Έχω μια σχέση εδώ και σχεδόν 2 χρόνια. Εκπληκτικός άνθρωπος, με κοιτάει στα μάτια και λιώνει. Πολύ μορφωμένη και πολύ όμορφη. Όμως στο σεξ δεν μου βγάζει κάτι πρόστυχο. Ίσως το γεγονός πως είναι πολύ έρωτας και γούστου γούστου, να φταίει. Σκέφτομαι τις παρτουζες που έκανα στο παρελθόν με άλλες, σκέφτομαι άλλες πρώην μου (μόνο σεξουαλικα, δεν μιλάμε για συναισθήματα) και που και που πάω να γαμαω πουτανες, για να βγάλω τα γούστα μου.
Το πρόβλημά μου είναι πως αν τη χωρισω, δεν ξέρω αν θα βρω άλλη να με αγαπάει τόσο (και από την δική μου πλευρά υπάρχουν σοβαρά συναισθήματα αγάπης) και να μπορώ να τη δω σοβαρά για οικογένεια.
Τι θα κάνατε; Έχω κάνει συζητήσεις για το σεξ μαζί της, όμως δεν έχει βελτιωθεί το θέμα. Να χωρισω; Να συνεχίσω να πηδαω πουτανες (παράλληλη σχέση δεν μπορώ να έχω γιατί ζούμε μαζί και δεν υπάρχει χρόνος να βγω από το σπίτι μιας και δουλεύω από το σπίτι);
Τεινω να παρω το μερος της κοπελας, γιατι κατα τη γνωμη μου, οταν μια γυναικα που σου αρέσει, γδυνεται, σου ανοιγει τα ποδια της και σε καλεί να τη βατεψεις, τοτε εχει κανει
όλα τα απαραίτητα απο τη μερια της, για να σε καβλώσει και να τη γαμησεις. Δηλαδή στη θεση σου, θα κατηγορούσα περισσότερο τον εαυτο μου.
Ρεαλιστικά όμως, τα δεδομένα είναι αυτά που είναι. Δεν έχετε χημεία. Μπορείς να πέσεις καναδυο νούμερα για χάρη της, αλλά από χxxl σε small δε γίνεται να κατέβεις. Ειδικά όταν είσαι μέλος από το 2007. Δοκίμασε άλλες 1-2 φορές να βρεθείτε στα μισά της διαδρομής, κι αν δε βγει τίποτα, αποδεχτείτε το και χωρίστε.
Σίγουρα πρέπει κι εκείνη να κάνει υποχωρήσεις (ή μάλλον αναβαθμίσεις). Δε γίνεται να είσαι μόνο εσύ που ρίχνεις τον εγωισμό σου για να δουλέψει η σχέση.