pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.789
- Πόντοι
- 4.655
Φίλτατε, προσωπικά την έστειλα με το γάντι. Την πήδηξα ωραία και βγήκαμε όλοι για φαγητό σαν οικογένεια σε ένα ακριβό εστιατόριο. Εκεί, της είπα οτι δεν είμαι ερωτευμένος πλέον μαζί της (την αγάπησα, φυσικά) αλλά έχω άλλο αίσθημα, με μία κοπέλα με βάθος. Μου άρχισε τα δικα της για αγάπες και λουλούδια. Της είπα ότι είναι ΝΑΡΚΟ και χαίρει ψυχοθεραπείας. Μάλιστα, μου είπε "ζήσε το με τον εφήμερο έρωτά σου".Παρόμοια περίπτωση και εγώ όσον αφορά τον γάμο, με ναρκισσιστρια πρώην που μου έβγαλε την ψυχή όσο ήθελε να φάει καμιά πουτσα καινούρια και με "ξαναερωτευτηκε" όταν την έστειλα. Οριστικά και από παντού. Ούτε να την κοιτάξω.
Παιδιά 2 βραδιά κάθε εβδομάδα και εναλλάξ ΠΣΚ, ηδη θέλουν να έρχονται σε εμένα.
Βγαίνω με χωρισμένη πρώτη φορά Αύγουστο. Ωραία γκόμενα, χαλαρά κι εγώ ώσπου αρνείται για 2η φορά να έρθει σπίτι.
Τέλος το ίδιο βράδυ.
2η αποπειρα με άλλη, σεξακι στο 2ο ραντεβού. Θέλει σχέση μου λεει και δεν τα κάνει συνήθως αυτά. Γειά σας
Εδώ και 2 εβδομάδες βγαίνω με μια χωρισμένη χωρίς παιδιά 45. Πολύ εμφανισιμη και λογική κοπέλα.
Προχθές άρχισε τα τι έχουμε, και αν είμαστε μαζί και θέλω καθημερινά μαζί κλπ.
Δεν χαλάω πλέον την ηρεμία μου για καμία και για κανένα γαμησι. Το βρίσκω παρακάτω.
Και σίγουρα δεν θα φορτωθω τα ψυχολογικά κι άλλης.
Παιδιά, φιλαράκια που με στήριξαν, δουλειά γιατί το χρήμα κάνει την διαφορά και οποία θέλει μπαίνει στο κάδρο έτσι.
Όπως μου έλεγαν και εδώ οι φίλοι, το πρώτο βήμα είναι να πιστέψεις ότι μπορείς. Μια χαρά αγαπούλας ήμουν κι εγω.
Όχι πλέον.
Δεν πτοήθηκε, την ξαναγάμησα το ίδιο βράδυ με δική της, πάντα προτροπή. Μάλιστα μου είπε ότι γουστάρει να την φτύνουν στο στόμα (το είδε σε μια μαλακία στο νετφλιξ), οπότε έμαθα και ένα καινου΄ργιο κόλπο. Της είπα και ε΄γω, ότι μου αρέσει να φτύνω στην μάπα. Όταν την έφτυσα στο στόμα, παραλίγο να μου συνθλιψει τον πουτσο με τους μυς της. Έχετε και tip παίδες για την νέα μόδα!
Μετά την έγραψα ενώ προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου.
Μία εβδομάδα μετά από το συμβάν, not so long ago, έχει αγκιστρωθεί στον νεαρό, και είναι κώλος-βρακί, εκτοτε. Μιλάμε με ταχύτητα του φωτός σε στενή σχέση με το νέο θύμα! Σωφέρ και yes-man και μένει στην άλλη άκρη της πόλης! Όπως τον θέλει η μαντάμ, δηλαδή. Τον τσιτώνει μιλώντας και μπροστά του μαζί μου στο τηλέφωνο, οπότε καταλαβαίνετε! Έχει πιάσει λαβράκι! Και αναρωτιόμουν γιατί ήθελε μικρότερό της και χωρίς μαρούλι $$$....ε μα!
Φυσικά, το παίζει ότι και καλά είμαστε χωρισμένοι καιρό, και ούτε γλυκόλογα και καλά ψυχρή κλπ., και φυσικά καψούρα με το νέο αμόρε, που πιθανά να κεράτωσε μαζί μου!
H μόνη μαλακία είναι ότι τον φέρνει στο σπίτι όταν κοιμάται το παιδί. Αυτό, είναι κακό και νομίζω ότι το κάνει απο εκδίκηση! Είναι σημείο που με έχει βάλει σε σκέψεις για τρόπους αντιμετώπισης! Αν και δεν το θεωρώ μεγάλο πρόβλημα!
Το χρήμα και ο ελεύθερος χρόνος, όντως κάνει την διαφορά.
Π
Τελευταία τροποποίηση: