Νέα

Ματια στο μελλον

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 121
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
"Ναι τα φαγαμε με κατι πουτανες σαν και σας"!!!!!!!!!!!!!
Μπορει και να ηταν ακριβης.

ΖΩΟΝ αλλα ακριβης.

Γιατι ΗΞΕΡΕ οτι εφοσον οι απο κατω κοιτανε ο-καθενας-την-παρτη-του το ΕΠΟΜΕΝΟ λογικο βημα ειναι κατι τετοιο περιπου...

Οτι απο εδω,απο εκει,ε,του πουστη...ολο και ΚΑΠΟΙΑ θα βρεθει...για τον α,β,γ λογο-δεν τον εξεταζουμε τωρα-να τα πουλησει ολα...

"Με παιρνει?Σας γαμαω οτι εχετε και δεν εχετε."

"Δεν με παιρνει?Καθομαι σαν κοτα και προσευχομαι..."

Η λογικη του Παγκαλου-και του καθε Παγκαλου.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ο πλέζουρ κάνας ηλίθιος δεν είναι. Και όταν μιλάει ξέρει τι λέι και πότε το λέει, ασχέτως του στυλ του που το έχει μπας και ξυπνήσουν μερικά ζα.... αλλά που.... ζζζζζζζζζζζζζζ...............

Μερικές φορές όμως , αυτό το στυλ επικαλύπτει την ουσία των λεγομένων ... Άσε , που μερικές φορές , δείχνει ότι δεν δέχεται κριτική . Δεν θα το έκανα θέμα , και προσωπικά δεν έχω παράπονο απο τον πλέσουρ , αν ακριβώς , όπως έχει πει κι' αυτός , δεν παρακολουθούσαν το σάιτ και μικρά παιδιά ... Κάνει λοιπόν κριτική στη ρίτα για το θέμα που ανοίγει , αλλά δεν σκέφτεται και το δικό του στυλ απαντήσεων ...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Μπορει και να ηταν ακριβης.

ΖΩΟΝ αλλα ακριβης.

Γιατι ΗΞΕΡΕ οτι εφοσον οι απο κατω κοιτανε ο-καθενας-την-παρτη-του το ΕΠΟΜΕΝΟ λογικο βημα ειναι κατι τετοιο περιπου...

Οτι απο εδω,απο εκει,ε,του πουστη...ολο και ΚΑΠΟΙΑ θα βρεθει...για τον α,β,γ λογο-δεν τον εξεταζουμε τωρα-να τα πουλησει ολα...

"Με παιρνει?Σας γαμαω οτι εχετε και δεν εχετε."

"Δεν με παιρνει?Καθομαι σαν κοτα και προσευχομαι..."

Η λογικη του Παγκαλου-και του καθε Παγκαλου.

Το θεμα ειναι ομως οτι τους εχουμε δωσει την αισθηση οτι τους "παιρνει"
  Γιατι δεν αντιδρουμε,εχουμε απωλεσει αυτην την ιδιοτητα,της "αντιστασης"

Λαος δεν πρεπει να  σημαινει μονο "ψηφιζω"
  Πρωτιστως πρεπει να σημαινει "Τιμωρω" ειδικα κεινους που ψηφιζοντε

Να το γνωριζουν αυτο οι απο πανω
  Αλλα οπως βλεπουμε,δεν....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Μερικές φορές όμως , αυτό το στυλ επικαλύπτει την ουσία των λεγομένων ... Άσε , που μερικές φορές , δείχνει ότι δεν δέχεται κριτική . Δεν θα το έκανα θέμα , και προσωπικά δεν έχω παράπονο απο τον πλέσουρ , αν ακριβώς , όπως έχει πει κι' αυτός , δεν παρακολουθούσαν το σάιτ και μικρά παιδιά ... Κάνει λοιπόν κριτική στη ρίτα για το θέμα που ανοίγει , αλλά δεν σκέφτεται και το δικό του στυλ απαντήσεων ...

Ρε συ,στο εχω πει και αλλη φορα....
  Ολοι μας κατι εχουμε να πουμε,ειτε μαλακια ειτε σοφία

Εσυ (και ο καθενας μας..)ΠΡΕΠΕΙ με βαση τα αισθητηρια μας και την οπτικη  μας να φιλτραρουμε και
  να κραταμε και κατι απο εκεινα που λεει ο αλλος,ειτε φωναζει ειτε συζηταει...

Και εκει ειναι ολο το θεμα,να παιρνεις κατι,αν ξερεις το τροπο

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
  Το θεμα ειναι ομως οτι τους εχουμε δωσει την αισθηση οτι τους "παιρνει"
  Γιατι δεν αντιδρουμε,εχουμε απωλεσει αυτην την ιδιοτητα,της "αντιστασης"

Λαος δεν πρεπει να  σημαινει μονο "ψηφιζω"

Να το γνωριζουν αυτο οι απο πανω
  Αλλα οπως βλεπουμε,δεν....

Αυτό είναι το κρίσιμο σημείο ... Αλλά , για παράδειγμα , όπως λένε όλες οι μαρτυρίες , και λίγο πριν ξεσπάσει ο Μάης του 1968 στη Γαλλία , υπήρχε νεκρική ησυχία . Επομένως ...

Επισκέπτης
Για μενα αυτο ΔΕΝ αρκει.

Σε αλλο νημα τα φασιστοεθνικια ποσταρουνε κρεμαλες καταχραστων απο τα προπολεμικα χρονια.

Και πιστευω οτι ΚΑΙ αυτο το παιχνιδι ΜΠΟΡΕΙ να παιχτει,χωρις να θιχτει η ουσια.

Παρε λαε 5,10,100 κρεμασμενους(η"κρεμασμενους")...και λιωσε για 20 χρονια μεσα στο μνημονιο.

Οριστε,σου λεει,τιμωρησαμε τους"υπευθυνους"...

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
  Ρε συ,στο εχω πει και αλλη φορα....
  Ολοι μας κατι εχουμε να πουμε,ειτε μαλακια ειτε σοφία

Εσυ (και ο καθενας μας..)ΠΡΕΠΕΙ με βαση τα αισθητηρια μας και την οπτικη  μας να φιλτραρουμε και
  να κραταμε και κατι απο εκεινα που λεει ο αλλος,ειτε φωναζει ειτε συζηταει...

Και εκει ειναι ολο το θεμα,να παιρνεις κατι,αν ξερεις το τροπο

Μωρέ , εγώ τα φιλτράρω , αλλά ... Τέλος πάντων , δεν είναι το θέμα ο πλέζουρ ...

Επισκέπτης
εχω δηλωσει κατ επαναλλειψη μαλακας..
το αθυροστομος επισης δεδομενο..
συγνωμη αλλα αυτος ειμαι..
τα¨"παιχνιδακια" της ριτας παραειναι επικινδυνα για ασχετους..
τα οσα εγω πρεσβευω τα παιδακια τα συζητανε καθημερινα στο σχολειο-γειτονια τους..
αν δεν το ξερεις,εισαι βαθια νυχτωμενος..

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Αυτό είναι το κρίσιμο σημείο ... Αλλά , για παράδειγμα , όπως λένε όλες οι μαρτυρίες , και λίγο πριν ξεσπάσει ο Μάης του 1968 στη Γαλλία , υπήρχε νεκρική ησυχία . Επομένως ...

Έτσι , πιστεύω ότι , και εδώ , οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτα εκρηκτικές . Βέβαια συν Αθηνά και χείρα κίνει ... Τώρα ποιός είναι η χείρα σ' αυτή τη περίποτωση είναι ένα θεματάκι ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τα¨"παιχνιδακια" τα ριτας παραειναι επικινδυνα για ασχετους..
τα οσα εγω πρεσβευω τα παιδακια τα συζητανε καθημερινα στο σχολειο-γειτονια τους..

Mακάρι όλοι οι λακαμάδες να ταν έτσι. Ε τώρα το σκατόγαυροι, άντε το τρώμε!  :2funny:

Επισκέπτης
Mακάρι όλοι οι λακαμάδες να ταν έτσι. Ε τώρα το σκατόγαυροι, άντε το τρώμε!  :2funny:
φαντασου να σας γαμησει ο εντοϊ..
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ η απολυτη καυλα θα ειναι να σας φερουν τον βατραχα μετα απο τον νιομπλια..

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
τα¨"παιχνιδακια" τα ριτας παραειναι επικινδυνα για ασχετους..

Το πρόβλημα μου είναι ότι γενικά δεν συζητάμε - παιδάκια και μεγαλύτεροι - έτσι νομίζω - απλώς ξεφωνίζουμε και πλακωνόμαστε . Θέλω λοιπόν τα πιο επίλεκτα άτομα να προωθούν μια κουλτούρα συζήτησης ...

Επισκέπτης
Θέλω λοιπόν τα πιο επίλεκτα άτομα να προωθούν μια κουλτούρα συζήτησης ...
& εγω ηθελα να γαμησω την παμελα εστω & στα γεραματα της αλλα την ειχε κλεισει ο μαλακας ο τρεζουρας..
τι συζητηση να κανουμε οταν ατομα σαν τον ισιο(που εχει & λιγη φαια ουσια) ποσταρουν στο θρεντ μονο προβοκατορικα για να εκτραχυνθει η συζητηση???
δεν γαμεις???
μου αρκει που διαβαζουν 10-20-50 ανθρωποι..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
φαντασου να σας γαμησει ο εντοϊ..
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Υ.Γ η απολυτη καυλα θα ειναι να σας φερουν τον βατραχα μετα απο τον νιομπλια..

Oυέφα, 2008 , Κοπεγχάγη- Παναθηναικός 0-1, σκόρερ Εν Ντόι....

Κόφτο αυτό με τον βάτραχα!  Θα θελατε στράκια!  :s&m_1:

Άντε φέρτε τον Κούπερ από τώρα  :rockon:  :grin:

Επισκέπτης
Το πρόβλημα μου είναι ότι γενικά δεν συζητάμε - παιδάκια και μεγαλύτεροι - έτσι νομίζω - απλώς ξεφωνίζουμε και πλακωνόμαστε .
Δεν συζηταμε γιατι δεν συζηταμε.

Δεν ειναι συζητηση αυτο που γινεται εδω μεσα.

Μαλλον για δημοσια αλληλογραφια το κοβω.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Για μενα αυτο ΔΕΝ αρκει.

Σε αλλο νημα τα φασιστοεθνικια ποσταρουνε κρεμαλες καταχραστων απο τα προπολεμικα χρονια.

Και πιστευω οτι ΚΑΙ αυτο το παιχνιδι ΜΠΟΡΕΙ να παιχτει,χωρις να θιχτει η ουσια.

Παρε λαε 5,10,100 κρεμασμενους(η"κρεμασμενους")...και λιωσε για 20 χρονια μεσα στο μνημονιο.

Οριστε,σου λεει,τιμωρησαμε τους"υπευθυνους"...

Δεν μιλω για "τετοια" τιμωρια,εκ των υστερων
  Αυτη η Τιμωρια που λες εσυ ειναι εκεινη που επιβαλλουν (για τα ματια του κοσμου) αυτοι
  που δεν εχουν γνωρισει την "Τιμωρια" εκ των προτερων,πριν μπουν στην πολιτικη ζωη του τοπου...

Υπαρχουν μετρα,αρκει να τα εφευρουμε ή την τολμη να τα κανουμε νομους...
  Π.χ. για 3 φορα κανενας να μην εχει το δικαιωμα να επανεκλεγεται βουλευτης
  Δημευση περιουσιων για πολιτικα προσωπα και αλλα που μπορουμε να τα συζηταμε μερες,ανεφικτα και
  εφικτα...

Πρωτιστως ομως πρεπει να γνωρισουν την Οργη....
  Την Οργη του απλου Λαου
  θα ειναι ενα καλο σημειο αναφορας.....
  Οπως ειπες,βλεπε μουτσουνα Παυλοπουλου εκεινες τις μερες....

Επισκέπτης
      Οπως ειπες,βλεπε μουτσουνα Παυλοπουλου εκεινες τις μερες....
προς το παρον ανοιγουν(θ ανοιξουν νεες φυλακες)..

Συλλήψεις μεταφορέων σε Ελευσίνα και Πύργο
Στη σύλληψη τριών ιδιοκτητών φορτηγών προχώρησε η αστυνομία για παρακώλυση συγκοινωνιών σε Ελευσίνα και Πύργο.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, στην Ελευσίνα, συνελήφθη ένας 35χρονος που κατηγορείται για παρακώλυση συγκοινωνιών και αντίσταση κατά της αρχής.

Ο 35χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στον Πύργο συνελήφθησαν ένας 57χρονος και ένας 41χρονος οι οποίοι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις και προσπάθησαν να κλείσουν το 52 χλμ. Πατρών - Πύργου.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
προς το παρον ανοιγουν(θ ανοιξουν νεες φυλακες)..

Συλλήψεις μεταφορέων σε Ελευσίνα και Πύργο
Στη σύλληψη τριών ιδιοκτητών φορτηγών προχώρησε η αστυνομία για παρακώλυση συγκοινωνιών σε Ελευσίνα και Πύργο.
Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, στην Ελευσίνα, συνελήφθη ένας 35χρονος που κατηγορείται για παρακώλυση συγκοινωνιών και αντίσταση κατά της αρχής.

Ο 35χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Στον Πύργο συνελήφθησαν ένας 57χρονος και ένας 41χρονος οι οποίοι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις και προσπάθησαν να κλείσουν το 52 χλμ. Πατρών - Πύργου.

Το γέλιο θα αρχίσει όταν τους πουν να συλλαμβάνουν βράδυ ή Σαββατοκύριακο.
Ναι κύριοι, οι μπατσούληδες εδω και μερικές ημέρες δεν λαμβάνουν τα όποια έξτρα έπαιρναν για το βράδυ και το Σ/Κ  :tits2: :tits2: :tits2: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Το γέλιο θα αρχίσει όταν τους πουν να συλλαμβάνουν βράδυ ή Σαββατοκύριακο.
Ναι κύριοι, οι μπατσούληδες εδω και μερικές ημέρες δεν λαμβάνουν τα όποια έξτρα έπαιρναν για το βράδυ και το Σ/Κ  :tits2: :tits2: :tits2: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ναι,τερμα τα εξαιρεσιμα και οι νυχτερινες!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom