Νέα

Πουτάνα τεχνολογία... GPS στίγμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Βαθυ Πασοκ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.782
Πόντοι
9.931
Εν τω μεταξυ ο τυπος αντι να παει να ανάψει κανα κερι που απο τι φαίνεται γλύτωσε το διαζύγιο (το κερατο ισως οχι). Εχει σκοπο να συνεχίσει να πηδάει πουτανες σε άλλο νομο και αλλη πόλη... Ας του πει καποιος το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

OP
OP
Βαθυ Πασοκ

Βαθυ Πασοκ

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2024
Like
385
Πόντοι
20
Τύπε θυμησέ μου.
Για ποιον λόγο παντρεύτηκε κι έκανε λοιπόν παιδιά ο τύπος;

Για τον ίδιο λόγο που παντρεύονται και κάνουν παιδιά όλοι.
Το αν μετά απο χρόνια γάμου, ο φίλος μου ένιωσε την ανάγκη να γαμήσει διαφορετικό μουνί επι πληρωμή δεν ακυρώνει τα αισθήματα που έχει για τη γυναίκα που παντρεύτηκε.
Εκτός και αν πιστεύεις ότι οι ανθρωποι ειμαστε μονογαμικά όντα.

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.011
Πόντοι
206
Update εξέλιξης της υπόθεσης:
Ανέλαβε δραστικό ρόλο η μάνα. (η πεθερά της δηλαδή)
Κατέβηκε Αθήνα.
Της μετέφερε ότι ο δικός μου δεν πέρασε καν απο το μυαλό του να κάνει παράλληλη σχέση με κάποια και να χαλάσει το γάμο τους.
Της εξήγησε ότι σαν άντρας ένιωσε την ανάγκη να κάνει σεξ -και μόνο σεξ- επιλέγοντας ιερόδουλες, απλά και μόνο για να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του και μάλιστα της είπε οτι η πλειοψηφία των παντρεμένων αντρών το κάνει αυτό.
Της πέταξε και το κορυφαίο "Να χαίρεσαι που ο άντρας σου διάλεξε αυτόν τον τρόπο και δεν βρήκε καμιά πιτσιρίκα να του πάρει τα μυαλά και να σας αφήσει"
Ρε παιδιά, παρών δεν ήμουν στην κουβέντα, αλλά η τύπισα τον πήρε τηλέφωνο, του ζήτησε συγνώμη για την "παρακολούθηση" και του είπε οτι τον θέλει ξανά πίσω...
Όντως αυτή νόμιζε ότι ο δικός μου έχει γκόμενα. Δεν σκέφτηκε καν τον παράγοντα ιερόδουλη.
Αν τώρα στην πορεία αυτή του τα φορέσει για εκδίκηση, αν της μπει πάλι το μικρόβιο και τον παρακολουθήσει ή οτιδήποτε άλλο δεν το ξέρω.
Πάντως ο δικός μου μου είπε: Κομμένα τα τσιλιμπουρδίσματα στην Αθήνα.
Θα έρχομαι Θεσσαλονίκη να ξεμπουκώνω.
Σώθηκες του λέω, με τις λίγες καλές επιλογές που έχουμε εδώ θα σε φάει η χούφτα σου εν συγκρίσει με την Αθήνα.
Ρε φιλε πολυ περιεργη και υποπτη εξελιξη. Μα τοσο ευκολα.και του ζητησε και συγνωμη.λυπαμαι αλλα πηρε ποντους το σεναριο οτι και αυτη ειχε γκομενο και γαμιοταν και ετσι της μπηκαν και οι υποψιες και γι αυτο τον "συγχωρεσε".

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
895
Πόντοι
86
Ρε φιλε πολυ περιεργη και υποπτη εξελιξη. Μα τοσο ευκολα.και του ζητησε και συγνωμη.λυπαμαι αλλα πηρε ποντους το σεναριο οτι και αυτη ειχε γκομενο και γαμιοταν και ετσι της μπηκαν και οι υποψιες και γι αυτο τον "συγχωρεσε".
Θα σου πω εγώ για τον "τυχερό" που "του έκανε τη χάρη" και τον συγχώρεσε.
Οι τύπισσες πήγαν σε έναν δικηγόρο με σκοπό να του πάρουν τα βρακιά και τα παιδιά(όχι θα τον λυπηθούν). Ο δικηγόρος είπε πολύ σωστά πως δεν αποδεικνείεται πως πήγε σε μπουρδέλο, αλλά αποδεικνίεται ότι τον παρακολουθήσατε παράνομα εν αγνοία του. Αν το παει δικαστικά και αρνηθεί τα πάντα, χάνετε το διαζύγιο και τα παιδιά.
Μετα και καλα του έκαναν τη χάρη, το χάπατο ένιωσε ευνοημένος σαν τα κορόιδα του black friday που αγοράζουν κάτι με 100 ενω "κανονικά" έκανε δήθεν 200 κι εμ ετρεξε πίσω, εμ με σκυμμένο κεφάλι.
Υποτακτικό κορόιδο θα μείνει μια ζωή. Και κανένας δεν το κατάλαβε εδω μεσα, κοίτα τα σχόλια σε όλες τις σελίδες. Κορόιδα, σας δουλεύουν οι γυναίκες

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.011
Πόντοι
206
Θα σου πω εγώ για τον "τυχερό" που "του έκανε τη χάρη" και τον συγχώρεσε.
Οι τύπισσες πήγαν σε έναν δικηγόρο με σκοπό να του πάρουν τα βρακιά και τα παιδιά(όχι θα τον λυπηθούν). Ο δικηγόρος είπε πολύ σωστά πως δεν αποδεικνείεται πως πήγε σε μπουρδέλο, αλλά αποδεικνίεται ότι τον παρακολουθήσατε παράνομα εν αγνοία του. Αν το παει δικαστικά και αρνηθεί τα πάντα, χάνετε το διαζύγιο και τα παιδιά.
Μετα και καλα του έκαναν τη χάρη, το χάπατο ένιωσε ευνοημένος σαν τα κορόιδα του black friday που αγοράζουν κάτι με 100 ενω "κανονικά" έκανε δήθεν 200 κι εμ ετρεξε πίσω, εμ με σκυμμένο κεφάλι.
Υποτακτικό κορόιδο θα μείνει μια ζωή. Και κανένας δεν το κατάλαβε εδω μεσα, κοίτα τα σχόλια σε όλες τις σελίδες. Κορόιδα, σας δουλεύουν οι γυναίκες
Νομιζω βλεπεις πολυ νετφλιξ πρεπει να το μειωσεις. Η μοιχεια δεν ειναι παραπτομα και δεν χρειαζεται να το αποδειξεις.ακομη και αν το αποδειξεις δεν σημαινει τιποτα.να πας στο δικαστη μπροστα με μαρτυρες φωτογραφιες βιντεο ρε ακομη και ο γκομενος να ερθει και να μαρτυρισει δεν μετραει.ο δικαστης σκεφτεται ενα πραγμα,ποιο ειναι το καλο των παιδιων.αυτος που θα παρει τα παιδια παιρνει και το σπιτι.για δεκαετιες τα παιδια τα επαιρνε η γυναικα.τωρα εχουμε τηνσυνεπιμελεια στην ελλαδα αλλα καλυτερα να εισαι προσγειωμενος στις προσδοκιες .με απλα λογια μπορει οποτε θελει να του παρει τα σοβρακα και να τον κερασει το πακετο διαζυγιο διατροφη για οποιοδηποτε λογο.ακομη και για απλα ασυμφωνια χαρακτηρων. Το γιατι δεν το εκανε ειναι υποπτο πολυ.ισως τον αγαπαει τρελα,ισως ξενογαμιοταν και αυτη,ισως θα ξενογαμηθει τωρανκαι θα ειναι μια απο εκεινες τις παντρεμενες που γαμιουνται και περηφανευονται οι μπηχτες του bourdela

Kai το θεμα παρακολουθησης ναι ειναι παρανομο αλλα κανεις δικαστης δεν θα τιμωρησει μια απατημενη που ηθελε να δει αν ο αντρας της ξενογαμαει.να τον δω να ισχυριζεται οτι κυριε δικαστα παρανομα με επιασε να χυνω τη σβετλανα...εκει θα τα παρει στο κρανος ο δικαστης και θα τον κερασει υπεργαλαξιακη διατροφη

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.217
Πόντοι
201
Update εξέλιξης της υπόθεσης:
Ανέλαβε δραστικό ρόλο η μάνα. (η πεθερά της δηλαδή)
Κατέβηκε Αθήνα.
Της μετέφερε ότι ο δικός μου δεν πέρασε καν απο το μυαλό του να κάνει παράλληλη σχέση με κάποια και να χαλάσει το γάμο τους.
Της εξήγησε ότι σαν άντρας ένιωσε την ανάγκη να κάνει σεξ -και μόνο σεξ- επιλέγοντας ιερόδουλες, απλά και μόνο για να επιβεβαιώσει τον ανδρισμό του και μάλιστα της είπε οτι η πλειοψηφία των παντρεμένων αντρών το κάνει αυτό.
Της πέταξε και το κορυφαίο "Να χαίρεσαι που ο άντρας σου διάλεξε αυτόν τον τρόπο και δεν βρήκε καμιά πιτσιρίκα να του πάρει τα μυαλά και να σας αφήσει"
Ρε παιδιά, παρών δεν ήμουν στην κουβέντα, αλλά η τύπισα τον πήρε τηλέφωνο, του ζήτησε συγνώμη για την "παρακολούθηση" και του είπε οτι τον θέλει ξανά πίσω...
Όντως αυτή νόμιζε ότι ο δικός μου έχει γκόμενα. Δεν σκέφτηκε καν τον παράγοντα ιερόδουλη.
Ο μαμάκιας ο μπουγάτσας έβαλε τη μάνα του να καθαρίσει…;;; :buck2:
Πόσο ρόμπα μπορείτε να γίνετε μερικοί…!!! :buck2::buck2:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.647
Πόντοι
456
Αν η αντίδρασή του δείχνει ενοχή, ας χωρίσει αντρικά.
Απλά τα πράγματα...Ειδάλλως θα πληρώνει χωρίς να φταίει κάθε λίγο και λιγάκι.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.647
Πόντοι
456
Μου αρκεί ότι το κινητό πολλές φορές πάει σε σπίτια δίπλα ή ψώνια ... και το αφήνει σπίτι ....
δείχνει τεκμήριο αθωότητας .........

Γνώρισα κάποια στιγμή μία τύπισσα παντρεμένη που ψιλογούσταρε και μιλάγαμε.
Ήταν εξπέρ στην τεχνολογία και στο μουνί της αν έψαχνε ο άντρας της το κινητό...Τα είχε όλα κλειδωμένα και της ερχόταν ειδοποίηση αν κάποιος δοκίμαζε πρόσβαση σε λογαριασμό της.
Οπότε, μην το θεωρείς και σίγουρο αυτό...Οι άντρες δεν ξέρουν να κρυφτούν, οι γυναίκες όμως ξέρουν.

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.011
Πόντοι
206
Γνώρισα κάποια στιγμή μία τύπισσα παντρεμένη που ψιλογούσταρε και μιλάγαμε.
Ήταν εξπέρ στην τεχνολογία και στο μουνί της αν έψαχνε ο άντρας της το κινητό...Τα είχε όλα κλειδωμένα και της ερχόταν ειδοποίηση αν κάποιος δοκίμαζε πρόσβαση σε λογαριασμό της.
Οπότε, μην το θεωρείς και σίγουρο αυτό...Οι άντρες δεν ξέρουν να κρυφτούν, οι γυναίκες όμως ξέρουν.
Δες φιλε αντικειμενικα αν εισαι παντρεμενος/η η δεσμευμενος/η και καταλαβεις οτι ο/η συντροφος σου εχει στο κινητο κλειδωμενα ολα ,τοτε πιο μεγαλο red flag δεν υπαρχει.κανει μπαμ οτι θελει να κρυψει κατι

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.647
Πόντοι
456
Δες φιλε αντικειμενικα αν εισαι παντρεμενος/η η δεσμευμενος/η και καταλαβεις οτι ο/η συντροφος σου εχει στο κινητο κλειδωμενα ολα ,τοτε πιο μεγαλο red flag δεν υπαρχει.κανει μπαμ οτι θελει να κρυψει κατι
Εσύ νομίζεις ότι μιλάνε όλες ή όλοι με messenger;
Έχει ένα σωρό εφαρμογές που μπαίνουν και σε stealth mode, δεν ξέρεις αν υπάρχουν καν στο κινητό, σελίδες που απλά σβήνεις ιστορικό, ενώ έχουν και λειτουργία μηνυμάτων κλπ κλπ.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.166
Πόντοι
206
Τι είπες τώρα.
Δηλαδή όποιος είναι παντρεμένος δεν πρέπει να έχει ιδιωτική ζωή;
Μην γράφετε τέτοιες γενικότητες μερικοί.
Δεν είμαστε όλοι ίσια και όμοια.
Ο άλλος μπορεί να δίνει αναφορά στη γυναίκα του 10 φορές την ημέρα και να έχει και κοινό λογαριασμό FB με τη γυναίκα του.
Αυτά τα βλέπω και γελάω. Δηλαδή έπρεπε να κάνω τέτοια καραγκιοζιλικις για να μην δίνω υποψίες στη γυναίκα μου;
Τότε αν σκέφτεσαι έτσι, είσαι άξιος της παντόφλας.

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.011
Πόντοι
206
Τι είπες τώρα.
Δηλαδή όποιος είναι παντρεμένος δεν πρέπει να έχει ιδιωτική ζωή;
Μην γράφετε τέτοιες γενικότητες μερικοί.
Δεν είμαστε όλοι ίσια και όμοια.
Ο άλλος μπορεί να δίνει αναφορά στη γυναίκα του 10 φορές την ημέρα και να έχει και κοινό λογαριασμό FB με τη γυναίκα του.
Αυτά τα βλέπω και γελάω. Δηλαδή έπρεπε να κάνω τέτοια καραγκιοζιλικις για να μην δίνω υποψίες στη γυναίκα μου;
Τότε αν σκέφτεσαι έτσι, είσαι άξιος της παντόφλας.
Φιλε δες ο καθενας κατι οτι νομιζει δικαιωμα του.εξαρταται και απο τι ατομα εχει διπλα του.μπορει και οι 2 να εχουν κλειδωμενα τα κινητα τους να "απαγορευεται" να ακουμπαει ο ενας το κινητο του αλλου....και στο τελος μπορει και οι 2 να ξενογαμιουνται.ο καθενας στρωνει οπως κοιμαται.εγω αυτο που λεω ειναι απλη λογικη.αν η γκομενα η ο αντρας κρυβουν επιμελως το κινητο τους τοτε κατι παιζει. Δεν μπαινει στο κοπο οναλλος να κρυβει απλα για GDPR . Προσωπικη ζωη εχω και εγω αυτην την εβδομαδα την εξασκησα μια με την πουτανα την αngelina και μια με τη cherry ...

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.011
Πόντοι
206
Εσύ νομίζεις ότι μιλάνε όλες ή όλοι με messenger;
Έχει ένα σωρό εφαρμογές που μπαίνουν και σε stealth mode, δεν ξέρεις αν υπάρχουν καν στο κινητό, σελίδες που απλά σβήνεις ιστορικό, ενώ έχουν και λειτουργία μηνυμάτων κλπ κλπ.
Σωστα τα λες αλλα τωρα αναφερεσαι σε αστερια της πληροφορικης η ψαγμενα ατομα κτλ.εννοειται οτι μπορεις να πας να δεις αν εχουν hidden folders κτλ .αλλα εχεις δικιο οτι καποιος γνωστης μπορει να τα κρυψει.πχ λεμε τωρα ενας θα μπορουσε να μπαινει στο burdela.com με incognito και να περιγραφει τις εσκορτ που εχυσε."υποθετικο σεναριο". Δεν θα τον βρει ο γενεκος

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.440
Πόντοι
1.446
Θελει πολύ προσοχή πλεον,σιγουρα αν κανονιζεις πορνοκαταστασεις και εισαι παντρεμενος χρειαζεται 2 κινητο με πακικο νουμερο,εννοειται με βιομετρικα δεδομενα ενεργοποιημενα,το κανονικο κινητο απενεργοποιημενο οταν πας στο ραντεβου.
Καλυτερη επιλογη μετακινησης με ΜΜΜ,λιγο ταλαιπωρια αλλα πολυ πιο ασφαλες

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.647
Πόντοι
456
Σωστα τα λες αλλα τωρα αναφερεσαι σε αστερια της πληροφορικης η ψαγμενα ατομα κτλ.εννοειται οτι μπορεις να πας να δεις αν εχουν hidden folders κτλ .αλλα εχεις δικιο οτι καποιος γνωστης μπορει να τα κρυψει.πχ λεμε τωρα ενας θα μπορουσε να μπαινει στο burdela.com με incognito και να περιγραφει τις εσκορτ που εχυσε."υποθετικο σεναριο". Δεν θα τον βρει ο γενεκος
Για να μπει η γυναίκα σε διαδικασία να ψάξει κινητά κλπ, πάει να πει ότι έχεις αλλάξει τη συμπεριφορά σου.
Αυτό είναι το χειρότερο που κάνει κάποιος, όταν βρίσκει παράλληλη σχέση ή όταν ξενοπηδάει γενικά.
Εκτός και αν μιλάμε για τέρμα ζηλιάρα.
Σε κάθε περίπτωση, προσέχεις για να έχεις.

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.011
Πόντοι
206
Για να μπει η γυναίκα σε διαδικασία να ψάξει κινητά κλπ, πάει να πει ότι έχεις αλλάξει τη συμπεριφορά σου.
Αυτό είναι το χειρότερο που κάνει κάποιος, όταν βρίσκει παράλληλη σχέση ή όταν ξενοπηδάει γενικά.
Εκτός και αν μιλάμε για τέρμα ζηλιάρα.
Σε κάθε περίπτωση, προσέχεις για να έχεις.
Λογικο δεν ειναι ομως να αλλαξει συμπεριφορα αν εχει παραλληλη σχεση?

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
895
Πόντοι
86
Νομιζω βλεπεις πολυ νετφλιξ πρεπει να το μειωσεις. Η μοιχεια δεν ειναι παραπτομα και δεν χρειαζεται να το αποδειξεις.ακομη και αν το αποδειξεις δεν σημαινει τιποτα.να πας στο δικαστη μπροστα με μαρτυρες φωτογραφιες βιντεο ρε ακομη και ο γκομενος να ερθει και να μαρτυρισει δεν μετραει.ο δικαστης σκεφτεται ενα πραγμα,ποιο ειναι το καλο των παιδιων.αυτος που θα παρει τα παιδια παιρνει και το σπιτι.για δεκαετιες τα παιδια τα επαιρνε η γυναικα.τωρα εχουμε τηνσυνεπιμελεια στην ελλαδα αλλα καλυτερα να εισαι προσγειωμενος στις προσδοκιες .με απλα λογια μπορει οποτε θελει να του παρει τα σοβρακα και να τον κερασει το πακετο διαζυγιο διατροφη για οποιοδηποτε λογο.ακομη και για απλα ασυμφωνια χαρακτηρων. Το γιατι δεν το εκανε ειναι υποπτο πολυ.ισως τον αγαπαει τρελα,ισως ξενογαμιοταν και αυτη,ισως θα ξενογαμηθει τωρανκαι θα ειναι μια απο εκεινες τις παντρεμενες που γαμιουνται και περηφανευονται οι μπηχτες του bourdela

Kai το θεμα παρακολουθησης ναι ειναι παρανομο αλλα κανεις δικαστης δεν θα τιμωρησει μια απατημενη που ηθελε να δει αν ο αντρας της ξενογαμαει.να τον δω να ισχυριζεται οτι κυριε δικαστα παρανομα με επιασε να χυνω τη σβετλανα...εκει θα τα παρει στο κρανος ο δικαστης και θα τον κερασει υπεργαλαξιακη διατροφη
Τι netflix ρε ψηλε σιγα μην ακουω και spotify, για αμεα με περασες;
Δεν τον τσακωσαν να πηδαει τη σβετλανα, τον τσακωσαν οτι παρκαρε το αμαξι του πχ στη φυλης. Δεν σημαινει τιποτα αν αυτος δεν το παραδεχτει

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.166
Πόντοι
206
Λογικο δεν ειναι ομως να αλλαξει συμπεριφορα αν εχει παραλληλη σχεση?
Αλλάζει συμπεριφορά μόνο αν δεν ξέρει να το χειριστεί.
Υπάρχουν άτομα με παράλληλες σχέσεις που παίζουν καλά το παιχνίδι για χρόνια.

Και όχι δε χρειάζεται δεύτερο κινητό και χαζά που ακούω πιο πάνω. Με παράλληλες εφαρμογές και κρυφούς φακέλους παίζεις μπάλα μια χαρά.
Το δεύτερο κινητό είναι που θα βάλει υποψίες στη γυναίκα. Πώς σκατά θα το κρύψεις δηλαδή.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.782
Πόντοι
9.931
Αλλάζει συμπεριφορά μόνο αν δεν ξέρει να το χειριστεί.
Υπάρχουν άτομα με παράλληλες σχέσεις που παίζουν καλά το παιχνίδι για χρόνια.

Και όχι δε χρειάζεται δεύτερο κινητό και χαζά που ακούω πιο πάνω. Με παράλληλες εφαρμογές και κρυφούς φακέλους παίζεις μπάλα μια χαρά.
Το δεύτερο κινητό είναι που θα βάλει υποψίες στη γυναίκα. Πώς σκατά θα το κρύψεις δηλαδή.
Εχω ενα φιλο που το δεύτερο κινητό το έκρυβε στο πορτ μπαγκαζ κατω στην ρεζέρβα.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.166
Πόντοι
206
Εχω ενα φιλο που το δεύτερο κινητό το έκρυβε στο πορτ μπαγκαζ κατω στην ρεζέρβα.
Και πού το φόρτιζε;
Μέσα στο αμάξι;

Αν είναι να έχω το άγχος μη με πιάσει η σύντροφος με τη δεύτερη συσκευή, εκεί είναι που χάνεις χρόνια από τη ζωή σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom