argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.459
- Πόντοι
- 9.297
Iσχυει..Εννοείται δεν τον ρωτάει για να δει αν τον κουράζει η δουλειά, αλλά το πόσα βγάζει.
Iσχυει..Εννοείται δεν τον ρωτάει για να δει αν τον κουράζει η δουλειά, αλλά το πόσα βγάζει.
Αν έρχεσαι Δευτέρος δεν είναι τόσο απλό..ακολουθούν και άλλα από πίσω τα οποία δεν έχεις υπολογίσει.Θα απαιτεί συνέχεια πάνω από το μέσο όρο μισθό λόγο του παιδιού της.Δηλ δεν θα υπολογίζει την κούραση σου..και αν βρει στο ενδιάμεσο αλλη περίπτωση καλύτερη,πολύ πιθανόν να σε αδειάσει.Και επίσης πόσο απεγνωσμένος μπορεί να εισαι για σεξ ώστε να έχεις στο κεφάλι σου να ταΐζεις δύο στόματα απτό πουθενά?Μπορεί να σου φαίνεται φυσιολογικό για σενα διότι ο κάθε ένας έχει άλλα βιώματα.Για μενα είναι κατάντια.Και επίσης δεν είναι θέμα εγωισμού.Ειναι αξιοπρέπειας.Ποιος σου είπε ότι οι σχέσεις μου δεν πάνε καλά?Όχι δεν έχω κανένα πρότυπο οικογένειας σωστής ώστε να παρω παραδειγμα.Ουτε έχω μολυνθεί από αυτά μου τα βιωματα.Καλημερα φίλε μουΑν εχει παιδια και ειναι χωρισμενη σε απαλασσει ομως απο το βαρος της τεκνοποιησης.
Κι επιπλεον γιατι σε χαλαει η δευτερη θεση;Το αργυρο μεταλειο;Ειδικα αν ειναι σε σχεση με το παιδι της;
Ειδατε που τελικα ολα μια ιδεα κι ενας εγωισμος ειναι.
Υπαρχουν και συναισθηματα λεει ο @Kalogero
Περνα μια βολτα κι απο δω να δεις τι συναισθηματα υπαρχουν:
Θελει ο αλλος να ειναι στην πρωτη θεση οτιδηποτε αλλο δε του φτανει.
Ποσο δυσκολο ειναι να αγαπησεις καποιο ανθρωπινο ον χωρις να εχεις απαιτησεις;
Γιατι τοτε λεγεται αγαπη.
Μην απορειτε μετα που οι "σχεσεις" οπως τις ονομαζετε δεν πανε καλα.
Αδιανοητο ενα ανεξερτητο απο τη γεννηση του ον οπως ο ανθρωπος να σχετιζεται με καποιον αλλο με ορους -πρωτιας
-μονογαμιας
-κοινωνικους,ηθικους και λοιπους ορους που οριζει αυτο που ονομασατε "γαμο"
Ενα καλοστημενο παραμυθι ειναι ολα και αφορουν ανθρωπους που απλα οτι εισεπραξαν απο τους γονεις τους(μια ιδανικη,ιδεατη εικονα και πολλες φορες εξωπραγματικη)θελουν να την περασουν στην επομενη γενια:
Να γαμησουν να περασουν καλα σαφως αλλα καποια στιγμη να "κατασταλαξουν" σε μια γυναικα που θεωρουν "ιδανικη"(ενω απλα ειναι η γυναικα μιας χρησης αλλων ανδρων) ωστε να κανουν "απογονους" συνεχιζοντας την παραδοση των γονιων τους.
Στην πορεια για την κατακτηση αυτου του στοχου προσπαθωντας να βρουν μια "ποιοτικη" συντροφο αναγνωριζουν red flags που αφορουν στο στυλ,στη συμπεριφορα και το κοινωνικο φενεσθαι μια γυναικας.
Θα ηταν ολα πιο ομορφα αν απλως περναγαμε ολοι με ολους καλα και αν καποιοι ηθελαν να αναπαραχθουν να αφαιρουσαν τις αντισυλληπτικες μεθοδους και να εκαναν παιδια χωρις ομως συνηθηκολογησεις.
Κι ενα νομοθετικο συστημα που να αφηνει 100% στην ΕΠΙΛΟΓΗ του "γονιου" να αγαπα και να στεκεται στο γενετικο του αντιγραφο,αυτο που αποκαλειτε παιδι η τεκνο.
Γιατι μονο οταν κανεις κατι απο επιλογη το κανεις με αγαπη.
Αστη να απαιτει.Αν έρχεσαι Δευτέρος δεν είναι τόσο απλό..ακολουθούν και άλλα από πίσω τα οποία δεν έχεις υπολογίσει.Θα απαιτεί συνέχεια πάνω από το μέσο όρο μισθό λόγο του παιδιού της.Δηλ δεν θα υπολογίζει την κούραση σου..και αν βρει στο ενδιάμεσο αλλη περίπτωση καλύτερη,πολύ πιθανόν να σε αδειάσει.Και επίσης πόσο απεγνωσμένος μπορεί να εισαι για σεξ ώστε να έχεις στο κεφάλι σου να ταΐζεις δύο στόματα απτό πουθενά?Μπορεί να σου φαίνεται φυσιολογικό για σενα διότι ο κάθε ένας έχει άλλα βιώματα.Για μενα είναι κατάντια.Και επίσης δεν είναι θέμα εγωισμού.Ειναι αξιοπρέπειας.Ποιος σου είπε ότι οι σχέσεις μου δεν πάνε καλά?Όχι δεν έχω κανένα πρότυπο οικογένειας σωστής ώστε να παρω παραδειγμα.Ουτε έχω μολυνθεί από αυτά μου τα βιωματα.Καλημερα φίλε μου
Εσύ το πας αλλού, αλλά έχεις καταλάβει ότι στο τέλος συμφωνούμε τυπαρα μου?ΧαχαχαΑστη να απαιτει.
Σε οποια κατασταση κι αν ειναι.
Δευτερος σημαινει οτι ταυτοχρονα δεν εχει κι απαιτησεις απο σενα.
Της το κοβεις μαχαιρι με το που απαιτησει η ζητησει.
Οι ανθρωποι που απαιτουν ειναι απαισιοι και το κανουν ανεξαρτητα αν εχουν παιδια απο αλλο γαμο η οχι.
Τουλαχιστον αν τα παιδια ειναι αλλουνου,δεν εχει το νομο με το μερος της.
Φαντασου να ειναι δικα σου τα παιδια φιλε μου τι εχεις να παθεις με το νομο να σε κυνηγα να δωσεις διατροφη με το ζορι
Στα παιδια ριχνω ακυρο κι εγω ναι.Εσύ το πας αλλού, αλλά έχεις καταλάβει ότι στο τέλος συμφωνούμε τυπαρα μου?Χαχαχα
Λοιπόν έτσι όπως το λες μαζί σου.Για αυτό είπα μόνο σεξ η χαλαρή σχέση.Εγω στην ουσία αναφέρομαι σε έναν άντρα που θέλει να εξελιχθεί,να πετύχει επαγγελματικά και να έχει ψυχική ισσοροπια και ηρεμια...κτλ.Αυτη η κατάσταση που συζητάμε..είναι ενα βαρίδι..Red Flag δηλ βαρβατο οπως το θεμα εδω.Ειδικα για έναν Άνθρωπο που ΑΝ ήθελε θα είχε κάνει δικά του παιδιά ήδη.
ΟλοσωστοςΣτα παιδια ριχνω ακυρο κι εγω ναι.
Επισης οι σχεσεις με πανε πισω στους αλλους τομεις.
Να γαμαω θελω μονο.
Απλα ηθελα να πω πως μια γυναικα χωρισμενη με παιδια συνηθως δεν ζητα πολλα εκτος κι αν της δωσεις πατηματα εσυ.
Αν εσυ μεινεις σε αποσταση ασφαλειας και η γυναικα αυτη εχει μια αλφα αξιοπρεπεια τοτε θα περασεις ζαχαρη μαζι της.
Τελος να πω πως με ΟΛΕΣ τις γυναικες πρεπει να ειμαστε ΜΟΝΟ σεξ και χαλαρα.
Φροντιζοντας απλα να μη τις αφηαουμε εγκυες απο ατυχημα γιατι μετα θα μας πανε γαμιοντας.
Απλά αυτό λέμε εδώ τόσο καιρό πριν τώρα με τα social και το νεοφεμινισμό που σαπίσει τα μυαλά των γυναικών και έκανε τους άντρες μουνόδουλους ακόμα και οι 5/10 κοπέλες έχουν ένα αρκετά μεγάλο following στο instagram ώστε να πιστέψουν πως είναι καλλονές και να πάρουν τα μυαλά τους αέρα.όλοι είμαστε θύματα των βιωμάτων μας και αιχμάλωτοι των παιδικών μας χρόνων ..(λένε οι ειδικοί)....Κι αυτό ξέρετε είναι κάτι που δεν αλλάζει εύκολα στη μετέπειτα ζωή μας.
Εδώ γράφουμε όλοι με καλή τη πίστη που λένε τις απόψεις μας ,αλλά υπάρχει μεγάλο μέρος του πληθυσμού (επαρχία ειδικά που .....πουτάνα λένε απλώς την όμορφη κυρία που κουνάει έντονα τον κωλο της και θεωρείται προκλητική και τπτ περισσότερο ) κι άλλοι έχουν μεγαλώσει σε περιοχές με σπιτάκια απο πουτάνες δίπλα εκει που μεγάλωσαν.Άλλος κόσμος ο ένας άλλος ο άλλος...
Μαζευτήκαμε μετά απο 20 χρόνια συμμαθητές του Γυμνασίου ,πρώην επαρχιωτόπουλα όλα όπου το 70-80 % των γυναικών ήταν υπέρβαρες ή πρώην υπέρβαρες που αδυνάτισαν και οι άνδρες ,λίγοι....χαμηλό επίπεδο....μετριότητα...κι έλεγα απο μέσα μου.....
1 Στους 10 άνδρες έχει το ιδανικό πακέτο για οτιδήποτε και 1 στις 1 γυναίκες είναι αξιοζήλευτες... Το 90 % του πληθυσμού χρήζει υποστήριξης...: είτε ψυχολογικής... είτε οικονομικής....είτε εμφανισιακά είναι μπάζα ...είτε εγκεφαλικά έχει πολλά κενά....
25 με τρεις πρωην;Συμφωνώ με όσα έγραψες. Στις περιπτώσεις αυτές την βγάζεις μεν ραντεβού αλλά δεν δεσμεύεσαι. Επίσης όσες έχουν πάει με πάνω από 5 άντρες τα στατιστικά δείχνουν ότι έχουν πολύ μεγαλύτερα ποσοστά διαζυγίου γιατί δεν κάθονται να παλέψουν. Εγκαταλείπουν τη σχέση με την παραμικρή δυσκολία. Οι άντρες κοιτάμε ομορφιά, πιστότητα, θυληκότητα και υποτακτικότητα. Θέλουμε να νιώθουμε ασφάλεια υποσυνείδητα ότι το παιδί που θα μας φέρει θα είναι σίγουρα δικό μας κι όχι του κουμπάρου. Αμα είναι πάνω από 25 και έχει πάνω από 3 πρώην θα σας πρότεινα κατευθείαν απόρριψη... αλλιώς θα ανταμειφθείτε με χαρτιά διαζυγίου.
Εγώ μένω μακριά από κοπέλες που έχουν πουτσο!
Σε αυτό το σημείο διαφωνώ διότι μπορεί να βρεις και μερικά διαμαντάκια μέσα στο βούρκο (όχι σε όλες τις περιπτώσεις βέβαια. Δηλαδή μπορεί να βρεθεί κοπέλα που διδάχθηκε στη ζωή της να εκτιμά και να σέβεται μέσα από τις δυσκολίες... (δεν λένε οτι το αγόρι πρέπει να πάει στρατό για να γίνει "άντρας" ΄΄΄΄΄;) .
- Άμα έχει περάσει πολλά δύσκολα στη ζωή της. Και τότε ο λευκός ιππότης έσωσε την όμορφη φυλακισμένη πριγκίπισσα έτσι στη παραμυθοχώρα όλοι έζησαν καλά και εμείς καλύτερα. Χμμμμμμμμμμμμμμ ωραία πάμε στο πραγματικό κόσμο. Σκέψου τα ψυχολογικά προβλήματα που μπορεί να έχει μια κοπέλα η οποίο λόγου χάρη αυτοκτόνησε μπροστά της η μάνα της η που την έδερνε ο πατριός της και άμα μπορείς να τα διαχειριστείς. Κατά πάσα πιθανότητα δε μπορείς. Βιβλιογραφία δεν έχω είναι μάθημα ζωής , αλλά πολλές εμπίπτουν στο παραπάνω. Ας πάει πρώτα σε έναν ψυχολόγο να τα βρει με τον εαυτό της και μετά να ψάξει για σχέση...
Σχέσεις του διμήνου, δε μετράνε εννοείται.25 με τρεις πρωην;
Μα που ζουμε;Στον μεσαιωνα;
Δηλαδή είναι λογικό, να κάνει παιδιά κάποιος, αλλά να μην πληρώνει; Τι σημαίνει με το ζόρι;Φαντασου να ειναι δικα σου τα παιδια φιλε μου τι εχεις να παθεις με το νομο να σε κυνηγα να δωσεις διατροφη με το ζορι
Δεν υπαρχουν μονο οσοι μπαινουν σε λογικη να κανουν οικογενεια οποτε και απο κοινου ανδρας γυναικα παιρνουν μια αποφαση τεκνοποιησης.Δηλαδή είναι λογικό, να κάνει παιδιά κάποιος, αλλά να μην πληρώνει; Τι σημαίνει με το ζόρι;
Για καμμια δεν αξιζει να υποφερεις φιλε.Για να συνοψίσουμε, θα πω ένα ρητό που κυκλοφοράει στο νετ και περιέχει αλήθειες:
"Όποια γυναίκα και αν βρεις, να ξέρεις ότι θα υποφέρεις. Απλά, κοίτα να βρεις αυτή που αξίζει να υποφέρεις."
και που το ξερεις τυπε, ειδικα για το πορτοφολι???Η σκληρή αλήθεια είναι ότι οι σημερινές γυναίκες ΔΕΝ χρειάζονται τους άντρες. Έχουν δουλειά, αμάξι, σπίτι, ασφάλεια, τα πάντα. Ακόμα κι εγώ μεγάλωσα σε μονογονεϊκή οικογένεια μόνο με την μητέρα μου και δεν χρειάστηκε αντρικό χέρι στο σπίτι ούτε πορτοφόλι.
αλλοι εχουν φετιχ με αυτα...Να μυριζει ψαριλα το μουνι της
Δε λέω ότι δεν είναι καλά παιδιά αυτές που έζησαν άσχημα λέω πως έχουν πιο πολλά ψυχολογικά από αυτά που ο μέσος άντρας μπορεί να διαχειριστεί.Σε αυτό το σημείο διαφωνώ διότι μπορεί να βρεις και μερικά διαμαντάκια μέσα στο βούρκο (όχι σε όλες τις περιπτώσεις βέβαια. Δηλαδή μπορεί να βρεθεί κοπέλα που διδάχθηκε στη ζωή της να εκτιμά και να σέβεται μέσα από τις δυσκολίες... (δεν λένε οτι το αγόρι πρέπει να πάει στρατό για να γίνει "άντρας" ΄΄΄΄΄;) .
Απροπό , αν σου μιλάει από την πρώτη στιγμή που την γνώρισες για γάμους και παιδιά πριν κάν μάθει ο ένας για τον άλλον... τότε είναι μια ισχυρή ένδειξη οτι δεν σε εκτιμάει πραγματικά... απλά αναζητά το "...κορόιδο στο κλουβί για μια μονάχα θηλύκια να κελαϊδάει"...και να δουλεύει σαν το υποζύγιο για να τα φέρει όλα βόλτα...