Νέα

Κωλογυράδικο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Readytogo22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.429
Πόντοι
11.146

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
37.118
Πόντοι
22.936
....αααα 'νταξ' μαν, σωστο θα ειναι τοτε :confused::confused::confused:
Σχολειο να υποθεσω μονο οικοκυρικα κανατε ολοι σας :cheesy::cheesy::cheesy:
Καλά άστο γιατί δεν το παρακολουθείς :coffee:

Ένα θα σού πω μόνο .

Από αυτό το νήμα έχουν περάσει τα καλύτερα κορίτσα και έχουν δώσει συνταγές .
Μαλβίνα , Άννα 24 , Αμελί κτλ κτλ :coffee:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
36
Like
33.429
Πόντοι
11.146
Καλά άστο γιατί δεν το παρακολουθείς :coffee:

Ένα θα σού πω μόνο .

Από αυτό το νήμα έχουν περάσει τα καλύτερα κορίτσα και έχουν δώσει συνταγές .
Μαλβίνα , Άννα 24 , Αμελί κτλ κτλ :coffee:
Well Done Clapping GIF by MOODMAN

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.271
Πόντοι
3.446
τύπε νηματοθέτη μπες στα μασαζονήματα για να πιάνεις παραγγελίες τύπου 'καλαμάκι", 'φραπάς", "μπριζόλα" κλπ κλπ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.727
Πόντοι
2.606
Έχω μια καταπληκτική επιχειρηματική ιδέα. Θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας γνωρίζοντας πως δεν είναι καν Κυριακή. Σκάφτηκα λοιπόν να πουλήσω κάτι χωράφια που έχω στο χωριό ώστε να αναστήσω το κωλόμπαρο αλλά με plot twist.

Θα ήθελα λοιπόν να ανοίξω ένα καινούργιο πρωτοποριακό μαγαζί που θα λέγεται κωλογυράδικο. Θα έρχεται ο άλλος θα κάνει παρέεα με τα κορίτσια τα οποία θα του σερβίρουν γύρο , σουβλάκια , σουτζουκάκια , λουκάνικα κλπ και θα του κάνουν παρέα. Στο σούπερ σπέσιαλ μενού δε το λουκάνικο θα έρχεται μέσα στο μουνί της άλλης.

Κύριο επιχείρημα για το άμα θα πετύχει η ιδέα μου είναι πως έτσι και αλλιώς η ττιμή ( 4,50 .... ) και η πχοιότητα του που είναι λίγο χειρότερη απο ποντίκι του υπόνομου. Τι λέτε συναγωνιστές ; Θα κάνετε στέκι σας το κωλογυράδικο ;
τυπε χαθηκε δηλαδη ο κοσμος να περιμενες λιγες ωρες μεχρι αυριο ,να το συζητουσαμε λιγο πιο επισημα,πιο κυριακατικα ,το επιχειρηματικο σου πλανο?

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.148
Πόντοι
3.846
τύπε νηματοθέτη μπες στα μασαζονήματα για να πιάνεις παραγγελίες τύπου 'καλαμάκι", 'φραπάς", "μπριζόλα" κλπ κλπ
Tα συνθηματικά τα έκλεψε από το Ξηροκαρπάδικο. Ωρίωνα ξύπνα, πάνε να σου κλέψουν την ιδέα

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
19.250
Πόντοι
11.645

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
19.250
Πόντοι
11.645
εσύ αξίζεις μια θέση σε αυτό το νήμα...είσαι δυνατό μνπνο! :rockon::buck2:

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
10.430
Πόντοι
2.046
συγνώμη αλλά αν φάω...δεν μπορώ να γαμήσω!!
(λόγω ηλικίας....)

όποτε δεν με ενδιαφέρει το νήμα!

Ευχαριστώ πάντως για την ευγενή σας πρόθεση!!

:hi:
Καλη ξεκούραση..

Νυν και αειν

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
27.222
Πόντοι
6.236
ρε @Gojiberry τι λένε αυτοί ρε φίλε;

Καλώ τον @Ωρίων τον πραγματικό enterpreneur του φόρουμ να αποκαταστήσει την τάξη.
Όταν στο ξηροκαρπάδικο σηκώναμε μαγαζιά ,εσείς που είσαστε;
Καλέ μου φίλε μου, για όλους υπάρχει χώρος!
Καλές ιδέες να έχουμε εμείς και χρήμα να έχει ο κόσμος να μας δίνει....εννοώ να περνάει καλά και να έρχεται και να ξαναέρχεται.
Μπορούμε να φτιάξουμε μια κοινοπραξία. Εγώ θα εισφέρω σε είδος, συγκεκριμένα σε φιστίκια.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.148
Πόντοι
3.846
Καλέ μου φίλε μου, για όλους υπάρχει χώρος!
Καλές ιδέες να έχουμε εμείς και χρήμα να έχει ο κόσμος να μας δίνει....εννοώ να περνάει καλά και να έρχεται και να ξαναέρχεται.
Μπορούμε να φτιάξουμε μια κοινοπραξία. Εγώ θα εισφέρω σε είδος, συγκεκριμένα σε φιστίκια.
Δηλαδή μου λες να ξεκινήσουμε την Ωραία Κόρινθο και ο εκ Θεσσαλονίκης φίλος να ξεκινήσει το Μπαμ στα κάρβουνα;

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
10.430
Πόντοι
2.046

North people

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
3
Like
1.696
Πόντοι
206
Έχω μια καταπληκτική επιχειρηματική ιδέα. Θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας γνωρίζοντας πως δεν είναι καν Κυριακή. Σκάφτηκα λοιπόν να πουλήσω κάτι χωράφια που έχω στο χωριό ώστε να αναστήσω το κωλόμπαρο αλλά με plot twist.

Θα ήθελα λοιπόν να ανοίξω ένα καινούργιο πρωτοποριακό μαγαζί που θα λέγεται κωλογυράδικο. Θα έρχεται ο άλλος θα κάνει παρέεα με τα κορίτσια τα οποία θα του σερβίρουν γύρο , σουβλάκια , σουτζουκάκια , λουκάνικα κλπ και θα του κάνουν παρέα. Στο σούπερ σπέσιαλ μενού δε το λουκάνικο θα έρχεται μέσα στο μουνί της άλλης.

Κύριο επιχείρημα για το άμα θα πετύχει η ιδέα μου είναι πως έτσι και αλλιώς η ττιμή ( 4,50 .... ) και η πχοιότητα του που είναι λίγο χειρότερη απο ποντίκι του υπόνομου. Τι λέτε συναγωνιστές ; Θα κάνετε στέκι σας το κωλογυράδικο ;
Φιλε με την αξια που εχουν τα χωραφια τωρα, ουτε παραγκα δεν σηκωνεις.

OP
OP
R

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.411
Πόντοι
456
να τολμησω να ρωτησω αν το κετσαπ κ η μουσταρδα 8αναι αγοραστα η παραγωγη του καταστηματοσ ?
Σκουπίζουμε ότι περισεύει από τα κορίτσια πάνω και ρίχνουμε χρώμα ζαχαροπλαστικής. Κόκκινο και κίτρινο.

Τζατζίκι να δούμε πως θα φτιάξουμε ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom