Νέα

Μεγαλώνει το αιδοίο της γυναίκας με την ηλικία;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.164
Πόντοι
201
Χθες της είπα αν θέλει να φέρω κάποιο να τη πηδήξει μπροστά μου , γιατί βλέπω δε της κάνω εγω πλέον . Με αρχησε στα φιλια και μου πήρε τσιμπουκι όπως παλιά . Μου είπε ότι δε θέλει να με απάντηση μετά και με αγαπάει

Θα προσπαθησω μα χάσω κιλά , μου το είπε και εκείνη πολλές φορές

Έχουμε ξεφύγει από τα σκουλήκια του Αρράκις και περάσαμε περήφανα στις διαστημικές σκουληκότρυπες...

sfigokolarios

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
59
Πόντοι
1
Ρε παιδες, δεν ξερω αν ξεχειλωνει το μουνι. Αυτο που ξερω ειναι οτι μετα τα 42 ο πουτσος μεσα σε 5 χρονια εχει χασει τουλαχιστον 2 ποντους.
Απο 15αρης που πηγαινε σε super καβλες 17. Τωρα ειμαι στο 13 , ξερει κανεις πως αντιμετωπιζεται η φαση?
Χωρις εγχειρηρη η' μεθοδο προκρουστη εννοειτε!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.375
Πόντοι
2.356

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
977
Πόντοι
81
Ρε παιδες, δεν ξερω αν ξεχειλωνει το μουνι. Αυτο που ξερω ειναι οτι μετα τα 42 ο πουτσος μεσα σε 5 χρονια εχει χασει τουλαχιστον 2 ποντους.
Απο 15αρης που πηγαινε σε super καβλες 17. Τωρα ειμαι στο 13 , ξερει κανεις πως αντιμετωπιζεται η φαση?
Υπάρχει και πιο απλή μέθοδος αλλά θέλει γερά χέρια.

Συνημμένα

• 61NSLZMzfxL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    61NSLZMzfxL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg
    67,5 KB · Εμφανίσεις: 41

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.828
Πόντοι
2.846
Καλημέρα καλέ μου φίλε ...Άλλο το να χαλάσουν σωματικά και άλλο να χάσουν τη διάθεση για σεξ η και έρωτα με τον άντρα τους η τον γκόμενο...Γιατί αυτό είπαμε πριν..
το χαλάνε δεν το εννοούσα μόνο σωματικά. Συμβαίνει κι αυτό αλλά πολλές χαλάνε γενικότερα, πάνε για απόσυρση.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.212
Πόντοι
2.606
κλεισε το αρκοντισιο οταν τον μετρας τυπε:confused:

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.887
Πόντοι
1.056
Καλέ μου φίλε εγώ ειμαι 52 και ακόμη και τώρα ο πούτσος μου το ίδιο σε μέγεθος ειναι αλλά και εχω και της ίδιες αντοχές.Μη σου πω και περισσότερες . Έκτος και αν εχεις πάρει κιλά ,,έτσι ο πούτσος σου χάνει πόντους ..Στη βάση εννοώ..

panoss602

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2023
Κριτικές
15
Like
569
Πόντοι
290
Δεν νομιζω να ειναι φυσιολογικο αυτο που λες. Με τις εξελιξεις στην ιατρικη πιστευω πως σε μερικα χρονια η μεγενθυνση θα γινει πραγματικοτητα

OP
OP
Δ
Εγγρ.
9 Ιουν 2024
Like
444
Πόντοι
21
Καλημερα , της είπα μετά την παρότρυνση κάποιον από εσάς να κάνει σεξ με κάποιον μπροστά μου . Δεν ήταν και πολύ θετική αλλά δεν το έκοψε και δεν θύμισε μπορώ να πω

Εγγρ.
5 Μαρ 2024
Like
289
Πόντοι
20
Καλημερα , της είπα μετά την παρότρυνση κάποιον από εσάς να κάνει σεξ με κάποιον μπροστά μου . Δεν ήταν και πολύ θετική αλλά δεν το έκοψε και δεν θύμισε μπορώ να πω
Ψήνετε το κορίτσι, εγω θα σου ελεγα να της προτείνεις ν φέρεις έναν μασέρ στο σπιτι μονο για μασάζ και καλα και ότι κατσει!

sfigokolarios

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
59
Πόντοι
1
Καλέ μου φίλε εγώ ειμαι 52 και ακόμη και τώρα ο πούτσος μου το ίδιο σε μέγεθος ειναι αλλά και εχω και της ίδιες αντοχές.Μη σου πω και περισσότερες . Έκτος και αν εχεις πάρει κιλά ,,έτσι ο πούτσος σου χάνει πόντους ..Στη βάση εννοώ..
Κιλα δεν εχω παρει, τσιγαρα, ξενυχτια, σταματησα να γυμναζομα . Αλλα δεν νομιζω να εχουν να κανουν με το μεγεθος αυτα, απλα ρωτησα αν καποιος ειχε ιδεα σχετικα...
Στητικα δεν εχω θεματα...

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.779
Πόντοι
11.146
Δούλευε μου είπε και την ρώτησα αν είχε κάποιον εκεί γκόμενο αλλά είπε Οχι , μόνο με γάμο κάνουν σεξ μου είπε
....αληθεια σου ειπε δεν ειχε γκομενο, πελατες ηταν ολοι!!!! :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom