Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.429
- Πόντοι
- 11.146
....αααα 'νταξ' μαν, σωστο θα ειναι τοτεΔίπλα στο "τι τσίμπησες" ΟΛΟΙ τσάκο το γράφουμε μαν![]()
Σχολειο να υποθεσω μονο οικοκυρικα κανατε ολοι σας
....αααα 'νταξ' μαν, σωστο θα ειναι τοτεΔίπλα στο "τι τσίμπησες" ΟΛΟΙ τσάκο το γράφουμε μαν![]()
Καλά άστο γιατί δεν το παρακολουθείς....αααα 'νταξ' μαν, σωστο θα ειναι τοτε
Σχολειο να υποθεσω μονο οικοκυρικα κανατε ολοι σας![]()
Καλά άστο γιατί δεν το παρακολουθείς
Ένα θα σού πω μόνο .
Από αυτό το νήμα έχουν περάσει τα καλύτερα κορίτσα και έχουν δώσει συνταγές .
Μαλβίνα , Άννα 24 , Αμελί κτλ κτλ![]()
τυπε χαθηκε δηλαδη ο κοσμος να περιμενες λιγες ωρες μεχρι αυριο ,να το συζητουσαμε λιγο πιο επισημα,πιο κυριακατικα ,το επιχειρηματικο σου πλανο?Έχω μια καταπληκτική επιχειρηματική ιδέα. Θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας γνωρίζοντας πως δεν είναι καν Κυριακή. Σκάφτηκα λοιπόν να πουλήσω κάτι χωράφια που έχω στο χωριό ώστε να αναστήσω το κωλόμπαρο αλλά με plot twist.
Θα ήθελα λοιπόν να ανοίξω ένα καινούργιο πρωτοποριακό μαγαζί που θα λέγεται κωλογυράδικο. Θα έρχεται ο άλλος θα κάνει παρέεα με τα κορίτσια τα οποία θα του σερβίρουν γύρο , σουβλάκια , σουτζουκάκια , λουκάνικα κλπ και θα του κάνουν παρέα. Στο σούπερ σπέσιαλ μενού δε το λουκάνικο θα έρχεται μέσα στο μουνί της άλλης.
Κύριο επιχείρημα για το άμα θα πετύχει η ιδέα μου είναι πως έτσι και αλλιώς η ττιμή ( 4,50 .... ) και η πχοιότητα του που είναι λίγο χειρότερη απο ποντίκι του υπόνομου. Τι λέτε συναγωνιστές ; Θα κάνετε στέκι σας το κωλογυράδικο ;
Tα συνθηματικά τα έκλεψε από το Ξηροκαρπάδικο. Ωρίωνα ξύπνα, πάνε να σου κλέψουν την ιδέατύπε νηματοθέτη μπες στα μασαζονήματα για να πιάνεις παραγγελίες τύπου 'καλαμάκι", 'φραπάς", "μπριζόλα" κλπ κλπ
συγνώμη αλλά αν φάω...δεν μπορώ να γαμήσω!!
εσύ αξίζεις μια θέση σε αυτό το νήμα...είσαι δυνατό μνπνο!τύπε νηματοθέτη μπες στα μασαζονήματα για να πιάνεις παραγγελίες τύπου 'καλαμάκι", 'φραπάς", "μπριζόλα" κλπ κλπ
Καλη ξεκούραση..συγνώμη αλλά αν φάω...δεν μπορώ να γαμήσω!!
(λόγω ηλικίας....)
όποτε δεν με ενδιαφέρει το νήμα!
Ευχαριστώ πάντως για την ευγενή σας πρόθεση!!
![]()
Καλέ μου φίλε μου, για όλους υπάρχει χώρος!ρε @Gojiberry τι λένε αυτοί ρε φίλε;
Καλώ τον @Ωρίων τον πραγματικό enterpreneur του φόρουμ να αποκαταστήσει την τάξη.
Όταν στο ξηροκαρπάδικο σηκώναμε μαγαζιά ,εσείς που είσαστε;
Πρώτα γάμα και μετά φαε!!συγνώμη αλλά αν φάω...δεν μπορώ να γαμήσω!!
(λόγω ηλικίας....)
![]()
Δηλαδή μου λες να ξεκινήσουμε την Ωραία Κόρινθο και ο εκ Θεσσαλονίκης φίλος να ξεκινήσει το Μπαμ στα κάρβουνα;Καλέ μου φίλε μου, για όλους υπάρχει χώρος!
Καλές ιδέες να έχουμε εμείς και χρήμα να έχει ο κόσμος να μας δίνει....εννοώ να περνάει καλά και να έρχεται και να ξαναέρχεται.
Μπορούμε να φτιάξουμε μια κοινοπραξία. Εγώ θα εισφέρω σε είδος, συγκεκριμένα σε φιστίκια.
@Lady Alexia ;Καλά άστο γιατί δεν το παρακολουθείς
Ένα θα σού πω μόνο .
Από αυτό το νήμα έχουν περάσει τα καλύτερα κορίτσα και έχουν δώσει συνταγές .
Μαλβίνα , Άννα 24 , Αμελί κτλ κτλ![]()
Φιλε με την αξια που εχουν τα χωραφια τωρα, ουτε παραγκα δεν σηκωνεις.Έχω μια καταπληκτική επιχειρηματική ιδέα. Θα ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας γνωρίζοντας πως δεν είναι καν Κυριακή. Σκάφτηκα λοιπόν να πουλήσω κάτι χωράφια που έχω στο χωριό ώστε να αναστήσω το κωλόμπαρο αλλά με plot twist.
Θα ήθελα λοιπόν να ανοίξω ένα καινούργιο πρωτοποριακό μαγαζί που θα λέγεται κωλογυράδικο. Θα έρχεται ο άλλος θα κάνει παρέεα με τα κορίτσια τα οποία θα του σερβίρουν γύρο , σουβλάκια , σουτζουκάκια , λουκάνικα κλπ και θα του κάνουν παρέα. Στο σούπερ σπέσιαλ μενού δε το λουκάνικο θα έρχεται μέσα στο μουνί της άλλης.
Κύριο επιχείρημα για το άμα θα πετύχει η ιδέα μου είναι πως έτσι και αλλιώς η ττιμή ( 4,50 .... ) και η πχοιότητα του που είναι λίγο χειρότερη απο ποντίκι του υπόνομου. Τι λέτε συναγωνιστές ; Θα κάνετε στέκι σας το κωλογυράδικο ;
Σκουπίζουμε ότι περισεύει από τα κορίτσια πάνω και ρίχνουμε χρώμα ζαχαροπλαστικής. Κόκκινο και κίτρινο.να τολμησω να ρωτησω αν το κετσαπ κ η μουσταρδα 8αναι αγοραστα η παραγωγη του καταστηματοσ ?