Γεια σας μαγκες.Εργαζομαι στον κλάδο του τουρισμου,τα τελευταία 2 χρόνια και ομολογω πως τα μωρα που εχω συναντησει στα ξενοδοχεία, δεν τα έχω δει σε όλη μου την ζωή. Πριν δυο μηνες γνωρισα ενα πολυ σεξυ μωρο απο Πολωνία, ειχε έρθει διακοπές με την οικογένεια της.Την προσεγγισα,την φιλησα αλλά για παραπάνω μου το έκοψε.. .Μου λέει οτι θέλει χρόνο να προχωρήσει.. ..Τεσπα έχουμε κρατήσει επαφές και μιλάμε καθημερινά. Έχει επενδύσει πολυ στην συζήτηση και μου στέλνει πολυ συχνά μήνυμα, ουσιαστικά ανοιγουμε διαλογο κάθε μέρα. Τα μηνύματα με κουραζουν πολύ αλλά το μωρό με τρελαινει και δεν μπορώ να πω οχι και γουσταρει πολύ για ενδεχόμενο σχεσης στο αμεσο μελλον.Θα παω μαλιστα να την βρω σε περίπου ενα μήνα. Το σκέφτεται για σχέση. Μαγκες,εχω κάνει μόνο δυο σχέσεις στην ζωή μου και παντα ενιωθα να φυλακιζομαι σε ενα δεσμό. Και επίσης θα ήθελα να παω και με αλλες γυναίκες γιατί δεν έχω και τρελες εμπειρίες...Τόσες κοπέλες βλέπω κάθε καλοκαίρι....Στα 30 μου δεν είμαι ενας χορτασμενος σεξουαλικά άντρας.. ..εκείνη θέλει σχέση....Και αν κανω ξεχναω ακόμα και να προσεγγιζω αλλες γυναίκες. Πειτε μου την γνωμη σας,ρε παιδιά. Ίσως είναι το κυριακατικο φυσικα που περιμενετε κάποιοι.....Κάποιοι όμως το περνατε και το εχετε περασει και ξερετε.Μια ομορφη σχέση με μια πολυ σεξυ ομολογουμενως πολωνεζα κοπέλα ή ελευθερος χωρις περιορισμους να χτυπαω όπου θέλω; Ή και τα δυο με τροπο;;;;ουφφφφ.