Νέα

Πουτάνα τεχνολογία... GPS στίγμα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.004
Πόντοι
2.046

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
902
Πόντοι
86
Δεν δουλεύουν airtag σε android.

Έχει την ... απαιτούμενη μόρφωση ... που επιφέρει το υψηλό επίπεδο κατανόησης ελληνικής,
για να καταλάβεις αυτή την πρόταση ;;;;

ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ airtag σε android.

Αν δεν την έχεις, δεν υπάρχει θέμα.
Υπάρχει και η ... λίστα ...
Ας μην κολησουμε στη μαρκα.εχει βγαλει και η samsung airtags εχει και αλλα απο αλλες εταιρειες που λειτουργουν και με τα 2 δικτυα εχει επισης και αλλα που δειχνουν σε live tracking.δεν εχει πολυ σημασια αυτο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Ας μην κολησουμε στη μαρκα.εχει βγαλει και η samsung airtags εχει και αλλα απο αλλες εταιρειες που λειτουργουν και με τα 2 δικτυα εχει επισης και αλλα που δειχνουν σε live tracking.δεν εχει πολυ σημασια αυτο
Και δεν το πήρε χαμπάρι ο χύστης ;
Και θέλει και τάνες ;

Αυτός είναι για δικαστική συμπαράσταση .
Η μαλακία και πολύ του πέφτει .

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
902
Πόντοι
86
Το κινητό του δεν είναι apple. Αυτός έχει σίγουρα ένα samsung.
Το airtag το είπα αυθαίρετα εγώ στην τοποθέτησή μου, δεν μου είπε οτι είχε αυτή τη συγκεκριμένη μάρκα, πιθανόν να είχε κάτι άλλο σαν gadget εντοπισμού η άλλη και το δούλεψε με εφαρμογή στο κινητό της.
Μέσα σε ένα σκηνικό έντασης που η γυναίκα σου, σου δείχνει μια οθόνη κινητού, σου μιλάει για ξενοπηδήματα σε τοποθεσίες που όντως έχεις πάει και σου δίνει κυριολεκτικά τα παππούτσια στο χέρι, δεν καθεσαι αν ρωτήσεις τη μάρκα απο το airtag.
Μέσα στο ΣουΚου τα είπαμε λίγο.
Η τύπισσα πιθανόν να έχει την εντύπωση ότι ο δικός μου ξενογαμάει γκόμενες.
Σκεφτεται μηπως είναι πιο έξυπνο σαν τακτική - όταν ηρεμήσει λίγο η φάση- να της εξηγήσει ότι δεν επρόκειτο για γκόμενες με αισθήματα, λουλούδια σοκολάτες κλπ, αλλά για σεξ με εκδιδόμενες.
Πόσο χειρότερα μπορεί να γίνει η κατάσταση?
Γενικά πάντως όταν έγινε το όλο σκηνικό, αυτός ούτε αρνήθηκε ούτε επιβεβαίωσε τίποτα.
Απλός κάθονταν ήρεμος και την άκουγε μόνο χωρίς να μιλάει.
Ετσι και αλλιώς η άλλη ήταν τόσο φορτωμένη που και να ήθελε ο δικός μου δεν θα τον άφηνε να μιλήσει...
Γενικά πάντως η φάση είναι δύσκολη, όταν η γυναίκα σου έχει αποδείξεις οτι δεν της είσαι πιστός, το πράγμα γαμιέται απο όποια πλευρα και αν το δεις.
Βάζουμε και στην εξίσωση τον παράγοντα ζήλια, και το κοκτέιλ γίνεται εκρηκτικό.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο του τηλεφώνησε εκείνη για να μιλήσει ο φίλος μου με τα παιδιά τους. Είχαν δηλαδή επικοινωνία απο μέρους της, δεν τον απέκοψε πλήρως.
Το μετράω ως θετικό αυτό.
"Ο μπαμπάς είναι στη Θεσσαλονίκη για δουλειά, θα δει και τον παππού και τη γιαγιά με την ευκαιρία" και άλλα τέτοια ειπώθηκαν.
Ένα σημαντικό στοιχείο, που μάλλον θα το χρησιμοποιήσει όταν χρειαστεί, είναι ότι η γυναίκα του με τη μάνα του έχουν υπερβολικά καλή σχέση (πεθερά νύφη δηλαδή).
Τη μάνα του τη γνωρίζω. Είναι πολύ openminded γυναίκα, σύγχρονη με ωραίες απόψεις και γενικά είναι πολύ ωραία τύπισα, απο αυτές τις 65άρες που χαίρεσαι να κάνεις παρέα και να μιλάς μαζί τους.
Ίσως την εμπλέξει σε όλο αυτό μήπως και την καλμάρει λίγο.
Για την ώρα δεν της έχει πει τίποτα.
Εμένα η προτροπή μου είναι να της πει τα πάντα και να τη βάλει στο παιχνίδι μπας και σωθεί τίποτα.
Φιλε παντως να σε πω κατι σημαντικο.ακομη και αν τον "συγχωρησει" και τον δεχτει πισω να ξερεις οτι αυτο θα της μεινει,σαν απωθημενο.θα του το χτυπαει καθε τοσο και στο τελος θα τον κερατωσει πισω απο αντιδραση/εκδικηση.αυτο μπορει να γινει σε μερικες εβδομαδες η μηνες η και χρονια μετα.και το κερατο που θα του ριξει θα ειναι αστρονομικο ,πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που της εριξε αυτος. Οι ανθρωποι ειναι εξαιρετικοι στην εκδικηση.η εκδικηση θα ειναι πολυ χειροτερη παντα.λυπαμαι για το φιλο σου γιατι οτι και να γινει αυτος χαμενος θα ειναι

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
902
Πόντοι
86
Και δεν το πήρε χαμπάρι ο χύστης ;
Και θέλει και τάνες ;

Αυτός είναι για δικαστική συμπαράσταση .
Η μαλακία και πολύ του πέφτει .
Φιλε εχει καποια με δυνατο μαγνητη που εχουν καρτα 4g kai δινει live σημα.με το μαγνητη κολαει και κατω απο το αμαξι.αγοραζεις με 80 ευρω απο αμαζον.βλεπεις πληρες ιστορικο σε χαρτη που πηγε τι εκανε.δεν το πηρε χαμπαρι και ουτε εσυ ουτε εγω θα το επαιρνα χαμπαρι. Θα το πω και βριστε με.καθε τοσο ,καθε καποιες μερες η εβδομαδες ψαχουλευστε τα κινητα των γυναικων σας.ψαχνετε apps social μηνυματα κτλ.ενεργοποιηστε δεδομενα και αφηστε τα το βραδυ.αναλογα με τη μαρκα κοιταξτε πως βαζουν hidden apps. Ψαχουλευστε καιβλιγο τη τσαντα της κτλ.μιλαω σοβαρα.πολλοι νομιζαν κατι και μετα ξυπνησαν μια μερα και εμαθαν οτι ετρωγαν κερατο μηνες

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.038
Πόντοι
206
Φιλε εχει καποια με δυνατο μαγνητη που εχουν καρτα 4g kai δινει live σημα.με το μαγνητη κολαει και κατω απο το αμαξι.αγοραζεις με 80 ευρω απο αμαζον.βλεπεις πληρες ιστορικο σε χαρτη που πηγε τι εκανε.δεν το πηρε χαμπαρι και ουτε εσυ ουτε εγω θα το επαιρνα χαμπαρι. Θα το πω και βριστε με.καθε τοσο ,καθε καποιες μερες η εβδομαδες ψαχουλευστε τα κινητα των γυναικων σας.ψαχνετε apps social μηνυματα κτλ.ενεργοποιηστε δεδομενα και αφηστε τα το βραδυ.αναλογα με τη μαρκα κοιταξτε πως βαζουν hidden apps. Ψαχουλευστε καιβλιγο τη τσαντα της κτλ.μιλαω σοβαρα.πολλοι νομιζαν κατι και μετα ξυπνησαν μια μερα και εμαθαν οτι ετρωγαν κερατο μηνες
Τώρα σοβαρά;
Αν έχει σοβαρή γυναίκα ο άλλος θα φάει από σφαλιάρα μέχρι λόγο χωρισμού.
Γιατί να ανεχτεί η οποιαδήποτε γυναίκα να της ψάχνουν το κινητό ή την τσάντα;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Γιατί να το κάνεις ρε μάγκα ;

Γιατί να φας τόσες ώρες ;;;
Γιατί να γίνεις και ξεφτίλας ... αν σε πάρει χαμπάρι ....

Φαντάζεσαι να είναι εντάξει η κυρά και να σε δει να κάνεις τέτοιες μαλακίες, σαν να είσαι 18χρονος ;;;
Από που πρέπει να πας να φουντάρεις μετά ;;; Εκεί είναι η ξεφτίλα.

Τώρα ο άλλος σε μπουρδέλο ....

Πήγαινε και πάρκαρε σε πάρκιγκ στούντιο μπροστά φόρα παρτίδα παντρεμένος ;;;
Σοβαρά μιλάμε τώρα ;;;;
Σε όλα τα στούντιο που πας με αμαξι ... εθνική ... κηφισό ... αθηνών .... μπορείς να παρκάρες παραπέρα κάπου στα 200 μέτρα .. .που έχεις δικαιολογίες .......

Σε γαμιστρώνα ... το ίδιο .... παρκάρεις παραπέρα.

Αν γαμιέται η γυναίκα σου, θα το πάρεις πρέφα.
Και εδώ που τα λέμε ... δεν θα είμαστε και πολύ αδικημένοι .... με αυτά που κάνουμε εμείς .

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.032
Πόντοι
9.931
Φιλε παντως να σε πω κατι σημαντικο.ακομη και αν τον "συγχωρησει" και τον δεχτει πισω να ξερεις οτι αυτο θα της μεινει,σαν απωθημενο.θα του το χτυπαει καθε τοσο και στο τελος θα τον κερατωσει πισω απο αντιδραση/εκδικηση.αυτο μπορει να γινει σε μερικες εβδομαδες η μηνες η και χρονια μετα.και το κερατο που θα του ριξει θα ειναι αστρονομικο ,πολυ μεγαλυτερο απο αυτο που της εριξε αυτος. Οι ανθρωποι ειναι εξαιρετικοι στην εκδικηση.η εκδικηση θα ειναι πολυ χειροτερη παντα.λυπαμαι για το φιλο σου γιατι οτι και να γινει αυτος χαμενος θα ειναι
Ιδικα αν η τύπισσα εχει ηδη καποια φλερτ απο ανδρες, μετα απο αυτο το σκηνικό δινει το πράσινο φως στον εαυτο της να γαμηθει, με την δικαιολογία μια σου και μια μου και επειδή δεν ξερει ποσες φορες το εκανε ο ανδρας της και ποσα χρονια, το μια φορα μπορει να γινει 5-10-50+

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
902
Πόντοι
86
Γιατί να το κάνεις ρε μάγκα ;

Γιατί να φας τόσες ώρες ;;;
Γιατί να γίνεις και ξεφτίλας ... αν σε πάρει χαμπάρι ....

Φαντάζεσαι να είναι εντάξει η κυρά και να σε δει να κάνεις τέτοιες μαλακίες, σαν να είσαι 18χρονος ;;;
Από που πρέπει να πας να φουντάρεις μετά ;;; Εκεί είναι η ξεφτίλα.

Τώρα ο άλλος σε μπουρδέλο ....

Πήγαινε και πάρκαρε σε πάρκιγκ στούντιο μπροστά φόρα παρτίδα παντρεμένος ;;;
Σοβαρά μιλάμε τώρα ;;;;
Σε όλα τα στούντιο που πας με αμαξι ... εθνική ... κηφισό ... αθηνών .... μπορείς να παρκάρες παραπέρα κάπου στα 200 μέτρα .. .που έχεις δικαιολογίες .......

Σε γαμιστρώνα ... το ίδιο .... παρκάρεις παραπέρα.

Αν γαμιέται η γυναίκα σου, θα το πάρεις πρέφα.
Και εδώ που τα λέμε ... δεν θα είμαστε και πολύ αδικημένοι .... με αυτά που κάνουμε εμείς .
Ποιος ειπε οτι ειναι το ιδιο?μην μπουμε στη διαδικασια αυτη της συγκρισης.συγκρινε εσυ την σβετλανα την ρωσιδα που γαμας εσυ με την παραλληλη σχεση που εχειναυτη. Αυτο που λες θα τονπαρεις πρεφα ξερεις τι λενε ,ο κερατας το μαθαινει τελευταιος. Οσο αυτο που ειπες θα φας ωρες δεν ξερω πως τα σκεφτηκες.θα φας 5 λεπτα.ξερεις ποσα λεπτα τρως να ακουεις τις μαλακιες τους? Ακομη και να μην κανει κατι και να σε πιασει θα της το πεις.αλλαξε η συμπεριφορα σου δεν με θελεις κανεις αλλα πραγματα ενιωσα μονος και σκεφτηκα οτι εχεις αλλον...τσουπ το εριξες πανω της. Ξεφτιλας δεν γινεσαι,προνοητικος και ρεαλιστης

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
902
Πόντοι
86
Τώρα σοβαρά;
Αν έχει σοβαρή γυναίκα ο άλλος θα φάει από σφαλιάρα μέχρι λόγο χωρισμού.
Γιατί να ανεχτεί η οποιαδήποτε γυναίκα να της ψάχνουν το κινητό ή την τσάντα;
δεν θα το ψαχνεις φανερα.κρυφα. αν σε πιασει παιξτο τοξικος ,ριξτο πανω της.πες κατι πχ με παραμελησες δεν κανουμε αρκετο σεξ το ενα το αλλο σκεφτηκα βρηκες αλλον.στο τελος θα στεναχωρηθει θανσου ζητησει και συγνωμη

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Ποιος ειπε οτι ειναι το ιδιο?μην μπουμε στη διαδικασια αυτη της συγκρισης.συγκρινε εσυ την σβετλανα την ρωσιδα που γαμας εσυ με την παραλληλη σχεση που εχειναυτη. Αυτο που λες θα τονπαρεις πρεφα ξερεις τι λενε ,ο κερατας το μαθαινει τελευταιος. Οσο αυτο που ειπες θα φας ωρες δεν ξερω πως τα σκεφτηκες.θα φας 5 λεπτα.ξερεις ποσα λεπτα τρως να ακουεις τις μαλακιες τους? Ακομη και να μην κανει κατι και να σε πιασει θα της το πεις.αλλαξε η συμπεριφορα σου δεν με θελεις κανεις αλλα πραγματα ενιωσα μονος και σκεφτηκα οτι εχεις αλλον...τσουπ το εριξες πανω της. Ξεφτιλας δεν γινεσαι,προνοητικος και ρεαλιστης
Είναι θέμα νοοτροπίας τύπε.
Αν αντιμετωπίζεις τη γυναίκα ως ιδιοκτησία σου ... κάτσε φύλα την ... και βάζε κοριούς και τζιπιες.
Και δέρνε τους πιτσιρικάδες που κοιτάνε τον κώλο της ... ή βγάζουν φωτό κάντιτ τα μπούτια της ....

Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει η πάρτη μου. Οι γυναίκες, κερατώνουν πιο δύσκολα.
Για αυτό όλοι μας, δύσκολα σχετικά πηδάμε άλλες παντρεμένες ... αν δεν είναι πρώην , παλιές γκόμενες κτλ.

Εγώ προσωπικά πάντως, αν με τσάκωνε να βάζω κοριούς και μαλακίες ....
χωρίς να γαμιέται αποδεδειγμένα θα ένοιωθα ο μεγαλύτερος ξεφτίλας της ιστορίας και την ανθρωπότητας ....

τελευταίος ... ανίκανος ... ασήμαντος ... λάσπη ... σκουπίδι .........

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
902
Πόντοι
86
Ιδικα αν η τύπισσα εχει ηδη καποια φλερτ απο ανδρες, μετα απο αυτο το σκηνικό δινει το πράσινο φως στον εαυτο της να γαμηθει, με την δικαιολογία μια σου και μια μου και επειδή δεν ξερει ποσες φορες το εκανε ο ανδρας της και ποσα χρονια, το μια φορα μπορει να γινει 5-10-50+
Ακριβως .φιλε ανωνυμα ειμαστε το εχω πει και σε αλλο νημα.ο πατερας μου ειχε κερατωσει την μανα μου πριν καν γενηθω δεκαετιες πριν.τα ξαναβρηκαν μετα.του το χτυπαγε συνεχεια.το ηξερα μεχρι και εγω.στο τελος μετα απο δεκαετιες ενω ημουν μεγαλος τον κερατωσε με εναν παντρεμενο νεοτερο που ειχε παιδι κατω του 1ος ετους.τοσα χρονια του την ελεγε για να του τονανταποδωσει στο χειροτερο.κλασικο σεναριο.και οταν αρχισει να ξενογαμιεται θα της αρεσει και δεν θα σταματησει παρα μονο οταν φτασει η εμμηνοπαυση

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
902
Πόντοι
86
Είναι θέμα νοοτροπίας τύπε.
Αν αντιμετωπίζεις τη γυναίκα ως ιδιοκτησία σου ... κάτσε φύλα την ... και βάζε κοριούς και τζιπιες.
Και δέρνε τους πιτσιρικάδες που κοιτάνε τον κώλο της ... ή βγάζουν φωτό κάντιτ τα μπούτια της ....

Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει η πάρτη μου. Οι γυναίκες, κερατώνουν πιο δύσκολα.
Για αυτό όλοι μας, δύσκολα σχετικά πηδάμε άλλες παντρεμένες ... αν δεν είναι πρώην , παλιές γκόμενες κτλ.

Εγώ προσωπικά πάντως, αν με τσάκωνε να βάζω κοριούς και μαλακίες ....
χωρίς να γαμιέται αποδεδειγμένα θα ένοιωθα ο μεγαλύτερος ξεφτίλας της ιστορίας και την ανθρωπότητας ....

τελευταίος ... ανίκανος ... ασήμαντος ... λάσπη ... σκουπίδι .........
Προφανως δεν εισαι παντρεμενος.κανεις λαθος στο οι γυναικες κερατωνουν πιο δυσκολα.οι γυναικες κερατωνουν διαφορετικα.κανουν παραλληλες σχεσεις.αυτο που ειπε και ο αλλος καθε παρασκευη και τριτη

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
902
Πόντοι
86
Είμαι 16 χρόνια ... και έχω συζήσει με πολλές ...........

Παρακάτω ;;;;
Οκ φιλος πανε ψαξτο . Σκεψου οτι χτυπα ξυλο (κακο να μην σε βρει,δεν το λεω να σε προσβαλω) μπορει να το ξερει ολη η γειτονια εκτος απο σενα.ετσι γινεται παντα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Οκ φιλος πανε ψαξτο . Σκεψου οτι χτυπα ξυλο (κακο να μην σε βρει,δεν το λεω να σε προσβαλω) μπορει να το ξερει ολη η γειτονια εκτος απο σενα.ετσι γινεται παντα

Τυπάρα .... μεγάλο κακό που βρήκε γνωστούς μου .... ήταν καρκίνος στο πάγκρεας .... στον οισοφάγο ....

ότι έπεσε από ψηλά , ήταν 10 μέρες εντατική και κατέληξε ....

μεθυσμένοι συγγενείς .... που έβγαλαν πειραγμένο αμάξι χάραμα και έγιναν αλοιφή ....

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ.

Τα άλλα που λες, προσωπικά στα αρχίδια μου.

Αν γαμιέται πάντως η γυναίκα μου, στη γειτονιά δεν θα ασχολείται κανείς ... είνα μπλαζέ η γειτονιά ...
και μένουν αρκετά μέλη ... που κρύβουν τα δικά τους πουτανιλίκια !!!!!!!!

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
902
Πόντοι
86
Πέφτεις έξω σε όλα. Και παντρεμένος ... και έχω συζήσει .... και παντρεμένες γκόμενες παλιές γνωστές όμως.

Άλλο ; Παρακάτω ;;;;
Φοβασαι μην σε πιασει να ψαχουλευεις το κινητο της αλλα δεν φοβασαι μην σε πιασει με τις αλλες παντρεμενες αυτη η ο αλλος ο κερατας.εμενα μου ακουγεσαι πολυ δυνατος και ικανος.αν μπορεις να κρυψεις τα ξενοπηδηματα σου μπορεις να ψαχουλεψεις και το κινητο της κρυφα.ισως υποσυνειδητα δεν το κανεις γιατι φοβασαι να αντιμετωπισεις την αληθεια?

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
902
Πόντοι
86
Τυπάρα .... μεγάλο κακό που βρήκε γνωστούς μου .... ήταν καρκίνος στο πάγκρεας .... στον οισοφάγο ....

ότι έπεσε από ψηλά , ήταν 10 μέρες εντατική και κατέληξε ....

μεθυσμένοι συγγενείς .... που έβγαλαν πειραγμένο αμάξι χάραμα και έγιναν αλοιφή ....

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ.

Τα άλλα που λες, προσωπικά στα αρχίδια μου.

Αν γαμιέται πάντως η γυναίκα μου, στη γειτονιά δεν θα ασχολείται κανείς ... είνα μπλαζέ η γειτονιά ...
και μένουν αρκετά μέλη ... που κρύβουν τα δικά τους πουτανιλίκια !!!!!!!!
Πολλοι τα ειπαν αυτα.μεγαλα λογια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom