ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.783
- Πόντοι
- 216
Φίλε, καλώς έπραξες ίσα για να το εξαντλήσεις, να νιώσεις πως έκανες ό,τι περνούσε από το χέρι σου!Έχω ήδη στείλει σε 2 ψυχολόγους ώστε να επιλέξω έναν και να ξεκινήσω συνεδρίες (κρυφά μιας και δεν θα ήθελα να το ξέρει).
Το πρόβλημα βρίσκεται ξεκάθαρα σε μένα, δεν ισχυρίστηκα πως εκείνη το έχει. Εγώ είχα συνηθίσει να γαμαω πουτανακια που γνώριζα στο tinder και να κάνω παρτουζες. Όχι πως είναι κακό, αλλά δεν σημαίνει πως θα τα έχω για πάντα αυτά.
Άκρη πιστεύω θα βρεθεί. Το γεγονός πως και εκείνη διαμαρτυρεται για μη συχνό σεξ, σημαίνει πως θέλει παραπάνω και άρα θα κάνει και άλλες προσπάθειες (μόνο ηλιθια δεν είναι, οπότε θα το καταλάβει).
Κι εγώ σε κάποια φάση το είχα σκεφτεί να ζητούσα βοήθεια, αλλά από την άλλη σκέφτηκα πως περνούσα μια χαρά μόλις έστρωσα τη φάση μου καλύτερα, και πως δεν είχε νόημα να καταπιέσω την ίδια μου τη φύση! Είπα να το ζήσω όσο με πήγαινε, κι όπου με πάει.
Όσο για τις κοπέλες που έχασα, ήμουν σίγουρος πως ανά πάσα στιγμή εάν χρειαζόταν μπορούσα να τις έχω πίσω (ευτυχώς δε χρειάστηκε να επιβεβαιωθεί αυτό).
Εν τέλει, από μια ηλικία και μετά αφού συνήλθα από το κάψιμο των πολλαπλών άκυρων γυναικών και τη διαρκή εναλλαγή τους στη ζωή μου (μη λέμε μαλακίες, μπορεί να γίνει αρκετά ψυχοφθόρο και το καταλαβαίνεις εν καιρώ-χώρια που αποκτηνώνεσαι παράλληλα) μου φυγε η λύσσα.
Σ αυτή τη φάση αφού έχεις βγάλει τα γούστα και τα απωθημένα σου (όσα μπόρεσες δηλαδή), γίνεσαι πολύ πιο σοφός στις επιλογές σου, η κρίση σου είναι ξεκάθαρη και οι σχέσεις σου πολύ πιο ουσιώδεις και ειλικρινείς.
Απο τη μία τώρα, ξέρεις να εκτιμήσεις κάποιες αρετές όταν τις βλέπεις, και σπανίζουν.
Από την άλλη, οφείλεις να σκεφτείς εάν είναι η ποιότητα των γυναικών που γνώριζες πιο συχνά (μιας και ανέφερες τιντερ και παρτούζες κλπ.) που σε ώθησαν να εμμείνεις ως προς τη σπανιότητα αυτών των αρετών.
Όλοι μαζί σου είμαστε!