ναι ολο αρνητικα αλλα δε εχει σημασια αυτο σημασια εχει οτι υπαρχει το χειμενα ξενοδοχειο με 20-25 ευρω τωρα το καλοκαιρι οντως αυξανονται για τους τουριστες.
Όλες οι κριτικές μιλάνε για έντομα και κοριούς και βρώμα τύπε. Πηγές εσυ ; μήπως σου δώσανε κάνα μπακλαβά και θαμπώθηκες ;
ΥΓ: καράφλας,κοντός , φτωχός και μισογύνης να τα λες όλα όπως η ακροατουλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τέλος πάντων για να πω κάτι σχετικό και όχι μόνο μαλακιες. Το ψυχολογικό κομμάτι σε αυτή τη φάση της ζωής του τύπου είναι σημαντικό. Ο καθένας έχει την τσέπη του , αλλα μη πάει και γίνει χειρότερα. Ειδικά εμείς οι άντρες είμαστε πιο ευαίσθητοι αυτές είναι γίδες
Όλες οι κριτικές μιλάνε για έντομα και κοριούς και βρώμα τύπε. Πηγές εσυ ; μήπως σου δώσανε κάνα μπακλαβά και θαμπώθηκες ;
ΥΓ: καράφλας,κοντός , φτωχός και μισογύνης να τα λες όλα όπως η ακροατουλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τέλος πάντων για να πω κάτι σχετικό και όχι μόνο μαλακιες. Το ψυχολογικό κομμάτι σε αυτή τη φάση της ζωής του τύπου είναι σημαντικό. Ο καθένας έχει την τσέπη του , αλλα μη πάει και γίνει χειρότερα. Ειδικά εμείς οι άντρες είμαστε πιο ευαίσθητοι αυτές είναι γίδες
Εγώ να βοηθήσω θέλω τον άνθρωπο εντάξει δε έχω πάει κιόλας μπορεί να είναι χάλια ξενοδοχειο για να υπάρχει όμως πάει να πει ότι πάει κόσμος να λέμε και αυτό.
Κάνεις μεγάλο λάθος. Αν έχεις διαβάσει το νήμα θα έχεις δει ότι ο άνθρωπος κρατάει κασέρι (στη δεύτερη σελίδα " το πρόβλημα δεν είναι το ρευστό πχ εγώ θα μπορούσα να του δώσω για 4 μηνες 4 * 600 = 2400 cash και άμεσα") αλλά σίγουρα μπήκες στα μισά και πετάχτηκες τσουτσού να χώσεις την παπαριά σου. Επιπλέον βάζεις κόσμο σε κίνδυνο υγείας συνιστώντας τέτοιους βόθρους. Σημαζέψου.
Θα ήθελα να ανοίξω αυτό το θέμα και να ρωτήσω που μπορεί κάποιος να μείνει κατά τη διάρκεια της διάστασης με τη σύζυγό του στην Αττική, ακούω πολλούς που λένε αφού δεν ταιριάζετε γιατί ο άντρας δε σηκώνεται να φύγει ... Νομίζετε είναι εύκολο και από άποψη οικονομικής, τα air b nb είναι στον Θεό στην Αττική και για ένα μήνα μπορεί μόνο για τη στέγαση να χρειαστεί πάνω από 1500 ευρώ και δε βάζω δικηγόρους κτλ, παλιά υπήρχε ένα ξενοδοχείο Ξενοφών νομίζω λέγεται που παρείχε και στέγαση με τον μήνα κάπου στα 500 με 600 ευρώ πριν όμως μια δεκαετία και ρωτάω που μπορεί κάποιος να μείνει για 2 3 μήνες όταν είναι σε διάσταση μέχρι να τακτοποιηθεί οριστικά πχ να νοικιάσει ένα σπίτι και να βάλει το μυαλό του σε μια τάξη ..γιατί οι 2 3 μήνες είναι μεταβατικοί και μη μου πείτε για συγγενείς κτλ θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν στενοί συγγενείς στην ίδια πόλη, τώρα φίλοι δεν υπάρχουν και πολλοί που θα φιλοξενήσουν κάποιον για τόσο πολύ καιρό και μάλιστα όταν έχουν και την οικογένειά τους, ευχαριστώ για τις συμβουλες
Και πως τα βρισκεις αυτά τα σπιτακια με αυλη, με 200-300Ε το μηνα??? παίρνεις σβάρνα τα καφενεία ρωτώντας τα σοκάκια ψάχνωντας για ενοικιαστήρια η κτυπάς πόρτα πόρτα????
Φιλε διστυχως πρεπει να πας επι τοπου και να ψαξεις. Την προηγουμενη εβδομαδα, περνοντας απο μια περιοχη "Καρελας" μεταξυ Κορωπι-Παιανια, ειδα, δυο ενοικιαστηρια, σε τετοια σπιτακια, ενα προκατ κι ενα παλαιο αλλα περιποιημενο
Ρώτησες πόσο τα δίνουν????
Αν όχι μπορείς να κάνεις τον κόπο να ξαναπάς να τα τσεκάρεις γι να έχουμε μια εικόνα???
Πάρε και ενα στίγμα και καμμιά φωτό....
Κάνεις μεγάλο λάθος. Αν έχεις διαβάσει το νήμα θα έχεις δει ότι ο άνθρωπος κρατάει κασέρι (στη δεύτερη σελίδα " το πρόβλημα δεν είναι το ρευστό πχ εγώ θα μπορούσα να του δώσω για 4 μηνες 4 * 600 = 2400 cash και άμεσα") αλλά σίγουρα μπήκες στα μισά και πετάχτηκες τσουτσού να χώσεις την παπαριά σου. Επιπλέον βάζεις κόσμο σε κίνδυνο υγείας συνιστώντας τέτοιους βόθρους. Σημαζέψου.