Νέα

Νέα γνωριμία και προβληματισμοί προσωπικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kavlas123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dim883

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Like
145
Πόντοι
1
.....εγώ απλά θα την έγραφα κανονικα !
Εντάξει ειναι το θεομουνο ...ειναι το ετσι ειναι το αλλιώς ...αλλά το ότι ειναι στην Πολωνία και εσυ εδω ...δεν λέει ! Εκτός και εαν θες να τραβιεσε κάθε λίγο και λιγάκι εκεί ! Και το ρεζουμε ειναι ότι την βλέπω ότι σε χταπόδιαζει !
Εαν ήμουν 22 χρονων θα καυλαντιζα ....αλλά τώρα στα 49 ....και με τα πόδια ανοιχτά να μου έλεγε ότι με περιμένει ......ούτε βήμα θα έκανα !
Εσυ το βλέπεις για περιπέτεια ....καντο αλλά πρόσεχε μπορεί στο 0,01% μην ειναι και καμία παγίδα και σου φάνε κανένα νεφρό εκεί και γυρίσεις με τον Περικλή ( τσαπου) κλαμένο και με ενα νεφρό !!
Εντάξει μάθε να βλέπεις τις γυναίκες πριν χύσεις και αφου τις χύσεις !
Δεν λέω ειναι αυτός ο γάμοενθουσιασμος του έρωτα που σε κάνει να νιώθεις ότι τίποτα δεν σε σταματά ...αλλά αυτό ειναι μέχρι 22-23-24 χρ το πολυυυυυυ ! Όχι στα 30 χρ man!!!!
Αφου είσαι 30χρ πρπει να κοσκινίζεις τις ευκαιριες με γυναίκες ....δεν θα ασχολησαι μαζί τους πολύ γιατί μετά χάνεις χρόνο και ειναι πολύτιμος !
Εαν μαθαίνεις απο τα λάθοι μας σίγουρα θα βγεις κερδισμένος !
Σοβρακεψου ;)

Τελευταία τροποποίηση:

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.989
Πόντοι
1.056
Πολωνία ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με συγκεκριμένη γκόμενα πάντα περνάς καλά οπότε είναι no brainer η απόφαση.Και σε χωριό να σε έχει καλέσει η τύπισσα κωλολέει.Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το σλαβικό χωριό άμα μένεις στο σπίτι γκόμενας.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.967
Πόντοι
456
Ναι,αν θες να θυσιάσεις τη δικιά σου ζωή
Ποιά ζωή ρε τύπε;
Κλαμπάκια, γκόμενες και κόκες;
Αν τα κάνεις αυτά μετά τα 30 είσαι αξιολύπητος και με τέρμα ψυχολογικά.
Η φυσική πορεία του ανθρώπου είναι να σοβαρέψει κάποια στιγμή και να κάνει οικογένεια και καριέρα.
Δεν το κάνεις για τους άλλους. Για τον εαυτό σου το κάνεις, γιατί έτσι περνάς καλύτερα.
Αυτοί που στα 40 κάνουν τους έφηβους είναι τέρμα cringe.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.967
Πόντοι
456
Παιδιά, θα πάω να την δω και για μια εβδομάδα θα μεινω σπίτι της.Αν δω ότι με αποφεύγει σεξουαλικά, λέω να το στριψω δια της φιλικης οδού. Να συναναστρεφεσαι μήνες μήπως και γίνει κάποτε, κουραζει πολύ.
Κυνήγα ρε βλάκα.
Αν δε σου κάτσει αμέσως σημαίνει ότι και στον καθένα δεν κάθεται αμέσως.
Αν τη γκόμενα τη γαμήσεις με τη μία, θα γαμιέται με τον καθένα με τη μία.
Κορίτσι για σπίτι είναι, σοβαρέψου.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
Η φυσική πορεία του ανθρώπου είναι να σοβαρέψει κάποια στιγμή και να κάνει οικογένεια και καριέρα.
Δεν το κάνεις για τους άλλους. Για τον εαυτό σου το κάνεις, γιατί έτσι περνάς καλύτερα.
συνάδελφε, με όλο το σεβασμό διαφωνώ κάθετα. ΔΕΝ περνάς καλύτερα. Ζεις για το παιδί ή τα παιδιά. Η δε σύζυγος από ένα σημείο και μετά δεν σου προσφέρει το παραμικρό.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.967
Πόντοι
456
συνάδελφε, με όλο το σεβασμό διαφωνώ κάθετα. ΔΕΝ περνάς καλύτερα. Ζεις για το παιδί ή τα παιδιά. Η δε σύζυγος από ένα σημείο και μετά δεν σου προσφέρει το παραμικρό.
Η εναλλακτική είναι πολύ χειρότερη.
Δηλαδή εσύ τι περίμενες ότι θα γίνει στα 30 και τα 40. Όλη μέρα πάρτυ;

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
Η εναλλακτική είναι πολύ χειρότερη.
Δηλαδή εσύ τι περίμενες ότι θα γίνει στα 30 και τα 40. Όλη μέρα πάρτυ;
όχι. Και σε αυτό φταίει βέβαια ότι οι διάφοροι φίλοι αρχίζουν και "νοικοκυρεύονται" οπότε ξεμένεις κι από παρέες.
Αλλά γιατί να φορτωθώ μια σύζυγο την οποία από ένα σημείο και μετά ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ δεν θα ενδιαφέρομαι να γαμήσω και μου κοστίζει και δυσανάλογα ακριβά;
Αφού ούτως ή άλλως πηγαίνω στα κορίτσια για να ευχαριστηθώ λίγο σεξ, τουλάχιστον αν ήμουν μπάκουρος δεν θα χρειαζόταν να το κάνω στη ζούλα :grin:

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
632
Πόντοι
81
Τυπε νηματοθέτη , σχέση εξ αποστάσεως Ελλάδα-Πολωνία δεν υφισταται καν. Κι εσυ εχεις προχωρήσει να σκέφτεσαι αν θα την κερατώνεις. Γνώμη μου είναι να προσγειωθείς λίγο στην πραγματικότητα. Τραβα Πολωνία , παιξτο γαμπρός κι αν γαμήσεις γάμησες. Μελλον δεν υπάρχει, μη χανεις το χρόνο σου.
Πάντως εγώ όταν πήγα στην Πολωνή , χωρίς να έχουμε σχέση , την πρώτη φορά με φιλοξένησε. Κοιμόμουν στο δωμάτιο της. Διαμέρισμα 50 τετραγωνικά σε 12οροφη σε σοσιαλιστικό μπλοκ. Οι γονείς της στο δίπλα δωμάτιο κ κάθε βράδυ έδινε πόνο...αφού της έλεγα να κάνει πιο σιγά στα βογγητα κ μου λέγε "σοσιαλιστ Γουόλς , ότι και να κάνουμε θα ακουγομαστε, άσε που ο πατέρας μου είναι βαρηκοος "

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.967
Πόντοι
456
όχι. Και σε αυτό φταίει βέβαια ότι οι διάφοροι φίλοι αρχίζουν και "νοικοκυρεύονται" οπότε ξεμένεις κι από παρέες.
Αλλά γιατί να φορτωθώ μια σύζυγο την οποία από ένα σημείο και μετά ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ δεν θα ενδιαφέρομαι να γαμήσω και μου κοστίζει και δυσανάλογα ακριβά;
Αφού ούτως ή άλλως πηγαίνω στα κορίτσια για να ευχαριστηθώ λίγο σεξ, τουλάχιστον αν ήμουν μπάκουρος δεν θα χρειαζόταν να το κάνω στη ζούλα :grin:
Ωραίος είσαι τύπε κλασσική περίπτωση "τραβάτε με κι ας κλαίω".
Δηλαδή αφού είναι τόσο ωραία η εργένικη ζωή γιατί δε χωρίζεις;
The grass is always greener on the other side, που λένε και στο χωριό μου.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα που λένε και στο άλλο μου χωριό.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
- Αν σε προβληματίζει ότι θα είσαι μόνο με μία και δε θα μπορείς να γαμάς τουρίστριες κάθε καλοκαίρι, τότε δεν τη γουστάρεις αρκετά.
- Αν τη σκέφτεσαι συνέχεια, σημαίνει ότι θέλεις να είστε μαζί.

Τρίτο σενάριο δεν υπάρχει.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.736
Πόντοι
2.846
Δηλαδή αφού είναι τόσο ωραία η εργένικη ζωή γιατί δε χωρίζεις;
The grass is always greener on the other side, που λένε και στο χωριό μου.
Το παιδί ή παιδιά κάνουν τη διαφορά. Σχόλασα την πρώτη σύζυγο στην 5ετια προτού προλάβει να μου φορτώσει παιδί. Η δεύτερη ήταν πιο καπάτσα.
Τη σύζυγο την ξεφορτώνεσαι ελαφρά τη καρδία, το παιδί είναι εντελώς άλλη κατάσταση.
όσο για την παροιμία the grass is always greener etc., ισχύει πάντα.

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
.....
Δεν λέω ειναι αυτός ο γάμοενθουσιασμος του έρωτα που σε κάνει να νιώθεις ότι τίποτα δεν σε σταματά ...αλλά αυτό ειναι μέχρι 22-23-24 χρ το πολυυυυυυ ! Όχι στα 30 χρ man!!!!
Αφου είσαι 30χρ πρπει να κοσκινίζεις τις ευκαιριες με γυναίκες ....δεν θα ασχολησαι μαζί τους πολύ γιατί μετά χάνεις χρόνο και ειναι πολύτιμος !
Εαν μαθαίνεις απο τα λάθοι μας σίγουρα θα βγεις κερδισμένος !
Σοβρακεψου ;)
Το κάνω παράθεση να το ξαναδούν πολλοί μήπως πάρουν μάθημα. Διδαχή.&_

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.765
Πόντοι
3.656
Ποιά ζωή ρε τύπε;
Κλαμπάκια, γκόμενες και κόκες;
Αν τα κάνεις αυτά μετά τα 30 είσαι αξιολύπητος και με τέρμα ψυχολογικά.
Αυτοί που στα 40 κάνουν τους έφηβους είναι τέρμα cringe.

Γράφει πουθενά ότι το 'κάποια στιγμή'...πρέπει να'ναι στα 30;

Δηλαδή στα 30 έχει χορτάσει ο άντρας τη ζωή...και πρέπει να κλειστεί μέσα;

Άσε και το άλλο...Οικονομικά είναι ικανός στα 30 να συντηρεί οικογένεια;Ή...γεννάμε και μας τα μεγαλώνουν άλλοι;

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.967
Πόντοι
456
Γράφει πουθενά ότι το 'κάποια στιγμή'...πρέπει να'ναι στα 30;

Δηλαδή στα 30 έχει χορτάσει ο άντρας τη ζωή...και πρέπει να κλειστεί μέσα;

Άσε και το άλλο...Οικονομικά είναι ικανός στα 30 να συντηρεί οικογένεια;Ή...γεννάμε και μας τα μεγαλώνουν άλλοι;
Σου εξήγησα γιατί τα 30 και όχι τα 50 τύπε.
Το γράφει στο βιολογικό σου ρολόι.
Η μήπως είσαι αθάνατος;

Όσο για τα λεφτά...
Όταν η Αφρική και η Ινδία κάνουν 10 παιδιά ο καθένας που τα βρίσκουν τα λεφτά αυτοί;
Οι προπαππούδες σας νομίζεις είχαν λεφτά;
Άντε γιατί πολύ καλομάθατε.

Εμ δε γουστάρετε τα παιδιά και μετά σας φταίνε οι μετανάστες;
Ποιός θα πληρώσει τις συντάξεις σας;
Ποιός θα στηρίξει την Ελλάδα;

Κακομαθημένοι ζείτε μόνο για τον εαυτό σας σαν τα 5χρονα.
Ζήστε και λίγο για κανέναν άλλο.
Αυτό είναι το μυστικό της ευτυχίας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.765
Πόντοι
3.656
Όσο για τα λεφτά...
Όταν η Αφρική και η Ινδία κάνουν 10 παιδιά ο καθένας που τα βρίσκουν τα λεφτά αυτοί;
Οι προπαππούδες σας νομίζεις είχαν λεφτά;
Άντε γιατί πολύ καλομάθατε.

Αυτό τώρα...μου το φέρνεις σαν επιχείρημα;

Και οι γύφτοι εδώ κανουν 10 παιδιά

Να τους...μιμηθούμε;

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.967
Πόντοι
456
Αυτό τώρα...μου το φέρνεις σαν επιχείρημα;

Και οι γύφτοι εδώ κανουν 10 παιδιά

Να τους...μιμηθούμε;
Στα παιδιά ναι
Η θες η Ελλάδα σε 50 χρόνια να είναι όλοι γύφτοι;

Dilfaros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2024
Like
1.124
Πόντοι
201
Δεν χρειάζεται να ξενιτευτείς για ένα πήδημα, αν τη θες μόνο για πήδημα.
Αν έχεις φάει πετριά μαζί της όμως και δεν βλέπεις άλλη γυναίκα γύρω σου, τότε τρέχα…

Εξήγησέ της στα μηνύματα ότι δεν θες σοβαρή σχέση μαζί της και τελείωσέ το. Αν εκείνη σε βλέπει σοβαρά και εσύ όχι, καλύτερα να το ξεκαθαρίσεις. Πολύ πιο έντιμο…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom