Δίνω background. Πρόσφατα διαζευγμένος (μετά από 11 χρόνια γάμου με καλό και πολύ σεξ), 3-4 μηνών, πηδούσα την πρώην μέχρι και αρχές Οκτώβρη. Η πρώην, παρότι ναρκισσιστρια ήθελε να τα ξαναβρούμε, και χρησιμοποιούσε, τι άλλο, το σεξ. Αφου την έχυσα από πάνω μέχρι κάτω, είπα τέλος, και ο καθένας να προχωρήσει με άλλες σχέσεις. Μην με ρωτήσετε, απλά δεν γίνεται να αντέξεις και πολύ με τέτοιες γκόμενες όσο σεξ και να κάνεις. Έμενα για το παιδί ποιο πολύ και για την οικογένεια. ΟΚ, και για το συχνο και καλό, σχετικά, σεξ. Βέβαια, το καλό ή καλύτερο σεξ το βρίσκεις και αλλού, όπως αποδείχτηκε.
Βασικά, έιναι μία χωρισμένη (1 χρόνο χωρισμένη) 37 ετω΄ν που με το που την είδα την γούσταρα....πολύ. Τελοσπάντων, ως γύπας που σέβεται τον εαυτό του, μπήκα στο ψητό. Στο πρώτο ραντεβού, ώρες μαζί περάσαμε γαμώ με μπλα μπλα αγκαλιες κλπ.. Την επόμενη μέρα, μου ζητάει να έρθει σπίτι μου. Μετά από μπλα μπλα την πιάνω στα φιλιά, και η γκόμενα.....ηφαίστειο. Λόγω περιόδου, μου ζ΄ητησε να την χύσω στη μάπα. Το έκανα και ερωτεύτηκα. Γενικά, σεξουαλικά θα ταίριαζα πολύ καλά!
Εδώ το κουλό. Μετά έπαιξε ένα φάσωμα και μετά κολλάει COVID. Της λέω θα έρθω σπίτι σου να σου κάνω παρέα για κανά-δυο ώρες. Πάω, και τι μου λέει την επομενη ημέρα: Ενιωσα ότι μπήκες στον προσωπικό μου χώρο και δεν θέλω να το προχωρήσουμε ΄α΄΄λλο, δεν είμαι έτοιμη.
Της λέω ΟΚ, αλλά ε΄γω για φίλίες δεν είμαι δεν μπαίνω σε friend-zone. Μου λέει ΟΚ. Ξαναξεκινάει επαφή. Πάει καλά και εκεί που μου λέει να βγούμε, τσουπ κάνει πάλι πίσω. Ε, τσαντίζομαι και της λέω αυτά είναι παπαριές. Τεσπα, την γου΄σταρω, αλλά εφόσον είναι αντε γεια θα την φτύσω. Την βλεπω σήμερα σε ένα κοινό σημείο συνάντησης, και μαλακα μου το παίζει οτι δεν τρέχει τίποτα.
Πώς να το χειρίστώ? Την γουστάρω!
Π