dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Κοσμοπολιταν θα γίνουμε σε λιγάκι, το βλέπω
don't worry..
ένας (ανορθόγραφος?) κούκος δεν φέρνει την άνοιξη..
Κοσμοπολιταν θα γίνουμε σε λιγάκι, το βλέπω
don't worry..
δωκοιμασαι να δοιαβασοις τω παρακατοπρωτα ... δεν το εγραψα να δοκιμασετε στησ πουτα***ς. σιγα μην καθοσοσαταν τοση ωρα να την ικανοποισισ... εσυ πληρωνεις!!! ετσι
? ησωσ σε λαθος τομεα το κολλησα...
Εγω παιδια το εβαλα να καταλαβουν λιγο η ανδρες που εχουν "ΓΥΝΑΙΚΑ" (οχι επι πληρωμησ) πως αρεση και εμας... δηλαδι οταν η γυναικες γυνοντε τα πουτανακια σας και θελετε αλλα δεν σας αρνηθηκαν ετσι? Το καναν γιατι θελουν να σε ολοκληροσουν σε αυτο το τομεα.... σεβαστικαν "τα θελω" σας και το κανουν.... φισιολογικο
Λοιπον με πιασατε απο τα μουτρα γιατι νομιζατε οτι τσιμπισα τον εγωισμο σας... Εγω ξερω ο ΑΝΔΡΑΣ σεβετε την γυναικα στο σεξ... και πιστευω ειναι μεγαλητερη κατκτηση και περιφανεια να την κανει να τελειοση, παρα το.."γαμαω πολλες και χυνω... δεν με νοιαζει γιατι ειμαι παρτακιας και νομιζο οτι γαμαο καλα ...
αλλλαααα... που να ξερατε......(μου θημιζει κατι 15χρωνα)
ο ανδρας ειναι κυνιγος και πρεπη να ειναι και εξιπνος...
ενα πιδιγμα ειναι σαν μια μαλακια που τραβασ....μπαμ μπαμ τελιοσε!!....
το σεξ ειναι εποικινονια .... με την επικοινονια μαθαινεις ,ηρεμης και και γυνεσε #1 στην πραξη...
και οσει εχουν γθναικεσ, κοπελεσ, σχεση σεξ ...δεν νομιζο ειναι κακο να ικανοποισ την αλλη
don't worry..
Καλώς ή κακώς ναι μεν οι γυναίκες του site δίνουν άλλο "χρώμα" αλλά χαλάνε την "πιάτσα" (τουλάχιστον οι περισσότερες) και χαλάνε την θεματολογία. Στο φινάλε δεν είμαστε παρακλάδι του Cosmopolitan. Μπορεί να έχουμε δημοκρατία, όμως μην το γαμήσουμε και τελείως. Ισως θα πρεπε να κάνουν κάτι και οι moderators γιατί στο τέλος θα γεμίσουμε από μαλακίες θρεντ.
ναι παιδία πάνω απο όλα η ενημέρωση του που και πως θα πηδάτε πουτανάκια
ο σκοπός του site αυτός είναι..
τα άλλα υπάρχουν για λόγους ψυχαγωγίας περισσότερο.
περίεργο ποστ πάντως από ...ιερόδουλη.
Βοθρε εσυ εισαι ;νεβριαζετε και εχει πλακα... η Γαμιαδες AKA MACHO MEN...
ΝΑ παι με οσες θελει δεν μιλησα για απιστια..μην τα μπερδευεισ και βαζεισ αλλα λογια
τελος παντον εγω παντως 2 πραγματα πιστευω
ενα οτι εισαι οντος παρτακιας και νομιζεισ οτι γαμας καλα
και 2 οτι σιγουρα εχεις βαλει λιγο απο αυτα πισο στο μυαλο σου να Ε τι να πω... νεβριαζετε και εχει πλακα... η Γαμιαδες....
Μπενω στο σιτε εδω και πολλουσ μηνες για διαφορα αστεια που εχει ενημερωσεισ ...φοτογραφιες... ειναι καλα ολλα τα ποστ.. αλλα εχει πλακα ομοσ με κατι τυπουσ ..... καταλαβενεισ πραγματικα οτι εδω μεσα πολλοι εχουν προβληματα... οτι δεν ειναι καλα στο μυαλο...
εγω φιλαρακο προτεινω να μαθεις τι θα πει σεξ..και πωσ να το κανεισ γιατι μου φενετε..ΔΕΝ....
Και ναι θα ξανα μπω στο σιτε... τι να ντραπω?χαχα γελειο εχει...με αυτα που γραφουνε... η πονεμενι η νεβριαζμενη η καυβλομενη μικρη μεγαλη...
PEACE OUT...