james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.633
- Πόντοι
- 2.356
Γκουσγκούνη, εσύ;;Ψήνετε το κορίτσι, εγω θα σου ελεγα να της προτείνεις ν φέρεις έναν μασέρ στο σπιτι μονο για μασάζ και καλα και ότι κατσει!
Γκουσγκούνη, εσύ;;Ψήνετε το κορίτσι, εγω θα σου ελεγα να της προτείνεις ν φέρεις έναν μασέρ στο σπιτι μονο για μασάζ και καλα και ότι κατσει!
Μια από τα ίδια αφού μας σηκώνετε όλα οκ κάθε ηλικία έχει τα αρνητικά της και τα θετικά της μόνο με εσωτερική αντλία αντιμετωπίζετε πατάς το μπουτόν και γίνεται τσίτα και αφήνεις την άλλη να κτυπιέται μέχρι να βαρεθεί εσύ όμως δεν έχεις ούτε το ένα τέταρτο της αίσθησης που είχες πριν για αυτό το βάζουν μόνο όσοι δεν τους σηκώνετε με τίποτα πιά συν αλλά προβλήματα που προκύπτουν.Ρε παιδες, δεν ξερω αν ξεχειλωνει το μουνι. Αυτο που ξερω ειναι οτι μετα τα 42 ο πουτσος μεσα σε 5 χρονια εχει χασει τουλαχιστον 2 ποντους.
Απο 15αρης που πηγαινε σε super καβλες 17. Τωρα ειμαι στο 13 , ξερει κανεις πως αντιμετωπιζεται η φαση?
Χωρις εγχειρηρη η' μεθοδο προκρουστη εννοειτε!!
φιλος μου εχασε 20+ κιλα με μια ωρα περπατημα τη μερα. Το περπατημα σε κανει να μη θες να φας πολυ, εκκρινονται ενδορφινες. Εισαι 11 χρονια πιο μικρος απο τη γυναικα σου;Το μόνο που πήρα εγω κιλά , από τα 70 που ήμουνα έγινα 98 . Οικονομικά ποτέ δεν ήμασταν πλούσιοι αλλά περνάμε καλά . Λες ότι την πηδάει άλλος δηλαδή ; Το σκέφτηκα κι εγω μερικές φορές αλλά δε θέλω να το αποδεχτώ μάλλον
Καλημέρα καλή εβδομάδα.φιλος μου εχασε 20+ κιλα με μια ωρα περπατημα τη μερα. Το περπατημα σε κανει να μη θες να φας πολυ, εκκρινονται ενδορφινες. Εισαι 11 χρονια πιο μικρος απο τη γυναικα σου;
+1 στον φιλοΤο μουνί και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει.
Παραδοσιακο
Για αυτό όσο μεγαλώνουμε, τόσο μικρότερες πρέπει να γαμάμε και μάλλον το ίδιο ισχύει για τις γυναίκες...Το οξυμωρο ειναι οτι με τα χρονια τα μουνια ξεχειλωνουν και οι πουτσες μας μικραινουν
φταίει και η κοιλιά που μεγαλώνει και κόβει πόντους από το εργαλείοΤο οξυμωρο ειναι οτι με τα χρονια τα μουνια ξεχειλωνουν και οι πουτσες μας μικραινουν
Η πουτσα ειναι μυς . Οσο τον γυμναζεις παραμενει σε φορμα.φταίει και η κοιλιά που μεγαλώνει και κόβει πόντους από το εργαλείο