argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.976
- Πόντοι
- 9.297
Kαποια πράγματα μας ξεχωρίζουν από τους λάθρο και από τους ελληνόφωνους προστάτες τους που επιδιώκουν την διάλυση της χώρας μας από μέσα .
Δεν είναι θέμα τι κάνω εγώ αλλά τι έχει γράψει η ιστορία.
Υπάρχει, μπήκαν και στη ΒουλήΥπάρχει αυτό το κόμμα ή έκλεισε;
Ισχύει αυτό με τις νέες ταυτότητες; Έχει βγάλει κανένας;
Δεν έχω ακούσει τίποτα.
Απολύτως ενημερωμένος...Υπάρχει αυτό το κόμμα ή έκλεισε;
Μαγκας, σιγουρα τα 30 χιλ το μηνα, τζαμπα ταξιδια πρωτη θεση, διορισμους, και 5αστερη χλιδη, κι ασε τη γη να κουνιεταιΣεισμός!
Τσελέντης: Ο γνωστός σεισμολόγος κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές με τη «Νίκη» - Fimotro
Ο γνωστός σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές ως υποψήφιος με το κόμμα «Νίκη», όπως αναφέρουν πληροφορίες. Μάλιστα, ενδέχεται σήμερα Παρασκευή (8/3) το κόμμα του Δημήτρη Νατσιού να δώσει στη…fimotro.gr
Σωστά. Αν και απορώ γιατί ΠΡΕΠΕΙ και στις ευρωεκλογές να είναι τέτοιο το όριο. Εννοώ, η καραμέλα του 3% στις ΕΘΝΙΚΕΣ εκλογές έχει λογική (ή: "λογική") την διευκόλυνση σχηματισμού κυβέρνησης (προσωπικώς την θεωρώ απαράδεκτη, αλλά ας το αφήσουμε).Το όριο που πρέπει να πιάσει ένα κόμμα για να εκλέξει ευρωβουλευτή, 3% είναι;
θα τους στηριξω Ντουνταρα ευρωεκλογες σαν ΤΙΜΩΡΙΑ του ΚυριακουΤΙ ΟΥΓΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;
x.com
x.com
Εδώ μιλάμε για κάμποσες περιοχές που τα έχουν ΚΑΤΑΓΑΜΗΣΕΙ όλα κι αυτοί οι θρησκόληπτοι ασχολούνται με τις ντούντες των γουρουνιών;
ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΚΙΜ
Ψηφισε Σπαρτιατες τύπεΝίκη βελοπουλο η Σπαρτιάτες? Ποιοι είναι πιο ψεκες?
Τύπε κανε μου μια προβλεψη για ποσοστο ΝΔ, το εχω πελωρια αναγκηΟτι λεει η ΝΙΚΗ, ισχυει.
Ασε να περασει ο καιρος.
Ψηφιακο νομισμα, νεες ταυτοτητες, μας ετοιμαζουν για σκλαβους.
Ελα ντε, τι λογικη εχει?Σωστά. Αν και απορώ γιατί ΠΡΕΠΕΙ και στις ευρωεκλογές να είναι τέτοιο το όριο. Εννοώ, η καραμέλα του 3% στις ΕΘΝΙΚΕΣ εκλογές έχει λογική (ή: "λογική") την διευκόλυνση σχηματισμού κυβέρνησης (προσωπικώς την θεωρώ απαράδεκτη, αλλά ας το αφήσουμε).
Εδώ - στις ευρωεκλογές, δηλαδή - τί λογική έχει;