Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
και το εντιγκιγκ ειναι πολυ καλο για σκ....ελαΣάββατο σήμερα παραμονή κυριακής και το νήμα θα πάρει φωτιά
θα γράφουν τα μέλη από τα λόμπι των 5στερών που πίνουν το ποτό τους απόψε και από τα πριβέ των εστιατορίων από 10 διαφορετικές πρωτεύουσες του κόσμου![]()
τι είναι το εντιγκιγκ?και το εντιγκιγκ ειναι πολυ καλο για σκ....ελα
τι είναι το εντιγκιγκ?
μου είχε διαφύγει![]()
Edging: Ευχή και κατάρα (και συμβουλές). - Page 2 - bourdela.com forum
Το edging είναι μια πρακτική που χρησιμοποιούν πολλοί, προκειμένου να διατηρήσουν πολύωρη στύση και σεξουαλική αντοχή. Πως γίνεται; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, αλλά θα σταθώ σε δύο από αυτούς: solo edging και edging με σύντροφο. Στο solo edging, βαράς μαλακία και σταματάς ακριβώς πριν από το the...www.bourdela.com
Δώσε τηλέφωνο... πρόγραμμα...υπηρεσίες και τιμή ...και άσε τα υπόλοιπαΧαιρετώ τα αλάνια, τους παρθένους, τις θεοσεβούμενες και τις μόρτισσες!
Είμαι η Βάγια και, όπως ανέφερα στην πρώτη μου ανάρτηση, γνωρίζω το site εδώ και αρκετό καιρό. Έγινα μέλος γιατί γουστάρω τους άνδρες (αν και μερικοί το παρακάνετε), και θέλω να συνεισφέρω σε αυτό που λέγεται κάβλα με τον δικό μου τρόπο. Απ'όσο έχω καταλάβει, οι γυναίκες είναι σπάνιες εδώ (σαν μαύρες τουλίπες ένα πράγμα). Οι προθέσεις μου είναι ειλικρινείς και αθώες. Δεν ήρθα για να σπάσω άβατο και ομερτά, ούτε για να γνωρίσω κάποιον.
Σε όλες μου τις αναρτήσεις/θέματα απαντώ με μπόλικη δόση χιούμορ αλλά ποτέ ειρωνικά.
Επιπλέον, θα παρατηρήσετε ότι θα χρησιμοποιώ αρκετές παρενθέσεις (γιατί είμαι πολυλογού και μου αρέσει το σχήμα).
Τι θα κάνω:
Τι δεν θα κάνω:
- Προσφέρω τη δική μου -θηλυκή- ματιά σε θέματα που απασχολούν τους άνδρες.
- Ανοίγω νέα θέματα που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον.
- Λίστες με πράγματα που κάνω ή δεν κάνω (δείτε παρακάτω).
- Απαντώ σε προσωπικά μηνύματα με καλή και ευγενική διάθεση.
Αυτά! Ρωτήστε ό,τι θέλετε!
- Συναντήσεις, διαδικτυακές καβλάντες, διαφημίσεις.
- Σπανακοτυρόπιτα.
- Αποστολή φωτογραφιών ή δεμάτων.
- Τσαμπουκάδες.
![]()
Και αν τα καταπίνειΔώσε τηλέφωνο... πρόγραμμα...υπηρεσίες και τιμή ...και άσε τα υπόλοιπα
Νομίζω πως θα πρέπει να αναθεωρήσετε τούτη την εκτίμηση δεσποινίς. Σας διαβεβαιώ, πως εδώ μέσα υπάρχουν εκατοντάδες γυναίκες με ψεύτικα προφίλ (ακόμη και γυναίκες μας ή σχέσεις μας) που μπαίνουν για να παρακολουθήσουν τι λέμε και κάνουμε.Απ'όσο έχω καταλάβει, οι γυναίκες είναι σπάνιες εδώ (σαν μαύρες τουλίπες ένα πράγμα). Οι προθέσεις μου είναι ειλικρινείς και αθώες. Δεν ήρθα για να σπάσω άβατο και ομερτά, ούτε για να γνωρίσω κάποιον.
Εισαι μήπως βιγκαν; Σκέτη σπανακόπιτα κάνεις; Άσε το τυρί απ' έξω, δεν μας χρειάζεται, μια ψευδαίσθηση είναιΤι δεν θα κάνω:
Αυτά! Ρωτήστε ό,τι θέλετε!
- Συναντήσεις, διαδικτυακές καβλάντες, διαφημίσεις.
- Σπανακοτυρόπιτα.
- Αποστολή φωτογραφιών ή δεμάτων.
- Τσαμπουκάδες.
![]()
Καλώς όρισες! Πάντως, ίσως υπάρχουν και πιο κατάλληλα νήματα να συστηθείς εφόσον ασχολήσε με το bdsm.Καλησπέρα, καλό Σαββατοκύριακο! Είμαι Επαγγελματίας Αφέντρα και σκέφτηκα να μπω στην παρέα του Bou! Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
εσκασε μυτη τετοια γκαυλα και το εχασα?
αργησες, ολοι οι αλλοι γαμησαμε, εσυ το πουλο τωραεσκασε μυτη τετοια γκαυλα και το εχασα?
μα εγω δεν μπηκα να γκαμησω μπηκα να καλησπερισω.αργησες, ολοι οι αλλοι γαμησαμε, εσυ το πουλο τωρα
Να είναι ταγάρι εναλλακτικό ;Πολύ μάγκικα μιλάς...Μόνο γυναίκα δεν είσαι....
Νταλικερης με γόβα στιλέτο μπορεί.
Ειναι απο αυτους που βαφτιζουν μουνακι το κωλαντερο χαχαχαχαΝα είναι ταγάρι εναλλακτικό ;
Μιλάνε χειρότεα από νταλικιέρηδες.
Για αρχη μας εσπασε λιγο τα @@ και σταματησε αποτομαΟμολογώ πως το θέμα θα σπάσει τα ταμεία...
Καλησπέρα και από μένα