Τώρα είδα το thread, αλλά ας είναι. Αν και όσο μεγαλώνω μου αρέσουν όλο και πιο ήρεμα και αισθησιακά πράγματα, έχω κάνει και εγώ τις "ανωμαλίες" μου. Συγκεκριμένα από τα 22 μέχρι τα 25 είχα "παράνομη" σχέση μία μια παντρεμένη 13 χρόνια μεγαλύτερη, τέρμα έκφυλη με την οποία και οι δύο γουστάραμε φουλ να προκαλούμε "καταστροφή" με τα υγρά μας. Θυμάμαι μου τραβούσε μαλακία και πάνω από χαρτονομίσματα, πάνω από βιβλία, πάνω από συλλεκτικές εκδόσεις, πάνω από σημαντική χαρτούρα, είτε δουλειάς, είτε περιουσίας (συμβόλαια σπιτιού κ.λπ.), πάνω σε πίτσες, που είτε τρώγαμε μετά, είτε τρώγαν άλλοι χωρίς να ξέρουν και ΠΑΡΑ πολλά ακόμα. Εννοείτε και εγώ την έβαζα αντίστοιχα να κάνει squirting ή να κατουράει πάνω από όλα αυτά. Χύναμε πάνω σε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε που εκτός σεξ μας ήταν από χρήσιμο ή πολύτιμο, έως απαραίτητο. Πολλές φορές το μετανιώναμε την ίδια στιγμή, αλλά αυτή είναι η καύλα. Να έχεις μετανιώσει ήδη για αυτό που πας να κάνεις πριν το κάνεις, αλλά πλέον είναι πολύ αργά για να κρατήσεις ή να αλλάξεις πορεία στα χύσια σου. Πλάκα πλάκα ακόμα τα σκέφτομαι και καυλώνω. Αχ Όλγα που να χάθηκες, τώρα θα έγινες γραία και θα το έχεις ρίξει στις εκκλησίες.