Νέα

Φτηνή διαμονή μετά από χωρισμό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RoccoSiffredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Την αξιολόγηση του, την διάβασες?
ναι ολο αρνητικα αλλα δε εχει σημασια αυτο σημασια εχει οτι υπαρχει το χειμενα ξενοδοχειο με 20-25 ευρω τωρα το καλοκαιρι οντως αυξανονται για τους τουριστες.

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Είναι όνομα και πράμα.... This Is Sparta :2funny::2funny::2funny::2funny:

Πες μου τώρα αλήθεια, θα πήγαινες να μείνεις σε αυτό το "Ξενοδοχείο" ??????

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506
Δε είναι ημιπαραμονης είναι κανονικής παραμονής αυτά που λέω εγώ των 10 και 20 ευρώ άλλο γαμηστρωνες άλλο φτηνά ξενοδοχεία.
Σιγά μη σερβίρουν και κοντοσούβλι ρε τύπε

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Είναι όνομα και πράμα.... This Is Sparta :2funny::2funny::2funny::2funny:

Πες μου τώρα αλήθεια, θα πήγαινες να μείνεις σε αυτό το "Ξενοδοχείο" ??????
Αν ήμουν στη θέση του ανθρώπου και χωριζα με τη γυναικα μου ναι θα εμένα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506
Τύπε αν πας να μείνεις στο ξενοδοχείο που σου προτείνει ο χοντρός θα γυρίσεις τρέχοντας πίσω στη γυναίκα να την παρακαλάς να σε δεχτει

μπορεί να διάβασε για το φαΐ και τα έντομα στις κριτικές και να του γυάλισε το μάτι από την πείνα. Έχει 40 λεπτά να φάει

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Τύπε αν πας να μείνεις στο ξενοδοχείο που σου προτείνει ο χοντρός θα γυρίσεις τρέχοντας πίσω στη γυναίκα να την παρακαλάς να σε δεχτει

μπορεί να διάβασε για το φαΐ και τα έντομα στις κριτικές και να του γυάλισε το μάτι από την πείνα. Έχει 40 λεπτά να φάει
Βρε καράφλα τι μαλακιες λες ?τόσο χάλια ξενοδοχειο είναι ?έχεις πάει και ξέρεις?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506
Βρε καράφλα τι μαλακιες λες ?τόσο χάλια ξενοδοχειο είναι ?έχεις πάει και ξέρεις?
Όλες οι κριτικές μιλάνε για έντομα και κοριούς και βρώμα τύπε. Πηγές εσυ ; μήπως σου δώσανε κάνα μπακλαβά και θαμπώθηκες ;

ΥΓ: καράφλας,κοντός , φτωχός και μισογύνης να τα λες όλα όπως η ακροατουλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τέλος πάντων για να πω κάτι σχετικό και όχι μόνο μαλακιες. Το ψυχολογικό κομμάτι σε αυτή τη φάση της ζωής του τύπου είναι σημαντικό. Ο καθένας έχει την τσέπη του , αλλα μη πάει και γίνει χειρότερα. Ειδικά εμείς οι άντρες είμαστε πιο ευαίσθητοι αυτές είναι γίδες

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Όλες οι κριτικές μιλάνε για έντομα και κοριούς και βρώμα τύπε. Πηγές εσυ ; μήπως σου δώσανε κάνα μπακλαβά και θαμπώθηκες ;

ΥΓ: καράφλας,κοντός , φτωχός και μισογύνης να τα λες όλα όπως η ακροατουλα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τέλος πάντων για να πω κάτι σχετικό και όχι μόνο μαλακιες. Το ψυχολογικό κομμάτι σε αυτή τη φάση της ζωής του τύπου είναι σημαντικό. Ο καθένας έχει την τσέπη του , αλλα μη πάει και γίνει χειρότερα. Ειδικά εμείς οι άντρες είμαστε πιο ευαίσθητοι αυτές είναι γίδες
Δε έχω πάει όχι απλά είναι το πιο φτηνό που έχω βρει και επειδή ο τύπος που χώρισε είναι φτωχός αυτό το ξενοδοχείο ειναι μια λύση για εκείνον.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506
Δε έχω πάει όχι απλά είναι το πιο φτηνό που έχω βρει και επειδή ο τύπος που χώρισε είναι φτωχός αυτό το ξενοδοχείο ειναι μια λύση για εκείνον.
Εντάξει αλλα μη κρεμαστεί κιόλας στην απελπισία του.

Αλλά να βοηθήσεις θέλεις είσαι καλό παιδί

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Εντάξει αλλα μη κρεμαστεί κιόλας στην απελπισία του.

Αλλά να βοηθήσεις θέλεις είσαι καλό παιδί
Εγώ να βοηθήσω θέλω τον άνθρωπο εντάξει δε έχω πάει κιόλας μπορεί να είναι χάλια ξενοδοχειο για να υπάρχει όμως πάει να πει ότι πάει κόσμος να λέμε και αυτό.

Nofucksgiven

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Κριτικές
28
Like
2.201
Πόντοι
1.196
ΚΆΔΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΛΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΙΝΑΙ

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Κάνεις μεγάλο λάθος. Αν έχεις διαβάσει το νήμα θα έχεις δει ότι ο άνθρωπος κρατάει κασέρι (στη δεύτερη σελίδα " το πρόβλημα δεν είναι το ρευστό πχ εγώ θα μπορούσα να του δώσω για 4 μηνες 4 * 600 = 2400 cash και άμεσα") αλλά σίγουρα μπήκες στα μισά και πετάχτηκες τσουτσού να χώσεις την παπαριά σου. Επιπλέον βάζεις κόσμο σε κίνδυνο υγείας συνιστώντας τέτοιους βόθρους. Σημαζέψου.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Θα ήθελα να ανοίξω αυτό το θέμα και να ρωτήσω που μπορεί κάποιος να μείνει κατά τη διάρκεια της διάστασης με τη σύζυγό του στην Αττική, ακούω πολλούς που λένε αφού δεν ταιριάζετε γιατί ο άντρας δε σηκώνεται να φύγει ... Νομίζετε είναι εύκολο και από άποψη οικονομικής, τα air b nb είναι στον Θεό στην Αττική και για ένα μήνα μπορεί μόνο για τη στέγαση να χρειαστεί πάνω από 1500 ευρώ και δε βάζω δικηγόρους κτλ, παλιά υπήρχε ένα ξενοδοχείο Ξενοφών νομίζω λέγεται που παρείχε και στέγαση με τον μήνα κάπου στα 500 με 600 ευρώ πριν όμως μια δεκαετία και ρωτάω που μπορεί κάποιος να μείνει για 2 3 μήνες όταν είναι σε διάσταση μέχρι να τακτοποιηθεί οριστικά πχ να νοικιάσει ένα σπίτι και να βάλει το μυαλό του σε μια τάξη ..γιατί οι 2 3 μήνες είναι μεταβατικοί και μη μου πείτε για συγγενείς κτλ θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν στενοί συγγενείς στην ίδια πόλη, τώρα φίλοι δεν υπάρχουν και πολλοί που θα φιλοξενήσουν κάποιον για τόσο πολύ καιρό και μάλιστα όταν έχουν και την οικογένειά τους, ευχαριστώ για τις συμβουλες

Εδώ σ'έχω τύπε: Στεγαστική κρίση: Πλυσταριό βαφτίστηκε «Loft» για 520 ευρώ τον μήνα | ROSA.GR
* Μ'ευχαριστείς αργότερα.
** Όσον αφορά το καθάρισμα θα πληρώνω εγώ την Αλβανέζα.

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Άραγε μήπως το δίνω τζάμπα το βρωμοτσαρδί μου??? Μου δίνεις ιδέες :2funny::2funny::2funny:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.672
Πόντοι
736
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις καν μπει σε τροχόσπιτο...
35 χρόνων εξάμετρο αντε τράβα το και μάλιστα σούρτο από το Διδυμότειχο, θα σκορπίσει
Είχα κοιμηθεί σε τροχόσπιτο για καμιά εβδομάδα σε ένα κάμπινγκ , αλλά το βρήκα εκεί στο κάμπινγκ δεν χρειάστηκε να το σύρω.

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Είχα κοιμηθεί σε τροχόσπιτο για καμιά εβδομάδα σε ένα κάμπινγκ , αλλά το βρήκα εκεί στο κάμπινγκ δεν χρειάστηκε να το σύρω.
Τότε αγαπητέ μου αφού το βρήκες έτοιμο δεν έχεις ιδέα τι προυποθέτει για εξοπλισμό και χειρισμό. Ξέχνα το...

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
694
Πόντοι
86
Και πως τα βρισκεις αυτά τα σπιτακια με αυλη, με 200-300Ε το μηνα??? παίρνεις σβάρνα τα καφενεία ρωτώντας τα σοκάκια ψάχνωντας για ενοικιαστήρια η κτυπάς πόρτα πόρτα????
Φιλε διστυχως πρεπει να πας επι τοπου και να ψαξεις. Την προηγουμενη εβδομαδα, περνοντας απο μια περιοχη "Καρελας" μεταξυ Κορωπι-Παιανια, ειδα, δυο ενοικιαστηρια, σε τετοια σπιτακια, ενα προκατ κι ενα παλαιο αλλα περιποιημενο

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Ρώτησες πόσο τα δίνουν????
Αν όχι μπορείς να κάνεις τον κόπο να ξαναπάς να τα τσεκάρεις γι να έχουμε μια εικόνα???
Πάρε και ενα στίγμα και καμμιά φωτό....

Τελευταία τροποποίηση:

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Κάνεις μεγάλο λάθος. Αν έχεις διαβάσει το νήμα θα έχεις δει ότι ο άνθρωπος κρατάει κασέρι (στη δεύτερη σελίδα " το πρόβλημα δεν είναι το ρευστό πχ εγώ θα μπορούσα να του δώσω για 4 μηνες 4 * 600 = 2400 cash και άμεσα") αλλά σίγουρα μπήκες στα μισά και πετάχτηκες τσουτσού να χώσεις την παπαριά σου. Επιπλέον βάζεις κόσμο σε κίνδυνο υγείας συνιστώντας τέτοιους βόθρους. Σημαζέψου.
ειναι τοσο επικυνδινο ξενοδοχειο ρε φιλε?και ποιος μενει εκει γιατι για να ειναι ανοιχτο καποιος μενει.

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Αυτήν την απορία έχω και εγώ.

Stories