Νέα

Νέα Σχέση, μετά από χωρισμό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pokahontas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Παρόμοια περίπτωση και εγώ όσον αφορά τον γάμο, με ναρκισσιστρια πρώην που μου έβγαλε την ψυχή όσο ήθελε να φάει καμιά πουτσα καινούρια και με "ξαναερωτευτηκε" όταν την έστειλα. Οριστικά και από παντού. Ούτε να την κοιτάξω.

Παιδιά 2 βραδιά κάθε εβδομάδα και εναλλάξ ΠΣΚ, ηδη θέλουν να έρχονται σε εμένα.

Βγαίνω με χωρισμένη πρώτη φορά Αύγουστο. Ωραία γκόμενα, χαλαρά κι εγώ ώσπου αρνείται για 2η φορά να έρθει σπίτι.
Τέλος το ίδιο βράδυ.
2η αποπειρα με άλλη, σεξακι στο 2ο ραντεβού. Θέλει σχέση μου λεει και δεν τα κάνει συνήθως αυτά. Γειά σας

Εδώ και 2 εβδομάδες βγαίνω με μια χωρισμένη χωρίς παιδιά 45. Πολύ εμφανισιμη και λογική κοπέλα.
Προχθές άρχισε τα τι έχουμε, και αν είμαστε μαζί και θέλω καθημερινά μαζί κλπ.

Δεν χαλάω πλέον την ηρεμία μου για καμία και για κανένα γαμησι. Το βρίσκω παρακάτω.
Και σίγουρα δεν θα φορτωθω τα ψυχολογικά κι άλλης.

Παιδιά, φιλαράκια που με στήριξαν, δουλειά γιατί το χρήμα κάνει την διαφορά και οποία θέλει μπαίνει στο κάδρο έτσι.

Όπως μου έλεγαν και εδώ οι φίλοι, το πρώτο βήμα είναι να πιστέψεις ότι μπορείς. Μια χαρά αγαπούλας ήμουν κι εγω.
Όχι πλέον.
Φίλτατε, προσωπικά την έστειλα με το γάντι. Την πήδηξα ωραία και βγήκαμε όλοι για φαγητό σαν οικογένεια σε ένα ακριβό εστιατόριο. Εκεί, της είπα οτι δεν είμαι ερωτευμένος πλέον μαζί της (την αγάπησα, φυσικά) αλλά έχω άλλο αίσθημα, με μία κοπέλα με βάθος. Μου άρχισε τα δικα της για αγάπες και λουλούδια. Της είπα ότι είναι ΝΑΡΚΟ και χαίρει ψυχοθεραπείας. Μάλιστα, μου είπε "ζήσε το με τον εφήμερο έρωτά σου".

Δεν πτοήθηκε, την ξαναγάμησα το ίδιο βράδυ με δική της, πάντα προτροπή. Μάλιστα μου είπε ότι γουστάρει να την φτύνουν στο στόμα (το είδε σε μια μαλακία στο νετφλιξ), οπότε έμαθα και ένα καινου΄ργιο κόλπο. Της είπα και ε΄γω, ότι μου αρέσει να φτύνω στην μάπα. Όταν την έφτυσα στο στόμα, παραλίγο να μου συνθλιψει τον πουτσο με τους μυς της. Έχετε και tip παίδες για την νέα μόδα!

Μετά την έγραψα ενώ προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου.

Μία εβδομάδα μετά από το συμβάν, not so long ago, έχει αγκιστρωθεί στον νεαρό, και είναι κώλος-βρακί, εκτοτε. Μιλάμε με ταχύτητα του φωτός σε στενή σχέση με το νέο θύμα! Σωφέρ και yes-man και μένει στην άλλη άκρη της πόλης! Όπως τον θέλει η μαντάμ, δηλαδή. Τον τσιτώνει μιλώντας και μπροστά του μαζί μου στο τηλέφωνο, οπότε καταλαβαίνετε! Έχει πιάσει λαβράκι! Και αναρωτιόμουν γιατί ήθελε μικρότερό της και χωρίς μαρούλι $$$....ε μα!

Φυσικά, το παίζει ότι και καλά είμαστε χωρισμένοι καιρό, και ούτε γλυκόλογα και καλά ψυχρή κλπ., και φυσικά καψούρα με το νέο αμόρε, που πιθανά να κεράτωσε μαζί μου! :grin:

H μόνη μαλακία είναι ότι τον φέρνει στο σπίτι όταν κοιμάται το παιδί. Αυτό, είναι κακό και νομίζω ότι το κάνει απο εκδίκηση! Είναι σημείο που με έχει βάλει σε σκέψεις για τρόπους αντιμετώπισης! Αν και δεν το θεωρώ μεγάλο πρόβλημα!

Το χρήμα και ο ελεύθερος χρόνος, όντως κάνει την διαφορά.

Π

Τελευταία τροποποίηση:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.816
Πόντοι
1.056
H μόνη μαλακία είναι ότι τον φέρνει στο σπίτι όταν κοιμάται το παιδί. Αυτό, είναι κακό και νομίζω ότι το κάνει απο εκδίκηση! Είναι σημείο που με έχει βάλει σε σκέψεις για τρόπους αντιμετώπισης! Αν και δεν το θεωρώ μεγάλο πρόβλημα!

Εγω θα τους ειχα πεταξει εξω και τους δυο..! :hammer:

Chrisssos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Like
34
Πόντοι
0
Μια χαρά ξηγηθηκες!
Εγώ την σιχαθηκα τελείως, σαν άνθρωπο οπότε μου ήρθε πολύ φυσικά.
Ούτε καν την κοιτάω, τις σπάνιες πλέον φορές που πάω να πάρω τα παιδιά και την βλέπω.
Και εδώ και 3 μηνες δεν απαντάω σε ότι δεν έχει να κάνει με παιδιά.
Και εννοείται μπλοκ παντού. Μόνο SMS. Καμία άλλη επαφή για οτιδήποτε.

Οι περισσότεροι/ες ναρκισσιστες απιστουν ή βρίσκουν μετά "χειρότερες" επιλογές.
Σκοπός είναι να βρούν κάποιον που να αισθάνονται αυτοί ανώτεροι. Ο εαυτός τους είναι το θέμα.

Η δικιά σου χειρότερη σαφώς. Η δικιά μου λογικά θα πηδιεται κρυφά.
Χωρίς επιβεβαίωση δεν θα έχει μείνει.

Όπως είπε και μια "φιλη" της, εγώ βγήκα καλύτερος από όλο αυτό.
Τα αγόρια μου δε, δεν ξεκολλάνε από εμένα.

Και αφού το άλλαξα και με τις γυναίκες όλα βαίνουν καλώς!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.636
Πόντοι
3.656
Μία εβδομάδα μετά από το συμβάν, not so long ago, έχει αγκιστρωθεί στον νεαρό, και είναι κώλος-βρακί, εκτοτε. Μιλάμε με ταχύτητα του φωτός σε στενή σχέση με το νέο θύμα! Σωφέρ και yes-man και μένει στην άλλη άκρη της πόλης! Όπως τον θέλει η μαντάμ, δηλαδή. Τον τσιτώνει μιλώντας και μπροστά του μαζί μου στο τηλέφωνο, οπότε καταλαβαίνετε! Έχει πιάσει λαβράκι! Και αναρωτιόμουν γιατί ήθελε μικρότερό της και χωρίς μαρούλι $$$....ε μα!

Φυσικά, το παίζει ότι και καλά είμαστε χωρισμένοι καιρό, και ούτε γλυκόλογα και καλά ψυχρή κλπ., και φυσικά καψούρα με το νέο αμόρε, που πιθανά να κεράτωσε μαζί μου! :grin:

Το χρήμα και ο ελεύθερος χρόνος, όντως κάνει την διαφορά.

Π

Πώς τον γνώρισε,σε είπε;

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Μια χαρά ξηγηθηκες!
Εγώ την σιχαθηκα τελείως, σαν άνθρωπο οπότε μου ήρθε πολύ φυσικά.
Ούτε καν την κοιτάω, τις σπάνιες πλέον φορές που πάω να πάρω τα παιδιά και την βλέπω.
Και εδώ και 3 μηνες δεν απαντάω σε ότι δεν έχει να κάνει με παιδιά.
Και εννοείται μπλοκ παντού. Μόνο SMS. Καμία άλλη επαφή για οτιδήποτε.

Οι περισσότεροι/ες ναρκισσιστες απιστουν ή βρίσκουν μετά "χειρότερες" επιλογές.
Σκοπός είναι να βρούν κάποιον που να αισθάνονται αυτοί ανώτεροι. Ο εαυτός τους είναι το θέμα.

Η δικιά σου χειρότερη σαφώς. Η δικιά μου λογικά θα πηδιεται κρυφά.
Χωρίς επιβεβαίωση δεν θα έχει μείνει.

Όπως είπε και μια "φιλη" της, εγώ βγήκα καλύτερος από όλο αυτό.
Τα αγόρια μου δε, δεν ξεκολλάνε από εμένα.

Και αφού το άλλαξα και με τις γυναίκες όλα βαίνουν καλώς!
Δεν θα το έλεγα επιλογή. Θα το έλεγα απόγνωση. Έφαγε πουτσα και χυλοπιτα και πρέπει να πάει παρακάτω. Πολύ λογικό.

Μία ναρκισσιστρια θα τραφει απο τον ερωτα ενος αντρα και θα τον ασπαστει ως δικο της.

Π

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Χωρισμένη πρόσφατα θέλει μπόλικο χύσιμο κι ανεμελιά να ισιωσει μπρο , όχι σχέσεις, έρωτες και υστεριες . Καμία διπολικοτητα δεν έχει , εσύ πυρφοριζεις επικινδύνως και ξενέρωσε. Γραψτην στον μπουτζον σου και θα χορτάσεις γαμησι. Συνέχισε να κάνεις τον αγαπουλη και θα πάρεις τα παπάρια μου.
Αυτά είναι!

Π

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Με όλο το σεβασμό αλλά είναι σπάνιο να βρεις χωρισμένο με παιδιά και με τη στοιχειώδη ευαισθησία προς αυτό που ένιωθε και λεγόταν οικογνειεια να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση για αρκετό καιρό μετά το χωρισμό .....

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Με όλο το σεβασμό αλλά είναι σπάνιο να βρεις χωρισμένο με παιδιά και με τη στοιχειώδη ευαισθησία προς αυτό που ένιωθε και λεγόταν οικογνειεια να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση για αρκετό καιρό μετά το χωρισμό .....
Αυτό οφείλεται στο γεγονός, ότι είχα ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, 2-3 χρόνια πριν τον χωρισμό. Αυτό όχι μόνο με ξεκλείδωσε, αλλά πιθανά με έσωσε από τα πατώματα. Προφανώς και πέρασα από τα στάδια του χωρισμού και ήταν σκληρά! Αλλα το στάδιο της συνειδητοποίησης ότι τέλος ο γάμος, που συνήθως έρχεται στο τέλος, εγώ το έβαλα στην αρχή!

Η απόφαση του διαζυγίου πάρθηκε όταν το είπα. Είχα κάποια δευτερόλεπτα τους μήνες αυτούς, (διότι έτρεξα να το βγάλω το διαζύγιο, έγινε μπαμπ-μπαμ μέσα σε 2 μήνες) που σκέφτηκα να δώσω μία δεύτερη ευκαιρία, αλλά σκεπτόμενος με την λογική, τι καλό θα πρόσφερε σε εμένα και την κόρη?

Η απάντηση είναι τίποτα. Γιατι?

1. Δεν θα μάθω στην κόρη μου ότι το διαζύγιο είναι παιχνίδι όταν έχεις παιδι(α), είναι σοβαρό θέμα! Άπαξ και το κάνεις, σημαίνει ότι το έχεις σκεφτεί. Άρα, θα υποφέρει τώρα, διότι τα παιδιά υποφέρουν και όχι οι γονείς. Όμως, όταν έρθει η σειρά της για γάμο, θα έχει ως πρότυπο από τον πατέρα της ότι όταν ξεκινάς οικογένεια, δεν παίζεις με παπαριές και όταν χωρίζεις, χωρίζεις. Οτιδήποτε ενδιάμεσο, θα τα πληρώσω και εγώ και εκείνη σε 15 χρόνια από τώρα.

2. Είναι δυνατόν να δώσω το παράδειγμα ότι ανέχομαι μια ναρκισσίστρια? Αυτό και μόνο θα δείξει στην κόρη μου ότι ο ναρκισσισμός είναι αποδεκτός! Τώρα, μαθαίνει ότι ο μπαμπάς της, δεν ανέχεται τον ναρκισσιμό. Ακόμη και εάν προέρχεται από την ίδια τη μάνα της!

3. Εφόσον την πήρα πρέφα, άρχισα να την κάνω συναισθηματικά, πριν τον χωρισμό. Οπότε, η μόνη μου συναισθηματική ανάγκη είναι η σχέση μου με το παιδί.

Π

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.816
Πόντοι
1.056
Εφόσον την πήρα πρέφα, άρχισα να την κάνω συναισθηματικά, πριν τον χωρισμό. Οπότε, η μόνη μου συναισθηματική ανάγκη είναι η σχέση μου με το παιδί.

Και πριν τι έκανες ρε φίλε?
Τόσο καλά το έκρυβε?

Τα παιδιά τι φταίνε?

Πόσο ανώριμοι είναι οι άνθρωποι..

Συγνώμη αν ακουγομαι σκληρός αλλά τα παιδιά εξαρτώνται απο εμάς και πρέπει να έχουν σωστά πρότυπα!

Τελευταία τροποποίηση:

Chrisssos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Like
34
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα.
Έπρεπε και εγώ να δώσω στα παιδιά μου το παράδειγμα ότι δεν κωλωνεις πουθενα και για καμία.
Και αν κάποιος δεν σε σέβεται, για πολύ καιρό μάλιστα, τον διαγράφεις. Όποιος κι αν είναι

Τελευταία τροποποίηση:

Chrisssos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Like
34
Πόντοι
0
Τόσο καλά το έκρυβε?

Τα παιδιά τι φταίνε?

Συγνώμη αν ακουγομαι σκληρός αλλά τα παιδιά εξαρτώνται απο εμάς και πρέπει να έχουν σωστά πρότυπα!
Φίλε στην περίπτωση μου ναι, δεν ήταν ορατά όλα αυτά που έβγαλε μετά.
Απλά κλαταρε, όπως πολλές μοσχοαναθρεμμενες Ελληνίδες.

Και το ίδιο λένε και όλοι γύρω της τώρα.
Όσο είναι λειτουργική με τα παιδιά, δεν με αφορά κάτι άλλο πλέον.

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Δεν πειραζει θα ξεκλαταρει με τον νεαρο.

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Δεν πειραζει θα ξεκλαταρει
Τόσο καλά το έκρυβε?

Τα παιδιά τι φταίνε?

Φίλε, με το διαζύγιο απλά ξέφυγε. Πηδιέται και ΄τωρα φέρνει τον γκόμενο στο σπιτι με το παιδί.

Αστα, είναι του γιατρού.

Π

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.636
Πόντοι
3.656
Δεν πειραζει θα ξεκλαταρει

Φίλε, με το διαζύγιο απλά ξέφυγε. Πηδιέται και ΄τωρα φέρνει τον γκόμενο στο σπιτι με το παιδί.

Αστα, είναι του γιατρού.

Π

Θα'χε πλάκα ο γκόμενος να'ναι και μέλος εδώ.Να έγραφε πχ στο νήμα χωρισμένες με παιδί

'Μύστες βοήθεια,έχω βρει μια 35αρα χωρισμένη,στο κρεβάτι είναι πύραυλος,με πάει και στο σπίτι της και πηδιόμαστε ενώ το παιδί της είναι στο διπλανό δωμάτιο,τί να κάνω ρε μύστες μου,έχω φάει γερό κόλλημα,αυτή μου ζητάει γάμο,εγώ το σκέφτομαι,πείτε καμια ιδέα ρε μύστες δε θέλω να τη χάσω

:tooth:

OP
OP
pokahontas

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Θα'χε πλάκα ο γκόμενος να'ναι και μέλος εδώ.Να έγραφε πχ στο νήμα χωρισμένες με παιδί

'Μύστες βοήθεια,έχω βρει μια 35αρα χωρισμένη,στο κρεβάτι είναι πύραυλος,με πάει και στο σπίτι της και πηδιόμαστε ενώ το παιδί της είναι στο διπλανό δωμάτιο,τί να κάνω ρε μύστες μου,έχω φάει γερό κόλλημα,αυτή μου ζητάει γάμο,εγώ το σκέφτομαι,πείτε καμια ιδέα ρε μύστες δε θέλω να τη χάσω

:tooth:
λες να τον γνωρίσω ε΄δω?

Π

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom