κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.682
- Πόντοι
- 19.795
gamiesaiτοτε το γκολ ακυρωνεται
gamiesaiτοτε το γκολ ακυρωνεται
εσυ δεν μας ειπες για τον χωρισμό σουgamiesai
Όταν έρθει η ώρα, στο νήμα της Ταυλανδης.εσυ δεν μας ειπες για τον χωρισμό σου
Καλά, η πρώην φουλ ψυχολογικά. Απλά της βγήκαν x10 όταν είπα άντε γειαΠολύ σοβαρή και η πρώην σου...
Φίλε, εάν δεν έκανε, δεν θα ήμουνα μαζί της. Αλλά, ξέρεις τι κατάλαβα? Τα τοπ γαμήσια τα κανονίζει το αρσενικό.Η πρώην ακούγεται καλή περίπτωση πάντως. Πρέπει να κάνει τοπ γαμησια. Που την βρίσκουμε;
Σωστό!Μακριά από γυναίκες που έχουν μάθει απέξω όλες τις ατάκες του sex & the city. Καλά κάνεις και τη γουστάρεις, αλλά κοίτα να αρχίσεις να γουστάρεις καμιά άλλη. Όχι αύριο. Από χθες.
Ρε φίλε, το ότι την γουστάρω δεν σημαίνει γάμος. Σημαίνει ότι γουστάρω να την πηδάω και να περνάω καλά.Πού πας κι εσύ ρεεέεεεε Ποκαχόντας;;;;;
Ύστερα από 11 έτη γάμου αντί να κάνεις "Ανάσταση" (εντός κι εκτός εισαγωγικών) πας ολοταχώς να φας πάλι τα μούτρα σου;;;;;;
* Δηλαδής την επόμενη που θα λοκάρεις και θα σε αφήσει να την χύσεις στ'αυτιά θα την παντρευτείς;;;;;;
Εδώ το κουλό. Μετά έπαιξε ένα φάσωμα και μετά κολλάει COVID. Της λέω θα έρθω σπίτι σου να σου κάνω παρέα για κανά-δυο ώρες. Πάω, και τι μου λέει την επομενη ημέρα: Ενιωσα ότι μπήκες στον προσωπικό μου χώρο και δεν θέλω να το προχωρήσουμε ΄α΄΄λλο, δεν είμαι έτοιμη.
Πώς να το χειρίστώ? Την γουστάρω!
Π
την εχυσε στην μαπα μια φορα και ερωτευτηκε ... δεν ειναι πραγματα αυτα που διαβαζουμε
εδω εχεις ενα δικιοτυπε μπορει να ειχε ωραια μαπα το μουνετο
εδω εχεις ενα δικιο
τι πιο καυλωτικο απο ενα γλυκο μουτρακι καλυμένο με φρεσκο σπερμα .. αλλα οχι και να ερωτευτει , ειπαμε , να πουλάμε ερωτα , οχι να αγοράζουμε
αν ειναι να μπεις μπου μετα το διαζυγιο το εχεις χασει το παιχνιδιτυπε μετα απο διαζυγιο μπαινεις μπου και κλεινεις ραντεβου με οτι μουνοτρυπιδι και κωλοτρυπιδι υπαρχει απο τα γραφεια μεχρι να γινουν τα αρχιδια σου σαν την ερημο σαχαρα.οχι να πας να ξαναερωτευτεις
αν ειναι να μπεις μπου μετα το διαζυγιο το εχεις χασει το παιχνιδι
οσο εισαι μεσα στον γαμο εισαι στο μπου, να κανεις τα δικα σου για να μην κολλησεις στον γαμο.
Πρεπει να ισορροπείς στην ζωη , μονο γάμος κανει κακό , οπως και η μονογαμία
Φίλε, η πρώην φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση, στείλε μου πληροφορίες να χαρεί λίγο και να ξεχάσει το χωρισμό και να γλυτώσεις από την γκρίνιαΦίλε, εάν δεν έκανε, δεν θα ήμουνα μαζί της. Αλλά, ξέρεις τι κατάλαβα? Τα τοπ γαμήσια τα κανονίζει το αρσενικό.
Π
Φυσικά και την γουστάρω! Είναι ωραίο μωρό, bossy λίγο που μου αρέσει, και στο κρεββάτι μια χαρά και με μέλλον!
αν μπεις μετα τον γαμο μπου το πιο πιθανο ειναι να ερωτευτεις επαγγελματία πουτανα..τυπε μπαινεις αμεσα αβαδιστα μπου μετα το γαμο για να μην ξαναπαντρευτεις οπως παει ντουγρου οπως φαινεται ο τυπος νηματοθετης
Ρε φίλε, το ότι την γουστάρω δεν σημαίνει γάμος. Σημαίνει ότι γουστάρω να την πηδάω και να περνάω καλά.
Π