Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κι εγώ για γυναίκα την κόβω. Λες να εχει διαθέσιμο προγραμμα και να κάνει διαφορετικό πρόλογο;Εγώ, δεν ξέρω γιατί , πιστεύω ότι είναι όντως γκόμενα. Ίσως να είναι λίγο μεγαλύτερη, πχ 40, αλλά είναι γκόμενα και μάλλον δεν είναι του επαγγέλματος. Αυτό που γράφει στο άβαταρ πρέπει να είναι αλήθεια...
Δεν μπορεί να ξέρει κανείς. Από ένστικτο λέω πως δεν είναι εκδιδόμενη αλλά μπορεί να πέφτω έξω. Τώρα τι ψάχνει εδώ ή αν απλώς σκοτώνει το χρόνο της θα φανεί.Κι εγώ για γυναίκα την κόβω. Λες να εχει διαθέσιμο προγραμμα και να κάνει διαφορετικό πρόλογο;
Μεσημεριανό.Χόρτα με ψαράκια
Αρκετά light θα έλεγα![]()
Γαύρος μαρινάτος??Χόρτα με ψαράκια
Αρκετά light θα έλεγα![]()
Όχι ρε , τσιπούρεςΓαύρος μαρινάτος??
Και ο χύσε μέσα τά κατάπινεΤελικά τα καταπίνει??? Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν έχω καταλάβει??
Δεν τον ξέρω τον κύριο!!!Και ο χύσε μέσα τά κατάπινε
Εσύ χάνειςΔεν τον ξέρω τον κύριο!!!
Μισό να έχεις την κατάλληλη ενημέρωση @dimigoall ενημέρωσε τον σύντροφό περί του χύσε μέσαΔεν τον ξέρω τον κύριο!!!
Γιατί??Ειναι ενας στα εξαρχεια που κανει μασαζ σε αντρες.
Μαλλον δεν του αρεσουνε οι γυναικες
Του αρέσουν τα σύκα για αυτόΓιατί??
Μάλλον είσαι η καλή μου Μοίρα, να μπαίνεις τα σαββατοκύριακα να έχω αέρα γιατί ανέλαβα πολλές υποχρεώσεις εδώ μέσαΚΟΓΙΟΤ ΕΔΩ (κογιότ είναι παραφθορά της αγγλικής λέξης quote) δικής μου έμπνευσης!