Νέα

Νήματα που παρακολουθούμε με τρέλα ή αγνοούμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.595
Πόντοι
736
Εχω ερως με την πολιτικη ...οι μύστες εχουν λογο και αποψη... ψυχαγωγούμαι με την ενημερωση και τις κριτικες τον κοριτσιών...μου αρεσει που εχω τοσα θεματα προς εξερευνηση ,,,,

Αυτο που δεν καταλαβαινω γιατι να εχουμε γιοταδες και ανέραστους να αρμενιζουν σαν το στριγκακι στον ανεμο :coffee:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.140
Πόντοι
2.356
Κανείς δεν μίλησε για απαγόρευση, εγώ αναφέρομαι ξεκάθαρα σε αγνόηση.
Δεν με ενδιαφέρει η φαφούτα ''Sexy''Jo, δεν με ενδιαφέρουν τα τσόλια από τα γραφεία, δεν με ενδιαφέρει ο Βάζελος, τα Τέμπη ή οι πουτάνες στη Λάρισα αφού μένω Αθήνα.
Καταλαβαίνω σε ποια "λειτουργία" αναφέρεσαι. Ναι, έχεις δίκιο απόλυτο. Αυτό θα μπορούσε να εισαχθεί ως δυνατότητα. Να μπορείς δηλαδή, ως συνδεδεμένο μέλος να επιλέγεις σε κάποια λίστα στις ρυθμίσεις του προφίλ σου να μην σου εμφανίζονται κάποια θέματα ή ακόμα και ολόκληρες κατηγορίες θεμάτων. Είναι ένα τεχνικό ζήτημα που προφανώς έχει να κάνει με την πολιτική που έχουν ορίσει ή που διαμορφώνουν και προσαρμόζουν οι διαχειριστές της σελίδας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.140
Πόντοι
2.356
Εχω ερως με την πολιτικη ...οι μύστες εχουν λογο και αποψη... ψυχαγωγούμαι με την ενημερωση και τις κριτικες τον κοριτσιών...μου αρεσει που εχω τοσα θεματα προς εξερευνηση ,,,,

Αυτο που δεν καταλαβαινω γιατι να εχουμε γιοταδες και ανέραστους να αρμενιζουν σαν το στριγκακι στον ανεμο :coffee:
(Βέβαια, πάντα μου έκανε εντύπωση για το τι μπορεί να "βρίσκει" χρηστικό (ψυχαγωγικό) μια κυρία που δεν είναι ιερόδουλη επαγγελματικά στις αξιολογήσεις των ιεροδούλων. Και δεν αναφέρομαι σε εσάς προσωπικά αλλά γενικά σε κάποιες που τους αρέσει να διαβάζουν κριτικές...)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.595
Πόντοι
736
(Βέβαια, πάντα μου έκανε εντύπωση για το τι μπορεί να "βρίσκει" χρηστικό (ψυχαγωγικό) μια κυρία που δεν είναι ιερόδουλη επαγγελματικά στις αξιολογήσεις των ιεροδούλων. Και δεν αναφέρομαι σε εσάς προσωπικά αλλά γενικά σε κάποιες που τους αρέσει να διαβάζουν κριτικές...)
Καποια στιγμη ενας μυστης εγραψε οτι οι γυναικες πρεπει το στρατιωτικο να το βγαζουν στο μπουρδελο...αν το δεις στην κυριολεξία ο τυπος επρεπε να γινει φλαμπε ...αν το δεις ομως μεταφορικα ειναι σοφη κουβεντα...μεσα απο την αναγνωση ερχεται η κατανοηση για πολλα πραγματα και αυτο φερνει ελευθερια επιλογης σε πολλα πραγματα...:coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.123
Πόντοι
2.596
Πρέπει να δοθεί η δυνατότητα αγνόησης ολόκληρων θεμάτων από την αρχική.
Αυτό θα ήταν πολύ χρήσιμο γιατί έχω ρίξει κάρτες (χωρίς να το θέλω πάντα) σε δημιουργούς αδιάφορων νημάτων.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.123
Πόντοι
2.596
Εχω ερως με την πολιτικη
Τόσο καιρό δεν το είχα πάρει Πρέφα, βέβαια συνετέλεσες κι εσύ μια και δεν σε είχα πετύχει να βολοδέρνεις σε πολιτικά νήματα...
Χμ καλή φάση να πίνουμε κάπου καφέ και να αμπελοφιλοσοφούμε!
Μπαίνω κατά καιρούς σε πολιτικά νήματα γράφοντας σοβαρά είτε σαχλαμαρίζοντας (έχοντας ένα μέτρο βέβαια).

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.140
Πόντοι
2.356
Καποια στιγμη ενας μυστης εγραψε οτι οι γυναικες πρεπει το στρατιωτικο να το βγαζουν στο μπουρδελο...αν το δεις στην κυριολεξία ο τυπος επρεπε να γινει φλαμπε ...αν το δεις ομως μεταφορικα ειναι σοφη κουβεντα...μεσα απο την αναγνωση ερχεται η κατανοηση για πολλα πραγματα και αυτο φερνει ελευθερια επιλογης σε πολλα πραγματα...:coffee:
Συμφωνώ απολύτως.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.595
Πόντοι
736
Τόσο καιρό δεν το είχα πάρει Πρέφα, βέβαια συνετέλεσες κι εσύ μια και δεν σε είχα πετύχει να βολοδέρνεις σε πολιτικά νήματα...
Χμ καλή φάση να πίνουμε κάπου καφέ και να αμπελοφιλοσοφούμε!
Μπαίνω κατά καιρούς σε πολιτικά νήματα γράφοντας σοβαρά είτε σαχλαμαρίζοντας (έχοντας ένα μέτρο βέβαια).
Δασκαλε οι πολιτικές συζητησεις ειναι μια μαχη για να αποκτησει ο κοσμακης ενημερωση για το που ζει και μπας και θελησει να το αλλαξει ..δεν υπαρχει λογος να πεταγομαι ...η θεση μου ειναι περιφρούρηση στους ανθρωπους που διεκδικουν με λογο και οχι με κωλο:coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.123
Πόντοι
2.596
Μάγκυ, αν το καλοεξετάσουμε, μια κοινωνία είμαστε κι εδώ μέσα. Τώρα το τι ρόλο βαράει ο/η καθένας/μία είναι αλλουνού παππά Ευαγγέλιο, αφού κάνουμε και μια ζωή έξω από εδώ (τη ρεαλιστική).

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.595
Πόντοι
736
Μάγκυ, αν το καλοεξετάσουμε, μια κοινωνία είμαστε κι εδώ μέσα. Τώρα το τι ρόλο βαράει ο/η καθένας/μία είναι αλλουνού παππά Ευαγγέλιο, αφού κάνουμε και μια ζωή έξω από εδώ (τη ρεαλιστική).
Υπαρχουν ανθρωποι που μετρουν μεχρι το πεντε ...Υπαρχουν ανθρωποι που μετρουν μεχρι το άπειρο....Ο καθε ενας θα πορευτει με την νοημοσυνη του και ο καθε ενας θερίζει τα αποτελεσματα απο τα βηματα του ...οποτε κουρτινες στο αγνωστο δεν υπαρχουν:coffee:

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.123
Πόντοι
2.596
οποτε κουρτινες στο αγνωστο δεν υπαρχουν:coffee:
Ό,τι κάνεις λάβεις, καρδιά μην σε πονέσει μου έμαθε εκείνη που με έφερε στον κόσμο....
Ώρα να ρίξω ένα περίπατο με τα γατιά προς τη βρύση να πάρουμε το ζωογόνο νερό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom