Το κινητό του δεν είναι apple. Αυτός έχει σίγουρα ένα samsung.
Το airtag το είπα αυθαίρετα εγώ στην τοποθέτησή μου, δεν μου είπε οτι είχε αυτή τη συγκεκριμένη μάρκα, πιθανόν να είχε κάτι άλλο σαν gadget εντοπισμού η άλλη και το δούλεψε με εφαρμογή στο κινητό της.
Μέσα σε ένα σκηνικό έντασης που η γυναίκα σου, σου δείχνει μια οθόνη κινητού, σου μιλάει για ξενοπηδήματα σε τοποθεσίες που όντως έχεις πάει και σου δίνει κυριολεκτικά τα παππούτσια στο χέρι, δεν καθεσαι αν ρωτήσεις τη μάρκα απο το airtag.
Μέσα στο ΣουΚου τα είπαμε λίγο.
Η τύπισσα πιθανόν να έχει την εντύπωση ότι ο δικός μου ξενογαμάει γκόμενες.
Σκεφτεται μηπως είναι πιο έξυπνο σαν τακτική - όταν ηρεμήσει λίγο η φάση- να της εξηγήσει ότι δεν επρόκειτο για γκόμενες με αισθήματα, λουλούδια σοκολάτες κλπ, αλλά για σεξ με εκδιδόμενες.
Πόσο χειρότερα μπορεί να γίνει η κατάσταση?
Γενικά πάντως όταν έγινε το όλο σκηνικό, αυτός ούτε αρνήθηκε ούτε επιβεβαίωσε τίποτα.
Απλός κάθονταν ήρεμος και την άκουγε μόνο χωρίς να μιλάει.
Ετσι και αλλιώς η άλλη ήταν τόσο φορτωμένη που και να ήθελε ο δικός μου δεν θα τον άφηνε να μιλήσει...
Γενικά πάντως η φάση είναι δύσκολη, όταν η γυναίκα σου έχει αποδείξεις οτι δεν της είσαι πιστός, το πράγμα γαμιέται απο όποια πλευρα και αν το δεις.
Βάζουμε και στην εξίσωση τον παράγοντα ζήλια, και το κοκτέιλ γίνεται εκρηκτικό.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο του τηλεφώνησε εκείνη για να μιλήσει ο φίλος μου με τα παιδιά τους. Είχαν δηλαδή επικοινωνία απο μέρους της, δεν τον απέκοψε πλήρως.
Το μετράω ως θετικό αυτό.
"Ο μπαμπάς είναι στη Θεσσαλονίκη για δουλειά, θα δει και τον παππού και τη γιαγιά με την ευκαιρία" και άλλα τέτοια ειπώθηκαν.
Ένα σημαντικό στοιχείο, που μάλλον θα το χρησιμοποιήσει όταν χρειαστεί, είναι ότι η γυναίκα του με τη μάνα του έχουν υπερβολικά καλή σχέση (πεθερά νύφη δηλαδή).
Τη μάνα του τη γνωρίζω. Είναι πολύ openminded γυναίκα, σύγχρονη με ωραίες απόψεις και γενικά είναι πολύ ωραία τύπισα, απο αυτές τις 65άρες που χαίρεσαι να κάνεις παρέα και να μιλάς μαζί τους.
Ίσως την εμπλέξει σε όλο αυτό μήπως και την καλμάρει λίγο.
Για την ώρα δεν της έχει πει τίποτα.
Εμένα η προτροπή μου είναι να της πει τα πάντα και να τη βάλει στο παιχνίδι μπας και σωθεί τίποτα.