Νέα

Συχνότητα σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giannis.mt
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσο συχνά κάνετε σεξ με τη σύζυγο ή σύντροφό

• Καθόλου

Ψήφοι: 13 13,4%
  • Κάθε μέρα

Ψήφοι: 9 9,3%
  • 1-3 τη βδομαδα

Ψήφοι: 50 51,5%
  • 1-3 το μήνα

Ψήφοι: 25 25,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    97
Εγγρ.
28 Αυγ 2024
Like
239
Πόντοι
21
Καλησπέρα, Τετάρτη για όσους αναρωτιούνται αν είναι Κυριακή.Σε μια συζήτηση που είχα έπεσα από τα σύννεφα όταν 52αρης γνωστος μου είπε ότι έχουν να κάνουν σεξ με τη γυναίκα του από την εμμηνόπαυση,πάνω από 4 χρόνια .Το είπα στη γυναίκα μου και μου είπε ότι και μια γνωστή της έχουν να κάνουν σεξ πάνω από 5 χρόνια (51 ετών)με τον άντρα της γιατί δεν έχει όρεξη.Εμεινα πολύ ώρα άφωνος , υπάρχουν δηλαδή ζευγάρια που μένουν μαζί και δεν κάνουν σεξ ?

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
803
Πόντοι
86
Και για να μη διαταράξουν τη ζωή των παιδιών πολλές φορές. Με τα χρόνια στη δουλειά έχω καταλάβει ένα πράγμα: οι γυναίκες είναι πιο care to detail πλάσματα από τους άνδρες, προσέχουν λεπτομέρειες στις οποίες εμείς δε δίνουμε σημασία. Οι άνδρες πάλι είμαστε πιο creative thinkers. Eίναι close to impossible κάποιος να ξενογαμάει συστηματικά και να μην τον καταλάβει η γυναίκα του, απλά πολλές κάνουν τους μαλάκες γιατί βολεύονται, βρίσκουν και κανένα γκόμενο και όλα καλά.
Φιλε μπορεις να πηγαινεις σε πουτανες για δεκαετιες και η γυναικα σου να μην σε παρει χαμπαρι.οι πουτανες ειναι περαστε πληρωστε χυστε φυγατε.ολοι εκεινοι που τους πιανουν οι γυναικες και τους στελνουν στο γνωστο μονοπατι διαζυγιο διατροφη ειναι εκεινοι που επιασαν γκομενα,που ανταλλασαν μηνυματακια βγηκαν βολτουλες κρυφες κτλ.πολλους τους καρφωσαν οι ιδιες οι γκομενες οταν ξυπνησαν και καταλαβαν οτι δεν εχουν σκοπο να χωρισουν και οτι τις εχουν ως σπερματοδοχειο

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
803
Πόντοι
86
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Στα 69 μού τρεις φορές την εβδομάδα.
Ο συναγωνιστης συντροφος συμπολεμιστης προφανως ειναι η γνωστη περιπτωση Κ69 που χωρισε το βαρετο γεματο ρυτιδες γενεκο του και βρηκε ενα ξενο πιπινι που τον θελει για τα λεφτα και για τη βιζα.το αποτελεσμα ειναι να του στραγγιζει τα αρχιδια τακτικα μεσα στην εβδομαδα ,πριν το χαπι της πιεσης. Ο συναγωνιστης εργαζεται μερονυχτα στο μεροκαματο του ερωτα με την μικρουλα και την παει πιπα κωλο

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
12.832
Πόντοι
2.546
Χωρις λεφτα καμια.Να ναι καλα η πιατσα που εχω στατιστικο χαχα

Stories