You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να συστηθώ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Βάγια
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 287
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.010
- Πόντοι
- 5.506
και το εντιγκιγκ ειναι πολυ καλο για σκ....ελαΣάββατο σήμερα παραμονή κυριακής και το νήμα θα πάρει φωτιά
θα γράφουν τα μέλη από τα λόμπι των 5στερών που πίνουν το ποτό τους απόψε και από τα πριβέ των εστιατορίων από 10 διαφορετικές πρωτεύουσες του κόσμου
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.320
- Πόντοι
- 3.656
τι είναι το εντιγκιγκ?και το εντιγκιγκ ειναι πολυ καλο για σκ....ελα
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 31.010
- Πόντοι
- 5.506
τι είναι το εντιγκιγκ?
Edging: Ευχή και κατάρα (και συμβουλές). - Page 2 - bourdela.com forum
Το edging είναι μια πρακτική που χρησιμοποιούν πολλοί, προκειμένου να διατηρήσουν πολύωρη στύση και σεξουαλική αντοχή. Πως γίνεται; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, αλλά θα σταθώ σε δύο από αυτούς: solo edging και edging με σύντροφο. Στο solo edging, βαράς μαλακία και σταματάς ακριβώς πριν από το the...
www.bourdela.com
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 16.320
- Πόντοι
- 3.656
μου είχε διαφύγειEdging: Ευχή και κατάρα (και συμβουλές). - Page 2 - bourdela.com forum
Το edging είναι μια πρακτική που χρησιμοποιούν πολλοί, προκειμένου να διατηρήσουν πολύωρη στύση και σεξουαλική αντοχή. Πως γίνεται; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι, αλλά θα σταθώ σε δύο από αυτούς: solo edging και edging με σύντροφο. Στο solo edging, βαράς μαλακία και σταματάς ακριβώς πριν από το the...www.bourdela.com
θα το μελετήσω εκτεταμένα
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.386
- Πόντοι
- 11.956
Δώσε τηλέφωνο... πρόγραμμα...υπηρεσίες και τιμή ...και άσε τα υπόλοιπαΧαιρετώ τα αλάνια, τους παρθένους, τις θεοσεβούμενες και τις μόρτισσες!
Είμαι η Βάγια και, όπως ανέφερα στην πρώτη μου ανάρτηση, γνωρίζω το site εδώ και αρκετό καιρό. Έγινα μέλος γιατί γουστάρω τους άνδρες (αν και μερικοί το παρακάνετε), και θέλω να συνεισφέρω σε αυτό που λέγεται κάβλα με τον δικό μου τρόπο. Απ'όσο έχω καταλάβει, οι γυναίκες είναι σπάνιες εδώ (σαν μαύρες τουλίπες ένα πράγμα). Οι προθέσεις μου είναι ειλικρινείς και αθώες. Δεν ήρθα για να σπάσω άβατο και ομερτά, ούτε για να γνωρίσω κάποιον.
Σε όλες μου τις αναρτήσεις/θέματα απαντώ με μπόλικη δόση χιούμορ αλλά ποτέ ειρωνικά.
Επιπλέον, θα παρατηρήσετε ότι θα χρησιμοποιώ αρκετές παρενθέσεις (γιατί είμαι πολυλογού και μου αρέσει το σχήμα).
Τι θα κάνω:
Τι δεν θα κάνω:
- Προσφέρω τη δική μου -θηλυκή- ματιά σε θέματα που απασχολούν τους άνδρες.
- Ανοίγω νέα θέματα που μπορεί να έχουν ενδιαφέρον.
- Λίστες με πράγματα που κάνω ή δεν κάνω (δείτε παρακάτω).
- Απαντώ σε προσωπικά μηνύματα με καλή και ευγενική διάθεση.
Αυτά! Ρωτήστε ό,τι θέλετε!
- Συναντήσεις, διαδικτυακές καβλάντες, διαφημίσεις.
- Σπανακοτυρόπιτα.
- Αποστολή φωτογραφιών ή δεμάτων.
- Τσαμπουκάδες.
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 14.066
- Πόντοι
- 3.556
Και αν τα καταπίνειΔώσε τηλέφωνο... πρόγραμμα...υπηρεσίες και τιμή ...και άσε τα υπόλοιπα
ΣΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 538
- Πόντοι
- 301
Νομίζω πως θα πρέπει να αναθεωρήσετε τούτη την εκτίμηση δεσποινίς. Σας διαβεβαιώ, πως εδώ μέσα υπάρχουν εκατοντάδες γυναίκες με ψεύτικα προφίλ (ακόμη και γυναίκες μας ή σχέσεις μας) που μπαίνουν για να παρακολουθήσουν τι λέμε και κάνουμε.Απ'όσο έχω καταλάβει, οι γυναίκες είναι σπάνιες εδώ (σαν μαύρες τουλίπες ένα πράγμα). Οι προθέσεις μου είναι ειλικρινείς και αθώες. Δεν ήρθα για να σπάσω άβατο και ομερτά, ούτε για να γνωρίσω κάποιον.
Ξέρουν ότι είστε μέλη εδώ μέσα και ας νομίζουν ότι ξέρουν πως δεν ξέρουμε ότι ξέρουν. Ξέρουμε ότι ξέρουν και ας κάνουμε πως δεν ξέρουμε τίποτα.
Όπως έχω πει και σε άλλο νήμα, τα μέλη του φόρουμ είμαστε σαν τους πράκτορες της Μοσάντ. Όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχουμε, αλλά κανείς δεν ξέρει για την ύπαρξή μας. (Η τουλάχιστον παριστάνει πως δεν ξέρει).