη μέρα στην πατουσα της Ουγγαρέζας.

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.537
Πόντοι
3.425
Ρε μλκ αφού εγώ είμαι ο και κηπουρός λες να αρχίσω να γλύφω τα πόδια μου ελεος ειπαμε μακριά από ανδρικά πράματα ακόμα και από τα δικά μου.

Για άλλη δεν παίζει, αυτή μόνο και έχει να κάνει με το ότι ζούμε ουσιαστικά μαζί. Όσο αφορα άλλες πάω τις μπουρδελο βολτες μου και ξεκαυλωνω δεν έχω θέμα με αυτό προσεκτικά πάντα μην μας πιάσουν στα πράσα.

Το πιο σκληρό γαμησι με άγνωστη επί πληρωμή είναι γατάκι μπροστά στο σνιφαρισμα που έριξα την άλλη μέρα στην πατουσα της Ουγγαρέζας.
Φιλε θα σου μιλησω οπως θα συμβουλευα εμενα ή τον κολλητο μου. Φαντασου κατι αντιστοιχο να το εγραφε η συζυγος σου και να το μαθαινες, σε ενα φορουμ ή να διαβαζες τα μηνυματα της που μιλα με μια φιλη της ή εναν αγνωστο στο ινστα, σκεψου πως θα ενιωθες, και μετα σκεψου αν την αγαπας αυτην και το παιδι σου, αν ειναι οκ όλο αυτο.
Παυω να μαι ο μαλακας του φόρουμ, οπως νομιζεις φιλε, εγω δν πηγα και πολυ μπροστα σκεπτομενος ετσι :grin::grin:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.965
Πόντοι
216
Λοιπόν μάγκες, είναι 28χρονη πανέμορφη Ουγγαρέζα η οποία είναι με τον αδερφό της γυναίκας μου.

Έχουμε τέλεια σχέση γνωριζόμαστε 8 χρόνια τα σπίτια μας είναι κυριολεκτικά κολλητά και τους τελευταίους μήνες μου έχει βιάσει τον εγκέφαλο απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν όντως είναι αυτή η είναι το μυαλό μου και τα βλέπω όπως εγώ θέλω.

Γενικά εγώ συντηρώ τα σπίτια μας οπότε έχω κλειδί και μπαίνω βγαίνω κανονικά στο σπίτι της. Τους τελευταίους 2 μήνες μου βάζει συνέχεια δουλειές εντός και εκτος του σπιτιού της, το παράξενο είναι η ποσότητα, αυξήθηκε δραματικά σε σημείο που αναγκάζομαι να κάνω κάποιες κρυφά ακόμα και από την γυναίκα μου.

Περιττό σας πω ότι έχω γίνει ο μαλακας της και μαρεσει αυτό, τα βλέπω ως διαταγές πλεων και τα εκτελώ σαν υποχρέωση, άστε που και κυριολεκτικά είμαι επειδή δεν χάνω ευκαιρία να μαλακιζομαι με τα εσώρουχα της από το καλαθι του μπάνιου της και πάντα το βάζω πισω πάνω από όλα με τρόπο που βγάζει μάτια ότι έχει τοποθετηθεί σκοπίμως έτσι.

Εν το μεταξύ είμαι ΦΟΥΛ ποδολαγνος καλά και να μην ήμουν με έτσι πατούσες θα γινόμουνα. Λοιπόν πριν 7 μέρες καθόταν στον καναπε της και έκατσα στο πάτωμα στο χαλί κοντά της σχεδόν απέναντι, μετά από 3 λεπτά έβαλε τα πόδια (με καλτσες) πάνω στο τραπεζάκι, μιλούσαμε γενικά και μην ρωτάτε πως η καρδιά μου ήταν έτοιμη να εκραγεί έπιασα το πόδι της και της λέω ας σου κάνω ένα μασαζ. Δεν είπε ναι αλλά ούτε τράβηξε πίσω μάλλον όσο σοκαρισμενος ήμουν εγώ ήταν και αυτή και μιλούσαμε 3,4 λεπτά σαν έκανα μασαζ. Έφυγα μετά..

Μετά από 2 μέρες ίδιο σκηνικό ίδια τοποθεσία λες και ήταν στημένο να ξανά συμβεί, όπως και έγινε απλά αυτή τη φορά είπα προχτές κάναμε το δεξί ας κάνουμε και το αριστερό και πριν πάρω ανάσα αλλάζω θέμα συζήτησης. Η διαφορά ήταν ότι αυτή τη φορά ακούμπησα πάνω την μύτη μου και ένιωσε την ανάσα που τράβηξα λες και τραβούσα κόκα, γύρισα ταυτόχρονα τα μάτια μου και την κοίταξα και έκανε ένα βλέμμα του στυλ (τι σκατα; η λες και είδε εξωγήινο) αλλά χωρίς αντίδραση άλλη αυτό ήταν συνεχισα άλλο 1 λεπτό και τέλος. Η καρδιά μου ήταν έτοιμη να σπάσει. Δεν είχα ακουμπήσει ποτέ την γυναίκα που μαλακιζομαι για πάρτι της εδώ και μήνες.

Και ξανά παρακαλώ μετά από 2 μέρες στέκομαι στο σαλόνι και συζητάμε διαφορά σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτή μαγειρεύει κάτι και ξαφνικά λέει (γαμωτο στάθηκα σε νερό 2η φορά σήμερα) και τι κάνει, βγάζει τις κάλτσες μένει ξυπόλυτη και πάει και κάθεται στον καναπέ μετά από κάνα 10 λεπτό αλλα δεν τα απλωσε πανω στο τραπέζι ως συνηθως. Ετρεμα κυριολεκτικά ήθελα να γονατισω να τα φιλήσω να τα μυρίσω να τα γλυψω. Δεν μπόρεσα , δεν βρήκα το θάρρος και μετανιώνω ακόμα έστω και ανξερω θα έχω ξανά ευκαιρίες.

Απλά σκέφτομαι ότι εκτός το ότι ειμαστε ουσιαστικά οικογένεια έχω και τρομερά καλή σχέση μαζί της, μέχρι στιγμής τόσα χρόνια νιώθει ασφάλεια που είμαι δίπλα της σε ότι ζητήσει δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα και με όλα αυτά έστω ότι έγινε ίσως την κάνω να νιώσει άβολα η ακόμα και αν είναι οκ με αυτό που πάω να μπλεξω. Δεν την βλέπω αρνητική ούτε θετική κράτα μια στάση που της αρέσει το παιχνίδι αλλά δεν δίνει δικαιώματα.

Δεν ζητάω πολλά, λίγο γλυψιμο στα πόδια και ατελείωτο γλυφομουνι/κωλο μέχρι να τελειώσει το σάλιο μου.

Μπλέξιμο....
Τυπε η αφήγησή σου μου θύμησε τον "Θυρωρό" από την ομώνυμη ταινία. Το σίγουρο είναι οτι και να μην κάνεις κάτι εσύ θα κάνει αυτή με σένα και αυτό είναι να σε καταγγείλει :confused::confused::confused:

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Αυτό δεν έχει συμβεί ξανα να μου ζητησει η ωρα 21:45 να παω να μου δωσει ενα φακελο για να δωσω καπου αυριο, επαγγελματική δουλεια και πρεπει να το δωσω πρωι οποτε δεν το εκανε εκ του πονηρου έστω και αν είναι μόνη σπίτι τέτοια ώρα, μόνο το μυαλό μου σκέφτεται μάλλον πονηρά.

Άνοιξα την πόρτα περίμενα να κατέβει την σκάλα και ήρθε με πιτζαμες και ξυπόλυτη, παρανοησα βραδιάτικα! Και πάλι παρόλο που έχει ψωλο κρυο, το ξυπόλυτη έχει δικαιολογία λόγο υποδαπεδιας θέρμανσης.

Επίσης μου αναφερε ότι ο κουνιάδος φεύγει αύριο εξωτερικό και επιστρέφει Δευτέρα βράδυ. Πως να ηρεμήσω, παράνοια η κατάσταση

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.965
Πόντοι
216
Αυτό δεν έχει συμβεί ξανα να μου ζητησει η ωρα 21:45 να παω να μου δωσει ενα φακελο για να δωσω καπου αυριο, επαγγελματική δουλεια και πρεπει να το δωσω πρωι οποτε δεν το εκανε εκ του πονηρου έστω και αν είναι μόνη σπίτι τέτοια ώρα, μόνο το μυαλό μου σκέφτεται μάλλον πονηρά.

Άνοιξα την πόρτα περίμενα να κατέβει την σκάλα και ήρθε με πιτζαμες και ξυπόλυτη, παρανοησα βραδιάτικα! Και πάλι παρόλο που έχει ψωλο κρυο, το ξυπόλυτη έχει δικαιολογία λόγο υποδαπεδιας θέρμανσης.

Επίσης μου αναφερε ότι ο κουνιάδος φεύγει αύριο εξωτερικό και επιστρέφει Δευτέρα βράδυ. Πως να ηρεμήσω, παράνοια η κατάσταση
Το περιεχόμενο του φακέλου το ξερεις τουλάχιστον; Έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη της τοσο που ακομα και να σε βασανίσουν να μην αποκαλύψεις τι έχει μεσα; :think:

OP
OP
A

antonioantoniou

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Like
52
Πόντοι
0
Το περιεχόμενο του φακέλου το ξερεις τουλάχιστον; Έχεις κερδίσει την εμπιστοσύνη της τοσο που ακομα και να σε βασανίσουν να μην αποκαλύψεις τι έχει μεσα; :think:

Ναι €4000 μετρητά

Τα βάζω next goal Real τωρα στο live

lasusurela

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
1.090
Πόντοι
371
Καλησπέρα , τι γίνεται φίλε μου , να δώσω το σενάριο σε ένα φίλο , να γίνει σειρά στην τηλεόραση να τελειώνουμε , μέχρι τώρα με λίγη φαντασία έχω 10 επεισόδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom