Νέα

Ετεροφυλική Στο καμπινγκ με τη γυναικα μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fanis55555
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 670K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Γιατί μερικοί πιστεύετε οτι τα γουρούνια είναι αθώοι ;

• Γιατί ειμαι ασχετος και απάντησα στην τύχη.

Ψήφοι: 8 8,1%
  • Γιατι στην αρχη της το εκαναν με το ζορι αλλα μετα της άρεσε πάρα πολύ.

Ψήφοι: 23 23,2%
  • Γιατί η γυναίκα σου ήθελε να κάνει σεξ με κάποιον απο τα γουρούνια και ετσι εκατσε και

Ψήφοι: 57 57,6%
  • Γιατί η γυναίκα σου δεν ήθελε να το κανει μαζι τους αλλά καλά της έκαναν τα γουρούνια γιατι τ

Ψήφοι: 11 11,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

menios27

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2017
Like
26
Πόντοι
0
οχι και τοσο.... χαχα
Η Λένα τον δουλευε τον άντρα της ψηλό γαζί, καθόταν στο τραπέζι με τον άντρα της δίπλα της και απ την άλλη πλευρα καθόταν ένας από τα γουρούνια και στα μουλωχτά αυτός την χουφτωνε κάτω απ το τραπέζι και η Λένα κάτω απ το τραπέζι τον χάιδευε ανάμεσα στα ποδια το γουρουνι ενώ ταυτόχρονα μιλουσε στον άντρα της σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Και ο άντρας της χαμπάρι.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: taniak

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
52.048
Πόντοι
27.261
Pig Mounting GIF by Party Down South

taniak

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
87
Πόντοι
0
Η Λένα τον δουλευε τον άντρα της ψηλό γαζί, καθόταν στο τραπέζι με τον άντρα της δίπλα της και απ την άλλη πλευρα καθόταν ένας από τα γουρούνια και στα μουλωχτά αυτός την χουφτωνε κάτω απ το τραπέζι και η Λένα κάτω απ το τραπέζι τον χάιδευε ανάμεσα στα ποδια το γουρουνι ενώ ταυτόχρονα μιλουσε στον άντρα της σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Και ο άντρας της χαμπάρι.
εγώ έχω εμπειρία από meeting rooms ενώ κάνει σύσκεψη ο αντρας μου χαχα για αυτο λεω...

Billys91

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Like
302
Πόντοι
21
Εντάξει μεγάλο ψέμα η ιστορία αλλά φουλ καυλωτικη!
Και όλοι ειχανε μεγάλα καυλια!! πάντως δε γίνεται να τη διαβάσεις και να μη καυλωσεις και να το κάνεις σκέψη στο μυαλό να ήταν η δικιά σου γυναίκα εκεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom