....πριν ξεκινησω να τονίσω 2-3 πραγματάκια...
1)Βρισκόμαστε στο forum με θεμα <ερωτικές ιστορίες> και οχι <Χυσε την περισότερη χολη στα σχόλια σου και αναδείξου ο μιστερ μπακουροκομπλεξαρας> δεκτα όσα γράφονται δημοκρατία έχουμε αλλα εδω μπένουμε για να καυλόσουμε λιγάκι διαβάζοντας και γραφοντας τις δικές μας εμπειρίες οχι για να ριχνουμε ταπες σε μπακουρια και ζηλιάρηδες..που το πεζουν δικάστες,εμπειρογνωμονες,και το χειρότερο εξυπνάκιδες.
2) Ειτε ψέματα είτε αλήθεια είναι αυτα που γράφονται δε πάυουν να είναι ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ και σκοπός μια ιστορίας είναι να μας καυλόσει να μας φτιάξει και ανάλογα με το στορυ που διαβάζουμε στον τίτλο επιλέγουμε αν είναι του γουστου μας και μπενουμε... δε ρωτησε κάνεις την άποψη μας αν είναι αληθεια η ψέματα,κάνετε σαν κάτι μπουρούχες γκόμενες που ψάχνουν την ατέλεια στο σωμα της μουνάρας που περνάει δίπλα της..(σιγα τη γυνάικα..αυτη έχει ενα κιλο makeup πανω της ψευτικη είναι...αγωοντας τα 2 μετρα πόδια της την περηφανη κολαρα της τις βυζαρες της και ακυρόνοντας ολη τη θυληκότητα της και την ομορφία της) ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΑΓΚΕΣ...κατι ομορφο που σκοπό έχει να μας διεγείρει αν δε μπορείτε να μπείτε στο mood ασχοληθείτε με άλλα θέματα και μη πετάγεστε σα τις πορδες να σπάτε αρχίδια
3)Αν σας χαλάνε την αισθητικη τα ορθογραφικά λάθη πατε να διαβάσετε για τους μπιτεδες στο βυζάντιο ...αηντε ΚΑΤΑΚΟΥΖΙΝΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟΥ
Οτι ιστορία έχω γράψει μέχρι τώρα ειναι αληθινή.. για να μη πω οτι λείπουνε και πολλες πικάντικες λεπτομέρειες ..
Καλή ανάγνωση σε όποιον γουστάρει να τις διαβάζει οι υπολοιποι.....
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πινοντας την φραπεδία μας το πρωι στην πισίνα μας είχε "φαει" ολο το σχολέιο οτι δεσαμε με τη ζωη ακόμα και οι καθηγητές μας κοιτάγανε κάπως..δε ξέρω ισως να ήτανε και ιδέα μας επειδη καναμε αρκετη φασαρία τη νυχτα και νομίζαμε οτι ακουστήκαμε σε διπλανα δωμάτια..
-αγάπη...-λεει η ζωη-μου ξυπνησες πολλυ περίεργα ενστικτα χθες..δε θέλω να σταματήσουμε αυτο που έγινε ειλικρινα θέλω να είμαστε μαζι αν δεν σε χαλάει βέβαια... δε θέλω να νομίζεις οτι εκανα οτι εκανα για να σε δέσω σε σχέση. αλλα σε θέλω αυτό ειναι ολο..δε θα ήθελα να σε δω με αλλη θα ηταν κρίμα...μαζι περνάμε τόσο καλα και καταλαβενόμαστε.. τι λες?
-ζωη... πες αλήθεια.. ποσο κερό ψήνοσουν να κάνουμε κατι?
-Αρκετό... αλλα τι σημασία έχει?Θα μου απαντήσεις σε αυτό που σου είπα?
Σηκωνομαι πάω δίπλα της στην ξαπλόστρα σκύβω και τις δίνω ενα γλωσόφιλο
-Σου απάντησα μόλις τωρα...
-ΕΕΕ δεν άκουσα καλά συγνωμη...το ξαναλές σε παρακαλώ?
Ξανακάνω κίνηση να σκυψω να τη φιλήσω και με αρπάζει με δύναμη απο το σβέρκο και μου κολάει το πρωσοπό στο δικο της και αρχίζει να με φιλαει ασταμάτητα και παθιασμένα..
-ζωη...σταμάτα με έχεις κάνει πύραυλο πρωι πρωι..εχω πάθει ζημιά μεσα στο μαγιο σταμάτα
-Ναι ε??? θελεις να πάμε στο δωμάτιο να τη διορθωσουμε τη ζημια μωρό μου?
-ζωη μου βγάζεις πολλυ αγρια ενστικτα..δε ξερω μαζι θελω να κάνουμε τα πάντα ...
-Στο σεξ ενοεις?η γενικά?
-Γενικά ετσι κιαλίως κάνουμε τα πάντα..υπάρχει μαλακία που να μην έχουμε κάνει μαζι?
-Ναι δεν έχεις αδικο..στο σεξ λοιπον ε? χμμμ κοίτα..μου βγαζεις κάτι πολλυ εκφυλο πολλυ πρωτογνορο δε μπορώ να το εκφράσω όμως τι είναι αυτο ακριβώς..να σου πω κατι που δε ξέρεις.. με τις αλλες 2 σχεσεις μου είχαμε ολοκληρώσει κανονικα αλλα ουτε τους είχα γλυψει και γενικά δε μου βγάζανε κατι να το κάνω ..βαρίόμουνα να κάνω κινηση να κανουμε σεξ προτιμούσα να σε παρω τηλ να βγουμε για καφε.. πες με ανωμαλη αλλα έτσι ενιωθα
-χαχαχα και εγω με την πρωην μου καναμε σεξ και πολλες φορές φανταζόμουνα εσενα στο κρεβάτι αλήθεια....
-Τι ενοέις? εμενα ΕΜΕΝΑ? η εμένα μαζί με την κελυ στο κρεβάτι μαζί σου? χαχαχαχ
-χαχαχαχ δε θα με χάλαγε καθόλου τωρα που το λες....
-Ημουν σίγουρη...διεστραμένε χαχαχαχαχαχ
-ζωη... πες μου μια φαντασίωση σου...με μένα..πες μου τι σκευτόσουν οταν χαιδευόσουν για παρτυ μου οπως είπες..
-ΕΕΕΕ δε μπορω...να σου πω ομως οκ μια φορα σκευτόμουν οτι το κάναμε σε δημόσιο χωρο και φοβομουν μη μας παρει κανα μάτι.. πολλυ wild ε? χαχαχ εσυ? για πες....
-Εγω δε μπορω να σου πω...δε θα μου ξαναμιλήσεις χαχαχαχ αστο μια άλλη φορα θα σου πω... λοιπόν παω να κοιμηθώ καμια ώρα γιατι δε θα την παλέψω το μεσημέρι ( θα πηγέναμε σε ταβέρνα να φαμε με το σχολειο)
Ανέβηκα στο δωμάτιο και αμέσως μου ήρθε μύνημα απο τη ζωη- τι θλελεις να φορέσω το βραδυ μωρο μου?
-Το τζιν το φουστακι σου τακουνια και το λευκο το tshirt που το δένεις με κομπο στα πλαγια..
-Εγινε... και τα μαλια μου? πως λες να τα κάνω?
-Οπως χθες.. με τα κοτ΄σιδια εισαι κόλαση...
-Εγινε baby....
Πηγαμε το μεσημέρι φαγαμε και το βράδυ έιχαμε προγραματισμένο να παμε σε ενα ροκαδικο εκει στη ροδο stincky fingers για οσους κατέχουν απο το νησί..η ζωη φόρεσε οτι της είπα με τη διαφορά οτι απο πανω φορεσε ενα μπλουζακι gnr ανοιχτό λίγο στα πλαγια..ήθελα να της σηκόσω το φουστάκι και να την σκίσω πριν ακόμα μπουμε στο λεφωρείο..
Φτασαμε στο μαγαζι παραγκειλαμε ποτο η ζωη καθότανε διπλα μου στο μπαρ σταυριπόδι και που και που μου εποιανε το χέρι με τραβούσε με φιλουσε και αλλα τετοια γλυκαναλατα..... εγω είχα στο μυαλο μου να της πραγματοποιήσω την μια φαντασίωση που μου εκμυστηρέυτικε ομως..
-Ζωη.. παράγκειλε μου ακόμα ενα ποτο και ερχομαι..
-που πας?
-Λιγο εξω να μιλησω με ενα πεδι.. κατσε ερχομαι..
Παω εξω στην πόρτα ηταν ο οδηγος του λεφορείου και μίλαγε με ενα τύπο( ο οδηγός ήταν γυρο στα 28 ξηγημένο παλικάρι απο την πρωτη στιγμη που μπηκαμε στο αμάξι του)
-Να σου πω λίγο φίλε...ελα λιγο ποιο κει - του λεω-θελω να μου κάνεις μια χάρη.... που έχεις παρκάρει το λεφωρείο?
-Εδω 2 στενά ποιο πάνω γιατι?Μη μου πεις οτι ξέχασες τίποτα μεσα μας γάμησες τωρα..
-Οχι ρε.. λοιπον θέλω να αράξω μέσα με τη δικία μου μη μας τη χαλάσεις σε παρακαλώ..
-Ποια ρε μαγκιτη? Αυτο το μελαχροινο με τις κοτσιδες και το τζιν? Οπαα μεγάλε είσαι και ο πρωτος.χαχαχ. οκ ρε κουβέντα σε κανεναν ακου πως θα σε φτιάξω.. θα σου αφήσω την πόρτα του οδηγου ξεκλειδωτη θα μπειτε απο εκει. αλλα θα κλεισεις ολες τις κουρτινες πισω μη σας παρει κανα μάτι... εντάξει?
-Και εσυ ρε που θα πας?θα έισαι έξω μη γίνει καμιά στραβη να μου κάνεις αναπαντητη?μη σκασει κανας καθηγητης και τον πιουμε..
-Μεγαλε..μια σου και μια μου..θα αράξω στη θέση του οδηγου δε θα σας κοιτάω.. αν θες καλός αν δε θές τραβα μεσα να πιεις το ποτάκι σου..
Το σκέυτηκα λίγο..
-οκ ρε έγινε αλλα μη κάνεις καμια μαλακία και μας παρει χαμπαρι η δικιά μου ναι?
-Μη φοβάσε ρε.. τραβάτε γαλαρία και εγω θα μπώ και θα βγω χωρις να παρει γραμμη τιποτα η μικρη..
ΜΠενω μέσα η ζωη είχε παραγκέιλει ποτο και για τους 2 μας ο μπάρμαν της ειχε γίνει στενος κορσες εντομεταξυ...
-Να βάλω 3 σφηνάκια πεδια?- λεει-
-Ελα βρηκα μπελά- λεει η ζωη χαριτολογοντας- 4 γυρες εχει βαλλει μεχρι τωρα. χαχαχαχ θα με στειλει στο διάολο αυτος χαχαχ
-βαλε βαλε του λεω...
Πινουμε κανα 2 γυρες σφηνάκια ακόμα το μάτι της ζωης είχε αρχισει να θολονει..ηταν η ωρα για το σχεδιο..
Κανω αναπαντητη στον οδηγο να ξεκινησει να ξεκλειδοσει το λεφορειο..
-Μωρο...θέλεις να παμε μια βόλτα εξω ?
-Ναι ρε μωρο μου... που θα παμε? τι έχεις στο μυαλό σου?χαχαχαχ
-Ελα και θα δεις..
Πληρώνουμε βγένουμε εξω παμε 2 στενα πίσω απο το μαγαζι και αρχιζω εξω απο το λεφορειο να την χαμουρεύω..
-Θελω να το κάνουμε τωρα- της λεω- με έχεις τρελάνει
-Μα που ρε μωρό μου? εδω ειμαστε τελέιως εκτεθημενοι..απο παντου μας βλεπουν
Ανοίγω την πόρτα του οδηγου και της κλεινω το ματι...
-Ελα μπες...
-ΕΕΕΕ μα πως? ανοιχτες τις αφήνουν τις πόρτες?αν μπει κανεις?
-Ποιοα να μπει? το πολλυ πολλυ να μπει ο οδηγος να μας δει και να φύγει... σε χαλάει? χαχαχα
-ΧΑΧΑΧΑΧΑ τρελοκομειο οχι δε με χαλαει..
Μου σκάει ενα γωλοφιλο την βοηθαω να ανεβει στη πορτα μπενουμε και παμε πίσω γαλαρία..καθομαι στο κεντρο των καθισμάτων ακριβως και την βαζω να με καβαλήσει και αρχίζουμε τα γλωσόφιλα... μου εποιανε το πρωσοπο με φίλαγε με παθος ενω εγω της ειχα ανασηκόσει τοφουστακι και ειχα χουφ΄τοσει ην κολάρα της
-Μωρο μου... εχει φωτα έξω..φενόμαστε μεσα θα μας δει κανεις..
-Ηρέμησε μωρο μου δε φενετε τίποτα..βγάλε το μπλουζάκι σου...
Βγαζει το μπλουζάκι της της βγαζω και το σουτιεν και αρχιζω να της ρουφαω το στηθος ενω η ζωη τριβοτανε με τα μπουτακια της πανω στον καυλομενο πουτσο μου
-Σε θέλω μωρο μου- μου λεει- θελω να μπεις μεσα μου
Σηκόνομαι σηκόνω και τη ζωη της κατεβάζω το κιλοτάκι και την αφήνω μονο με το φουστακι ενω το ματι μου πηρε απο πισω της να ανοιγει η πορτα του οδηγου σιγα σιγα.. κατεβαζω το παντελόνι μου βγαζω τη μπλουζα μου και αρχιζω να τη χαμουρευω στα ορθια εκεινη μου τριβότανε μου ειχε αρπάξει τον πουτσο απο πανω και τον επεζε αργαρμπα και ποτε ποτε μου εγλυφε το λαιμο και το αυτι απο πισω..
ο οδηγός είχε κρυφτεί στις μπροστινες σκαλες και ξεπρόβαλε μονο το κεφάλι του..ενω εμεις φενόμασταν πεντακάθαρα τι καναμε μιας και επευτε το φως απο εξω απο την κολονα εκεινος φενότανε πολλυ λίγο λογο της σκιας που καναν τα καθισματα..
Ενιωθα λίγο άβολα αλλα ειπα μέσα μου ...δε γαμίεται μήπως θα μας ξαναδει....
Οπως με εγλυφε πισω απο το αυτι η ζωηκαι μου επεζε τον πουτσο της σηκόνω το φουστακι μεχρι πανω και αρχιζω να της χουφτόνω το κολαράκι της..-
( μαλακα ειπα μεσα μου για τον οδηγο θα ρεψεις απο τη μαλακια με αυτα που θα δεις σημερα)
-Μωρό μου..-λεω στη ζωη- το ξέρεις οτι μπορει να μας παρακολουθει κάποιος τωρα? ξερεις τι θα παθει ετσι και σε δει ετσι να φιλιόμαστε? θα τρελαθει απο την καυλα... και τεντονω ακομα λιγο το χερι μου και της πιεζω το μουνάκι που ειχε γίνει ηδη μουσκεμα..
- ποιος καλε να μας παρακολουθει?-και κοιταει δεξια και αριστερα εξω απο τα παραθυρα-και συνεχίζει να με γλυφει
-Καποιος ετσι λεμε τωρα... μπορεί να έχει τρυπόσει μεσα στο λεφωρείο και να μας βλεπει... πίσω σου..γουστάρεις?
-Τα λες αυτά για να κολόσω μωρο μου? να με δοκιμάσεις? ναι γουστάρω χαχα
Και με βαζει να κάτσω στο κάθισμα οπως ηταν ορθια σκυβει και αρχιζει να μου ρουφαει τον πουτσο μονο με τα χείλια της και με τα χρρια της ακουμπουσε δεξια και αριστερα στο καθισμα.....το θεαμα που εβλεπε ο οδηγος με την κολαρα της ετσι στημένη πρεπει να ητανε για εγκεφαλικο..
-δωσε ενα σκαμπιλακι στο κολαρακι σου μωρο μου- της λεω- με τρελένει αυτος ο ηχος....
-μμμμμ -μου λεει και δίνει 2-3 σκαμπίλια στο κολαράκι της οπως με ρουφαγε- μας βλεπει ακόμα αυτος που ελεγες?
-Καυλόνεις πουτανάκι να σε περνουν ματι ε?Γουστάρεις να ξεφτιλιστούμε σήμερα να σου γαμήσω τη φαντασία το μυαλο και τις τρυπούλες σου?
-ναι πολλυ...με τρελένεις με αυτα που μου λες...
Σηκονομαι τη βαζω να γονατίσει και να μς βλεπει απο πλαγια ο οδηγος και της δινω τον πουτσο μου να τον γλυψει παλι..πηγε να τον ποιασει και με τα χερια της..
-Οχι με τα χεράκια καυλάκι ..με τα χεράκια σου πεξε με το στήθος σου
Εποιασε τα βυζομπαλακια της και τα ζουλαγε ενω με ρουφουσε και εσκυβε και μου εγλυφε και τα αρχιδια..
-και το μουνάκι σου ..θελω να σε βλέπω να το γαμας με τα δαχτυλάκια σου..
Εβαλε το ενα χερι της απο κατω και ξεκινησε να γαμαει το μουνάκι της με το αλλο χερι πιεζε τα βυζια της και με ρουφαγε ολο και ποιο δυνατα..
-ΑΑΑΧχχχ μιλα μου..με κάνεις χωμα οταν μου μιλας... θα χύσω μωρο μου..πες μου πες μου - μου λεει καθος το φως απο την κολονα επευτε ολο πανω μας και ο οδηγος εβλεπε πεντακαθαρα τη σκηνη και ακουγε τα παντα...
Γυρναω τον κοιταω και μου εκανε κατι νοηματα με τα χερια του στυλ... μας εχεις καυλοσει μεγαλε με το μωρο συνεχισε
-καυλα μου...-της λεω και σκύβω κοντα στο αυτί της- κάποιος μας βλεπει.. κοίτα με τρόπο στις μπροστινες σκάλες αλλλα μη σταματίσεις για κανενα λογο να με γλύφεις..μη φοβασε δε θα μας πειραξει..
Γυρναει το βλεμα της διακριτικα χωρις να βγάλει τον πουτσο της απο το στομα μου και κοίταξε τη σκια του οδηγού που μας παρακολουθούσε
-Ποιος είναι αυτός μωρε?-μου λεει ψιθυριστα-αν είναι κανενας γνωστος ρεζίλι θα γίνουμε
-Μεγάλος είναι... μη φοβάσε δεν ειναι απο το σχολειο..μη σταματας καυλα μουυυ..
Ξεκινησε να μου πεζει τον πουτσο δυνατα και νευρικα ενω εγλυψε το δαχτυλο της και το εβαλε παλι κατω απο το μουνακι της
-Ελα μωρο μου να κατσεις πανω μου-τηςς λεω και καθομε στο καθισμα
Με καβαλαει και αρχιζει να με ιπευει ενω ειχε σκυψει πισω απο το αυτι μου και με εγλυφε...
-Μας βλεπει ακομα αυτος?-με ρωταει ψιθυριστα- τον βλεπεις ακομα μεσα η εφυγε?
-Μεσα είναι και τον πεζει με το κολαράκι σου που εχει για θεα μωρο μου -τις λεω στα ψεματα αλλα εκεινη το εφαγε-
-ΕΕΕΕΕ ΤΙΙΙΙ ελα πλακα κανεις τωρα... παμε να φυγουμε
-Μπαααα κολοσαμε μωρο?κοκοκο χαχαχ καλα οκ παμε να φυγουμε αντε..
Σταμάτησε λίγο και με τον πουτσο μου μεσα της με κοιταξε στα ματι και ψιλολαχανιασμενη μου λεει
-Χυνωωω. το καταλαβένεις? το νιωθεις?
Ενιωσα να μουσκευονται τα αρχιδια μου ....παραμέρισα τα μαλία της που είχανε κολησει απο τον ιδρότα πανω στα στήθη της και ξεκινησα να της γλυφω τα ιδρομένα βυζομπαλακια της ενω με τα χερια μου την ανασηκωνα απο τα κολομερια για να συνεχισει να μου γαμαει τον πουτσο
-Πεσε στα σκαλια και στησου στα 4... θελω να σε παρω αο πισω μωρο μου..
-εισαι τρελος ε?χαχ αμμα κατσω ετσι αυτος απο πισω θα ορμηξει
-μη φοβάσαι... καντο..
Στηνετε στα 4 με τους αγκονες της ακουμπουσε στα σκαλια της γαλαριας και ανοιγει τα ποδια της οσο χωρουσανε παω απο πισω και την καβαλαω ορθιος και καρφονομαι μεσα στο μουνακι της και ξεκιναω να την γαμαω γρηγορα και δυνατα και οσο ποιο βαθεια μπορουσα..
-Γουσταρεις καριολιτσα?
-Ναι...ναι..ετσιιι
Γυρναω το κεφαλι και κανω νοημα του οδηγου να ερθει ποιο κοντα... σηκωθηκε σιγα σιγα και ηρθε και καθησε ενα καθισμα ποιο μπροστα απο εκει που γαμουσα την ζωη..γυρισε το κεφαλι εβγαλε τον πουτσο του εξω και αρχισε να τον πεζει..η ζωη δεν ειχε παρει χαμπαρι οτι ακριβως πισω της στο μισο μετρο ειχε ανθρωπο..
Σηκονομαι ορθιος πισω της και της λεω
-μη σηκωθεις .. τριψε το μουνακι σου οπως εισαι θα στα δοσω ολα στο κολαρακι σου..θελω να σε ακουω να βογκας καυλακι μου κανε με να χυσω στο λεπτο..
με ακουμπισμενο το κεφαλι στο πατωμα η ζωη ξεκινησε να πεζει το μουνακι της και να βγαζει κραυγες καυλας... ελα δωστα μου μου λεει..
Σκουνταω τον οδηγο σηκωνει το χερουλι απο το καθισμα και πλησιαζει τον πουτσο του πολλυ λιγα εκατοστα απο τα κολομερια της οπως τον επεζε..
-καυλα μου τον πεζουμε 2 για παρτυ σου το ξερεις?
-ναι..- λεει με την εντυποση οτι ο αλλος τον επεζε στο τερμα του λεφορειου στα σκαλια-
-Ξερεις τι έχει παθει με αυτο το κολαρακι που έχει για θεα?
-τι??
-εγκεφαλικο εμφραγμα και πνευμονικη εμβολη ταυτοχρονα... θα θελες να ξερεις ποσο σπερμα πεζει να εβγαλε χαζευοντας την κορμαρα σου?
-ναι..που είναι ... προσεχε μη πλησιάσει please..
-ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. -λεει ο οδηγος- και ξεκιναει να την χυνει στην στημενο κολαρα της και στη μεση της..ααααααα ετσι ρε καυλακι παρταα σου λεω...
Δε πρόλαβε να γυρισει το κεφάλι σαστισμένη η ζωη ξανακαρφονομαι μεσα της της ποιανω τα μαλια και της λεω..
-Κατάλαβες ποσα έριξε πανω σου?-ενω ο οδηγος δε ντυθηκε αραξε στο καθισμα και συνεχισε να παρακολουθει με πεσμενο τον πουτσο του χαιδευοντας τον
-Ναι ...
-Σαρεσε?
-Ναι...
-Θελεις να σε παρει και αυτος τωρα?
-ΟΧΙ μεχρι εκει...οχι μη κανεετε καμια βλακεια please
-ok μωρο μου οτι γουσταρεις εσυ..
Την σηκόνω στα γόνατα την φερνω μπροστα στο καθισμα που καθοταν ο οδηγος και αφου τον ειδε και γουρλοσε τα ματια απο την εκπληξη της τον δινω στις χειλαρες της να με τσιμπουκοσει μπροστα του...
Κλεινει τα ματια και αρχιζει να με τσιμπουκονει βαθεια βγαζοντας πνιχτους ηχους..
-γουσταρεις να σου μιλάμε και οι 2 μωρο μου οσο με γλυφεις?
-ΜΜΜΜΜ
-Μικρη...εισαι αστερι -της λεει ο οδηγος-με εκανες ανω κατω -και κανει κινηση να της ποιασει το στηθος- ασε με λιγο να σε ακουμπήσω δε θα σε πειράξω παραπέρα
Συνεχισε να με τσιμπουκόνει η ζωη βαθεια και αργα ο οδηγος της χαιδευε το στηθος και με το αλλο χερι επεζε τον πουτσο τουκαι εγω εσκυψα λιγο και ξεκινησα να της χαιδευω και το αλλο στηθος..
-Μας εχεις καυλόσει τρελα μικρη..-τη λεει- εχει παθει ζημια ολο το μαγαζι με την παρτυ σου μπραβο σου αστερι..
-ναι ε?
-Ναι και ειμαι πολλυ τυχερος που θα κανω αυτο που θελει ολο το μαγαζι να σου κανει..
-τι ενοεις?
-να τελειόσω στο απιστευτο στηθος σου... θα με αφήσεις?
Χωρις να πει κουβεντα γυρνάει λιγο προσ το μερος του και τεντονει το στηθος της...σηκονετε λιγο στα γονατα ο οδηγος και ξεκιναει να τον πεζει γρογορα μπροστα της και εγω στα πλαγια απο τα βυζακια της
-ποιασε το στηθος σου καυλα μου- της λεω-
Ποιανει τα υζακια της τα ενωνει και τοτε χυνει ο οδηγος πανω τους...
-αααααχχχ ρε καυλακι τρελοοοο ετσιιι ολα πανω σου
Δε κρατηθηκα... την γυρναω στο μερος μου και αρχιζω να της τα δινω και εγω στο στηθος ενω η ζωη με μια βιαστικη κινηση τον πηρε στο στομα για να ρουφηξει τα τελευταια..
-ΕΛΑ πεδάκια.. σηκοθειτε γρηγοορα γιατι βλεπω κοσμο στα διπλανα λεφωρεια...
Ντυθηκαμε σφερα...κατεβηκαμε απο το λεφωρειο απο την κανονικη πορτα και γυρίσαμε στο μαγαζι..
Οχι πως μας κοιταγανε ολοι με πονηρο ματι και μας περιεργαζοντουσαν...
στα παπαρια μας ομως..αραξαμε στο μπαρ παλι πηραμε μπυριτσα να ξεδιψασουμε
-Ρε μωρο τι μαλακία εγινε τωρα?αν αυτος ο μαλακας παει και πει τιποτα σε κανα καθηγητη?
-Τρελη είσαι πεδάκι μου?γιατι να το κανει αυτο?για να χασει τη δουλεια του?
-Ναι εχεις δικιο...μαλακια ομως ε?
-ζωη..... η ζωη θελει τρελα και καυλα αυτα είναι τα καλύτερα συστατικα για να τη ζησεις στο επακρο
-ναι.. ναι εχεις δικιο αντε γεια μας...-και γυρναει και με φθλαει και συνεχισαμε τις μπίρες μας.-
Με τη ζωη καναμε ακομα 4 παρομοιες "μαλακίες" οι 2 απο αυτες στην πενταημερη.
υγ- αν υπαρχει κανας γιωργος η νικος( δε θυμαμαι) που ειναι απο ροδο και ειναι οδηγος ας επιβεβαιωσει τη φαση για τους τραχαναδες που θα ξεκινησουν το τρολαρισμα.χαχαχαχαχα
υγ2-ας μου στειλει και inbox γιατι ξεχασα και μια ζακετα στο λεφωρειο του οταν φευγαμε..thnx
-