Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δεν μπορω να συμμετασχω ειμαι μνηστευμενοςη δαναη μπαρκα ειναι....το ξερω απο μεσα
Κάτσε μην πάρω κάνα ChristianoΤυπε είσαι χαζός τόσα χρόνια εδώ μέσα?βάλε ένα λουλουδάκι γράψε κάνα σιχαμένο όμορφο Σάββατο να έχεις
Και όπως θα πάρουμε τον Ορτα έτσι θα γαμησεις
ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχααααααδεν μπορω να συμμετασχω ειμαι μνηστευμενος![]()
Απο το στομα σου και στου θεου το αυτι...η δαναη μπαρκα ειναι....το ξερω απο μεσα
ποιο πιθανο ειναι να ειναι γκομενα τουτη δω παρα να παρεις τον ΡοναλντοΚάτσε μην πάρω κάνα Christiano![]()
ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ!!!!! και συγνωμηποιο πιθανο ειναι να ειναι γκομενα τουτη δω παρα να παρεις τον Ροναλντο![]()
Κάνε ψυχικό πρώτα αλλού και το συζητάμεΚαί εγώ για να γαμήσω ήρθα![]()
Θέλεις και κώλο πανούλη μέσα στο πακέτο ?Καλησπέρα
Θα ήθελα να κάνω σεξ μαζί σου.
Δίνω 210 την ωρα
παιδια εγω θελω συναισθημα και συντροφικοτηταΘέλεις και κώλο πανούλη μέσα στο πακέτο ?![]()
ΚΑΝΕ ΝΗΜΑ!!!!!! στο εω πειπαιδια εγω θελω συναισθημα και συντροφικοτητα![]()
να βαλεις και τζαζτικι για να γλιστραειΘέλεις και κώλο πανούλη μέσα στο πακέτο ?![]()
Ναι..Θέλεις και κώλο πανούλη μέσα στο πακέτο ?![]()
το σκεφτομαιΚΑΝΕ ΝΗΜΑ!!!!!! στο εω πει
Όταν γαμάς κωλοτρυπίδα χάνεται το συναίσθημα αδερφέπαιδια εγω θελω συναισθημα και συντροφικοτητα![]()
και τον κωλο με συναισθημα τον παιρνωΌταν γαμάς κωλοτρυπίδα χάνεται το συναίσθημα αδερφέ![]()