manos42222
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2015
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Δεν είπα ότι είναι παρθενα είπα ότι δεν γουσταρε αυτά τα λιγουριαΣε λίγο θα μου πείς και ότι η γυναίκα σου είναι παρθένα, γυναίκα σου αν ζούσε δηλαδή και είταν υπαρκτό πρόσωπο.
Δεν είπα ότι είναι παρθενα είπα ότι δεν γουσταρε αυτά τα λιγουριαΣε λίγο θα μου πείς και ότι η γυναίκα σου είναι παρθένα, γυναίκα σου αν ζούσε δηλαδή και είταν υπαρκτό πρόσωπο.
Αληθεια σου μιλησε ποτε για το παρελθον της;Σε τι ηλικια τον πρωτοεφαγε,ποσες παρτουζες εκανε,ποσους ρουφηξε και τα σχετικαΔεν είπα ότι είναι παρθενα είπα ότι δεν γουσταρε αυτά τα λιγουρια
Ναι κάπου στα 18 το έκανε πρωτη φορα. Και δεν έκανε ποτε παρτουζα .Αληθεια σου μιλησε ποτε για το παρελθον της;Σε τι ηλικια τον πρωτοεφαγε,ποσες παρτουζες εκανε,ποσους ρουφηξε και τα σχετικα
θες να σου πω εγω την αληθεια;Ναι κάπου στα 18 το έκανε πρωτη φορα. Και δεν έκανε ποτε παρτουζα .
Τυπε Κωστάκη, δεν τα έμαθες τα νέα? Η γυναίκα του Μανωλιου ξεκαβλώνει πακιστανικες ψωλες στο μετάξι με ένα δεκάρικο το δεκάλεπτο.Ρε τυπε Μανώλη μήπως πρέπει να βγει ένα missing alert για την Στέλλα. Έχει εκπομπή και η Νικολούλη σήμερα, πάρε κάνα τηλέφωνο μήπως την βρει να μάθεις κανένα νέο.
Αυτή είναι η αλήθεια. Γιατί το λες αυτό;θες να σου πω εγω την αληθεια;
Αυτό δε θα το κανε ποτε η γυναίκα μουΤυπε Κωστάκη, δεν τα έμαθες τα νέα? Η γυναίκα του Μανωλιου ξεκαβλώνει πακιστανικες ψωλες στο μετάξι με ένα δεκάρικο το δεκάλεπτο.
Αυτό δε θα το κανε ποτε η γυναίκα μου
Δν είναι γυναίκα σου. Ανήκει σε όλους μας. Δημόσια μήτρα είναι, ανακουφίζει κ αδειάζει πρησμένα αρχιδιαΑυτό δε θα το κανε ποτε η γυναίκα μου
Οχι το λέω και το υπογράφωΚαλά μην ορκίζεσαι.
Τι λες ρε γυναικα μου είναι. Σε κανέναν άλλον δεν ανήκειΔν είναι γυναίκα σου. Ανήκει σε όλους μας. Δημόσια μήτρα είναι, ανακουφίζει κ αδειάζει πρησμένα αρχιδια
Τύπε μην μασάς κι εγώ χωριάτης είμαι αλλά χωρίς γυναίκα. Λοιπόν αν θες βοήθεια πες σε ποιο χωριό να έρθουμε οι σκληροί μύστες του bourdela.com να καθαρίσει η δουλειά και να ησυχάσεις από τα γουρούνια με τα αγριογούρουνα.Τι σου φάνηκε τόσο αστείο τα λιγούρια που εκβίασαν τη γυναίκα μου;
Χυνόφυτα...Έτσι!
Και στα Οινόφυτα δεν άφησε Πακιστανό αστράγγιστπ η κροσάρα Εμμανουέλα.
Τι;στη Θεσσαλονίκη;γιατί το λες;άκουσες κάτι;Η Στελλιτσα βρισκεται στη Θεσσαλονικη..
Ναι φίλε,τουλάχιστον εκεί τώρα.Τι;στη Θεσσαλονίκη;γιατί το λες;άκουσες κάτι;
Τουράρει,όχι τουλάχιστον γαμώ το auto....Ναι φίλε,τουλάχιστον εκεί τώρα.
Το νιάνιαρο Κωστάκης το σενιάραμε για πάρτη σου με τσό και λό....
Μπούστεψε πλεόν και παρουσιάζεται σαν c/d Ntina
Μου την ρουφηξε Μανωλιοοοοοο!Τι;στη Θεσσαλονίκη;γιατί το λες;άκουσες κάτι;