Νέα

Αστεία/ αμήχανα σκηνικά που σας έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της πράξης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Νιμουπαγίδας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

XeenGR

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
45
Πόντοι
0
Mirc. Τι είπες τώρα ρε τύπε. Εντελώς άλλες εποχές. Ένα δάκρυ κύλησε.
Να τολμήσω να σου θυμίσω και το ICQ ; Πάντως σε όλους μας έχει τύχει κάποιο αστείο σκηνικό παρόμοιο με το δικό σου και την πίπα. Έτσι είναι αυτά .

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.931
Πόντοι
456
Να τολμήσω να σου θυμίσω και το ICQ ; Πάντως σε όλους μας έχει τύχει κάποιο αστείο σκηνικό παρόμοιο με το δικό σου και την πίπα. Έτσι είναι αυτά .
Να τολμήσεις τύπε. Όλα είναι δεκτά. Αυτός είναι και ο σκοπός του νήματος. Να βγουν παρόμοιες αστείες ιστορίες προς τα έξω.

Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.233
Πόντοι
2.836
Πριν πολλά χρόνια είχα βρει μια πολύ καλή κοπέλα :pipa1:...οπότε βρισκόμασταν γαμιομασταν σαν αδέσποτα...
Μια μέρα μπαίνει στο μπάνιο και αργεί, λέω τι στο πουτσο κάνει η καργιολα τόση ώρα?? Εδώ ήρθε να χεσει η μαλακω??:think:
Βγαίνει ντυμένη καμαριέρα
Απευθείας :erection:...
Τι λέω μείνε εδώ όπως είσαι ...
Καβαλάω μηχανάκι και ψάχνω περίπτερα για πούρο ,βρίσκω το γαμημενο το πούρο..το ανάβω πριν μπω σπίτι,νομίζοντας θα ξεκινήσει το παιχνίδι όλο...
Κάπνισα το πούρο μόνος :2funny::2funny:η γκόμενα είχε φύγει ..
Την άλλη μέρα την πήρα ντυμένη γιατί νόμιζε σοκαριστικά και εφυγα:headbang:

Hawkeye Argill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
10
Like
3.263
Πόντοι
736
Έμπλαστρα λέοντος και μαλακίες. Σε έκανε ώπα με την αλοιφή η έτσι. Δύσκολη νύχτα θα ήταν η συγκεκριμένη τύπε. Ωραία η ιστορία σου.
Ο μεγαλος χαβαλες ηταν που το επιασε και το εβαλε και στο στομα της....Χορεψαμε μπρεικντανς χαλαρα...

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.931
Πόντοι
456
Πριν πολλά χρόνια είχα βρει μια πολύ καλή κοπέλα :pipa1:...οπότε βρισκόμασταν γαμιομασταν σαν αδέσποτα...
Μια μέρα μπαίνει στο μπάνιο και αργεί, λέω τι στο πουτσο κάνει η καργιολα τόση ώρα?? Εδώ ήρθε να χεσει η μαλακω??:think:
Βγαίνει ντυμένη καμαριέρα
Απευθείας :erection:...
Τι λέω μείνε εδώ όπως είσαι ...
Καβαλάω μηχανάκι και ψάχνω περίπτερα για πούρο ,βρίσκω το γαμημενο το πούρο..το ανάβω πριν μπω σπίτι,νομίζοντας θα ξεκινήσει το παιχνίδι όλο...
Κάπνισα το πούρο μόνος :2funny::2funny:η γκόμενα είχε φύγει ..
Την άλλη μέρα την πήρα ντυμένη γιατί νόμιζε σοκαριστικά και εφυγα:headbang:
Δεν της έλεγες και εσύ ρε τύπε να ρίξει ένα ξεσκόνισμα, για να ξεσκιστείτε μόλις γυρίσεις με το πούρο. Λογικό να χεστεί πάνω της και να την κοπανήσει.

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.931
Πόντοι
456
Ο μεγαλος χαβαλες ηταν που το επιασε και το εβαλε και στο στομα της....Χορεψαμε μπρεικντανς χαλαρα...
Χαβαλές επειδή δεν σου άφησε έγκαυμα ή δερματικές εκδορές. Απλά μία αστεία ανάμνηση. Να τα λέμε και αυτά. Ίσως από τα πιο πικάντικα πράγματα που έχει βάλει ποτέ στο στόμα της.

Hawkeye Argill

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
10
Like
3.263
Πόντοι
736
Χαβαλές επειδή δεν σου άφησε έγκαυμα ή δερματικές εκδορές. Απλά μία αστεία ανάμνηση. Να τα λέμε και αυτά. Ίσως από τα πιο πικάντικα πράγματα που έχει βάλει ποτέ στο στόμα της.
Εννοειται.Και τα ειχε πλυνει τα χερια της.Φαντασου να μην προλαβαινε.Θα κατουρουσα ακομα αιμα....

XeenGR

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
45
Πόντοι
0
Πολλά χρόνια πρίν με τη πρώην γυναίκα μου , ήπιαμε κάτι παραπάνω το μεσημέρι με το φαγητό. Ποτήρι το ποτήρι , για να μην μακρηγορώ , βρεθήκαμε στο κρεβάτι , όπου και αναστέναζε το καιμένο τότε. Το νεαρό της ηλικάς βλέπετε. Εκεί που είμασταν στο χώσε το γεωτρύπανο της ακολασίας φάση , τσουπ , χτυπά το κινιτό. Δεν δίνουμε σημασία και συνεχίζουμε. Με τις πολλές φορές το σηκώνω και είναι ο κουμπάρος.. Το λεώ .. ρε αδερφέ θα με αφήσεις να τελείωσω ή θα μου τα κάνεις στραγάλια . Ο κουμπάρος δεν ήξερε τι γινόταν εκίνη τη στιγμή. Με ανοιχτή ακρόαση η φάση και μου απαντά :.. Όταν τελείωσεις , έλα και απο δώ γιατί σε χρειάζομαι και εγώ.... εεε το τερμάτισε τότε και το κλείνω και ξεραθήκαμε στα γέλια.. Δεν του το είπα ποτέ απο ντροπή , αλλά φαντάζομαι τη μούρη του αν το το έλεγα..
Τελικά δεν τελειώσαμε εκείνη τη φορά και όταν κάναμε κάτι ξανά , το τηλ κλείσιμο. Αυταααα..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.174
Πόντοι
9.297
Σε παρτούζα με δύο χοντρές στο Διδύμου 28, έσπασε το κρεβάτι και βρεθήκαμε μαζί με το στρώμα στο πάτωμα!!! Κανείς δε σταμάτησε μέχρι να χύσω αλλά κλάσαμε στα γέλια!!!
Πχιοτητα,όχι χαζα...!!!

lespec

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Κριτικές
3
Like
1.185
Πόντοι
361
Σε παρτούζα με δύο χοντρές στο Διδύμου 28, έσπασε το κρεβάτι και βρεθήκαμε μαζί με το στρώμα στο πάτωμα!!! Κανείς δε σταμάτησε μέχρι να χύσω αλλά κλάσαμε στα γέλια!!!
Οι κάλτσες φταίνε. Αν τις είχες βγάλει, θα άντεχε το κρεβάτι πιστεύω :2funny:

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.884
Πόντοι
1.446
Είναι ιστορία άλλου, αλλά νομίζω έχει πλάκα.
Πριν χρόνια, φίλος είχε μια γκόμενα που έπαιζε μπάσκετ σε ομάδα Α2.
Όταν την πήδαγε στα 4 η γκόμενα πολλές φορές αντί να πιάνει αγκαλιά μαξιλάρι (όπως κάνουν μερικές) έπιανε μια μπάλα μπάσκετ που είχε στο κρεβάτι. Η μπάλα ήταν καθαρή, την είχε μόνιμα μαζί με τα μαξιλάρια και τη χρησιμοποιούσε γενικά σαν μαξιλάρι και πέρα από το σεξ (έβαζε πάνω τα πόδια της, ακούμπαγε το κεφάλι της κλπ.).
Όταν μου το είχε πει το είχα κάνει εικόνα στο μυαλό μου και με είχε πιάσει νευρικό γέλιο.

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.931
Πόντοι
456
Είναι ιστορία άλλου, αλλά νομίζω έχει πλάκα.
Πριν χρόνια, φίλος είχε μια γκόμενα που έπαιζε μπάσκετ σε ομάδα Α2.
Όταν την πήδαγε στα 4 η γκόμενα πολλές φορές αντί να πιάνει αγκαλιά μαξιλάρι (όπως κάνουν μερικές) έπιανε μια μπάλα μπάσκετ που είχε στο κρεβάτι. Η μπάλα ήταν καθαρή, την είχε μόνιμα μαζί με τα μαξιλάρια και τη χρησιμοποιούσε γενικά σαν μαξιλάρι και πέρα από το σεξ (έβαζε πάνω τα πόδια της, ακούμπαγε το κεφάλι της κλπ.).
Όταν μου το είχε πει το είχα κάνει εικόνα στο μυαλό μου και με είχε πιάσει νευρικό γέλιο.
Πέρα από ιδιαίτερη. Αυτή η ιστορία σε βάζει σε σκέψεις.
Την φαντάζομαι σε αγώνα με έντονη διεκδίκηση κάποιας φάσης. Να πέφτει στο παρκέ πάνω από την μπάλα και να λέει στην αντίπαλο της: «Τώρα που πήρα αγκαλιά την μπάλα, πρέπει να με γαμήσεις». Ε ρε βίτσια που έχουν μερικές.

• Χαχα
Αντιδράσεις: XeenGR
OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.931
Πόντοι
456
Πολλά χρόνια πρίν με τη πρώην γυναίκα μου , ήπιαμε κάτι παραπάνω το μεσημέρι με το φαγητό. Ποτήρι το ποτήρι , για να μην μακρηγορώ , βρεθήκαμε στο κρεβάτι , όπου και αναστέναζε το καιμένο τότε. Το νεαρό της ηλικάς βλέπετε. Εκεί που είμασταν στο χώσε το γεωτρύπανο της ακολασίας φάση , τσουπ , χτυπά το κινιτό. Δεν δίνουμε σημασία και συνεχίζουμε. Με τις πολλές φορές το σηκώνω και είναι ο κουμπάρος.. Το λεώ .. ρε αδερφέ θα με αφήσεις να τελείωσω ή θα μου τα κάνεις στραγάλια . Ο κουμπάρος δεν ήξερε τι γινόταν εκίνη τη στιγμή. Με ανοιχτή ακρόαση η φάση και μου απαντά :.. Όταν τελείωσεις , έλα και απο δώ γιατί σε χρειάζομαι και εγώ.... εεε το τερμάτισε τότε και το κλείνω και ξεραθήκαμε στα γέλια.. Δεν του το είπα ποτέ απο ντροπή , αλλά φαντάζομαι τη μούρη του αν το το έλεγα..
Τελικά δεν τελειώσαμε εκείνη τη φορά και όταν κάναμε κάτι ξανά , το τηλ κλείσιμο. Αυταααα..
Για καλό ήταν που δεν του το είπες ποτέ τύπε. Όχι μόνο λόγω ντροπής. Μετά θα χανόταν και η ουσία του αστείου. Γνώμη μου.

• Χαχα
Αντιδράσεις: XeenGR
OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.931
Πόντοι
456

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.272
Πόντοι
201
Άλλο αστείο σκηνικό, ξενοδοχείο ABC στη Θεσσαλονίκη, επί πρωθυπουργίας Κωστάκη. Φεβρουάριος, κοντά 5 το απόγευμα, έξω σκοτεινιάζει και στο δωμάτιο στέκομαι όρθιος μπροστά την πόρτα και η τότε γκόμενα μου είναι στα γόνατα και παριστάνει τη Μόνικα Λεβίνσκι. Λίγο πριν φύγουν τα φλόκια προς τον φάρυγγα της (τα κατάπινε ΠΑΝΤΑ), ακούγεται ένα κλακ, ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται μια καμαριέρα με σεντόνια και πετσέτες στο χέρι. Τραβιέται η δικιά μου, κοιταζόμαστε, κοιτάζουμε και την καμαριέρα, περνάνε 2-3 δευτερόλεπτα, φωνάζει ΣΥΓΝΩΜΗΗΗΗΗΗΗΗ και φεύγει τρέχοντας.

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.272
Πόντοι
201
Καλή εβδομάδα μάγκες!

Τέλη δεκαετίας 90, στο ξέφωτο του περιφερειακού της Θεσσαλονίκης (αν είσαι γύρω στα 50 ή μεγαλύτερος, είσαι Θεσσαλονικιός και δεν ξέρεις τι ήταν το ξέφωτο, άλλαξε site), έχουμε πάει με τη δικιά μου για ρομαντιΖμό και, φυσικά, έχουμε καταλήξει με τις πλάτες των καθισμάτων ριγμένες και εγώ από πάνω της.

Για τους μη Θεσσαλονικιούς, φανταστείτε ένα άνοιγμα δίπλα στον περιφερειακό, στο οποίο μπορεί να χωρουσαν και πάνω από 30-35 αυτοκίνητα το ένα δίπλα στο άλλο, με όλη την πόλη στο πιάτο και με αυστηρό άγραφο κανόνα "δεν κοιτάμε ποτέ τι συμβαίνει στα διπλανά αυτοκίνητα".

Σε μια δόση λοιπόν, εκεί που η Κική έχει αρχίσει τα τι μου κάνεις και τα μη σταματάς, ακούγεται ένα ΜΠΑΜ και τιναζόμαστε. Τι είχε συμβεί; Έβαλε όπισθεν ο διπλανός για να φύγει λίγο απότομα, ένας άλλος είχε μπει στο ξέφωτο και είχε σβήσει τα φώτα για να μην ενοχλεί, αλλά παίζει να πήγαινε με 25-30, έγιναν τα αυτοκίνητα σμπαράλια.

Μετά κουβαλήθηκαν τροχαίες, ένας γερανός, πραγματογνώμονες, έγινε και ένας ψιλοκαβγάς του στυλ δε προσέχεις ρε μαλάκα, εννοείται ότι δεν έχυσε κανένας εκείνο το βράδυ!

Lemmy13!!!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2023
Like
1.882
Πόντοι
206
True story. Θυμαστε τον μεγαλο σεισμο στην Παρνηθα; Εκεινη την ωρα πηδαγα, και ξαφνικα νοιωθω οπως ολοι τον κοσμο γυρω μου να σειεται. Ενστικτωδως λεω απο μεσα μου "τι επιβητορας ειμαι, γαμαω και σειεται ο τοπος", αυτο για 1-2 δευτερολεπτα εως οτου πιανει το ματι μου την βιβλιοθηκη να αρχιζει με μικρα πηδηματακια να πλησιαζει προς το κρεβατι..Πεταγεται η γκομενα και κλαιγοντας εχει κατσει στην πορτα μονολογοντας "θα φυγω απο εδω, στην πατριδα μου δεν εχει σεισμους" (αλλοδαπη γαρ). Αφου ειδα οτι δεν μας πλακωσε το σπιτι, ριχνω ενα φανελακι πανω μου (προσοχη, μονο ενα φανελακι) και βγαινω διστακτικα στο μπαλκονι (στον 1ο ημασταν). Η γειτονια μαζεμενα κατω, τα γνωστα μπλα μπλα. Λεω σε ενα παλουκαρι "τι εγινε ρε φιλε, ειπαν ποσα ριχτερ;" γυρναει προς τα πανω και μου λεει "δεν ξερω ρε φιλε, ακομα δεν..." σταματαει, γουρλωνει τα ματια κοιτοντας με "πιο κατω". Ναι, ειπαμε μονο ενα φανελακι, απο κατω τσιτσιδος και το καυλι ακομα το ατιμο (25 χρονων τοτε...) ατσαλοβεργα.... Εκανα μερικα μικρα βηματακια προς τα πισω και ξαναμπηκα σπιτι..... Θα μπορουσε να ηταν τραυματικη εμπειρια παντως και να μην μου ξανασηκωνοταν απο τοτε αλλα φευ.

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
1.056
Δεκαετία 90 πιτσιρίκια από το λύκειο καλόκαιρακι ξένοιαστοι όλοι μας κ με λεφτά που τότε έπαιζαν άνετα οικογενειακός..ένα σκ λοιπόν μου λέει το τότε γκομενάκι να σκάσω σπίτι της για το βράδυ καθώς οι γονείς την είχαν κάνει για εξοχικό παραθαλάσσιον..
Όπως στα καρτούν έτρεξα τόσο γρήγορα που η σκιά μου άργησε κάνα 5λεπτο να με φτάσει!17χρονος κ καυλώνω κ με το μπούτι της γιαγιάς!!
Πραγματικά απίστευτη κ επική (για την τότε ηλικία κ φάση) βραδιά,γαμηθηκαμε σε καναπέδες κρεβάτια τραπέζια στο μπάνιο στο μπαλκόνι αργά τα χαράματα..είχα αγοράσει μια παλέτα καποτες ευτυχώς από το macro τότε κ μου κράτησαν!
Αφού λοιπόν με τα πολλά κοιμηθήκαμε καλό χαραμα κομμάτια μετά από γαμησια κ πιωμα ξαφνικά κατά της 8 με ξυπνάει απότομα με το θεϊκό "ήρθαν οι γονείς μου!" Κ εγώ μέσα από τον ύπνο μου να νομίζω ότι ήρθε το τέλος του κόσμου!να μη πολυλογω μετά από ένα πανδαιμόνιο με τα ρούχα κ τα πράγματα μου κατέληξα στο πίσω μπαλκόνι με τα ρούχα αγκαλιά (2ος όροφος) κ σε απόγνωση καθώς δεν είχα κάπου να πάω να σκαρφαλώσω κτλ..ευτυχώς για καλή μου τύχη με είδε ο διπλανός πολύ κουλ παληκάρι καλή του ώρα όπου κ να ναι,κτλβ φυσικά κ γελαγε για κάνα 2ωρο αλλά ευτυχώς με βοήθησε να περάσω στο διαμέρισμα του ώστε να μπορέσω να φύγω μετά σαν άνθρωπος..
Από την όλη φάση αυτό που μου έχει μείνει πιο πολύ είναι την ώρα που ντύνομουν στο μπαλκόνι το ύφος της γιαγιάς απέναντι που άπλωνε ρούχα!!

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.931
Πόντοι
456
Καλή εβδομάδα μάγκες!

Τέλη δεκαετίας 90, στο ξέφωτο του περιφερειακού της Θεσσαλονίκης (αν είσαι γύρω στα 50 ή μεγαλύτερος, είσαι Θεσσαλονικιός και δεν ξέρεις τι ήταν το ξέφωτο, άλλαξε site), έχουμε πάει με τη δικιά μου για ρομαντιΖμό και, φυσικά, έχουμε καταλήξει με τις πλάτες των καθισμάτων ριγμένες και εγώ από πάνω της.

Για τους μη Θεσσαλονικιούς, φανταστείτε ένα άνοιγμα δίπλα στον περιφερειακό, στο οποίο μπορεί να χωρουσαν και πάνω από 30-35 αυτοκίνητα το ένα δίπλα στο άλλο, με όλη την πόλη στο πιάτο και με αυστηρό άγραφο κανόνα "δεν κοιτάμε ποτέ τι συμβαίνει στα διπλανά αυτοκίνητα".

Σε μια δόση λοιπόν, εκεί που η Κική έχει αρχίσει τα τι μου κάνεις και τα μη σταματάς, ακούγεται ένα ΜΠΑΜ και τιναζόμαστε. Τι είχε συμβεί; Έβαλε όπισθεν ο διπλανός για να φύγει λίγο απότομα, ένας άλλος είχε μπει στο ξέφωτο και είχε σβήσει τα φώτα για να μην ενοχλεί, αλλά παίζει να πήγαινε με 25-30, έγιναν τα αυτοκίνητα σμπαράλια.

Μετά κουβαλήθηκαν τροχαίες, ένας γερανός, πραγματογνώμονες, έγινε και ένας ψιλοκαβγάς του στυλ δε προσέχεις ρε μαλάκα, εννοείται ότι δεν έχυσε κανένας εκείνο το βράδυ!
Και όμως έχυσαν τύπε. Οι φαναρτζήδες και μηχανικοί που πήγαν τα αμάξια για επισκευή, τα κριάρια που τράκαραν.

OP
OP
Νιμουπαγίδας

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.931
Πόντοι
456
True story. Θυμαστε τον μεγαλο σεισμο στην Παρνηθα; Εκεινη την ωρα πηδαγα, και ξαφνικα νοιωθω οπως ολοι τον κοσμο γυρω μου να σειεται. Ενστικτωδως λεω απο μεσα μου "τι επιβητορας ειμαι, γαμαω και σειεται ο τοπος", αυτο για 1-2 δευτερολεπτα εως οτου πιανει το ματι μου την βιβλιοθηκη να αρχιζει με μικρα πηδηματακια να πλησιαζει προς το κρεβατι..Πεταγεται η γκομενα και κλαιγοντας εχει κατσει στην πορτα μονολογοντας "θα φυγω απο εδω, στην πατριδα μου δεν εχει σεισμους" (αλλοδαπη γαρ). Αφου ειδα οτι δεν μας πλακωσε το σπιτι, ριχνω ενα φανελακι πανω μου (προσοχη, μονο ενα φανελακι) και βγαινω διστακτικα στο μπαλκονι (στον 1ο ημασταν). Η γειτονια μαζεμενα κατω, τα γνωστα μπλα μπλα. Λεω σε ενα παλουκαρι "τι εγινε ρε φιλε, ειπαν ποσα ριχτερ;" γυρναει προς τα πανω και μου λεει "δεν ξερω ρε φιλε, ακομα δεν..." σταματαει, γουρλωνει τα ματια κοιτοντας με "πιο κατω". Ναι, ειπαμε μονο ενα φανελακι, απο κατω τσιτσιδος και το καυλι ακομα το ατιμο (25 χρονων τοτε...) ατσαλοβεργα.... Εκανα μερικα μικρα βηματακια προς τα πισω και ξαναμπηκα σπιτι..... Θα μπορουσε να ηταν τραυματικη εμπειρια παντως και να μην μου ξανασηκωνοταν απο τοτε αλλα φευ.
Αυτή η ιστορία με ταρακούνησε. Όχι βέβαια όπως εσάς την δεδομένη στιγμή. Άλλα ναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom