Έχω λίγο καιρό που διαβάζω διάφορα thread και αντιλαμβάνομαι ότι πλέον πολλά ίσως κι όλα έχουν αλλάξει. Θα ήταν ευχή προς το καλύτερο, αλλά δυστυχώς είναι προς το αντίθετο. Πολλοί από ότι κατάλαβα είναι αρκετά νέοι και όχι μόνο ηλικιακά, αλλά και εμπειρικά. Το άθλημα θέλει κόπο, κασκντεριλικια, χρόνο, χρήμα βέβαια, υπομονή και άντερα. Όπως θα λέγαμε και στο στρατό, τα λεφτά που έχω δώσει στις πουτανες, αγόραζα σπίτι στην Εκάλη μαλακα. Η κοτερακι στη Γλυφάδα. Έχω κάνει τη "θητεία" μου σ όλα τα στέκια. Από
Μεταξουργείο, στη Φυλής κι από το Prive στα Λαδάδικα. Από το Αχ Βαψχ(κωλομπαρο στη Κατερίνη) στη Μίνωος στα Χανιά. Από τις τσαμπε θείες του Mamba και του Badoo μέχρι τα μασαζ από τις εφημερίδες. Άστο αδερφέ. Πέρασα καλά κι άσχημα, καβλωσα και ξεξαβλωσα, ξαπλωσα σε σατέν σε σουίτες και σε κίτρινα σεντόνια σε υπογες. Πήρα πιτσιρίκες, μεσοκοπες, γριές, παρτούζες, τριπλετες, όσα πάνε κι όσα έρθουν. .πάντα κράταγα γωνία όμως....το νου σας! Έκανα και θητεία στο εξωτερικό σε φάσεις που μόνο σε ταινία έχω δει. Μ αξίωσε η ζωή και έζησα και είδα πράγματα που άλλοι άνθρωποι ακούν και βλέπουν από μακρυά. Και τώρα διαβάζω εδώ μέσα κι αναρωτιέμαι: ρε εσείς αντί να καβλαντιζετε μεταξύ σας γιατί δεν κάνετε "το πήδημα" να βγείτε να ψαχτειτε να ζήσετε μπας και σας μείνει και κάτι. Όλα μασημενα; Κι άντε και σου είπε ο άλφα η ο βήτα για την τάδε η τη άλλη! Έχεις τα ίδια γούστα; Πήρατε μαζί την ίδια γκόμενα παρτουζα και ξέρεις ότι αυτό που σου λέει είναι αυτό αλήθεια η είναι αυτό που ψάχνεις; Είπαμε όμως ...προς το χειρότερο! Και από ότι διαβάζω : δέκα ρωτάνε , ένας πάει ...κανένας δεν γράφει σχόλια. Λάθος; Ας είναι, βλέπω πως ότι αν πω τσάμπα θα πάει, οπότε ας γυρίσω στα γνώριμα στέκια μου, στις στάνταρ επιλογές μου, στις συνήθειες και δικά μου γούστα. Κι ας αφήσω τους νεότερους και σοφότερους (τρομάρα σας) να πορευεστε όπως νομίζετε. Είναι καλύτερο το θέαμα καμμία φορά ...από το να συμμετέχεις! Ε;
Άντε Καλή χρονιά σε όλους ότι ποθεί καθείς σας να βρει το 2025 όπου κι όπως θέλει.