Τύπε, καταλαβαίνω ότι έχεις συναισθήματα για την κοπέλα, και εκείνη στο ανταποδίδει. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει αγάπη. Όμως η σεξουαλική πράξη είναι σημαντική υπόθεση σε ένα ζευγάρι, αποτελεί μια απο τις σημαντικότερες συνιστώσες πάνω στην οποία δομείται η σχέση σας. Όσο δεν κάνετε τίποτα για να βελτιωθεί η κατάσταση, τόσο το χάσμα μέσα σου θα διευρύνεται και κάποια στιγμή αυτό θα είναι εμφανές πλεον και σε εκείνη (όχι μόνο σε έσενα). 2 χρόνια σχέσης είναι πολύ λίγα για να αντιμετωπίζεις τέτοια διλλήματα και επίσης είναι αρκετά λίγα για να μην διακόψεις μια σχέση. Να μου έλεγες είμαστε μαζί 7 χρόνια ή 5 χρόνια να σου έλεγα οκ, αλλά να ξέρεις στα 2 - 2,5 χρόνια είναι καλό χρονικό διάστημα για να διακόψεις μια σχέση, αν διακρίνεις τέτοιου είδους "δομικά" προβλήματα. Επίσης η δικαιολογία " δουλεύει όλη μέρα, δεν υπάρχει χρόνος για γυμναστήριο." λυπάμαι που θα το πω αλλα δεν έχει καμία σοβαρότητα. Αυτή τη στιγμή ζούμε σε μια χώρα, που οι περισσότεροι-ες εργαζόμενοι-ες εκτελούν υπερωρίες κάνοντας τουμπεκί για να τα βγάλουν πέρα, να πληρώσουν το νοίκι τους, τις βενζίνες τους, εν ολίγης δουλεύουν όλοι για την επιβίωσή τους (οι συνθήκες είναι γαμησετα) ωστόσο, ακόμα και 8 ή 9 η ώρα τα γυμναστήρια είναι γεμάτα. Και εγώ κάνω θυσία για να πηγαίνω γυμναστήριο όταν γυρνάω χώμα, απο ολη μερα γραφείο στις 8 και βάλε όπως και ένα σωρό άντρες- γυναίκες. Αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν το κάνεις για τον άλλον, αλλ πρωτίστως για τον εαυτό σου.
Οπότε αγαπητέ συναγωνιστή, νομίζω ότι η κοπέλα σου έχει "αράξει στην πέτσα της" απολαμβάνοντας την αγάπη και την προσοχή που της δίνεις, δεν επιμελείται τον εαυτό της, δεν κάνει παραπάνω προσπάθεια στο σεξουαλικό κομμάτι, που πραγματικά σε ένα ζευγάρι πρέπει πάντα να υπάρχει το στοιχείο της εξερεύνησης και της διασκέδασης και όχι απλά της ρουτίνας. Σε έχει δεδομένο και την έχεις δεδομένη, διότι ντάξει με τόση εργασία και κυτταρίτιδα ποιος να την κοιτάξει και συγγώμη που στα εω έτσι, αλλά προσπαθώ να σε ταρακουνήσω λιγο. Πρώτον, κάποια διαλειμματα στη σχέση επιβάλλονται για να ξεβολεύονται και τα (2) μέρη και να βλέπουν καθαρά τι συμβαίνει. Μέσα στις σχέσεις πολλές φορές ξεχνάμε την μονάδα, και γινόμαστε ένα με το ζεύγος όμως στην πραγματικότητα είναι πάντα 1+1=2 όχι 2=2 ούτε 2=1. Δεύτερον, εσύ που λες ότι την αγαπάς και την σέβεσαι και πως σε αγαπάει και λιώνει για εσένα, είσαι οκ που πηγαίνεις με ιερόδουλες ακόμα μέσα σου? Δηλαδή το βρίσκεις πρωτα απο όλα δίκαιο μεταξύ σας? Το βρίσκεις οτι βοηθάει τη σχέση? Δεν νομίζω. Τρίτον, θέλω να σου πω ότι είναι σημαντικό να μας καυλώνει η γκόμενα μας, πέρα απο το εγκεφαλικό κομμάτι, είναι σημαντικό για να έχει μέλλον μια σχέση. Και μην ακους δεν θα βρεις αλλη να σε αγαπήσει κτλ. Και θα βρεις κι αλλη γκόμενα και θα σε καυλώνει και θα σε αγαπήσει πραγματικά, που σημαίνει ότι κάποιες επιθυμίες σου θα κάνει προσπάθειες όπως και εσύ αντίστοιχα για να τις ικανοποιεί. Της έχεις κάνει δώρο ποτέ κάποια πρόστυχα εσώρουχα ; Κάποια sex toy που θα ήθελες να δοκιμάσετε π.χ. χειροπέδες; Εχετε μιλήσει για φετίχ και φαντασιώσεις; Δηλαδή πως είναι η επικοινωνία σας σε αυτό το κομμάτι, αν είναι άβολη θα πρέπει με μικρές κινήσεις να αποκτήσει μια φυσικότητα. Αν δεν ειναι άβολη και επικοινωνούνται όλα τα παραπάνω τότε πολύ απλά δεν υπάρχει αρκετή βούληση και αμα δεν υπάρχει τώρα βούληση που είναι νωρίς, φαντάσου σε 5-6 χρόνια...