giwrgos172
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Σωστός. Μόνο που αυτός βγάζει λεφτά από αυτό, αντίθετα με εσένα.
Σωστός. Μόνο που αυτός βγάζει λεφτά από αυτό, αντίθετα με εσένα.
Της Ε.Υ.Π είσαι? Που ξέρεις ποιός είμαι και απο που βγάζω λευτα?
Πριν αρκετούτσικα χρονάκια τελευταία τάξη λυκείου τότε που τα καλοντυμένα μουνάκια του σχολείου ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενως χεριού......
ΕΝ οιδα...οτι εισαι αγραμματος....ολα τα αλλα μπορει να τα υποθεσει καποιος...
Γαματη η ιστορια παντως...
Σιγα ρε Μπαμπινιότηδες ολοι εδω μεσα..χαχαχαχα.
Σώπα ρε. Σε πληρώνουν κιόλας θες να πεις για αυτές τις μαλακίες που γράφεις??
Μαλακίες μαλακίες μια χαρα τις διάβασες και θυμήθηκες ακομα και τα ορθογραφικά λάθη. χαχαχαχαα. ελα τωρα παραδέξου οτι καταβάθος ανατσουτσουριασες.. να πλυνεις τα χερακια σου με bedadin μετα..
Σιγά μην χρειάστηκε να διαβάσω όλο το κατεβατό για να διαπιστώσω ότι είσαι τελείως ανορθόγραφος. Μπαμ κάνει αμέσως.
Εσύ να πας να τραβήξεις μαλακία <<αγόρι μου>> και χύσε πάνω και στη φλούδα από τον πλάτανο.
Φίλε αυτή η Έρικα μήπως είναι μια στρουμπουλή μικροκαμωμένη αδύνατη γύρω στο 1,75 που έπαιζε παλιά χάντμπωλ στον Ιωνικό?Πριν αρκετούτσικα χρονάκια τελευταία τάξη λυκείου τότε που τα καλοντυμένα μουνάκια του σχολείου ήταν μετρημένα στα δάχτυλα του ενως χεριού......
Μου έχει μείνει αυτό , γιατί δεν υπάρχει άλλος μεγαλύτερος μαλάκας από εσένα που θα μπορούσε να το έχει γράψει. Κατά τα άλλα πολύ αληθινές οι ιστορίες σου........
Άντε σκέψου την επόμενη μην μας κρατάς σε αγωνία.
Και εσύ γιατι τις διαβάζεις αφου είναι ψέυτικες? Ειμαι σίγουρος οτι και να διαβάσεις ιστορια που θα λεει οτι βγηκα με γκόμενα και τη γάμησα χωρις να πληρόσω θα σου φανει ταινία επιστημονικης φαντασίας... πανε στην ενότητα call girls μορτάκο.. ασε το τρολαρισμα εδω δε σε πέρνει..
μπροςςςςς