Νέα

Αστεία/ αμήχανα σκηνικά που σας έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της πράξης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Νιμουπαγίδας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lespec

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
1.185
Πόντοι
361
Άλλο ένα περίεργο που μου έχει συμβεί πάλι σε ξενοδοχείο , έτος 2005 τραβιεμαι με μια παντρεμένη το πρώτο γαμιση έχει γίνει σε προγενέστερο ραντεβού και παλεύω για το δεύτερο, αφού με τα πολλά την ψήνω να συναντηθούμε έρχεται στο ραντεβού αλλά μου λέει έχει μόνο μία ώρα γιατί θα επιστρέψει ο σύζυγος μια χαρά της λέω προλαβαίνουμε, τα πιο κοντινά ξενοδοχεία από εκεί που είμαι είναι αυτά στον Σκαραμαγκά οδηγάω με χίλια και φτάνουμε,περνω κλειδί μπουκαρουμε στο δωμάτιο και αρχικά μου κάνει ένα στριπτιζακι όνειρο, αφού τα έχει βγάλει όλα θέλει να κάνει ένα ντουζακι για φρεσκαρισμα μπαίνοντας στο μπάνιο κλειδώνει κάνει το ντουζ αλλά η πόρτα δεν ξεκλειδώνει με τίποτα για να βγει, προσπαθώ τίποτα, αρχίζω να ανεβάζω πίεση, παίρνω τηλέφωνο τον ρεσεψιονίστ του εξηγώ και έρχεται με ένα κατσαβίδι αλλά δεν μπορεί να την ανοίξει με τίποτα,μου λέει θα φωνάξω κλειδαρά, η γκόμενα μέσα τσιτσιδη τα ρούχα τής πεταμένα έξω στο δωμάτιο το κινητό της να βαράει πιθανός από τον συζηγο, τελικά ήρθε κλειδαράς μετά από μία ώρα άνοιξε η γκόμενα ντύθηκε την έβαλα σε ένα ταξί και δρόμο, ο ρεσεψιονίστ μου λέει τι θα γίνει με την πληρωμή του δωματίου μόνο που δεν τον πλακωσα, την γκόμενα δεν την ξαναδα ποτέ.
Τελικά δεν σε πάνε οι πόρτες!

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Άλλο ένα περίεργο που μου έχει συμβεί πάλι σε ξενοδοχείο , έτος 2005 τραβιεμαι με μια παντρεμένη το πρώτο γαμιση έχει γίνει σε προγενέστερο ραντεβού και παλεύω για το δεύτερο, αφού με τα πολλά την ψήνω να συναντηθούμε έρχεται στο ραντεβού αλλά μου λέει έχει μόνο μία ώρα γιατί θα επιστρέψει ο σύζυγος μια χαρά της λέω προλαβαίνουμε, τα πιο κοντινά ξενοδοχεία από εκεί που είμαι είναι αυτά στον Σκαραμαγκά οδηγάω με χίλια και φτάνουμε,περνω κλειδί μπουκαρουμε στο δωμάτιο και αρχικά μου κάνει ένα στριπτιζακι όνειρο, αφού τα έχει βγάλει όλα θέλει να κάνει ένα ντουζακι για φρεσκαρισμα μπαίνοντας στο μπάνιο κλειδώνει κάνει το ντουζ αλλά η πόρτα δεν ξεκλειδώνει με τίποτα για να βγει, προσπαθώ τίποτα, αρχίζω να ανεβάζω πίεση, παίρνω τηλέφωνο τον ρεσεψιονίστ του εξηγώ και έρχεται με ένα κατσαβίδι αλλά δεν μπορεί να την ανοίξει με τίποτα,μου λέει θα φωνάξω κλειδαρά, η γκόμενα μέσα τσιτσιδη τα ρούχα τής πεταμένα έξω στο δωμάτιο το κινητό της να βαράει πιθανός από τον συζηγο, τελικά ήρθε κλειδαράς μετά από μία ώρα άνοιξε η γκόμενα ντύθηκε την έβαλα σε ένα ταξί και δρόμο, ο ρεσεψιονίστ μου λέει τι θα γίνει με την πληρωμή του δωματίου μόνο που δεν τον πλακωσα, την γκόμενα δεν την ξαναδα ποτέ.
Επρεπε να πηδηξεις τον ρεσεψιονιστ :buck2::buck2::buck2:

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.809
Πόντοι
456
Καπου στο 2010 με 2012 κανονιζω κατεβαινω για δουλεια Αθήνα ερχεται και μια πιτσιρικα (τότε) απο νησι, ειχαμε παρε δώσε κανενα εξαμηνο και εφυγε για δουλεια σε νησι.

Συναντιομαστε παμε για φαγητο καπου Πειραια μυδια καλαμαρια μεζεδακια τελειωνουμε παμε μετά ξενοδοχείο και πάνω στην πίπα κανει μια και τα ξερναει ολα πανω μου την ωρα που τον είχε ολον μέσα

Αηδια μπλιαχ αλλα εγω το επαιξα καλός δεν ειπα τιποτε δε πειραζει και τετοια μη στενοχωριεσαι

Φωναζουμε τη ρεσεψιον μας αλλαζει σεντονια αλλα μετά για τιμωρια την ξεσκισα την καριολιτσα
Η τιμωρία είναι να μυρίζεις ψαρίλα για την υπόλοιπη βραδιά από τα ξερατά της. Αν δεν σε ξέρασε δεύτερη φορά, όλα qala.

• Χαχα
Αντιδράσεις: AB66

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.858
Πόντοι
9.931
Καλα ρε τυπε μπορεις να μου πεις για πιο γαμημενο λογο κλειδωσε την πορτα του μπανιου!!;;;

lespec

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
1.185
Πόντοι
361
OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.809
Πόντοι
456
Ξεκωλιαζω αισθησιακή ξανθιά σκυλομαμα και μετά την μάχη την ακούω να ψάχνει το σκυλάκι της και να το βρίσκει κάτω από το κρεβάτι ...μόλις το βλέπει αναφωνεί με αγάπη:"Εδώ κρυβοσουν ενώ η μανούλα γαμιοταν;;;;"Κλαυσιγελως!
Μεγάλη σκύλα θα έλεγε κανένας με χιούμορ. Όχι εγώ.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.809
Πόντοι
456
Ό,τι είπε ο τύπος παρακάτω για τις πόρτες. Να προσθέσω εγώ, πως όταν παίζεις τάβλι (αν παίζεις), σου προτείνω αυστηρά να αποφεύγεις τις «πόρτες».

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.809
Πόντοι
456
Ό,τι είπε ο τύπος παρακάτω για τις πόρτες. Να προσθέσω εγώ, πως όταν παίζεις τάβλι (αν παίζεις), σου προτείνω αυστηρά να αποφεύγεις τις «πόρτες».
Α οκ. Ο ίδιος τύπος είναι στο μυαλό μου. Και είχε ήδη κάνει αστείο για τάβλι. Δεν πειράζει.

• Like
Αντιδράσεις: lespec

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.488
Πόντοι
3.556
Καλα ρε τυπε μπορεις να μου πεις για πιο γαμημενο λογο κλειδωσε την πορτα του μπανιου!!;;;
Η πόρτα στο μπάνιο δεν είχε κλειδί είχε ένα πόμολο στρογγυλό που όταν το εστριβες κλείδωνε και μάλλον από τη πολύ χρήση το σύστημα χάλασε

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.809
Πόντοι
456
Η πόρτα στο μπάνιο δεν είχε κλειδί είχε ένα πόμολο στρογγυλό που όταν το εστριβες κλείδωνε και μάλλον από τη πολύ χρήση το σύστημα χάλασε
Μιλάμε όμως για υπέρτατη γκαντεμιά με τα ξενοδοχεία τύπε. Ούτε ο Μητσοτάκης ο ίδιος να ήταν μεταμφιεσμένος σε ρεσεψιονίστ και να σου έλεγε: «Σας εύχομαι ευχάριστη διαμονή και καλό βόλι». Εγώ πάντως στην θέση σου, ειδικά μετά το δεύτερο σκηνικό. Θα απέφευγα τα ξενοδοχεία, όπως ο Βελζεβούλης το λιβάνι.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.488
Πόντοι
3.556
Μιλάμε όμως για υπέρτατη γκαντεμιά με τα ξενοδοχεία τύπε. Ούτε ο Μητσοτάκης ο ίδιος να ήταν μεταμφιεσμένος σε ρεσεψιονίστ και να σου έλεγε: «Σας εύχομαι ευχάριστη διαμονή και καλό βόλι». Εγώ πάντως στην θέση σου, ειδικά μετά το δεύτερο σκηνικό. Θα απέφευγα τα ξενοδοχεία, όπως ο Βελζεβούλης το λιβάνι.
Έχω πάει άπειρες φορές οπότε το ποσοστό γκαντεμιας είναι πολύ μικρό, ας πούμε ότι ήταν δύο άτυχες στιγμές

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.809
Πόντοι
456
Έχω πάει άπειρες φορές οπότε το ποσοστό γκαντεμιας είναι πολύ μικρό, ας πούμε ότι ήταν δύο άτυχες στιγμές
Πάλι καλά. Φαντάσου να είχε τύχει να πας δύο φορές μόνο και αυτές οι δύο φορές να ήταν αυτές με τις πόρτες. Ακραία γκαντεμιά. Τουλάχιστον έχεις να τα θυμάσαι. Εκείνη την στιγμή που συμβαίνουν, μερικές φορές είναι εντελώς αμήχανα.
Μετά από καιρό όταν τα σκέφτεσαι ή τα λες κάπου, είναι αστεία.

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Δεν πειράζει
Η μαλακισμένη κλείδωσε ?
Τι φοβόταν, μην μπεις και την γαμήσεις ?

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
1
Like
1.192
Πόντοι
201
Καλημέρα μάγκες!

Η φάση δεν έγινε πάνω στην πράξη, αλλά έχει να κάνει με την όλη διαδικασία.

Συναυλιακός τουρισμός στη Βουλγαρία πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια και, αφού έχουμε δει τους AC/DC και έχουμε χύσει, γυρίζουμε στο διαμέρισμα που μέναμε και λέμε να καλέσουμε πουτάνες για να χύσουμε και κανονικά. Δύσκολη η συνεννόηση με τα σπαστά αγγλικά του νταβά, μας λέει έχω μια διαθέσιμη τώρα και άλλη μια σε κανένα δίωρο. Ντέφι να γίνει λέμε, για παρτούζα δεν είχαμε διάθεση, φέρε την πρώτη και όταν μπορείς φέρε και την άλλη. Μιλάμε με τον φίλο μου και του λέω οκ, αντέχω να περιμένω, γάμα πρώτος εσύ. Deal? Deal!

Χτυπάει μετά από κανένα εικοσάλεπτο το θυροτηλέφωνο, κατεβαίνω εγώ για να την παραλάβω και βλέπω μπροστά μου μια καραμπαζιόλα του κερατά. Να πω άκυρο δεν υπήρχε περίπτωση (τη συνόδευαν δύο άσβερκοι), οπότε την ανεβάζω επάνω, τη βλέπει ο δικός μου, μου ρίχνει δέκα καντήλια, την πήρε στο δωμάτιο, κουτσά στραβά τη σαβουρογάμησε. Τελειώνουν, κάνει η μπαζιόλα ένα ντουζ, παίρνει τηλ. τον νταβά και της λέει κατέβα σε 5 λεπτά και πες τους έφερα και την επόμενη. Μέσα στα νεύρα ο δικός μου, μου λέει άσε θα την κατεβάσω εγώ και να δω τι μπουρούχα θα φέρουν και σε εσένα.

Λίγα λεπτά αργότερα, ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα δίμετρο θεόμουνο μπροστά μου και από πίσω τον φίλο μου να λέει "παλιομαλάκα κοίτα να γαμήσεις καλά, γιατί ούτως ή άλλως εγώ μετά θα γαμήσω εσένα". :grin:

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.809
Πόντοι
456
Καλημέρα μάγκες!

Η φάση δεν έγινε πάνω στην πράξη, αλλά έχει να κάνει με την όλη διαδικασία.

Συναυλιακός τουρισμός στη Βουλγαρία πριν καμιά δεκαπενταριά χρόνια και, αφού έχουμε δει τους AC/DC και έχουμε χύσει, γυρίζουμε στο διαμέρισμα που μέναμε και λέμε να καλέσουμε πουτάνες για να χύσουμε και κανονικά. Δύσκολη η συνεννόηση με τα σπαστά αγγλικά του νταβά, μας λέει έχω μια διαθέσιμη τώρα και άλλη μια σε κανένα δίωρο. Ντέφι να γίνει λέμε, για παρτούζα δεν είχαμε διάθεση, φέρε την πρώτη και όταν μπορείς φέρε και την άλλη. Μιλάμε με τον φίλο μου και του λέω οκ, αντέχω να περιμένω, γάμα πρώτος εσύ. Deal? Deal!

Χτυπάει μετά από κανένα εικοσάλεπτο το θυροτηλέφωνο, κατεβαίνω εγώ για να την παραλάβω και βλέπω μπροστά μου μια καραμπαζιόλα του κερατά. Να πω άκυρο δεν υπήρχε περίπτωση (τη συνόδευαν δύο άσβερκοι), οπότε την ανεβάζω επάνω, τη βλέπει ο δικός μου, μου ρίχνει δέκα καντήλια, την πήρε στο δωμάτιο, κουτσά στραβά τη σαβουρογάμησε. Τελειώνουν, κάνει η μπαζιόλα ένα ντουζ, παίρνει τηλ. τον νταβά και της λέει κατέβα σε 5 λεπτά και πες τους έφερα και την επόμενη. Μέσα στα νεύρα ο δικός μου, μου λέει άσε θα την κατεβάσω εγώ και να δω τι μπουρούχα θα φέρουν και σε εσένα.

Λίγα λεπτά αργότερα, ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα δίμετρο θεόμουνο μπροστά μου και από πίσω τον φίλο μου να λέει "παλιομαλάκα κοίτα να γαμήσεις καλά, γιατί ούτως ή άλλως εγώ μετά θα γαμήσω εσένα". :grin:
Μία ακόμη άκρως ερωτική φιλία. Μπορεί και όχι. Προχωράμε.

Tatra_II

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2024
Like
661
Πόντοι
81
Καλημέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά και είθε, μέρα που είναι σήμερα, να συγχωρεθούν οι αμαρτίες μας, αν και αμφιβάλω. Η ανταλλαγή ευχών σήμερα λοιπόν με έφερε σ’ επικοινωνία μ’ ένα φιλαράκι από τα παλιά, τα χρόνια τα μαθητικά και θυμηθήκαμε ένα γεγονός που τότε έβγαλε πολύ γέλιο, σκέφτηκα λοιπόν να το μοιραστώ μαζί σας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom