Νέα

Γιατί έγινα callgirl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gejgi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Your_sexy_girl

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
43
Πόντοι
0
καλα ασχολείστε ακομα? η φωτο σου με ενα google search βγαζει διαφορα αποτελεσματα σε ολο το κοσμο. τι το τραβαμε?
Δεν είναι δική μου για τον λόγο ότι προστατεύω την πραγματική μου ταυτότητα. Δεν χρειάζεται να με δουν εδώ συγγενείς, καθηγητές ή φίλοι και συμφοιτητές από το πανεπιστήμιο! Για να στείλω ή να αναρτήσω φωτογραφίες μου θα πρέπει να νιώθω ασφάλεια, δεν θα ανεβάσω φωτογραφίες μου μόνο και μόνο για να πείσω αγνώστους. Αν το κάνω ποτέ θα κρύβω και πάλι το πρόσωπό μου με κάποια μάσκα ή το οτιδήποτε. Εσείς που έχετε αμφιβολία για το αν είμαι γυναίκα ή όχι, γιατί δεν βγάζετε κι εσείς εδώ τα πρόσωπα σας;

Your_sexy_girl

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Ναι μπράβο! Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι αυτή είμαι εγώ, σε όσους με ρώτησαν το έχω ήδη διευκρινισει! Γιατί σας ενοχλεί τόσο το γεγονός ότι υπάρχει κάποια που δεν θέλει να δείξει την μούρη και τον κωλο της σε έναν σέρβερ που πρώτη φορά συνδέθηκε ΧΘΕΣ. Δεν ζήτησα από κανέναν λεφτά και δεν εξαπάτησαν κανέναν για να μου κάνετε όλοι ανάκριση. Αν θέλετε συνεχίστε να μιλάτε στα κορίτσια που ήδη ξέρετε από εδώ μέσα κι αφήστε με εμένα αν δεν σας γεμίζω το μάτι! Το έχω ήδη πει πως σκοπός μου είναι να μιλάω, να ανταλλάζω γνώμες και να περνάω ωραία και ίσως κάποια στιγμή αν κάποιος μου κάνει το κλικ να θελήσω να κάνω κάποια συνάντηση. Σε αυτή την περίπτωση θα στείλω φωτογραφίες, θα κάνω βιντεοκλήση και θα βρεθώ από κοντά με κάποιον. Έως τότε θα κρύβω τι πρόσωπο μου, δεν χρειάζεται να εκτειθεται μια γυναίκα σε έναν τέτοιο σέρβερ χωρίς λόγο. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ, διαφωνείτε;

c00kie

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
237
Πόντοι
20
ρε κανείς δεν ειπε το αντιθετο. απλα κατανοεις οτι μεσω διαδικτυου ολα ειναι ενα χαος οποτε τι περιμενεις? μη βαλεις καν φωτο στη τελικη, θα πεσουν να σε φανε και με το δικιο τους. κανε το κομματι σου, περνα καλα και ασε τα πολλα οπως και να εχει οτι και να ειναι

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
8.052
Πόντοι
4.965
Ναι μπράβο! Δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι αυτή είμαι εγώ, σε όσους με ρώτησαν το έχω ήδη διευκρινισει! Γιατί σας ενοχλεί τόσο το γεγονός ότι υπάρχει κάποια που δεν θέλει να δείξει την μούρη και τον κωλο της σε έναν σέρβερ που πρώτη φορά συνδέθηκε ΧΘΕΣ. Δεν ζήτησα από κανέναν λεφτά και δεν εξαπάτησαν κανέναν για να μου κάνετε όλοι ανάκριση. Αν θέλετε συνεχίστε να μιλάτε στα κορίτσια που ήδη ξέρετε από εδώ μέσα κι αφήστε με εμένα αν δεν σας γεμίζω το μάτι! Το έχω ήδη πει πως σκοπός μου είναι να μιλάω, να ανταλλάζω γνώμες και να περνάω ωραία και ίσως κάποια στιγμή αν κάποιος μου κάνει το κλικ να θελήσω να κάνω κάποια συνάντηση. Σε αυτή την περίπτωση θα στείλω φωτογραφίες, θα κάνω βιντεοκλήση και θα βρεθώ από κοντά με κάποιον. Έως τότε θα κρύβω τι πρόσωπο μου, δεν χρειάζεται να εκτειθεται μια γυναίκα σε έναν τέτοιο σέρβερ χωρίς λόγο. Έτσι τουλάχιστον το βλέπω εγώ, διαφωνείτε;
Μια χαρά τα λες, αλλά κάποιος που βλέπει ότι γράφεις σε αυτό το νήμα, ότι το σκέφτεσαι να κάνεις συναντήσεις κλπ κλπ αυτόματα σκέφτεται ότι προβάλεις τον εαυτό σου με φωτό προφιλ. Και επειδή έχουμε καεί με ψεύτικες φωτό κοριτσιών ψάχνει για να επιβεβαιώσει ότι είναι αληθινή. Μην μας παρεξηγείς, οποίος κάηκε στο χυλό, φυσά και το γιαούρτι, λένε στο χωριό μου.
Λύθηκε το θέμα, πάμε παρακάτω

Your_sexy_girl

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Μια χαρά τα λες, αλλά κάποιος που βλέπει ότι γράφεις σε αυτό το νήμα, ότι το σκέφτεσαι να κάνεις συναντήσεις κλπ κλπ αυτόματα σκέφτεται ότι προβάλεις τον εαυτό σου με φωτό προφιλ. Και επειδή έχουμε καεί με ψεύτικες φωτό κοριτσιών ψάχνει για να επιβεβαιώσει ότι είναι αληθινή. Μην μας παρεξηγείς, οποίος κάηκε στο χυλό, φυσά και το γιαούρτι, λένε στο χωριό μου.
Λύθηκε το θέμα, πάμε παρακάτω
Ναι το καταλαβαίνω τώρα και σε ευχαριστώ για αυτό, δεν το είχα σκεφτεί έτσι εξ αρχής γιατί καλά καλά χθες το βράδυ έφτιαξα τον λογαριασμό. Ίσως ήταν λάθος να βάλω ψεύτικη, τώρα έβαλα δική μου φωτό, αν και πιστεύω πως δεν είναι αρκετό για να "πείσω" τους πάντες. Το να πέφτεις θύμα απάτης είναι πολύ κακο και δεν κατηγορώ τους άντρες που εξαπατήθηκαν. Αλλά δεν χρειάζεται να μου φέρονται με αγένεια. Είναι η πρώτη μου μέρα εδώ, λογικό είναι να κάνω λάθη. Όμως ακούω και τα αρνητικά λόγια προκειμένου να εξελίσσομαι!

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.751
Πόντοι
456
Ναι το καταλαβαίνω τώρα και σε ευχαριστώ για αυτό, δεν το είχα σκεφτεί έτσι εξ αρχής γιατί καλά καλά χθες το βράδυ έφτιαξα τον λογαριασμό. Ίσως ήταν λάθος να βάλω ψεύτικη, τώρα έβαλα δική μου φωτό, αν και πιστεύω πως δεν είναι αρκετό για να "πείσω" τους πάντες. Το να πέφτεις θύμα απάτης είναι πολύ κακο και δεν κατηγορώ τους άντρες που εξαπατήθηκαν. Αλλά δεν χρειάζεται να μου φέρονται με αγένεια. Είναι η πρώτη μου μέρα εδώ, λογικό είναι να κάνω λάθη. Όμως ακούω και τα αρνητικά λόγια προκειμένου να εξελίσσομαι!
Καλώς όρισες

c00kie

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
237
Πόντοι
20
καλη αρχη λοιπον

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
477
Πόντοι
21
Πάντως και ένα άλλο που θέλω να πω .βλέπω στο προφίλ σου ότι ακολουθείς σαν γυναίκα που λες πως είσαι.μονο κορίτσια του χώρου. Το λογικό θα ήταν να ακολουθείς αγόρια. Πάλι κάτι δεν κολλάει

c00kie

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2024
Like
237
Πόντοι
20
και οι αντιπαραθέσεις το ιδιο φίλος , γιατί μας αναγκάζουν να δοκιμάσουμε τις απόψεις, τις αντοχές και τις αντιδράσεις μας σε δύσκολες καταστάσεις.

Your_sexy_girl

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Πάντως και ένα άλλο που θέλω να πω .βλέπω στο προφίλ σου ότι ακολουθείς σαν γυναίκα που λες πως είσαι.μονο κορίτσια του χώρου. Το λογικό θα ήταν να ακολουθείς αγόρια. Πάλι κάτι δεν κολλάει
Θέλω να δω πως κινούνται τα κορίτσια του χώρου, πως σας προσεγγίζουν, τι είδους περιεχόμενο ανεβάζουν και σας αρέσει και ίσως κάποια στιγμή να μιλήσω και να λάβω κάποιες συμβουλές ή κάποια καθοδήγηση. Δεν ξέρω αν κάποια θα θελήσει κάτι τέτοιο ωστόσο και μου είναι σημαντικό σε πρώτη φάση να καταλάβω ΤΙ συμβαίνει εδώ μέσα. Βλέπω μεγάλη ποικιλομορφία στα σχόλια και στις απόψεις όλων και νιώθω αρκετά έξω από τα νερά μου! (+ Ότι μου αρέσει το υλικό που ανεβάζουν γυναίκες που δεν ντρέπονται με το σώμα και την σεξουαλικότητα τους!)

Δεν ήξερα ότι ό,τι και να κάνω πάντα κάποιος θα είχε επιφυλάξεις απέναντι μου.
Λογικό βέβαια...

Galias

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2025
Κριτικές
1
Like
318
Πόντοι
0
και οι αντιπαραθέσεις το ιδιο φίλος , γιατί μας αναγκάζουν να δοκιμάσουμε τις απόψεις, τις αντοχές και τις αντιδράσεις μας σε δύσκολες καταστάσεις.
...φίλος αν εσύ έχεις φτιάξει χαρακτήρα εδώ μέσα...στην ανωνυμία του βούρκου...εγω πάω πάσο...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Cheng

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
477
Πόντοι
21
Θέλω να δω πως κινούνται τα κορίτσια του χώρου, πως σας προσεγγίζουν, τι είδους περιεχόμενο ανεβάζουν και σας αρέσει και ίσως κάποια στιγμή να μιλήσω και να λάβω κάποιες συμβουλές ή κάποια καθοδήγηση. Δεν ξέρω αν κάποια θα θελήσει κάτι τέτοιο ωστόσο και μου είναι σημαντικό σε πρώτη φάση να καταλάβω ΤΙ συμβαίνει εδώ μέσα. Βλέπω μεγάλη ποικιλομορφία στα σχόλια και στις απόψεις όλων και νιώθω αρκετά έξω από τα νερά μου! (+ Ότι μου αρέσει το υλικό που ανεβάζουν γυναίκες που δεν ντρέπονται με το σώμα και την σεξουαλικότητα τους!)

Δεν ήξερα ότι ό,τι και να κάνω πάντα κάποιος θα είχε επιφυλάξεις απέναντι μου.
Λογικό βέβαια...
Προς το παρόν είναι μια καλή απάντηση. Εάν και την περίμενα.

Your_sexy_girl

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Συμφωνώ σε αυτό, μια αντίθετη άποψη ανοίγει τους ορίζοντες μας, βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα. Ειδικά αν μιλάμε για τις διάφορες στις κοσμοθεωρίες ανδρών-γυναικων. Πολλά πράγματα δεν μου είναι αυτονόητα και θα ήθελα οι άλλοι να είναι ανοιχτοί απέναντι μου. (Ωστόσο χωρίς αγένεια αν είναι δυνατόν)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
29.154
Πόντοι
11.096
Βρε τί μου θυμίζει τί μου θυμίζει....:think: αυτό τό ρωτάω μιλάω γενικά (δηλαδή ρίχνω άδεια για νά πιάσω γεμάτα)
Προβλέπω σύντομα προφίλ νέας ανεξάρτητης εφόσον καί αν......

Your_sexy_girl

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
43
Πόντοι
0
Προς το παρόν είναι μια καλή απάντηση. Εάν και την περίμενα.
Θα κάνω περισσότερα ανοίγματα με τον καιρό, απλώς θέλω πρώτα να εξερευνήσω τον "κόσμο" του σέρβερ αυτού. Πέραν τούτου με άνδρες δεν έχω εμπειρία, δεν είμαι εκδιδόμενη και δεν γνωρίζω ούτε τα περί αγοραίου έρωτα. Θα ψαχτω λίγο τον πρώτο καιρό κι έπειτα θα κατασταλαξω στο τι θέλω πραγματικά να κάνω. Εκτός κι αν απογοητευτώ τόσο πολύ που το παρατήσω γρήγορα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom