soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
Διαγραφη του θρεντ...Θρεντ για ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Ούτε η Κυριακή δε το δικαιολογεί.
Νηματοθέτη είσαι τουλάχιστον 18 που γράφεις εδώ?
Διαγραφη του θρεντ...Θρεντ για ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
Ούτε η Κυριακή δε το δικαιολογεί.
Νηματοθέτη είσαι τουλάχιστον 18 που γράφεις εδώ?
δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες.απλα βάζεις μέσα τη πουτσα και κοπανας μέχρι να χυσεις.αν δεν είναι δυσλειτουργικη θα το ευχαριστηθεί μια χαράΗ πιθανοτητα να μην ξερεις να γαμας περναει καθολου απο το μυαλό σου ??
Η εισαι βεβαιος οτι εισαι αψογος εραστης.?
δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες.απλα βάζεις μέσα τη πουτσα και κοπανας μέχρι να χυσεις.αν δεν είναι δυσλειτουργικη θα το ευχαριστηθεί μια χαρά
δεν είναι αναγκαία συνθήκη ο οργασμός σε μια γυναίκα για ευχαριστηθεί το σεξ.ενα 3λεπτο κοπανημα της είναι αρκετό.αν είναι φυσιολογική.τα λέει και ο ασκητης.ενας απο τους μεγαλύτερους σεξιατρουςΝαι ξερω μας μεταφερεις την εμπειρια σου απο φοραδες και γουρουνες στις οποιες οπως λες εχεις εντριφυσει.
Αλλα εδώ για γυναικες μιλάμε. Οποτε αστο δεν το εχεις. !!
Μέτρια εως αδιάφορα αισθάνονται συνήθως.ποιο πολύ τι βρισκουν με το δονητή τους.γραμμενη την έχουν την πουτσα μας και εμάς μαζι
Μονο αυτο δικε μου;δεν χρειάζονται ιδιαίτερες ικανότητες.απλα βάζεις μέσα τη πουτσα και κοπανας μέχρι να χυσεις.αν δεν είναι δυσλειτουργικη θα το ευχαριστηθεί μια χαρά
Εμας γιατι μας ενδιαφερει αυτο?Μέτρια εως αδιάφορα αισθάνονται συνήθως.ποιο πολύ τι βρισκουν με το δονητή τους.γραμμενη την έχουν την πουτσα μας και εμάς μαζι
οπως τα ορισε η φυση τυπε μουΜονο αυτο δικε μου;
δεν ξέρω .Εμας γιατι μας ενδιαφερει αυτο?
......Οποτε το αφηνουμε στην ακρη, μια και δεν ενδιαφερει κανενανδεν ξέρω .
γκαβλωνουν με τη σωματαρα μου και χυνουν μονο με το αγριο βλεμα μου οι πορνες ολες
πορνωδες
ρεπα ρεπα αχ ρεπα έγινες θρύλος πλέονμου λειψες
Σου βρισκεται κάπου η σχετικη δηλωση του Ασκητη?????????δεν είναι αναγκαία συνθήκη ο οργασμός σε μια γυναίκα για ευχαριστηθεί το σεξ.ενα 3λεπτο κοπανημα της είναι αρκετό.αν είναι φυσιολογική.τα λέει και ο ασκητης.ενας απο τους μεγαλύτερους σεξιατρους
Μήπως έχεις βάλει παλιες μπαταρίες?Τοτε τι ταλαιπωρουμαι καθε φορα επι ωρες??????????
Τύπε μαλλον η μικρά με εχει πιασει κοροιδο!!!!Μήπως έχεις βάλει παλιες μπαταρίες?
Οσες εχω ρωτησει, μου εχουν πει οτι η μεγαλυτερη πλανη των ανδρων ειναι οτι οι γυναικες γουσταρουν κομπρεσερ.Οι περισσοτερες γυναικες θελουν 60% προκαταρκτικα και 40% δυνατο κοπανιμα (κομπρεσερ ) νομιζω....