Η Λένα στην αρχή είχε κάποιους ενδιασμους για το ντυσιμο της μήπως είναι πολυ προκλητικο και ειμαστε παντρεμενη κλπ. Αλλά τελικά τα κράτησε και δεν άλλαξε ενώ και γω της είπα ότι είναι μια χαρά.
αφου πηγαμε στο κλαμπ είχε πολυ κόσμο, πηγαμε στο μπαρ να πιουμε ένα ποτο ενώ θυμήθηκα ότι ο Μάκης μου είπε πιειτε όσο θέλετε κερνάω εγώ, έτσι και γω δεν εβαλα φρένο κερνούσε και τη Λένα η οποία στην αρχή δεν έπινε πολυ αλλά με λίγη παροτρθνση ειπιε και δευτερο ποτο. Ενώ σε μια δόση παρηγγειλα και τρίτο αλλά δεν το έπινε. Μετά απο αρκετή ώρα και αφου μας την επεσαν αρκετοι άντρες ειδικά στη Λένα, αυτή δεν έδινε ιδιαίτερη σημασία τους μιλουσε ευγενικά και τους έλεγε ότι είναι παντρεμενη και σε άλλες περιπτωσεις ψηλοφλερταρε αλλά δεν το άφηνε να προχωρησει.σε μια φάση μου ήρθε μήνυμα στο κινητό, ήταν ο Μάκης και μου έλεγε ότι σχεδόν έφτασαν στο μαγαζί και να βρω μια προφαση να αφήσω λίγο τη Λένα και να παω στις τουαλέτες γιατί έχουν προβλημα έχουν τον πανι σε κακά χάλια και δεν θέλουν να τον δει η Λένα έτσι. Τότε και γω είπα στη Λένα ότι θα παω εξω να παρω ένα τηλέφωνο μισό λεπτό και θα γυρίσω γρήγορα. Έτσι πήγα προς τις τουαλέτες εξω στον προθαλαμι πριν τις αντρικές και γυναικείες τουαλέτες ήταν ο Μάκης με το ρενο και κρατουσαν τον πανο σε ημιλιποθυμη κατάσταση. Μου είπαν ότι ειπιε δυο ποτα παραπανω ότι έπινε κι αυτοί και έγινε τυφλα κ μου είπαν να τους βοηθήσω να τον παμε στις αντρικές τουαλέτες. Αφου μπήκαμε μέσα ο Ρένος έφυγε μια στιγμή να παει εξω στο αυτοκίνητο ενώ ο πανος έβρισκε τις αισθήσεις του αλλά ήταν εκτός τόπου και χρόνου και ήθελε έλεγε να ξερασει ενώ πλεον πατουσε στα ποδια του, τότε όταν προσπαθουσε να κάνει εμετό αλλά δεν μπορουσε ο Μάκης μου είπε να τον βοηθήσω ξεκουμπωνοντας λίγο τα πρωτα κουμπιά απ το πουκαμισο του. Εγώ το έκανα ενώ ένα φως σαν φλας σαν να άστραψε επάνω μας και γυρισα είδα το Μάκη να με βγάζει φωτο χαμογελώντας και μου είπε ότι τραβάει για πλακα να το θυμάται τελικά ο πανος έκανε λίγο εμετό αλλά δεν φαμηκε να συνήλθε πολυ ενώ ο Μάκης μου είπε να βοηθήσω τον πανο να τον παμε εξω στο αυτοκίνητο που περιμενει ο ντίνος να τον πανε άλλου να ξέμεθυστοι και μετά στο καμπινγκ και ότι θα έρθει και αυτός αργότερα . Εγώ τον ρώτησα για τη Λένα και είπε θα το αναλάβει αυτός. Έτσι αυτός έφυγε πρωτος ενώ μετά από λίγο πηγα να βοηθήσω τον πανο να βγει απ τις τουαλέτες αλλά τότε του ξαναρθε να ξεράσει και αφου έκανε λίγο μετά τον βοήθησα να βγουμε εξω , όπως βγήκαμε απ'τις τουαλέτες κοίταξα προς το μπαρ μη μας δει η λενα ευτυχώς κοιτουσε απ'την άλλη ενώ της είχαν πιασει την κουβεντα δυο τυποι όταν είδα καλυτερα ο ένας ήταν ο Ρένος ο άλλος άγνωστος ενώ εκείνη την ώρα είδα τον μακη να τους πλησιαζει με ποτα στα χέρια. Εγώ βοήθησα τον πανο να πάμε μέχρι εξω εκεί ήταν ο ντίνος και με βοήθησε να βάλουμε τον πανο στο αμάξι και φυγαμε.