Νέα

Kodi

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.371
Πόντοι
206
Για ταινιες, στον υπολογιστη, γιατι δεν δοκιμαζετε και καποιο σαιτ, οπως το "ταινιες ον λαιν"? Ναι καποιες ταινιες δεν παιζουν, καποιες μπορει να κολανε, αλλα εχει και 100αδες που παιζουν μια χαρα.
Δεν εχω αντιρηση να πληρωνω μια λογικη συνδρομη το μηνα, για να βλεπω τις ταινιες μου, η τα αθλητικα μου, η τα ντοκιμαντερ μου, η τεσπα οτι θελει ο καθενας. Λογικο, καποιος κανει μια δουλεια, πρεπει να πληρωθει. Εκεινο που δεν δεχομαι ειναι εφ' οσον πληρωνω, να μην εχω διαφημισεις. Εδω στο πατριδα ομως, τα διαφορα συνδρομητικα καναλια θελουν να τα περνουν και απο τις συνδρομες και απο τις διαφημισεις.
Με δεδομενη αυτη την κατασταση, δεν μπορω να θεορισω, καποιον που ψαχνει να δει δωρεαν ταινιες, η οτι αλλο, παρανομο.
Στο 2025 προτείνεις θέαση από σελίδες;
Με ποιότητα κάμερας μήπως;
Από ποια σπηλιά βγήκες;

Είπαμε ότι δεν είναι υποχρεωτικό να πληρώσει κάποιος για να βρει αρκετά καλό δωρεάν περιεχόμενο, αλλά όχι και να προτείνουμε θέαση από σελίδες που καμία δεν έχει σοβαρές προδιαγραφές για καλή ποιότητα.

Stremio πρώτα για την ευκολία και τον άριστο συνδυασμό ποιότητας και πηγών, Kodi μετά για την παραμετροποίηση.
Και μετά το χάος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom