Νέα

Teen Ετεροφυλική Το ξέσκισμα με την "κολητή" μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bluekiss
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giwrgos172

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
6
Like
86
Πόντοι
0
Σωστός. Μόνο που αυτός βγάζει λεφτά από αυτό, αντίθετα με εσένα.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Της Ε.Υ.Π   είσαι? Που ξέρεις ποιός είμαι και απο που βγάζω λευτα?  :s&m_2:

ΕΝ οιδα...οτι εισαι αγραμματος....ολα τα αλλα μπορει να τα υποθεσει καποιος... :huh: :huh: :huh: :huh:

Γαματη η ιστορια παντως...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Ελα μια χαρα ιστοριουλα εγραψε το παληκαρακι,ξεκολληστε να κραζετε,καλα εκανες φιλαρακι και εγραψες.
Εδω υπαρχουν ιστοριες που εχουν ξεκινησει πριν 2 χρονια και ακομα να τελειωσει και δεν ξερω και που εχει φθασει κιολας....,''γυναικα καμπινγκ'' θα καταλαβουν πολυ για που αναφερομαι,που την ξεσκισαν την γυναικα του στο καμπινγκ σε νησι η δεν ξερω που στο διαολο και την ηθελε ακομα την γαμησε ολοι η περιφερεια..και την ηθελε ακομα,.την πηραν απο την περιφερεια και την εβαλαν να την γαμησουν ολος ο νομος...και ο αλλος την ηθελε ακομα,τωρα δεν ξερω που εχει φθασει πιθανον τα γουρουνια να την εχουν στειλει και στη λεγεωνα των ξενων να ξεμπουκωσει και εκει περα μερικους...,και το καλητερω..ο αντρας της στην ιστορια θα την θελει ακομα... :headbang: :grin:

giwrgos172

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
6
Like
86
Πόντοι
0
Σώπα ρε. Σε πληρώνουν κιόλας θες να πεις για αυτές τις μαλακίες που γράφεις?? :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Σώπα ρε. Σε πληρώνουν κιόλας θες να πεις για αυτές τις μαλακίες που γράφεις?? :2funny: :2funny: :2funny:

Μαλακίες μαλακίες μια χαρα τις διάβασες και θυμήθηκες ακομα και τα ορθογραφικά λάθη. χαχαχαχαα. ελα τωρα παραδέξου οτι καταβάθος ανατσουτσουριασες.. να πλυνεις τα χερακια σου με bedadin  μετα..   :jerking:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μαλακίες μαλακίες μια χαρα τις διάβασες και θυμήθηκες ακομα και τα ορθογραφικά λάθη. χαχαχαχαα. ελα τωρα παραδέξου οτι καταβάθος ανατσουτσουριασες.. να πλυνεις τα χερακια σου με bedadin  μετα..   :jerking:
:2funny: :2funny: :2funny:

giwrgos172

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
6
Like
86
Πόντοι
0
Σιγά μην χρειάστηκε να διαβάσω όλο το κατεβατό για να διαπιστώσω ότι είσαι τελείως ανορθόγραφος. Μπαμ κάνει αμέσως. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Σιγά μην χρειάστηκε να διαβάσω όλο το κατεβατό για να διαπιστώσω ότι είσαι τελείως ανορθόγραφος. Μπαμ κάνει αμέσως. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Ε οκ... ανορθόγραφος είμαι..οχι ανοργασμικος .. αντε αγορι μου να τραβήξεις καμια μαλακία με κανα λεξικο..τσοντοsite  ειναι εδω οχι το βικιπαιδεια..   :cum:

giwrgos172

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
6
Like
86
Πόντοι
0
Εσύ να πας να τραβήξεις μαλακία <<αγόρι μου>> και χύσε πάνω και στη φλούδα από τον πλάτανο.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Πριν αρκετούτσικα χρονάκια τελευταία τάξη λυκείου τότε που τα καλοντυμένα μουνάκια του σχολείου ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενως χεριού......
Φίλε αυτή η Έρικα μήπως είναι μια στρουμπουλή μικροκαμωμένη αδύνατη γύρω στο 1,75 που έπαιζε παλιά χάντμπωλ στον Ιωνικό?
Αν ναι, τότε την ξέρω  :zfuck: καυλόμουνο

giwrgos172

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
6
Like
86
Πόντοι
0
Μου έχει μείνει αυτό , γιατί δεν υπάρχει άλλος μεγαλύτερος μαλάκας από εσένα που θα μπορούσε να το έχει γράψει. Κατά τα άλλα πολύ αληθινές οι ιστορίες σου........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άντε σκέψου την επόμενη μην μας κρατάς σε αγωνία.

OP
OP
B

bluekiss

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μου έχει μείνει αυτό , γιατί δεν υπάρχει άλλος μεγαλύτερος μαλάκας από εσένα που θα μπορούσε να το έχει γράψει. Κατά τα άλλα πολύ αληθινές οι ιστορίες σου........  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άντε σκέψου την επόμενη μην μας κρατάς σε αγωνία.

Και εσύ γιατι τις διαβάζεις αφου είναι ψέυτικες? Ειμαι σίγουρος οτι και να διαβάσεις ιστορια που θα λεει οτι βγηκα με γκόμενα και τη γάμησα χωρις να πληρόσω θα σου φανει ταινία επιστημονικης φαντασίας... πανε στην ενότητα call girls  μορτάκο.. ασε το τρολαρισμα εδω δε σε πέρνει..

:s&m_1: μπροςςςςς  :s&m_1:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και εσύ γιατι τις διαβάζεις αφου είναι ψέυτικες? Ειμαι σίγουρος οτι και να διαβάσεις ιστορια που θα λεει οτι βγηκα με γκόμενα και τη γάμησα χωρις να πληρόσω θα σου φανει ταινία επιστημονικης φαντασίας... πανε στην ενότητα call girls  μορτάκο.. ασε το τρολαρισμα εδω δε σε πέρνει..

:s&m_1: μπροςςςςς   :s&m_1:

βαλε τα βιντεο τυπε να πειστουνε οι απιστοι  :rockon: :rockon: :rockon:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ελα ηρεμησε .....

Stories