Νέα

Φτηνή διαμονή μετά από χωρισμό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα RoccoSiffredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.723
Πόντοι
2.606
Εντάξει έκανε το λάθος και παντρεύτηκε και τώρα χωρίζει και μένει άστεγος δε πρέπει να τον βοηθήσουμε?
ε ναι με τριακοσια που δινει ο ανθρωπος που θα του πω να παει να ψαξει στο σερατον ?ουτε υπογεια γκαρσονιερα με γειτονες αφγανους στην κυψελη δεν θα βρει

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
ε ναι με τριακοσια που δινει ο ανθρωπος που θα του πω να παει να ψαξει στο σερατον ?ουτε υπογεια γκαρσονιερα με γειτονες αφγανους στην κυψελη δεν θα βρει
Αρχικώς πρέπει να μείνει σε ένα ξενοδοχείο μέχρι να βρει ένα φτηνό σπίτι να νοικιάσει αλλά για να το βρει αυτό το ξενοδοχείο πρέπει να του δίνουμε ιδέες και όχι να τον τρολαρουμε αν κινηθεί σε ξενοδοχεία σε όλη τη αθηνα στο κέντρο θα βρει κάπου ξενοδοχεία να παίρνουν τη μέρα 20 ευρώ το πολύ,είναι στη τιμή που τον συμφέρει και μπορεί να δώσει τα 20 ευρώ.Εγω του προτείνω να ψάξει ξενοδοχεία με 10-20 ευρώ μεχρι να νοικιασει ενα φτηνο σπιτι όλο και κάτι θα βρει θεωρώ,ίσως οι τουρίστες να τον δυσκολέψουν αλλά και παλι κάτι θα βρει.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.723
Πόντοι
2.606
Αρχικώς πρέπει να μείνει σε ένα ξενοδοχείο μέχρι να βρει ένα φτηνό σπίτι να νοικιάσει αλλά για να το βρει αυτό το ξενοδοχείο πρέπει να του δίνουμε ιδέες και όχι να τον τρολαρουμε αν κινηθεί σε ξενοδοχεία σε όλη τη αθηνα στο κέντρο θα βρει κάπου ξενοδοχεία να παίρνουν τη μέρα 20 ευρώ το πολύ,είναι στη τιμή που τον συμφέρει και μπορεί να δώσει τα 20 ευρώ.Εγω του προτείνω να ψάξει ξενοδοχεία με 10-20 ευρώ μεχρι να νοικιασει ενα φτηνο σπιτι όλο και κάτι θα βρει θεωρώ,ίσως οι τουρίστες να τον δυσκολέψουν αλλά και παλι κάτι θα βρει.
αυτο λεμε αυτα τα ξενοδοχεια που περιγραφεις ειναι ολα ημιπαραμονης τα χρσιμοποιουν πιατσοβιες

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
αυτο λεμε αυτα τα ξενοδοχεια που περιγραφεις ειναι ολα ημιπαραμονης τα χρσιμοποιουν πιατσοβιες
Δε είναι ημιπαραμονης είναι κανονικής παραμονής αυτά που λέω εγώ των 10 και 20 ευρώ άλλο γαμηστρωνες άλλο φτηνά ξενοδοχεία.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.723
Πόντοι
2.606
Δε είναι ημιπαραμονης είναι κανονικής παραμονής αυτά που λέω εγώ των 10 και 20 ευρώ άλλο γαμηστρωνες άλλο φτηνά ξενοδοχεία.
ποιο ξενοδοχειο κανονικης παραμονης υπαρχει με 10 και 20 ευρω ονοματισε το

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.723
Πόντοι
2.606
Δηλαδή όλα τα φτηνά ξενοδοχεία τι φάση είναι γιατί δε έχω καταλάβει.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506
Τύπος νηματοθετης δεν βάζει τις σωστές προτεραιότητες

Τώρα πρέπει να ρίξει ένα τίμιο πακέτο να πάρει ένα εικοσάχρονο σφιχτο πορνακι να ξελαμπικάρει

Οποίος έχει βρεθεί στην ίδια θέση ,(όπως και εγώ πριν μια πενταετία) ξέρει πως και κύριος να το παίξει (να αναλάβει παραπάνω έξοδα να βοηθήσει κλπ) 99% η κυρία θα τον βρίζει σε συγγενής και φίλους λέγοντας τον ναρκισσιστη και ότι άλλο υπάρχει . Μην το παίξεις κύριος η υπεράνω η δε ξέρω ‘γώ τι. Αν υπάρχουν παιδιά η κοινοί φίλοι θα τους στέψει εναντίον σου. Αν δεν υπάρχουν , δε θα τη ξαναδείς και ποτε όποτε χεστην. Κοιτά την τσέπη σου , κλάνε μπροστά της , κάνε ότι χρειαστεί να μη βγεις ζημιωμένος.

Αν πας να το παίξεις κύριος (όπως έκανα εγώ) θα χάσεις κάνα 3-5 χιλιάρικα, χωρίς να υπολογίζουμε διατροφές κλπ. Και αυτή θα το παίζει και θύμα

Κρατά αποδείξεις που είπε και ο άλλος ο τύπος και βρες ένα μουνακι να ξεχαστείς (ήμουν τυχερός και βρήκα ένα στο μήνα πάνω )

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Πλάκα πλάκα εκεί που έχουν πάει τα ενοίκια μπορεί να είναι και αυτό μια λύση , η κανένα τροχόσπιτο όπως πρότειναν πιο πάνω. Εδω έχει ένα με 800 ευρώ , το πιο φτηνό που βρήκα στο car.

Πως φαίνεται ότι δεν έχεις καν μπει σε τροχόσπιτο...
35 χρόνων εξάμετρο αντε τράβα το και μάλιστα σούρτο από το Διδυμότειχο, θα σκορπίσει

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
ποιο ξενοδοχειο κανονικης παραμονης υπαρχει με 10 και 20 ευρω ονοματισε το
Συνυπογράφω
Filislover δώσε μας ένα ξενοδοχείο στα €20 ναι ένα μόνο στα €20 και στο πληρώνω να πας να μείνεις μια νύχτα.

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.282
Πόντοι
1.056

Δεν υπάρχουν ξενοδοχεία με τέτοιες τιμές, απο 35-40 ξεκινάνε και μέσα ειναι ερείπια!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.733
Πόντοι
3.506
Δηλαδή όλα τα φτηνά ξενοδοχεία τι φάση είναι γιατί δε έχω καταλάβει.
Για να ξεχειμωνιάζει κανας πρωην φυλακισμένος, να χουχουλιάζει τη σίσα κυριλάτα κανας πρέζακας που θα βρεθεί με ψιλά στη τσέπη, να ανεβοκατεβαίνουν σε κρεατόβεργες οι πιατσόβιες και να κοιμούνται ρεφενέ οι λάθρο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.723
Πόντοι
2.606
Συνυπογράφω
Filislover δώσε μας ένα ξενοδοχείο στα €20 ναι ένα μόνο στα €20 και στο πληρώνω να πας να μείνεις μια νύχτα.
Κανένα το δέλεαρ σε αυτόν που θα του το νοικιάσει είναι ότι θα λείπει 10 ώρες μίνιμουμ από μέσα γιατί θα δουλεύει όποτε δεν θα καίει ρεύμα και ότι θα τα πάρει όλα τα λεφτά μπροστατζα μαύρα για 3 μήνες ας πούμε και κάποιος που τα χρειάζεται θα πει ναι

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
694
Πόντοι
86
Παιδια σας το ξαναλεω σε περιοχες, οπως το Κορωπι, αν δεν ειναι προβλημα η αποσταση, βρισκεις σπιτακια με αυλη, με 200-300Ε το μηνα. Μην κοιτατε αγγελιες η μεσητες, εκει μπαινουν, διαμερισματα απο καινουργιες πολυκατοικιες που εχουν κτιστει κατα 100αδες τα τελευταια χρονια και βεβαια αυτα ειναι πανακριβα.

pesite

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
βρισκεις σπιτακια με αυλη, με 200-300Ε το μηνα
Και πως τα βρισκεις αυτά τα σπιτακια με αυλη, με 200-300Ε το μηνα??? παίρνεις σβάρνα τα καφενεία ρωτώντας τα σοκάκια ψάχνωντας για ενοικιαστήρια η κτυπάς πόρτα πόρτα????

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Για να ξεχειμωνιάζει κανας πρωην φυλακισμένος, να χουχουλιάζει τη σίσα κυριλάτα κανας πρέζακας που θα βρεθεί με ψιλά στη τσέπη, να ανεβοκατεβαίνουν σε κρεατόβεργες οι πιατσόβιες και να κοιμούνται ρεφενέ οι λάθρο.
βλεπω τα εχεις για μεγαλες βλεπεις τα φτηνα ξενοδοχεια χαχαχ

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.326
Πόντοι
5.595
Πως και δεν έχουν φτιαχτεί χώροι διαμονής για διαζευγμένους άνδρες? Για αυτό και οι ξένοι αγοράζουν ακίνητα και τα τροποποιούν, ο Ελληνας δυστυχώς δεν έχει επενδυτικό μυαλό, μόνο εξυπνάδες και ειρωνεία διαθέτει. Μετά λέμε για το γυναικείο φύλο.

Filislover

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
766
Πόντοι
86
Συνυπογράφω
ενα ξενοδοχειο που ηξερα το σπαρτα στη αθηνα ηθελε 24 ευρω το μαρτιο τωρα θελει 32 που μπηκα και ειδα τωρα το καλοκαιρι αυξηθηκαν οι τιμες λογω τουριστων,το χειμωνα παλι 20 θα παει παντως εχεις δικιο.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.326
Πόντοι
5.595
ενα ξενοδοχειο που ηξερα το σπαρτα στη αθηνα ηθελε 24 ευρω το μαρτιο τωρα θελει 32 που μπηκα και ειδα τωρα το καλοκαιρι αυξηθηκαν οι τιμες λογω τουριστων,το χειμωνα παλι 20 θα παει παντως εχεις δικιο.
Την αξιολόγηση του, την διάβασες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom