Νέα

Πού πήγαν οι παλιοί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.069
Πόντοι
456
Οι περισσότεροι παλιοί επειδή ήταν σκληροί χτίστες, δεν γινόταν να συνεχίσουν να υπάρχουν σε ένα φόρουμ στο οποίο από τη μια προσέφεραν και από την άλλη τους μπαναρισαν. Τεράστιες μορφές εκδιώχθηκαν και μπαναριστηκαν δια παντός επειδή έλεγαν τη γνώμη τους και συγκρούονταν με κάθε λογής συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τη βιτρίνα. Πλεζουρας, Ινδιάνος, μεμοσαν,Ιωσηφ, ίσιος, Βολταίρος,άνθρωποι με επίπεδο και γαματοι στην αληθινή ζωή για όποιον τους ήξερε, έφτασαν να ξεκατινιάζονται με ανύπαρκτα ναυάγια - κλώνους που είχαν σκοπό να μπαχαλευουν τα θέματα και να χάνεται η αλήθεια. Η τεράστια πτώση του επιπέδου του σας ακολουθεί απλά την γενικότερη παρακμή έξω στην αληθινή ζωή, live with this και απλά κάντε καμιά φορά κάνα φλας μπακ να διαβάσετε πόσες των παλιών από εποχές που υπήρχαν αληθινοί χιστες

jovani100

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Like
200
Πόντοι
21
Η συζήτηση στο νήμα ,πάει ακριβώς όπως την περίμενα. Φαγωμάρα για το ποιος είναι ο πιο παλιός ...:coffee::coffee::coffee:

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
465
Πόντοι
21
Οι περισσότεροι παλιοί επειδή ήταν σκληροί χτίστες, δεν γινόταν να συνεχίσουν να υπάρχουν σε ένα φόρουμ στο οποίο από τη μια προσέφεραν και από την άλλη τους μπαναρισαν. Τεράστιες μορφές εκδιώχθηκαν και μπαναριστηκαν δια παντός επειδή έλεγαν τη γνώμη τους και συγκρούονταν με κάθε λογής συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τη βιτρίνα. Πλεζουρας, Ινδιάνος, μεμοσαν,Ιωσηφ, ίσιος, Βολταίρος,άνθρωποι με επίπεδο και γαματοι στην αληθινή ζωή για όποιον τους ήξερε, έφτασαν να ξεκατινιάζονται με ανύπαρκτα ναυάγια - κλώνους που είχαν σκοπό να μπαχαλευουν τα θέματα και να χάνεται η αλήθεια. Η τεράστια πτώση του επιπέδου του σας ακολουθεί απλά την γενικότερη παρακμή έξω στην αληθινή ζωή, live with this και απλά κάντε καμιά φορά κάνα φλας μπακ να διαβάσετε πόσες των παλιών από εποχές που υπήρχαν αληθινοί χιστες
Καλα τα λες, φίλε αλλά και σημερα υπαρχουν αληθινοι χυστες.
Εκεινο που εχει σημερα ξεφυγει, ειναι το πληθος των αγαπουληδων που ξημεροβραδιαζονται στα νηματα των κυριών και γράφουν καθε ειδους ανοησια αλλα και το πληθος των νταραβεριτζηδων του κώλου.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.463
Πόντοι
12.056
Καλα τα λες, φίλε αλλά και σημερα υπαρχουν αληθινοι χυστες.
Εκεινο που εχει σημερα ξεφυγει, ειναι το πληθος των αγαπουληδων που ξημεροβραδιαζονται στα νηματα των κυριών και γράφουν καθε ειδους ανοησια αλλα και το πληθος των νταραβεριτζηδων του κώλου.
εδω ζητησες το επομενο ξεβρακωμα ηρθα

Peptesla

Σεβαστός​

Εγγρ.22 Μαΐ 2022Μηνύματα1.813Like8.188Πόντοι1.056
5 Απρ 2024
Της τηλεφωνησα 10 περιπου, της λεω για ραντεβου κατα τις 11. Το επαιξε δυσκολη κλπ τελικα μου λεει 12 στο μαντισον. Της λεω θα ειμαι στην εισοδο, θελω να μπουμε μαζι. Δεχτηκε.
Ερχεται 12 παρα 2.
Αφου συστηθηκαμε "Μιχαλης" εγω, της λεω εσυ εισαι η περιφημη Τζοανα; Δεν σου κανω; μου λεει περιμενοντας να ακουσει κοπλιμεντο. Της λεω δεν εισαι του γουστου μου. Σε περιμενα πολυ πιο νεα και πιο γυμνασμενη. Συγνωμη δεν μπορω να πληρωσω για μια γυναικα της ηλικια σου.
Φιλε εγινε ο χαμος. Με σκυλοεβρισε εγινε τουρμπο, μας κοιτουσε ο κοσμος

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
465
Πόντοι
21
εδω ζητησες το επομενο ξεβρακωμα ηρθα

Peptesla

Σεβαστός​

Εγγρ.22 Μαΐ 2022Μηνύματα1.813Like8.188Πόντοι1.056
5 Απρ 2024

Της τηλεφωνησα 10 περιπου, της λεω για ραντεβου κατα τις 11. Το επαιξε δυσκολη κλπ τελικα μου λεει 12 στο μαντισον. Της λεω θα ειμαι στην εισοδο, θελω να μπουμε μαζι. Δεχτηκε.
Ερχεται 12 παρα 2.
Αφου συστηθηκαμε "Μιχαλης" εγω, της λεω εσυ εισαι η περιφημη Τζοανα; Δεν σου κανω; μου λεει περιμενοντας να ακουσει κοπλιμεντο. Της λεω δεν εισαι του γουστου μου. Σε περιμενα πολυ πιο νεα και πιο γυμνασμενη. Συγνωμη δεν μπορω να πληρωσω για μια γυναικα της ηλικια σου.
Φιλε εγινε ο χαμος. Με σκυλοεβρισε εγινε τουρμπο, μας κοιτουσε ο κοσμος
:2funny::2funny::2funny::2funny::headbang::headbang::headbang::happy::happy::happy:
Ξεβρακώσου τελειως Τσατσουληηηηη.

Ρε, το εφαγες αμασητο το παραμυθι .
Σε δουλευα κανονικά.
Μπορει να το επιβεβαιωση η Τζο οτι δεν έγινε ποτε αυτό.
Στο έγραψα γιατι ηθελα κατι να τεσταρω για εσενα και τις υποτιθεμενες πληροφοριες σου ρε ουφο.
Σε εξιωξε η γυναικα απο το νημα της γιατι το μπαχαλευες και απο τοτε την πολεμουσες υπογεια ρε ξεφτιλα.
Συνεχισε να εκτιθεσαι και σου ετοιμαζω τετοιο χουνερι που θα γελαει το πανελληνιο με σενα

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
465
Πόντοι
21
Ομολογεις χωρις ξυλο ρεεεε :rockon:
Αυτος εισαι.
Νταβατζακος του κωλου.
Πλευριζεις τις κοπελες και μολις σε παρουν ειδηση ποιος εισαι, αρχιζεις τον υπογειο πολεμο.
Ναυαγιο Τσατσουλη, συνεχισε μου δινεις αφορμες να σε ξεφτιλιζω

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
465
Πόντοι
21
Και που εισαι;
Εχω κι εγω αυτα που εγραφες. Π.χ. για άλλη κυρια του χωρου, που κι αυτη σε εδιωξε κλωτσηδον, οτι θα την καταγγειλεις στην ασφαλεια για υποτιθεμενο ποινικο αδικημα :2funny::2funny::2funny:.
Σου εχω εναν φακελο πιο βαρυ κι απο σενα ρε

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.463
Πόντοι
12.056
Και που εισαι;
Εχω κι εγω αυτα που εγραφες. Π.χ. για άλλη κυρια του χωρου, που κι αυτη σε εδιωξε κλωτσηδον, οτι θα την καταγγειλεις στην ασφαλεια για υποτιθεμενο ποινικο αδικημα :2funny::2funny::2funny:.
Σου εχω εναν φακελο πιο βαρυ κι απο σενα ρε
πιο βλακας απο εσενα και πιο ρουφιανος δεν νομιζω οτι υπαρχει κανε υπομονη το σαββατο κοντα ειναι .
ΥΓ.που εισαι με τον φακελο μην σκουπιστης θα σου χρειαστει

Boubookis

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
465
Πόντοι
21
Νταβατζακο του κώλου, άκου για να μαθαίνεις.
Κατι υποκειμενα σαν κι εσενα, μονο για ξεφτιλισμα ειναι.
Μπορω να πω οτι σου εδωσα και αξια, ασχολουμενος με εσενα.
Συνεχισε να εκτιθεσαι μονος σου, εγω εχω και δουλεια και δεν θελω να καταντησω σαν κι εσενα, να πουλαω την οικοσκευη μου στο ιντερνετ και να φτιαχνω αγγελιες για πουτανες.
ΥΓ. Το Σαββατο κανε οτι θελεις, εγω θα ειμαι με μια παλια αγαπημενη σου. Ξερεις εσυ...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.725
Πόντοι
41.813
Happy Food GIF by Regal

Μαζευτείτε αλάνια, ψήνεται ψήνεται :grin:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
170.799
:2funny::2funny::2funny::2funny::headbang::headbang::headbang::happy::happy::happy:
Ξεβρακώσου τελειως Τσατσουληηηηη.

Ρε, το εφαγες αμασητο το παραμυθι .
Σε δουλευα κανονικά.
Μπορει να το επιβεβαιωση η Τζο οτι δεν έγινε ποτε αυτό.
Στο έγραψα γιατι ηθελα κατι να τεσταρω για εσενα και τις υποτιθεμενες πληροφοριες σου ρε ουφο.
Σε εξιωξε η γυναικα απο το νημα της γιατι το μπαχαλευες και απο τοτε την πολεμουσες υπογεια ρε ξεφτιλα.
Συνεχισε να εκτιθεσαι και σου ετοιμαζω τετοιο χουνερι που θα γελαει το πανελληνιο με σενα
Όντος δεν έγινε.. ΠΟΤΕ δεν πάω με κανέναν μαζί μέσα ,είναι αρχή μου.. επίσης πολύ νωρίτερα, μήνες πριν, αρχισα να μην δέχομαι άτομα που δεν γνωρίζω συν οτι δεν φερομαι σαν κατίνα δημόσια να βριζω! Βρε τι διαβάζω σενάρια επιστημονικής φαντασίας ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!
Εχει πολύ πλάκα η φάση !!
Άμα αρχίσω εγώ ν αραδιάζω τι φίδια πμ έχω λάβει,οι μισοί θα κάνουν αυτοδιαγραφη..
Τεσπα ,βρείτε τα μόνοι σας και κόψτε τον λαιμό σας,οι κυρίες οι όντος σοβαρές επαγγελματίες δεν ασχολούνται με κατινιες..
Εδώ μέσα κάνει πάρτι ο κλώνος του κλωνου ω κλώνε..αντε τσαο.

Τελευταία τροποποίηση:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.231
Πόντοι
11.146
Όντος δεν έγινε.. ποτε δεν πάω με κανέναν μαζί μέσα ,είναι αρχή μου.. επίσης πολύ νωρίτερα, μήνες πριν αρχισα να μην δέχομαι άτομα που δεν γνωρίζω συν οτι δεν φερομαι σαν κατίνα δημόσια να βριζω! Βρε τι διαβάζω..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!έχει πολύ πλάκα η φάση!!
Άμα αρχίσω εγώ ν αραδιάζω τι φίδια πμ έχω λάβει,οι μισοί θα κάνουν αυτοδιαγραφη..
Τεσπα ,βρείτε τα μόνοι σας και κόψτε τον λαιμό σας,οι κυρίες οι όντος σοβαρές επαγγελματίες δεν ασχολούνται με κατινιες..
Εδώ μέσα κάνει πάρτι ο κλώνος του κλωνου ω κλώνε..αντε τσαο.
..........α τουτ αλε :cheesy::cheesy::cheesy:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.231
Πόντοι
11.146
Μου το σφυρίξαν και μπήκα ρε τι γέλιο έχει εδώ μέσα :2funny::2funny::2funny:ο άλλος έφτιαξε και διάλογο υποτιθεμενο μαζί μου :2funny::2funny::2funny::2funny: κλαίω!!
....πταισμα, σου εχω κ καλυτερο, προσωπικο μου, ελα ΠΜ :grin::grin::grin:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
70
Like
22.868
Πόντοι
19.236
Ένα μεγάλο :respect: στον Τεράστιο @yorkie που σημάδεψε ολόκληρες γενιές εδώ.
Οι νέοι ας κάνουν ένα κόπο να διαβάσουν αυτά που έγραφε, μπας και καταλάβουν τι θα πει γνήσιος Μύστης!!! :kneel::kneel:
Δυστυχώς σταμάτησε ξαφνικά το 2018.
Αδερφέ Σ.... ελπίζω να είσαι καλά.
Δεν πρόκειται να σε φτάσουμε ούτε σε διακόσια χρόνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom