Νέα

Πού πήγαν οι παλιοί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (5 μέλη και 9 επισκέπτες)

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
213
Πόντοι
21
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Να σαι καλα ρε Τσατσουλη που με κανεις και γελάω.
Ουτε να μαστορεψεις ενα πμ δεν μπορεις.
Εχω όλο το αρχειο, των "συνομιλιών" και κάποια στιγμη θα αρχισω να το ριχνω. Αλλα δειξε λιγη κατανοηση ρε χοντρουλη, δεν προλαβαινω.
Να αυριο θα ξεσκισω την παλια αγαπημενη σου, ρε ατιμουλικο και θα γελασουμε πολυ μαζι σου.
Την Δευτερα πηδηξα μια αλλη που της στελνεις συχνα emoji και ανορθογραφα μηνυματα.
Θα σε ενημερωσω και για αλλες στην πορεια.

Και που 'σαι ρε, βγαλε καμια νεα φωτογραφια να ανανεωσεις την αγγελια της μπουρδελιαρας σου.
Εχεις φωτογενεια ρε κερατουκλικο αγορι :happy::happy::happy:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.071
Πόντοι
2.586
Όντος δεν έγινε.. ΠΟΤΕ δεν πάω με κανέναν μαζί μέσα ,είναι αρχή μου.. επίσης πολύ νωρίτερα, μήνες πριν, αρχισα να μην δέχομαι άτομα που δεν γνωρίζω συν οτι δεν φερομαι σαν κατίνα δημόσια να βριζω! Βρε τι διαβάζω σενάρια επιστημονικής φαντασίας ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!
Εχει πολύ πλάκα η φάση !!
Άμα αρχίσω εγώ ν αραδιάζω τι φίδια πμ έχω λάβει,οι μισοί θα κάνουν αυτοδιαγραφη..
Τεσπα ,βρείτε τα μόνοι σας και κόψτε τον λαιμό σας,οι κυρίες οι όντος σοβαρές επαγγελματίες δεν ασχολούνται με κατινιες..
Εδώ μέσα κάνει πάρτι ο κλώνος του κλωνου ω κλώνε..αντε τσαο.
Κυρια @Sexyjoanna που τα βρηκατε αυτα ..
εδω δεν υπαρχουν ουτε κλωνοι ουτε wanabe νταβατζιδες , ουτε γαμιαδες του πληκτρολογιου

Καποτε προσπαθουσαμε να γραψουμε κριτικες με σεβασμο στις κυρίες ....
Βεβαια οι κριτικές εχουν και υποκειμενικο χαρακτηρα ,,ακομα και στις απολυτα αληθινες κριτικές ή επιθεση πηγαινε συνεφο
Καποιοι δεν δεχτηκαμε εκπτωσεις και free facks για καλες κριτικές ..φευ που λεει και ο πολυχρονεμένος μας νηματοθετης των παππουληδων

Καπως ετσι , ολοι οι παλιοι τραβηχτηκαμε πιο πισω κανοντας τοπο για την επομενη απολυτα αντικειμενικη γενια του Bou

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.790
Πόντοι
25.467
Να αυριο θα ξεσκισω την παλια αγαπημενη σου, ρε ατιμουλικο και θα γελασουμε πολυ μαζι σου.

Αλήθεια...

Ξέρουμε το λόγο που δε συμμετέχει στο νήμα της Έλενας (πάλαι ποτε μεγάλης του αληθινής αγάπης); :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.033
Πόντοι
12.056
Αλήθεια...

Ξέρουμε το λόγο που δε συμμετέχει στο νήμα της Έλενας (πάλαι ποτε μεγάλης του αληθινής αγάπης); :coffee:
μπορω να σου απαντησω εγω ...αλλα θα στα πει καλυτερα το παληκαρι

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.033
Πόντοι
12.056
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Να σαι καλα ρε Τσατσουλη που με κανεις και γελάω.
Ουτε να μαστορεψεις ενα πμ δεν μπορεις.
Εχω όλο το αρχειο, των "συνομιλιών" και κάποια στιγμη θα αρχισω να το ριχνω. Αλλα δειξε λιγη κατανοηση ρε χοντρουλη, δεν προλαβαινω.
Την Δευτερα πηδηξα μια αλλη που της στελνεις συχνα emoji και ανορθογραφα μηνυματα.
Θα σε ενημερωσω και για αλλες στην πορεια.

Και που 'σαι ρε, βγαλε καμια νεα φωτογραφια να ανανεωσεις την αγγελια της μπουρδελιαρας σου.
Εχεις φωτογενεια ρε κερατουκλικο αγορι :happy::happy::happy:

Manos Gousgounis

Μέλος​

Εγγρ.19 Μαΐ 2024Μηνύματα16Like25Πόντοι0
13 Ιουν 2024
Η Αντρι γινεται λιαδα απο την ... pepsi cola. Φευγει ο πελατης και μενει στο δωματιο. Την βγσζουν με το ζορι μετα απο ωρες. Από τη μαστουρα ξεχναει τα ραντεβου. Εχει χειροτερεψει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.790
Πόντοι
25.467
μπορω να σου απαντησω εγω ...αλλα θα στα πει καλυτερα το παληκαρι

Θα μου τα γράψει από τη δική του πλευρά.

Οπότε θα ήτο φρόνιμο να διαβάσουμε και τη δική σας, για να βγάλουμε (αν βγάλουμε) κάποιο σχετικά ασφαλές συμπέρασμα. :coffee:

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
213
Πόντοι
21
Αλήθεια...

Σοβαρά τώρα;;;;
:2funny::2funny::2funny:
Ο Τσατσουλης ήταν ερωτευμενος με την Έλενα;;;; :think::think::think:
Μα την μισεί θανάσιμα, πλέον.
:headbang::headbang::headbang:
Να ποσταρω όσα μου έγραφε για εκείνη ή θα πέσω στο επιπεδο -λεμε τωρα- του νταβατζακου;;;

ΥΓ. Ο ρεζιλης, πήγαινε σε ραντεβου με κοπελες και τους έδειχνε το "σιδερικο" που ειχε στην τσαντα του.
Βεβαια τετοιος χλεμπουρας που ειναι, μαλλον πασχαλιατικο θα ήταν και ηθελε να πουλήσει μουρη, ο νταβατζακος του κωλου

Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.033
Πόντοι
12.056

Οπότε θα ήτο φρόνιμο να διαβάσουμε και τη δική σας, για να βγάλουμε (αν βγάλουμε) κάποιο σχετικά ασφαλές συμπέρασμα. :coffee:
σωστα .......απλος μισο αλλο ενα γρηγορο ........

Manos Gousgounis

Μέλος​

Εγγρ.19 Μαΐ 2024Μηνύματα16Like25Πόντοι0
13 Ιουν 2024
Ο φιλος σου ο ζαντρεν εχει δυο μικρουλες Αλβανεζες που μανατζαρει.
Πως και δεν εχει γραψει τιποτα εδω μεσα ρε, ακομα;

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
213
Πόντοι
21
Τσατσουλινο, εχεις κανει προοδους στην μαγειρικη των pm. Αργεις λιγο να τα σουλουπωσεις αλλα τα καταφερνεις καλα ρε.:2funny::2funny::2funny::2funny:
Οτι και να κανεις δε σε :zfuck:
δεν εισαι του γουστου μου
:happy::happy::happy:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.033
Πόντοι
12.056
Τσατσουλινο, εχεις κανει προοδους στην μαγειρικη των pm. Αργεις λιγο να τα σουλουπωσεις αλλα τα καταφερνεις καλα ρε.:2funny::2funny::2funny::2funny:
Οτι και να κανεις δε σε :zfuck:
δεν εισαι του γουστου μου
:happy::happy::happy:
ελα σε περιμενω τι ωρα θα ερθεις για να ειμαι πλυμενος

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.790
Πόντοι
25.467
Σοβαρά τώρα;;;;
Ο Τσατσουλης ήταν ερωτευμενος με την Έλενα;;;; :think::think::think:
Μα την μισεί θανάσιμα, πλέον.
:headbang::headbang::headbang:

Να ποσταρω όσα μου έγραφε για εκείνη ή θα πέσω στο επιπεδο -λεμε τωρα- του νταβατζακου;;;

Γιατί το γράφετε αυτό; Έχετε κάποια στοιχεία να παραθέσετε; :coffee:

ΥΓ. Ο ρεζιλης, πήγαινε σε ραντεβου με κοπελες και τους έδειχνε το "σιδερικο" που ειχε στην τσαντα του.
Βεβαια τετοιος χλεμπουρας που ειναι, μαλλον πασχαλιατικο θα ήταν και ηθελε να πουλήσει μουρη, ο νταβατζακος του κωλου

:O

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
213
Πόντοι
21
Γιατί το γράφετε αυτό; Έχετε κάποια στοιχεία να παραθέσετε; :coffee:

Προς το παρον θαυμαζω την δεινοτητα του ανδρος (;;;) να πλαστογραφει pm. Προσφατως επληροφορήθην οτι υπαρχει και ειδική εφαρμογή. Βεβαια ο Τσατσουλης δεν εχει τετοια προβληματα καθ' ότι παραδοσιακος παραχαράκτης.

Όσο για τους έρωτές του με εκδιδόμενες κυρίες, ειναι πάρα πολλοί και όλοι είχαν κακή κατλαληξη.
Δυστυχώς καμία τους δεν εκτίμησε τα "λεπτά" του αισθήματα και όλες τον έδιωξαν κακήν κακώς.
Άτιμαι γυναίκαι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.790
Πόντοι
25.467
Προς το παρον θαυμαζω την δεινοτητα του ανδρος (;;;) να πλαστογραφει pm. Προσφατως επληροφορήθην οτι υπαρχει και ειδική εφαρμογή. Βεβαια ο Τσατσουλης δεν εχει τετοια προβληματα καθ' ότι παραδοσιακος παραχαράκτης.

Όσο για τους έρωτές του με εκδιδόμενες κυρίες, ειναι πάρα πολλοί και όλοι είχαν κακή κατλαληξη.
Δυστυχώς καμία τους δεν εκτίμησε τα "λεπτά" του αισθήματα και όλες τον έδιωξαν κακήν κακώς.
Άτιμαι γυναίκαι

Εμμέσως πλην σαφώς λοιπόν, μας γράφετε ότι ο εν λόγω απαιτούσε να ωφεληθεί χρηματικά βάση κάποιας "προώθησης" που παρείχε σε σεξεργάτριες.

Σοβαρή κατηγορία. :coffee:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.647
Πόντοι
11.146

...σωστον κ ορθον!!! Βεβαια σωστο θα ηταν κ να αποδεικνυονται τα γραφομενα με screenshots και οχι με copy-paste οπως κανει ο @πολυζωης ή με απλo κειμενο οπως κανει ο @Boubookis , αλλιως βλεπουμε ακομη μια φορα λασπη στον ανεμιστηρα (οπως ξαναειδαμε κ απο καποιους εμπλεκομενους που αναφερθηκαν παραπανω)!
:hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.790
Πόντοι
25.467
...σωστον κ ορθον!!! Βεβαια σωστο θα ηταν κ να αποδεικνυονται τα γραφομενα με screenshots και οχι με copy-paste οπως κανει ο @πολυζωης ή με απλo κειμενο οπως κανει ο @Boubookis , αλλιως βλεπουμε ακομη μια φορα λασπη στον ανεμιστηρα (οπως ξαναειδαμε κ απο καποιους εμπλεκομενους που αναφερθηκαν παραπανω)!

Σωστή η παρατήρησή σας. Γι αυτό άλλωστε ζήτησα και κάποια "στοιχεία". :coffee:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
76.033
Πόντοι
12.056
επειδη αναφερεις το πριντ σκρεεν απαγορευεται οποιος θελει να δει μπορει με πμ ....

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
213
Πόντοι
21
Εμμέσως πλην σαφώς λοιπόν, μας γράφετε ότι ο εν λόγω απαιτούσε να ωφεληθεί χρηματικά βάση κάποιας "προώθησης" που παρείχε σε σεξεργάτριες.

Σοβαρή κατηγορία. :coffee:
Είπα εγώ κάτι τέτοιο;
Σας παρακαλώ κύριε!
Ο Τσατσούλης είναι άνθρωπος καλών προθέσεων. Άλλωστε αυτόν τον καιρό συμμετέχει (αφιλοκερδώς υποθέτω) στην αγγελία μιας εκδιδόμενης κυριας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.790
Πόντοι
25.467
Είπα εγώ κάτι τέτοιο;
Σας παρακαλώ κύριε!
Ο Τσατσούλης είναι άνθρωπος καλών προθέσεων. Άλλωστε αυτόν τον καιρό συμμετέχει (αφιλοκερδώς υποθέτω) στην αγγελία μιας εκδιδόμενης κυριας.

Από ό,τι είδα, δεν δίνει κώλο. Οπότε δεν ενδιαφέρομαι.

Τινί τρόπο συμμετέχει όμως; Ο ψωλιάγκος που μπουκώνει η κυρία είναι δικός του; :coffee:

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
213
Πόντοι
21
Από ό,τι είδα, δεν δίνει κώλο. Οπότε δεν ενδιαφέρομαι.

Τινί τρόπο συμμετέχει όμως; Ο ψωλιάγκος που μπουκώνει η κυρία είναι δικός του; :coffee:
Με την "κατάλληλη" διαμεσολάβηση όλα γίνονται, κύριε.
Στο δευτερο ερώτημά σας, δεν δύναμαι να απαντήσω. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ήτο ο φωτογράφος.

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
213
Πόντοι
21
Υποθέτω ότι συντόμως θα χαλκευσει "pm" εις το οποίον θα αναφέρομαι σκαιώς δι' υμάς.
Αργεί όμως και ανησυχώ περί της υγείας του
:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom